När jag blir stor...

.... alltiså 18 år gammal, så kommer jag flytta till göteborg! Ja varannan helg iallafall, jag flyttar in i Louises rum under dem helgerna. Jag känner att krogarna i Göteborg har lite mer att erbjuda än de i Jönköping. Har jag rätt eller rätt?


 


Glöm mys söndagskväll.

Fotbollen håller kvar Daniel uppe på egnahem hela kvällen så vi får träffas imorgon iställer, stackars mig som behövde krypa upp i sängen och mysa lite.

Mys.

Ja jag har inte orkat ta på mig något annat än ett par gammla mjukisbyxor och en av pappas stora tröjjor. Men eftersom min älskling inte kommer än på ett tag så behöver jag inte skynda mig med duschen och ngt vettigt att ta på mig.
Zoey kom innan och kröp ihop i min famn, min lilla älskling! Nu ligger hon bredvid mig i soffan och sover som en stock, ja dessa kattungar  de sover hela tiden och när de väl är vakna så är dem busiga som fan. Hon har ialf funnit sin sovplats under natten. Min säng. Första kvällarna bar jag in henne där och la henne men nu kommer hon helt själv, det är kärlek!

Sophia Special.

Ja söndagar är lika med ush speciellt när skolan är igång! Har städat rummet nu (eller ja plockat undan alla mina kläder) och har fått en strålande ide om hur jag vill göra om mitt rum. Ja ibland måste jag ha förändringar i vardagen för att hålla humöret uppe. Har även gjort lite av småföretagandet och har typ hälften kvar nu med.

Idag är det dax för Sophia special uppe på Shalom, ja alla som bor här i närheten vet att det är en pizzeria och idag får mamma en pizza uppkallad efter sig där. Ja e man stamkund så är man vet ni :P Så antar att det blir pizza till middag idag :P

Söndag.

Ja jag har ju börjat mitt nyttiga liv men eftersom jag dör utan något onyttigt ibland så har jag utsett helgerna som mina onyttiga dagar. Säg någon som inte behöver frossa på helgerna liksom. Så därför värmde jag lite bröd i ugnen och tryckte i mig till frukost, mycket gott ska jag säga er. Idag ska jag ta tag i lite saker, skriva klart arbetet för turismen (fast det är så gott som klart redan ska bara skrivas ut igentligen), plugga in lite av småföretagande B och sedan städa mitt rum! Sedan ikväll blir det mys tillsammans med min älskling! :)

tårar

Jo precis som jag sa, har redan fällt ett gäng tårar. Detta är ingen film jag borde se ensam jag behöver en tröstande arm runt mig.

Film!

ja satte på fyran nu och de visar pearl harbor! Min absoluta favorit film, gråter alltid floder till den och hur snygga är inte killarna? Vad som också är ett plus är att den är verklighets baserad (eller hur man nu säger), älskar sådanna filmer. Så därför är Titanic även en favorit. Det blir liksom mer sorgligt när jag vet att det har hänt på riktigt, ja jag är som jag är.


Hejdå Mcdonalds!

Ja det var sista jobbdagen idag! Aldrig mer stå bakom kassan på donken för min del och det känns ganska skönt faktist. Har jobbar i nio timmar och när 4 timmar hade passerat höll jag på att dö så trött var jag, kan ni tänka er hur kul det var att veta att det "bara" var fem timmar kvar då? Jag och Daniel gick ändå och la oss ganska tidigt igår (tror jag, hade inte så stor koll på tiden)  så förstod inte riktigt varför jag var så trött. Nu sitter jag här fullt påklädd i mjukis kläder och det finns verkligen INGENTING bra på tv, ja ni kan nog knappt inte förstå hur tråkigt jag har det. Men man kan ju inte ha kul varje lördag kväll, tydligen.

Fredag.

Ja hemma från skolan nu och har precis tagit en dusch och ska snart om cirka 20 minuter bege mig till bussen hem till Daniel. Vet inte riktigt vad vi två ska hitta på men det är sådant man märker! Har precis tryckt i mig en smoothie till mellan mål nu så nu är jag mett och belåten!

läggdags.

Ligger här i sängen redo för att sova, ska bara läsa lite ur en bok jag ska läsa i svenskan "kort kjol" heter den och verkar faktiskt riktigt bra! Eva förstod nog att vi inte var så glada att läsa i böcker vi inte alls tyckte om så nu hade hon valt fram ett helt gäng med bra böcker! Hade dock läst dem flesta förutom denna, ska bli spännande. Zoey ligger här bredvid mig med precis som varje kväll, hon är så duktig och somnar när jag somnar (dock vaknar hon och vill leka i ca en halvtimme kl fem på morgonen innan hon somnar igen, men det är ju en annan historia) Hon är så söt, hon ligger på sin blåa filt och min vita nalle är hennes huvudkudde just nu. Ett annan populär sak som huvud kudde är oxå mitt tangentbord för det är ju så varmt och surrar ju så skönt. haha sötnosen min <3

Imorgon börjar jag 8.00 och har Psykologi A som första lektion, har aldrig haft det så det ska bli spännande! Och på lördag jobbar jag min sista mcdonalds tid, rätt skönt att få göra något nytt nu! skönt med omxäxling ibland.

