2008.



Det bästa med 2008:

Jag har insett att jag är stark som person och jag klarar mig själv, även om jag vill ha någon vid min sida så klarar jag mig lika utmärkt utan. Jag kommer fira in 2009 med bättre självförtroende än någonsin och med inställningen att detta ska bli mitt bästa år hittills.

Det sämsta med 2008:

Jag fick mitt hjärta krossat ännu en gång och det tog väldigt hårt på mig som människa, jag tror det var vändpunkten för mig. Jag lyckades aldrig med mitt mål att spara pengar (500 kr har jag hittills på mitt sparkonto) och jag insåg tyvär att saker jag säger och vill sällan blir av.

(väldigt kort sammanfattning)


jobba och slita

Ja äntligen hemkommen nu! Idag har jag träffat daniel och tagit en fika och större delen av dagen har spenderats på jobbet. Nu när man äntligen är hemma så blir det ingen lung och ro, måste ringa tjejerna om imorgon och ladda ner en massa musik. Sedan ska jag försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon (panik att stå på nyårsafton och inte bestämmt sig) Fick en ny kamera så jag kan lova er en massa bilder från nyår på torsdag!


Otur?

Vaknade idag med fetaste härligaste "munsåret" på näsan, ja just det på näsan. Hur underbart är inte det? Som tur är så kan hanna leka trollkarl med sminket och trolla bort det mästa, jag har gjort ett tappert försök idag. Ska ner till stan nu alldeles strax för en fika sedan ska jag och min söta näsa bege oss till Kinnarps för lite jobb, det fattas väl bara att hv förlorar enbart för att jävlas med mig?


Dåligt.

Ja jag har skrivit väldigt dåligt nu på sistonde har helt enkelt inte haft tid, eller inte orkat om man ska uttrycka sig så. Jag har fått tjejerna att bli lika kär i Robert Pattinson precis som jag (hur fan kan man inte vara hopplöst förälskad i killen?), läst ut alla böcker i Twilight serien och bara tagit det lugnt! Ja det är inget röj på oss nu, vi spar oss till nyår, då satan ;) Imorgon blir det inte så mycket blogg heller, ska in till stan snabbt sedan möta upp Daniel för en fika och efter det blir det jobb mellan fem och tio skulle jag chansa på.

Kommer säkert ett nytt inlägg snart igen, måste skärpa mig ju ;)

hemma.

Ja borta bra men hemma bäst.

Har kommit hem nu från en dag av jobb sådär halvsjuk, jätte härligt. Har precis fixar klart med löshåret jag fick i julklapp och det är nu redo att användas! Ikväll Ska jag bara ta det lugnt och fortsätta läsa tredje boken av Twilight (ljudet av mitt hjärta) Jag läste klart de två första böckerna på 3 dagar (båda på 500 sidor), så man kan väl säga att jag inte kan slita mig direkt ;) Imorgon ska jag se filmen för andra gången med Annie, Olivia, Elin, Johanna och min syster, helmys :)

Nej nu ska jag hålla min mor sällskap! vi ses sen :)

julklapp.


- Tröja,Peak Performance
- Tröja, Bondelid
- Jeans tights, VILA
- Jeans tights, Gina Tricot
- Linne, Gina Tricot
- Presentkort 250, KICKS
- Hanna Halsband, Smycket
- Smyckes sett (att göra egna smycken)
- Bok
- Skor, Scorett
- Digitalkamera
- Skjorta, H&M

Det var det jag i stort sätt kommer ihåg just nu, har varit där nere och spelat lite spel nyss men har nu krupit upp i min kusins säng för lite vila. Jobbar imorgon ochvill vara så utvilad och frisk som möjligt då!


fängslande.

Jag är rikitgt inne i boken jag började läsa igår och är snart klar med de nästan 500 sidorna. Ja när jag väl har börjat läsa kan jag inte sluta! Det är precis sådana hära böcker jag älskar! Och det passar ju perfekt för mig som just nu är ganska sjuk att ha en sådan bra bok. Riktigt längtar tills jag kan börja läsa tvåan, ja när jag väl hittar böcker jag tycker om blir jag allt en riktig nörd.