Nej nu har katten däckat och likaväl jag snart, hörs! Ciao.

rivsår.

Ja när min älskade lilla kattunge blir på bushumöt leker hon med nästan vad som helst, ja mina fingrar och armar funkar ju lika bra liksom. Så mina fingrar är misshandlade med rivsår men mest små röda prickar (där hennes små vassa klor har gått in) Jag vill inte ens tänka på hur mina ben ser ut, men det är sådant man får ta. Hon är underbar annars men en aning busig! Bustrollet mitt :)

Försöker få igång min webcam nu med bara därför att. Får se hur det lyckas, jag jobbar på det! Hittade nyss en gammal almenacka från 2005/2006 det var så kul att läsa ingenom allt gammalt man skrivit.

smoothie.

Mitt perfekta mellanmål är ett stort glas smoothie, jag är helt beroende av dem! Min favorit är att blanda lite av Brämhults Citron juice, en hel del jordgubbar och en banan, mums säger jag bara! Idag fanns inte alla alternativ hemma så jag blandade i lite svartvinbärs dryck, jordgubbar och en kiwi. Funkade lika bra det oxå! Perfekt att göra också när godissuget slår till, jag är räddad! 



jeans.

Jag är en sådan person som hatar att prova jeans och köpa dem, att stå där i provhytten och försöka trycka på sig ett par jeans som inte vill på är ju bara tragiskt, eller hur? Men nu de senaste två dagarna har inhandlat mig 2 par. Jag har nyss upptäckt hur bra H&Ms jeans faktiskt är! Dem är snygga och otroligt prisvärda! Det kan ju knappast bli bättre. De jag köpte igår kostade 398 :- och idag hittade jag ett par för 178 :- har aldrig varit med om billigare jeans!


Jeansen för 398 kronor.

Och så har jag sagt upp mig från Mcdonalds idag med! Nu jobbar jag bara 12-21 på lördag sedan är det slut för min del på det stället! Ska jobba uppe på Kinnarps Arena nu till hösten osv nu istället och nu någon dag ska jag gå ut med mitt CV på lite olika ställen på stan/a6. 

Lediga.

Ja imorgon är  vi lediga ifrån skolan men ändå måste jag ställa klockan, dock inte så tidigt vid halv tio tiden någonting. Jag och Emma måste nämligen till Ticket och fixa ett arbete inför turismen. Vet inte riktigt mer vad som händer, ska försöka fixa en grej på jobbet imorgon, berättar mer imorgon om den saken. Ja nyttigheten pågår förfullt, inget onyttigt i min mun än så länge. men sedan har det ju dock bara gott en kväll men ändå liksom.

Jag måste verkligen hitta min sladd till mobilen nu snart så jag kan lägga in bilder här på bloggen, leta leta.


Dags att komma igång.

Ja det är ju som sagt dags att komma i jeansen nu igen efter en sommar med shorts, klänningar och kjolar. Vilket inte alltid är så lätt nu när man har slarvat med maten under sommaren, ja de slank väl ner en pizza hit och dit kan jag ju säga.. Men nej nu är det skärpning ska försöka äta rätt, skippa vittbröd, läsk och godis i stora mängder. Ja nu jävlar.

Köpte ett par jeans idag och ett par tygskor, skopunkten reade ut sina för 49 kronor så jag tvekade inte ens innan jag köpte dem. Nu väntar jag bara på att mamma och pappa ska komma hem så vi kan sätta igång med middagen och sedan ska jag se om emma kan köra iväg sina vänner så jag kan få andvända rullbandet.

Min förmåga.

Jag har en förmåga, jag ha väldigt lätt för att snappa (om man nu kan säga så) upp låttexter, dem sätter sig väldigt lätt i huvudet utan att jag själv tänker på det då jag alltid brukar kunna sjunga med i låtar jag hör på tv,radio osv. Fast sedan vet ja att de e väldigt lätt att lära sig en låt man tycker om. Synd bara att jag inte har samma förmåga när det gäller läxor och prov. Kanske ska sjunga igenom nästa prov så det sätter sig?


Sitter här i en inbakad fläta så jag vaknar med fint lockigt hår imorgon, fast vet att de kommer att vara stort och fluffigt bara men ändå. Nu håller både jag och Zoey på att somna i soffan så ska bära upp henne och sova! Godnatt.

Zoey <3

Min lilla bebis <3








Skoldagen var inte alls speciell lång, 8.00 till 10.30. Åkte direkt hem efter skolan och sedan kom Daniel =) Vi satt och gosade med Zoey för det mesta och tog det lugnt! Nu ska jag göra en en smoothie till mig och mamma sedan ta en dusch eller lägga mig i badet! Godnatt.

Zoey.

Ja nu har hon äntligen fått ett namn! Våran lilla älskling ska heta Zoey.