Ja ialf vaknade jag imorses utav att jag mådde något enormt dåligt, låg kvar i sängen tills tre medans resten åkte ut till farfar och nu resten av dagen tänkte jag tillbringa med min dator och min bok i förd mjukisbyxor och en av pappas stora tröjor.

<3

Trött, sjuk och god jul!

Nu ska jag snacka med mina män en stund sedan ska jag fortsätta min bok och drömma om världens snyggaste man.

Härligt.

Börjar bli riktigt sjuk och det är julafton! Men hellre nu än på nyår som sagt! Underbara julklappar visar snart vad om jag orkar!


Från oss alla till er alla, en riktigt god jul. typ.

Har varit hos Farfar en sväng innan och käkat lite julmat, har varit så fruktansvärt trött idag så mitt under kalle anka gick jag upp och la mig och sov i sisådär 20 min. Nu är "jul"kläderna på och jultomten kommer om ca 30 min ;) Paketen är efterlängtade! Om jag inte misstar mig så blir det en ny kamera i julklapp så då kanske de dyker upp lite bilder på mina julklappar! Vi hörs senare! Ha en fortsatt trevlig jul så länge :)

God Jul!

Ja god jul på er alla därute som precis som jag inte kan sova! Ligger och kollar på SATC med hopp om att bli trött och kunna vakna upp imorgon och känna att det är julafton! Dock börjar dagen med en tre timmars lång bilresa och ett stop för dubbelchees börjare på donken, ett måste innan julmaten och istället för frukost.

Jag skriver troligen inte mer fören imorgon kväll, när vi kommer direkt till stockholm ska jag bort till farfar och säga hej sedan blir de vanligt julfirande hos min faster! Men sedan berättar jag om vad som har gömt sig i paketen ;) Vad har ni önskat er?

om man fick drömma...

.. så viil jag ha dessa i julklapp :)


God jul Hanna önskar Hanna.

Hur märker man att hanna gillar en film? Hon vill genast läsa boken filmen är baserad på.

Så därför var jag nere på stan idag och köpte en egen liten julklapp till mig själv som jag ska ha imorgon på bilresan upp till Stockholm. Jag köpte boken om jag kunde drömma och nu är frågan om den är lika bra som filmen eller ännu bättre?





Nu när jag har sett filmen kommer jag kunna föreställa mig ansikterna framför mig och kunna drömma lite om den snyggaste människan på jorden.

23 December

Det är nära nu, snart julklappar och det härliga som hör till (julklappar). Ska försöka få med lillasyster ner till stan en snabbis och senare ikväll så ska vi ha familje mys här hemma. Har inte varit hemma en enda kväll nästan på jätte länge känns det som. Vid elva så blir det en julpromenad med Olivia om hon mår lite bättre, fira in julen tillsammans och så :)

Tidigt imorgon bitti beger sig familjen smedberg + katten till Stockholm där vi ska fira julen hos min faster och så blir det nog att hälsa på farfar lite med. Kommer hem den 26 då jag ska jobba redan 13.30. Men ja kommer ha med mig datorn troligen och ja lär skriva mer innan jag åker!

2008/2009



En sak är säkert och det är att 2009 ska bli mitt bästa år hitills, ja med den inställningen tänker jag fira in året om en vecka! Jag ska fira in året med personerna jag älskar och vi ska dansa hela natten lång. Så mycket händer detta året, vi alla passerar 18 års strecket och blir äntligen myndiga, alla dessa 18 års fester vi ska hålla. Sommaren ska vi inte ens snacka om med dess resor och utflykter. Och det är väl knappast en hemlighet att jag nästan längtar mest tills Maj? Månaden då inte bara jag fyller 18 utan även ett antal fler.. tätt inpå varandra oxå. Ja det skilljer bara dagar och veckor.  Vi börjar vårat sista år i skolan med, hur spännande studenten och balen än verkar vill jag inte att det tar slut, jag är lycklig över att ha 1½ år kvar i skolan just nu och inte behöver tänka på allt det dära förens 2010. 2009 kommer bli något bra, det vet jag.


ingen vila på jullovet.