älskling.

lilla bebisen somnade bredivd mig inatt och då snackar jag självklart om kattungen. Inget strul eller något hon somnade bara bredvid mig och imorses när min klocka ringde vaknade hon och ville busa lite. Nu i eftermiddag  var Joacim här en stund för att få se och leka lite med den lekfulla lilla bebisen och imorgon får vi se om Daniel har lust att komma hit och träffa henne :)

Blev pizza till lunch idag med på alcamo tillsammans med tjejerna och anton, stackarn är helt ensam i våran tjejklass :P Sedan köpte jag enormt söta block till skolan, block med monster för jag är ju typ 5 år gammal ;) Sedan hade madde varit och köpt ett rosa med blommor till mig. Nu har jag rosa almenacka, block och pennfodral. Jag är väldigt rosa helt enkelt.

kattungen.

Ja nu är hon äntligen här! Vi två ligger i min säng. Underbar är hon och enormt kelig, gulligast var det när vi låg på golvet och hon härmade det jag gjorde. Eftersom hon lämnat sina syskon så har hon funnit en ny vän, min nalle björn som jag fått av Danel, hon lgger under den just nu och slickar på den och biter lite försiktigt,  Ne nu ska vi två sova ;) haha <3

jag såg bra.

Som många kanske vet, eller inte vet, så har jag världens sämsta syn! jag skojjar inte. Utan glasögon eller linser ser jag absolut ingenting allting är bara suddigt! Så imorses när jag vaknade upp och tittade ut över rummet så såg jag plötsligt bra! Jag kunde se allting helt klart, för en ynka liten sekund blev jag överlycklig tills jag insåg att jag råkade somna med linserna på igår kväll...

Ska snart upp och göra mig iordning, pappas 50 års fest hålls här hemma idag och släkten börjar ramla in för fullt om någon/några timmar. Jag har beslut ångest när det gäller kläderna, jag vet inte riktigt om min nya svarta klänning känns för uppklätt eller om jag ska ha strumpbyxor eller jeans under? Kanske ska köra lite avslappnat med Jeans och något snyggt linne? Ush, jag kan inte bestämma mig!

Tips.

Glömde att berätta om ett tips innan, om du har inpackning i håret när du duschar så tvätta inte ur den! Du tar i hårinpackningen som vanligt och sedan torkar du osv. precis som du brukar. Håret blir inte fett och du har skydd i håret hela dagen. Jag fick detta tipset från min frisör och har provat det nu ikväll, andvände dock inte lika mkt hårinpackning som vanligt (första gången fegar man ju alltid) och håret är varken fett eller något just nu, bara en aning mjukare än vanligt, visst låter det toppen? :)



Jag brukar andvända fructis hårinpackning för torrt och skadat hår, för är det någons hår som inte mår bra så är det mitt!

Idag och Imorgon.

Ja ikväll ska jag bara vara hem och ta det lugnt för imorgon blir det fulla rullar! Först är det pappas 50 års fest som ska bli mycket trevlig :) Om festen är trevligt och rolig ska jag stanna här hela kvällen annars drar jag och Daniel vidare till en annan fest tillsammans med tjejerna, kul om man kan hinna med både och! :) Kommer bli mycket inlägg ikväll som ni redan kanske har märkt, blir så när man bara är hemma! Jag vill ha den nya svarta klänningen imorgon men jag vill inte se för uppklädd ut, något tips?

Den lilla svarta.

Ja jag inskaffade mig äntligen en lite svart klänning (fick även en svart klänning av Evelina igår kväll, tack :D) Har sett några på Topshops hemsida och jag funderar på att klicka hem någon av dem, alla tre under 500 lappen så jag undrar nu om någon vet hur mycket frakt kostar?






Vilken var finast?


Och denna skon till skulle jag inte tacka nej till!

mätt?

Var på donken inna och åt en sallad, mätt blev man inte så nu sitter jag här med en tallrik yogurt och en GI-baguett. Mums! Tips till alla jönköpings bor, köpr ica Maxis GI-baguett nästa gång du är sugen på lite färskt bröd, både nyttigt och gott!

Dagens shopping.



Svart klänning ca. 300 kronor på VILA.

Fika, shopping och mera shopping.

Satte sprätt på de sista av lönen idag! Först började vi med en kaffe på ett fik där vi oxå blev invaderade av getingar, iden att sitta ute var tydligen ingen bra ide. Med min geting skräck så fick vi gott nöja oss med kaffet innomhus. Efter det köpte jag en ny klänning på Vila som jag tänkte ha på mig imorgon då det ska bli femtioårs fest här hemma, grattis pappa i efterskott typ. Sedan fick det bli ett par leggings till klänningen och sedan var jag nästan pank, men lön på måndag och några hundralappar finns väl kvar i plånboken så jag klarar mig!

Nu ska jag leta efter min mobil sladd så jag kan lägga ut lite bilder!


Rosa.

Ska snart springa iväg till bussen och bege mig till skolan. Börjar 11.05 och slutar 12.15, vilken krävande dag! Idag är jag väldigt rosa i mitt nya rosa linne och mina rosa skor, ja jag lägger in en bild sedan om jag hittar sladden till mobilen!

Va?


Mamma: Vill ni ha något att dricka? Ett glas läsk kanske?
Jag: Vad finns det för läsk?
Mamma: men herregud va ni är krävande.. hallonsaft då?

igår, idag, imorgon.

Förkyld så hälften vore nog och almänt död.

Tiderna.