Låg uppe försent igår känner jag nu, var ju ändå uppe redan vid sju imorses och var hos sjukgymnasten. Men det är smällar man får ta, jag hade trevligt och då tänker jag ju inte sova. Just nu sitter jag och pappa mitt imot varandra vid köksbordet med varsindator och mumsar på knäck och pappa mumlar för sig själv och säger "nej jäklar.. jo fan va bra jag är!" och hostar sådär vart annat. Pappa om du smittar mig till nyår så får du fan med mig att göra, okej?

Ska nog göra mig iordning snart, Tror jocke kommer förbi en sväng senare så vi kan bege oss in till stan för lite julklapps shopping, ja jag visste väl att jag skulle göra allt i sista minuten... men det är lika bra känner jag. Jag brukar aldrig kunna hålla mig och låta bli att säga vad jag har köpt. Har en julklapp kvar till syster nu, frågan är vad man ska köpa?

Söndagskväll





Älskar jullov, älskar att kunna vara uppe och prata med folk in på småtimmarna! Är sådär smålycklig med efter att ha vart och sett Twilight med Evelina. Filmen var helt underbar! Någon av de bästa jag sett faktiskt och så var ju killen hur snygg som helst oxå. Jag tror att alla tjejerna i salongen hade svårt att koncentrera sig på själva handlingen, nej han var nog de snyggaste jag sett i hela mitt liv ;) har ni inte redan sett den så gör det!

min.




Han är min. Punkt slut.

fjärde advent!

ja det är söndag och de känns för ja ska upp och gå till sjukgymnasten imorgon, nästan som skolan.. men ja ska inte låta det förstöra något nej jag tänker minsan sitta uppe hela natten ändå! Fast de gör jag ju dock även om det är mitt i en skolvecka.. härliga sovvanor.

Idag är det minsan fjärde advent! Helt sjukt för jag kan lova er att det var första advent för typ en vecka sedan. Men ialf denna dagen kommer innehålla massa mys faktiskt, jag ska nämligen gå och se på Twilight med Evelina! Alltför längesedan  vi umgicks och det är lite synd med tanke på att hon nog är en av de vännerna jag har kännt längst. Men ialf bio står på schemat och vad är inte bättre än bio på en söndag?

Igår kväll så åkte jag, Olivia, Elin och Annie till Jensens och käkade, redigt gott var det och vad mätt jag blev. Efter det så drog  i en snabb fika på Georges och efter det åkte jag hem och llåg och pratade på msn in till småtimmarna.

Nu ska jag gå upp och ta mig en dusch och sedan städa igenom mitt rum! Vi hörs sen.

känner igen mig.

Ni vet hur man kan känna igen sig i en låt? Jag har hittat den låt som beskriver mitt liv så otroligt mycket jjust nu... Det gör ont i hela magen när man hör sina egna tankar såhär.

http://www.youtube.com/watch?v=nyfY98PZkSQ&feature=channel


Don’t look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You’re still a part of everything I do
You’re on my heart just like a tattoo


jo ni vet det är tre dagar kvar...



mamma jag vet att du läser detta och jag har hittat kameran som är perfekt och rosa, den finns att beställa på onoff och ett bra pris. har jag sagt att du var söt idag oxå?

Mat.

Ikväll blir det Jensens tsm med tjejerna, jag hatar att utbudet är så litet här i jönköping. Ush jag trivs inte i denna staden, jag trivs med folket men inte med sjjälva staden i sig. En vacker dag då flyttar jag, jag flyttar  då dit utbudet av shopping och uteställen är enormt!

Lördag.

Helt segt just nu inväntas bara julen och nyår och fest med mera känns inte så taggat. Skulle chansa på att jag och tjejerna tar de lugnt ikväll och kanske slår till på en fika? Nej orkar inte skriva så mycket mer nu, ni får ha en så trevlig lördags kväll!

göra helt andra saker.

Jag ska städa rummet och jag påbörjade faktiskt det men sedan gick något snett och nu sitter jag här och lyssnar på britney spears och har på min mina mördarskor (11 cm klack, kärlek = hanna 186 cm) . Fråga mig inte hur det gick till, jag bara såg dom och tänkte, ja jag kanske kan inviga dom ikväll om jag drar ut resten är en lång historia ;) Nej jag måste ta tag i städandet, pappa kom in imorses vid sju och sa att det såg förjävligt ut. Fan jag är snart 18, måste få vara lite självständig och städa rummet när jag vill och själv känner för det ;) Eller vad säger du mamma?

Nej nu viktigare saker vad köper man till en 14 årig syster som typ lever för simple plan och håkan hellström och är sin storasysters totala motsatts?

Jul och nyår, helt hysterisk.

Skolavslutningen imorses var nog en av de bättre jag varit med om, bra sång (mestadels) och inte en rektor som pratade i 45 minuter (priset tog ju rektorn i åttan som började prata om länsbussarna) och självklart en skyllt en av dansarna visade upp där det stod "jäfla peset!", thiiiiint (läs fint) som jag och Olivia hade utryckt det. Efter avslutningen så traskade jag med Olivia hem men begav mig ganska snabbt in mot stan för att möta Elin, vi har idag nog knallat runt i vartenda klädaffär i stan och på a6 och varken hittat en nyårsklänning till elin (panik) och inte en enda julklapp! Hur svårt kan det vara? Dock hittade jag en söt klänning till mig själv, lite clownaktig men jag tyckte den var cool, och jag älskar ju allt med urringad rygg.

Vet inte vad som händer ikväll, kanske lite fest tsm med Annie uppe på torpa? Vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda! Ska ialf upp tidigt imorgon, pappa vill vara istan vid 10 (?!?!) för att handla julklappar med mig och emma. Vet ialf att jag ska köpa lite nytt löshår och kolla på en kamera! Senare tror jag det var snack om en längre tur med bilen och övningsköra med, äntlgen får ja köra när det är ljust ute!

Imorgon!

ja avslutning imorgon och det ska bli så underbart skönt! Funderar på att gå på lillasyster julavslutning med och träffa alla mina gamla lärare jag inte sett på 1 ½ år. Ska hinna med julklappsshopping med flickorna med. Jag får se vad kvällen bjuder på, det blir nog ialf en väldigt lugn helg! :) Nu ska jag åka iväg och hämta mamma, vi hörs!

100 kg senare!

Ja hemma ifrån Elin nu, godaste muffisen hade hon bakat och jag gick nog upp ca 100 kg! Efter några timmar och mycket snack om allt möjligt hämtade pappa mig så var det dax för mig att övningsköra! Det går sakta men säkert frammåt. Ikväll blir det bara lugnt, akupunktur imorgon och ush jag vill verkligen inte. Det gjorde så ont idag, det är inte skönt någonstans. Varken då eller efteråt. Ska överleva torsdagen med ialf sedan är det julavslutning!


Skola,fika och köra bil.

Ja skoldagen var inte direkt den roligaste jag har varit med om.. otroligt långsam och seg! Nu ska jag snart ta och göra mig iordning och sedan gå bort till bussen då jag och Olivia ska ta bussen upp till Elin ändå uppe på stensholm ;) Där ska vi fika och snacka lite skit om allt som vi brukar snacka skit om :D  Senare ikväll blir det lite övningskörning som vanligt med :)

Hemma.

Kom precis hem ifrån akupunkturen, satan vad ont det gjorde idag! Inte kul någonstans. Katten har lagt sig tillrätta i mitt knä nu när jag precis tänkte byta om. Måste lyfta bort henne men hon är ju så söt. Ska ialf be mig till skolan så fort jag är klar! Två lektioner som vi inte gör ngt på! Toppen. Vi hörs senare!

varför ska jag alltid göra så mot mig själv?

Såg nyss klart på Titanic och jag mår aldrig bra efter att ha sett den filmen, ivanliga fall brukar jag ha någon jag kunnat ringa.. men det funkar ju inte riktigt så nuför tiden. Wow den filmen har verkligen allt lycka, sorg, kärlek. Jag fällde min första tår när Jack tog med Rose upp till fören och höll om henne och hon sa "jag flyger" sedan kysstes dom i solnedgången. Sedan grät jag ungefär hela tiden efter det. Gud vilken saknad filmen för med sig en saknad efter en speciell.. men jag ttänker inte låta mina tankar vandra för långt åt det hållt. Onödigt. Ska istället se frammåt och låta Olivia vara den som tröstar mig! Tröst behöver man alltid efter att ha sett Titanic, så är det bara.