Ja schemat var trots allt inte så dumt! Nu när vi har gått igenom med Ann-britt (våran lärare) om vilka lektioner vi har och inte har så ser det ut typ såhär (det är bara måndagarna och tisdagarna som e något jobbiga) :

Måndag: 5 lektioner, 08.00 - 14.55
Tisdag: 6 lektioner, 08.00 - 16.00
Onsdag: 2 lektioner, 09.40 - 12.35
Torsdag: 2 lektioner, 10.00 - 13.30
Fredag: 3 lektioner, 08.00 - 14.30


Ja och lektionerna verkar vara roligare nu med, lite roligare kurser och mycket mer turism (vilket inte är så specielt konstigt eftersom vi går turism, smart) Övningsföretag låter rätt spännande med så de ska va kul och se vad det innebär. Något som dock inte känns så spännande är Naturkunskapen. Dock är lektionerna på 40 min så de står jag nog ut med, inte för att jag fattar hur jag ska lära mig något.

 

nu är jag redo.


Ja nu är jag redo inför första skoldagen eller ja nästan ialf. Ny almenacka + pennfack med pennor i (mina pennfack brukar bara innehålla ludd och papper) är inhandlat, Mappen är tömd på de ämnen jag aldrig mer ska läsa, Och skolböckerna är framletade, taggad och redo med andra ord.


År 2.

Ja imorgon är vi inte längre minst på skolan, inte för att vi led av det så mycket innan men ändå. Fick precis se det nya schemat och herrejävlar säger jag. Vi som var vana att börja vid 10 varje morgon eller något åt det hållet ska helt plötsligt börja 8 varje morgon (förutom onsdagar) och tisdagar har vi SJU lektioner med raster på typ 5 minuter. Ja jag vet att de e väl såhär de flesta har det, det är så gymnasiet ska se ut men.. ja vi började ettan ganska lätt. Ja vi (ialf jag) är helt enkelt lata och vill börja 10 och sluta klockan 14, det är väl inget fel med det? Vilken tur att jag valde Turism och inte Natur.

Längtan.

Ja det är ju som sagt dags för skola nu på onsdag, vad hände med sommarlovet? Vart tog det vägen? Men denna veckan kommer bjuda på väldigt mycket roligt! Ja imorgon får jag se vad som händer, kanske träffa Daniel om han hinner efter Vimmerby som han nu befinner sig i. På onsdag börjar ju som sagt skolan igen och torsdag är det väl att komma igång i skolan som gäller, HPTU2C som vi numera heter, en klass med 14 tjejer och 1 kille, ska bli spännande ;) På fredag annländer lite släktingar hit för att på lördag är det 50 års fest här hemma som gäller, fullt ös med andra ord. På söndag är det första jobbdagen uppe på Kinnarps Arena som gäller och på kvällen ska jag hämta min älskade lilla bebis (kattungen) :D

Ja vi är fullt redo nu här hemma för en lite kisse som springer omkring, jag var innan idag upp och köpte kattlåda, matskålar, halsband, lite godis m.m till den.  Nu längtar jag! :)

Min bebis.



På söndag är hon min, åker direkt efter jobbet och hämtar henne :) <3

Namn?

Innom en timme ska pappa ha bestämt sig, jag väntar med spänning!

Nu undrar jag, någon som vet ett bra katt namn till en lite tjej? 

Min bebis.

Här är jag och min bebis hon är bara 12 veckor gammal och vi är alla kära :) Nu ska vi bara få med pappa att säga ja med men han kan inte vara grym och säga nej sen, det vet jag ;P Plus att han om någon var ju helt kär i kattungarna innan idag ;) Men om allt går som de ska är hon våran på tisdag-onsdag, hoppas!


Grattis!

Först vill jag säga Grattis pappa som blir hela 50 år idag! :D

Ja ni som har JP kunde läsa en artikel om honom igår i Jönköpings posten, fräsigt värre tyckte jag.

Idag har vi inte kommit så långt ännu var uppe och firade pappa i morses sedan försökte jag få upp Daniel ur sängen och nu sitter jag här och ser på pappa som sitter och försöker få igång sin födelsedags present (ett hemma bio system). I eftermiddag ska vi åka och titta på kattungar och blir ja kär så får pappa en av mig i födelsedags present ;) hahah. Nej denna dagen kommer nog att spenderas med Pappa, inte varje dag killen fyller ett halvt århundrande. Det lät hårt.

Tror du på spöken?

Efter natten i fästningen sökte jag upp ett ställe jag alltid har varit intreserat av, jag är helt ställd av stället och dess kusligheter och faktiskt på någon nivå tror jag att det som händer inte är påhitt. Jag snackar om Borgvattnets Prästgård ett hus från 1800 talet som förr var just en prästgård som gjordes om på 40 talet. Ja jag har sagt att någongång i mitt liv ska jag övernatta där, stället är nu omgjort till ett slags hotel för folk som vill uppleva det övernaturliga, Men jag vet själv hur enormt rädd jag är i sådanna situationer även om jag tycket det är otroligt intressant. Men som sagt någon gång i mitt liv..

Ja ni kan ju läsa om folk som bott där och deras upplevelser i huset samt. historia, bakgrunden och lite bilder här --> http://hem.passagen.se/tintin2/borgvatt.htm

mamma.

Ja jag hoppas på att snart få bli mamma till en lite kattunge, ska upp till ikea och a6 och inhandla lite sådant som behövs imorgon! Känns så overkligt att det faktiskt eller trodligen är på gång nu, för jag vet att pappa viker sig snart och kan inte motstå ett ja. Ska iväg på söndag och kolla på ngra om dom inte redan är sålda annars har jag kollat upp några på en sida som jag har förälskat mig i. Hoppas nu lillasyster inte läser detta eftersom jag vill att de ska komma som en chock, men tror inte hon läser min blogg så det e nog lugnt! Annars lär ja ju höra ett skrik av lycka om hon läser det ;) Vi har några namnförslag och mamma är helt instäld på Bosse om vi får en kille (chamerande va?) Tjockis är oxå en annan favorit eller är der för grymt? Haha needå vi ska nog komma på något fint ;)

tillökning i familjen?

ja det diskuteras framochtillbaka just nu i familjen om vi ska ha lite tillökning i familjen! Det är en liten kattunge jag pratar om! Både jag,mamma och Emma är inställda på det och nu är det bara pappa vi ska få med oxå! Men jag hade planerat att åka och köpa tillbehör imorgon så sedan finns det inget mer att säga för honom, bara att gilla läget ;)  Jag hoppas på en lite mini bebis hit i familjen skulle vara hur mysigt som helst!

Jobbmöte.

Var idag på jobb möte uppe på kinnarps idag fick träffa de jag skulle jobba tsm med och bestämma scheman, vilka matcher vi ska jobba på osv. Blir väldigt mycket jobb i höst jämfört med det jag är van vid och sedan har jag ju mcdonalds med så vi märker om jag ligger i ett dike i vinter helt slut av stress ;) Ska ju bli lite kul och gå från hamburgare till korv, host. Jobbar nästa lördag för första gången ska bli intresant  : )

Imorgon vet jag inte vad som händer, funderar på en tur in till stan/A6 och handla lite inför skolstarten. Är suger på att träna med, ska höra med Danneman om han ställer på lite träning.


Hemma.

Hemma igen från Göteborg/Marstrand nu igen. När jag och Daniel var framme i Göteborg började vi med shoppingen och självklart hittade jag nästan ingenting medans min kära shoppade som bara den! När  vi hade traskat omkring i Göteborg i ca. 3 timmar möte vi upp mamma och pappa i nordstan och begav oss mot Marstrand, en ö ute i göteborgs skärgård. Vi skulle bo på en festning som för cirka 300 år sedan var ett fängelse och eftersom pappa har jobbat och gjort guider på festningen gick vi en lite tur runt alla gånger, fängelsehålor, upp i  tornet osv. Något som gjorde mig rätt skraj var rykterna om att det skulle spöka där (vilket inte skulle förvåna mig med tanke på hur mångar fångar som dog där) och något som inte hjälpte var att ja också visste att gården utanför huset vi bodde i var den gården där de hängde folk. Haha, mysigt va?

Framåt kvällen när vi hade vart nere vid hamnen och ätit gick jag och Daniel upp mot fästningen för att hämta min plånbok och för att komma in i fästningen på kvällen hade vi fått en nykel som skulle låsa upp porten, Ja inte ens den var normal där men det behöver vi inte gå in på. När vi hade varit på rummet och passerade gården och stod under tornet blixtrade det till något enormt och vi hörde den största smällen jag någonsin har hört. Då hade blixten slagit ner i Tornet precis över oss, ja det var ett ganska enormt åskväder vi var med om där.

Kan ju säga att jag inte fick så enormt mycket sömn den natten, låg och tryckte mig mot Daniel halva natten och var en aning livrädd. Men förövrigt måste jag säga att jag hade det underbart mysigt ute på ön och gör gärna om det! :)


Här är ön från båten, ni ser fästningen vi bodde på längst upp.


Huset inne på borggården vi bodde i.


Daniel och Jag =)


<3

Göteborg.

Ja nu beger ja mig snart till bussen och vidare till Göteborg, Framåt eftermiddagen beger vi oss oxå mot Marstrand där våran kväll/natt ska spenderas. Nej måste kila nu! Hejdå! :)

Livrädd.

Att vara ensam hemma när man ska sova är inte alltid så jätte kul, detta är faktiskt första gången jag sover helt själv i huset. Annars har jag haft kompisar eller Daniel här som sällskap men nu är det bara jag. Vet att jag borde sova men kan inte, känns som det kommer konstiga ljud från huset som inte borde låta. Ja jag ska vara ärlig, jag är livrädd! Jag hatar detta, borde kanske bara sova så det blir morgon fort så jag slipper vara ensam.

Bara sådär

Verkar som det bär av till göteborg ändå, tack och lov! Är ju som sagt ensam hemma och det är väldigt ensamt ska jag säga er. All mat som jag skulle ha för mig själv nu åts upp som natt mat osv. igår så när jagnu satt här hemma ochkände hur hungern kom krypandes fanns det inget annat att göra en att gå upp mot pizzerian. När jag gick var det ganska mörkt ute och det regnade lite lätt, jag vet inte vad det var men det var så enormt skönt att bara gå där ute själv i regnet. Bara att gå där helt själv och bara släppa alla tankar man har!