Ikväll.

Ikväll sitter vi bänkade framför tvn och ser en av favoritfilmerna Titanic! Den ligger i top tre tsm med Pearl harbor och Forest Gump på min favorit lista. På söndag så ska jag och Evelina gå och se Twilight (tror jag den heter?) ska bli jätte kul har velat se den filmen länge nu och såklart få träffa Evelina också! Vet inte riktigt vad som händer på skolavslutningen, kanske middag med tjejerna? Ja något händer ialf :)


Jordbävning.

Om ett jordskalv är på 4,7 så är 4,8 dubbelt så stort och 4,9 tre gånger så stort och 5,0 är fyra gånger så stort... ja ni fattar!  Idag var det jordskalv här i Sverige på 4,7 och det sägs mycket om det på nyheterna osv. folk är helt skrämde och i kalmar kan man köpa tröjor där det stor "jag överlevde skalvet".

Fan sluta snacka! När jag var på Rhodos i sommras var jag med om en jord bävning som var på 6,4! DET KALLAR JAG JORDBÄVNING! Jag kunde inte stå upp och var tvungen att hålla fast mig hårt när jag satt i sängen, golv sprack på hotellen, en dog, sprickor i väggen, föremål rammlade ner på golvet, ett hotell gick av på mitten, det vat tsunamivarning...  min jordbävning var ca 17 - 18 gånger större! sug på den ni. För att låta lite dramatiskt.. jag kunde ha dött ;) haha

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2903399.ab





bild tagen från norsktidning ifrån den morgonen, hälften av hotellgästerna på vårat hotell utanför hotellet. Man kan skymta mamma och pappa på bilden. Jag sitter nog någonstans i folkmassan i mina rosa snobben pyjamas byxor ;)


                             http://hannasmedberg.blogg.se/2008/july/jordbavningen.html

FÄRDIG!

japp allt är klart nu, jag kan gå hem efter skolan och inte känna att jag behöver plugga. Gud vad skönt! Har handlat lite julklappar idag, vill ha jul nu, riktigt fina grejjer blev det! Har övningskört idag med, ja de gäller att köra mkt nu. Snart mat och sedan vet jag inte vad jag ska göra, det märker vi :)

Psykologi.

Alla prov klara och bara en redovisning kvar sen är jag klar! Mest att slappa till det på lektionerna där man inte har några prov i nu. Ja just nu sitter jag på psykologin har skrivit ett litet arbete om folk som mår dåligt typ, nu sitter vi här och väntar på att turismen ska bli klar. Efter skolan ska jag gå på stan med mamma och kolla lite julklappar (till mig såklart ;P) och ikväll övningskör jag precis som jag ska göra i princip varje kväll nu. Nästa termin blir det även trafikantkunskap här i skolan så hoppas jag lär mig lite trafikregler då ;)



Grattis Daniel 18 år idag :)

Thint!



jag struntar i vad ni säger, det skiljer ju bara 12 år?!

DRÄGGELVARNING!

Fan oxå.

Inte mycket bloggande idag för jag ska plugga plugga och plugga och samt. övningsköra lite! Är äntligen klar med idrottshäftet som var ngt av det svåraste jag gjort (inom idrott). Nu ska jag plugga naturkunskap och sedan på min redovisning jag har imorgon! Gud vad jag vill ha jullov.

Godnatt.

Inte så mycket uppdatering idag inte, har varit alldeles för slö för sådant! Imorgon blir det inte en enda lugn stund, skola mellan 8-17 och hela klassen ska dra ut på jullunch inkl. lärarna. Kan nog bli riktigt mys sådär, jag tycker om min klass. mestadels. Efter skolan så kommer nog Daniel hit, vi ska lämna lite saker och prata lite, det blir nog bra :) Och sedan är det plugg plugg plugg som gäller heeela kvällen. Gud vad jul lov är efterlängtat här med julafton, nyår, pulkarace och snöbollskrig ;) Klockan är nu tjugo över tolv och jag tänkte börja renskriva mitt idrottsarbete som ska in på onsdag, bättre sent än aldrig som jag brukar säga!