Nu sitter jag och tittar på en film med gammla favorit Adam Brody, In the land of women heter den och den är otroligt bra faktiskt! Ska se klart filmen sedan gå ner och ta en dusch sedan blir det nog läggdags bussen går härifrån 8.30 imorgon så ska orka upp! Men känner mig själv jag kommer väl sitta framför datorn i sängen och skriva ett inlägg till!

rädsla

Daniel har gått och blivit sjuk dagen före vi ska åka till göteborg, ni ´som följer min blogg vet hur mycket jag har längtat efter att få komma iväg med honom. När jag har mått som sämst den senaste veckan är det den tanken på att åka iväg med honom som hållt mig uppe, jag vet hur töntigt det låter men det är sanningen. Nu sitter jag i stort sätt och bara hoppas på att han ska må bättre och att de onda lägger sig.

Igår slutade det med att Olivia, Ellie och Nattis stannade när alla andra hade gått och eftersom det var måndag och bussarna slutat gå så stannade dom över natten. Vi bestämde oss för att bära in massa madrasser i mitt rum och när jag vaknade runt 4 tiden på morgoen var det en enorm hetta som slog över mig. Så det var ju bara att palla sigupp och hämta vatten och öppna alla fönster.  Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt med mig själv, har lite kvar att städa men ska ta det om en stund!

Feeeeeeeeeeest

Jaa vi är inte många med det är mina tjejer + några till och vi har hur kul som helst!

No bullshit.

Ja tjejerna är på gång och jag står här med högsta volym på och dansar för fullt ;)  Hoppas ni får en trevligt kväll, för det ska jag ha! :)

Hjälp mig?

Nu har även jag provat på gratisbio.se och se om det är lika bra som alla andra säger, och självklart behöver jag hjälp så gå in här och bli medlem du oxå!

Gratisbio!



Fest eller bullshit?

Jobbigaste med att vara ensam hemma är att maten lagas ju inte direkt av sig själv precis, så ska därför ta itur och sätta på ugnen och värma en djupfryst pizza. Mums så nyttigt och gott. Ska fixa lite inför kvällen nu snart med innan mina brudar kommer ;) Jag skriver säkert mer senare!


Ensamt

Och så var jag ensam hemma vilket kan vara väldigt skönt ibland, känslan av att nu kan ja göra lite vad jag vill utan att någon bryr sig. Saker som att stå och sjunga hur högt som helst m.m. kan man ju inte göra annars för då kommer bara pappa och frågar om man har ont någonstans ;P Har precis tagit mig en dusch nu och ska göra mig iordning. Ikväll får jag sällskap av tjejerna och kanske några fler, kan bli kul :) Nej ska sätta på en film nu och börja göra mig snygg, haha. Det är otroligt vad mycket saker jag kan göra på en och samma gång.

döden.

Ja jag tror nog inte jag stängde ner datorn förens kl 4 i natt och självklart väckte mamma och pappa mig alldeles för tidigt enligt min egen åsikt! Men idag är det ialf måndag, en dag närmare onsdag och göteborg. Dock värkar vädret här ganska bra nu så behöver ju inte gå runt dessa två dagar helt deprimerad. Har lite filmer jag ska se igenom oxå!

vill inte sova.

Nej för jag har en sådant enorm rolig natt :D Har inga planer på att sova nu när jag ligger här och har så trevliga samtal på msn! Ciao. PS har nog slått rekord i antal inlägg sedan jag vaknade.

När planerna går liiite för långt.

HαnnαSmedberg´ säger:

Ja ska vara rik ha en våning på upper east side, göteborg och ett slott i italien eller frankrike, smal som en super modell och snygg som fan.

louise, säger:

samma här

louise, säger:

jag ska ha ett hus i californien med

louise, säger:

bo granne med britney spears typ

 - HαnnαSmedberg´ säger:

Aah där kan ja me ha ett ställe

louise, säger:

sedan ska jag bara röka och festa inte äta och bli skriven om i tidningen när jag hänger med olsen tvillingarna att man borde bli insläng på rehab för både ätstörningar och alkolism

louise, säger:

då har jag nått toppen

 - HαnnαSmedberg´ säger:

du tar californien och jag new york sedan så kan vi hälsa på varandra med våra egna små privatplan

louise, säger:

lätt

louise, säger:

fyfan va gött

louise, säger:

sedan ska jag äga ett hotell i las vegas

 - HαnnαSmedberg´ säger:

aah å jag typ tar över hela vita huset

louise, säger:

och målar det rosa

När tog fantasin över igentligen? Och när borde vi ha slutat drömma?


Klar.

Nu är bloggen klar och jag det är svart och det är enkelt. Ingent sommrigt med det hela men sedan har vi ju dock ingen sommar här i sverige längre så det kvittar ju! Nej men det är som jocke sa, det är enkelt och man fokuserar mer på själva bloggandet. Precis så jag ville ha det! =)


Brunt hår någon?


Kommentarer

Min blogg är inte den största och det gör inte mig något. Jag skriver om det jag gillar och gör för att jag tycker det är kul! När jag sitter vid datorn lägger jag ner 80% av tiden på min blogg och jag blir alltid lika glad när jag ser att det har trillat in lite kommentarer. Det värmer alltid :)

nu sitter jag här och drömmer om en värld utanför jönköping, jag känner helt enkelt att staden har ingenting längre att erbjuda mig. Staden är dock full av underbara människor som jag älskar. Men så fort jag får råd soch är gammal nog så lämnar jag staden, jag lovar.

Dåligt.

Det blev väldigt dåligt som ni kan se, ska inte ens ha den headern eller va det heter. Men systers dator där jag fixar allt på dog mitt i allt så det var bara att försöka göra sitt eget bästa på min lilla bärbara dator. Ska fixa vidare imorgon eller på tisdag, tar jätte gärna imot tips! om hur den skulle kunna bli snyggare! Är ju mycket roligare att skriva och blogga med en snygg design, eller hur?

Ursäkta.



Ändrar bloggen så den kan se lite lustig ut ett tag!

när jag blir stor.

När jag blir stor, bor i New York och har tjänat en maaaassa pengar så ska jag köpa mig ett par valentino klänningar. Mannen är en gud när det gäller klänningar!






Haha.



Vi har alla våra perioder ;)

söndag.

Hanna är deprimerad och hatar söndag. Ge mig onsdag nu.

Hur mycket skit kan man ta?

nej det är som sagt inte min dag idag! Ska inte gå igenom kvällen, jag orkar inte men fan vilka människor det finns asså! Jag är som sagt så jävla glad att jag har dig Daniel och mina vänner. Men nu är jag ialf hemma, ska krypa ner i sängen med lite Kelloge Special mini breaks och svartvinbärsdricka. Mums.

Tack föresten för tipset jag fick om affären jag undrade om i förra inlägget :) Sådant uppskattas!

kan inte stanna hemma.

Borde vara hemma ikväll eftersom jag kanske har fått ca. 4 timmars sömn i natt och har ju mått som jag mått idag så är ju inte direkt den piggaste men inte sitter jag hemma och deppar för det. Följer med Olivia, Ellie och Nattis ut ikväll, får se hur länge dock eftersom jag börjar jobba kl 10 imorgon. Blev inte en sådan stor fixning slängde snabbt på mig löshåret och har satt upp håret i en toff, ett svart fodral från gina och ett par jeans fick det bli med. Funderar på att inhandla nytt löshår i göteborg, ska tydligen ligga en jätte bra affär vid NK någonstans. någon som vet vilket affär jag menar och om den är bra?

Känns ganska bra att veta vad som händer dagarna framöver nu, känns bäst så. Hatar att sitta och inte veta vad som händer, jag vill ha saker planerat i förväg. Det är sådan jag är.

Nej nu ska jag gå till bussen! Ha en trevlig kväll! Ciao.

fattar inte

Jag har min underbara pojkvän, familj och vänner och ändå mår jag som jag gör nu.. tänker inte gå in på detaljer förutom att jag trodligen har gått in i en väg och blivit dum i huvudet.


Hej.


Facebook

Har dissat allt som har med efterfesten, bilddagboken m.m att göra. Vill ni ha kontakt med mig finns jag här, på Facebook och ja för mina närmsta MSN. Hur som helst så är det facebook för övrigt som gäller, sök efter mig och bli vän vet ja :)

Imorgon så får jag äntligen lämna huset, både vänner och pojkvän är helt uppbokade nuförtiden med jobb och liknande. Vilket inte är kul för en Hanna som äntligen är ledig och är trött på att sitta hemma och trycka i sig choklad. Imorgon ialf så tar jag mig ut, tänkte åka ner till ett nytt ställe i stan och sola för endast 1 kr/min. Låter ju helt perfa va? Senare så ska jag oxå iväg till Daniel, ja dyker de upp jobb eller fotbollsmatcher där så är det defenetivt slagsmål som gäller. Nu hoppas jag oxå på att helgen erbjuder regn så det inte ska kännas så plågsamt att ställa sig och jobba.

Nästa vecka därimot får det gärna vara fint! Hemma själv måndag och tisdag och därför skulle jag och mina vänner gärna vilja inta altanen för lite bus. På onsdag blir det som bekand Göteborg (märks det att jag längtar?) och ja vill ha fint väder då. Att få inta göteborgs gator och butiker, sätta mig på en resturang tsm med Daniel låter nästan för bra för att vara sant när man vill ifrån jönköping.

Nyinköpt


Detta är nyinköpt denna veckan;
Klocka (vet ej vad stället heter)
lösnaglar (kicks)
BH (h&m)






20000 år senare

nu sisådär 3 veckor efter hemkomsten har jag orkat lägga in de sista bilderna från semestern. Så nu kommer de sista bilderna och bilderna från barstreet!


Jag och Cecilie med våra sex on the beatch, dock smakade dess bara apelsin juice och sprit. Senare höll vi oss till våran favoritbar, Ibiza där drinkarna var hur goda som helst! ;)


Härligt glada efter att ha funnit varandra och fått i oss våra drinkar.