Jag säger tack åter igen till alla som gjorde lördags kvällen så underbar och speciellt tack till födelsedags "barnet" Annie! :)


såklart partyhattarna var på igår !

igår.



hade en väldigt trevlig kväll igår! Vi började uppe på Ekhagen och runt sju begav vi oss till Bankeryd! Väl framme anlände vi i rosa party hattar för att starta festen. Vi är galna men vi är fan jönköpings bästa party människor ;) Det blev väldigt mycket dans och prat och självklart sjungande för Annie som fylle 18 vid klockslaget. Nu har vi bara två som fyller 18 före mig (Elin, Ellie) sedan så är det min tur och då jävlar säger jag bara ;P Vi kommer ta 2009 med storm!

Spökar.

det finns ingen annan förklaring, det måste spöka på mitt rum. ett litet ipod spöke skulle man kunna kalla det, jag har haft detta problemet under en lång tid men nu går det för långt.. Jag har en stor högtalare min ipod är ikopplad i och den byter låtar av sig själv när jag spelar en låt jag verkligen vill höra på och byter till en annan låt jag aldrig har hört, en låt jag är säker på att jag aldrig skulle ha lagt in på min ipod (för det är låtar med bara lungt piano spel, och det är inget jag lyssnar på) .... Den sänker och höjer av sig själv.. och man skulle ju kunna tycka att det är något fel på själva högtalaren eller ipoden.. men nu är saken såhär att detta händer BARA när den är på mitt rum. Aldrig någon annanstans i huset beter den sig så konstigt. Jag blir ju fan rädd nu.

Lördag-

Det blir nog inte mycket skrivande under helgen, men så blir det ju nästan varje helg här!  Nej men om ca 4 timmar beger jag mig antinge till Huskvarna eller Ekhagen, det beror på hur saker och ting artar sig... och runt åtta tiden drar vi alla ut till Annie som fyller 18 vid tolvslaget :) Ska försöka fota så mycket jag kan, ska bara försöka hitta laddaren till kameran först! Nu ska jag börja fixa håret och så, vi hörs :)

Fredag.

Lucia i skolan idag ja det var både bra och dåligt, lite väl mycket falsksång kanske? Men inte ska jag klaga. Ska snart åka och käka med syster och pappa och sedan åker jag ner till Olivia :)

men aj.



update: aj, ont i armen!

senaste bilderna ifrån mobilen,


klänning ifrån Tyskland, kanske nyårsklänning :)


Ny klänning ifrån H&M, nu väntar jag bara på ett tillfälle att använda den ;)


Kunde helt enkelt inte låta bli.


Såhär ser mitt skåp ut just nu.... (jo jag har visst mycker saker dom bara ligger gömda under allt annat)


Såhär taggade och glada var jag och olivia innan mitt lilla "ingrepp" ;)


Nålhelvete. Kan medela att hela den var inne i armen, men som den man jag är så kändes det ingenting :D

FÄRDIG.

JAG ÄR KLAR NU, ÄNTLIGEN! ja äntligen är jag klar med matten, efter 11 års slit av något jag inte förstår mig på så är jag klar. Vilken känsla. Har denna lektionen kvar nu och sedan ska jag och Olivia upp till olivias mamma inne  stan och jag ska fixa en grej.. Ont som satan kommer det göra. Får se om jag vill berätta vad här i bloggen, det märker man ;)

Ska kolla efter lite julklappar med.. till mig själv såklart :) Imorgon blir det mys hemma hos Olivia och kolla idol finalen, jag hejar på Alice enbart för att resten av sveriges befolkning hejar på den dära Kevin. Man måste ju gå mot strömmen;)

olikt mig.

jag har varit uppe onödigt sent den senaste veckan och känner ikväll att jag behöver en tidig kväll, så jag tänkte gå ner och göra mig iordning och sedan krypa ner i sängen. Detta behöver jag!


senare: vem fan försöker jag lura?