 Cecilie, Caroline, jag och Felicia :D

höm?

bloggtorka helt och hållet. Jag är helt tom.

för litet


en sak jag är riktigt säker på är att jag kommer inte att stanna kvar i jönköping när jag blir äldre. Förlåt mig men staden är alldeles för liten! Största drömmen är att dra iväg ett år eller mer till USA (helst new york) efterskolan och uppleva ett helt annat liv. Stannar jag i sverige blir det väl trodligen tillbaka till Göteborg, har aldrig riktigt gillat stockholm. Kan inte riktigt se mig själv där direkt. Men nej härifrån ska jag en vacker dag ialf! Om inte föralltid så ialf ett år eller mer.

där fick jag.

Ja där fick jag allt, när man sitter och längtar som mest efter att få dra iväg till sin älskling får han reda på i sista sekunden att han måste åka till gislaved lr ngt jävla ställe för fotbollsmatch. Nej mitt humör blev ju inte bättre där precis! Jag vill bara att det ska bli nästa vecka och onsdag så vi får komma iväg till Göteborg. Det är precis vad jag behöver just nu, åka härifrån.

Härliga väder, härliga humör.

Sitter mest just nu och väntar på att Daniel ska sluta sitt jobb och att mamma ska göra klart maten, magen kurrar och eftersom vädret är som det är vill jag bara sätta på en film eller ngt och krypa ner hos min älskling. Vilket för övrigt måste vara det bästa man kan göra när vädret är så äckligt som det är! Vet nog att det är många därute som kan hålla med mig ;)



Måste bara lägga in vad min kompis jocke sa till mig igår när han skulle beskriva vad en lektion var för något (tydligen tror han att jag är dum i huvudet och att på min linje aldrig har några lektioner, vilket stämmer delvis ;P)

"alltså en grupp människor samlas (oftast barn, om det inte heter komvux, då är det invandrare) vid bänkar och har böckre och i sällsynta fall pennor med sig och så står det en vuxen (oftast cepe) person längst fram och tjatar om något tråkigt... men det kan vara ganska trevligt ibland, om man verkligen skiter i vad personen längst fram pratar om och man själv gör som man vill"


Sjukt.

Har ni hört talas om Nick Pitera? Inte, isåfall måste ni kolla in han här nere. Killen är fan sjuk, det där är inte normalt!



halv två på natten.


Imorgon ska jag och Olivia åka till stan för som ni säkert har märkt gillar jag att strö pengar omkring mig och shoppa, shoppa, shoppa. Vad som jag börjar bli trött på är mina naglar, så vad gör man då? Jo man köper självklart ett par lösnaglar. Det är alltså vad jag känner att jag måste ha imorgon. Sen kan jag komma där hem till Daniel i min nya fina BH och mina långa naglar, hur ska kunna låta bli att inte slänga sig över mig med en gång? ;)

nu är klockan halv två och varken jag eller min syster orkar lyfta på våra feta arslen och ta oss upp till våra rum. Fan vilka problem man har ibland asså.

regn

Jag blir alttid sådär små uttråkad när det regnar ute och idag har det regnat nonstop hela dagen! Vilket har slutat med att det blir en hemma kväll idag, med hyrfilm och choklad såklart! Nej det känns som om staden är död när det regnar om man då inte beger sig upp till A6 som hela jönköping hade gjort idag verkade det som, jag var uppe där en snabbis innan bara för att inhandla en BH jag har spanat på tidigare. Blir nog mer underkläder inhandlade nästa vecka då jag beger mig till Göteborg. Lite mer att välja på plus att då har jag ju pojkvännen med mig med, aldrig fel med smakråd ;)


Pussbild.




de ville ha en pussbild och det är väl klart jag ställer upp :)

(bild tagen från olivias facebook)

vill ha

vill ha denna godbiten ..




Har redan två digitalkameror + en system kamera här hemma men ändå vill jag ha denna! Sanningen är att det är bara systemkameran som tar de bra bilderna så nu vill jag ha en liten en som kan ta helt dugliga bilder :)

Utekvällen.

Går kvällen var helt underbar tillsammans med alla kvällen började hemma hos Olivia där de flesta av oss tjejer sammlades för första gången på alltför länge! En galen biltur med Matilda och sedan var vi taggade och igång ; ) framåt ett tiden kände jag att jag skulle göra som de flesta och börja dra mig men när jag hoppade av bussen och promenerade hemmåt hittade jag bara sådär en fest på vägen i ett av husen. Och med folk man känner, sikket sammanträffande. Jag stannade där och framåt halvtre ringer Daniel och vi bestämmer oss för att möta varandra för att sedan återgå till festen. Framåt halv fyra tiden kände vi ändå att det var dags att gå de 10 meterna det tar för att komma til mitt hus och gå hem.

Just nu vill jag bara spendera mina sista pengar på en sista minuten resa! Vad härligt det hade varit att bara få komma iväg nu de sista veckorna vi har av lovet. Men jag har ialf mina lilla tripp jag ska göra med Daniel nästa vecka. Ni ska bara veta vad jag längtar! Vi beger oss till Göteborg nästa onsdag spenderar dagen tillsammans inne i staden och ska bara va, äta gott och självklart ta en och en annan tur i butikerna ;) Frammåt eftermiddagen ska vi möta upp min Mamma och Pappa och bege oss till Marstrand som ligger ute i göteborgs skärgård. Där ska vi spendera en kväll/natt.

RSS 2.0