Fest.



Jag taggar fest till helgen, ja (torpa)Annie fyller 18 år det ska vi så klart fira jag och mina tjejer! Party hattarna är inhandlade och fest stämningen är på topp (även om det bara är onsdag).

Onsdag.

Onsdag är över och därmed är även två prov avklarade! Gud vad skönt, har ett nationellt matte prov imorgon bara sen är jag klar för denna veckan. Också mitt sista matte prov någonsin! (om jag inte pluggar vidare sen efter gymnasiet då) Jag har läst matte i snart 11 år och jag är snart äntligen klar! Förstår ni vilken känsla? Vilken frihet?

Idag är också den dagen jag börjar övningsköra, ja körkort tills sommaren sattsar vi på ;) Jag säger bara en sak, Jönköpings befolkning.. akta er!

hjälp.

Typiskt i-lands problem (och tjej problem) Jag har 4 st svara klänningar där prislappen fort. hänger kvar. En av dessa ska jag ha på nyår och en av dessa på lördag. Nu har jag bara ett litet problem. Vilka ska man använda och till vad? Ja nu vet jag vad jag ska grubbla på inatt.

allt som har med nålar att göra kan inte vara bra.

Jag vet inte ens hur jag ska beskriva hur skoltrött jag är här, jag är inte trött i själva skolan så för på den jävla skolan finns det banne mig dom bästa personerna i världen. Jag är mer trött på själva skolarbeten. en och en halv vecka kvar till lov, vet ni hur jag ska fira det? SOVA! som de flesta skulle jag tro. Förhoppningsvid får jag in ett och ett annat snöbollskrig med, men det är ju beroende på vädret. Just nu sitter jag och elin och längtar efter svensk sommar, satan i gatan vad den sommaren ska bli underbar (men så säger jag om alla sommrar, men satan i gatan vad jag inte är 17 år längre då).

Ska hoppas på att min mamma kommer hem snart och visa henne mitt blåmärke jag fick ifrån akupunkturen i måndags, tycker en väldans massa synd om mig själv. Och jag behöver lite medlidande.

om det är skönt? hur skönt tror du att det är att ha nålar i nacken, på huvudet och på armen i ca 10-20 min?

lycka.

Jag vet inte varför men jag verkligen älskar Björn borgs nya reklam som går på tv nu, hur underbar är den inte?



jätte kul

Nu är det städ och plugg som står på schemat, mycket underhållande!

Skolan.

Ja det är bäst jag jobbar på nu så jag blir klart med turismen! Fick VG på min och Olivias psykologi uppsatts som handlade om mobbning med. Skönt, kändes som vi gjorde helt fel men något rätt måste vi ju ha gjort!

Mamma och pappa kom hem ifrån tyskland i morses med, mamma har köpt en klänning där med till lilla mig:) Lägger upp en bild senare! Nu ska jag jobba på!

<3



en bild säger mer än tusen ord.

hungrig.


Rätt ensamt just nu, mamma och pappa är i tyskland och emma är tsm med sin pojkvän. Ja jag sitter i köket och tittar på en svart tv som inte vill fungera och tycker lite synd om mig själv. En aning småhungrig men det ända som finns att äta är micromat och det är jag inte alls sugen på och i kylskåpet ligger det mest julmust + julgodis. Fan vad ensam man kan känna sig ibland, men ska sätta mig ner och börja plugga medeltida litteratur och hoppas det får mig på andra tankar. Herregud jag orkar inte, jag har så mycket i skolan nu, allt är mycket just nu! Nej ska klura ut vad jag kan äta nu...

Denna helgen.

Ja jag har ju skrivit ner denna helgen här så det är bara att läsa men jag måste tillägga att jag har umgåts med dom bästaste och finaste vännerna som finns! Jag säger det ofta och jag säger det igen, vafan hade jag gjort utan er?

Ialf julbaket blev en hit! Ja julmusiken var på och stämningen på topp! Det blev aldrig några pepparkakor (när vi väl skulle börja ville de flesta mest trycka i sig lussebullarna) ja ialf, vi höll på mellan sex till tio och skrattade och umgicks, sådär som vi är extra bra på! När alla hade åkte så gosade jag och syster oss ner i soffan och tittade på Britney Spears: of the record. Jag började nästan gråta, nästan. En gång ett britney fans, alltid ett britney fans.

Imorgon kl 8 ska jag på akupunktur och leka levande nåldyna, vet hur trött jag kommer vara så jag har (för en gångs skull) lagt fram det jag ska ta på mig så jag inte spenderar 15 min på att välja kläder. Och med lycka kan jag medela att ett par av mina snyggaste jeans sitter perfekt nu och jag kommer i ett par andra favoriter. Härliga tider. Nej nu ska jag se på Eva och Adam och drömma mig bort bland alla mina tankar!



pepparkakshus och julgodis, det är insidan som räknas.



Olivia hjälpte till med lussebullarna så vad hade vi förväntat oss egentligen?




Julmys.

Ja julmusiken är nerladdad, Tjejerna är på ingång (om cirka 1-2 timmar), Det blir lussebullar, pepparkakor, pepparkakshus, knäck, julgodis, glögg och julmust! Ja detta blir en perfekt 2.a advent! Kan inte beskriva ens hur glad jag är över att ha mina tjejer just nu ni får mig att le varje sekund jag är med er och ni gör alla svåra stunder värda att leva sig igenom!

Ja bilder från vårat julmys dyker säkert upp oxå, tycker du det är dåligt med bilder här så finns jag ju alltid på Facebook! ;)

Söndag.

Frågan är vad som är värst, att somna eller att vakna och att inse att allt faktiskt är sant.

Idag blir det plugg och sedan kommer tjejerna. Ja mycket mer så händer det inte.

Lördagen.


Vaknade imorses utav att Louises storebror Jonathan ringde och trode att jag var en helt annan hanna, myckt trevligt när man tänkte ta sig en sovmorgon för en gångs skull! Jag har nog inte berättat vad jag gjorde igår heller? Var hos min sjukgymnast och eftersom min huvudvärk inte blir bättre så ville han prova akupunktur på mig (nålar) jag blev helt jävla livrädd men det slutade ialf med att jag låg där på en massagesäng med nålar instuckna i nacken och i huvudet. Levande nåldyna skulle jag vilja kalla det. Så nu ska jag dit två gånger i veckan och leka levande nåldyna! Härligt.

Jobb idag ialf, började klockan 3 och matchen var knappast värd att kolla på ens, direkt efter jobbet drog jag en sväng ut till Kaxholmen (ja hanna ute på landet ;P) för lite guitar hero där jag stannade i cirka 3 timmar, kan ju inte direkt säga att det var något jag var duktigt på men det var ju ändå första gången så lite förstående får man ju ha! Vid halv tolv drog jag mig vidare för att möta upp mina tjejor som befann sig på en fest i vättersnäs, mycket trevligt folk men dock inte lika trevlig fest då saker blev tagna. Åkte snabbt in till stan men pratade mest i telefon med annie som hade förlorat både pengar och busskort och satt fast i vättersnäs, men tillslut löste vi det :) Pappa fick hämta mig vid halv två tiden och nu sitter jag här. Alla flickor kommer hit imorgon för vi ska julbaka så jag ska ladda min ipod full med julmusik så måste ladda ner lite nu! Ja det var en snabb förklaring (inte den bästa) på min kväll!





Detta är något jag aldrig glömmer.

Ja med tanke på vad som händer i mitt liv just nu så kanske inte min blogg det första jag tänker på. Först och främst försöker jag umgås med vänner och familj och vara ensam så lite som möjligt. Jag kämpar hela tiden för att inte brista, för jag vill inte tillåta mig det nu.




Jag behöver sommar och jag behöver att tiden läker alla sår....




Jag älskar er mina vänner! Ni vet vilka ni är, Jag klarar inte en sekund utan er. Ni är mitt allt, Ni är männen i mitt liv  <3

Saknad.



Vet inte riktigt vad jag ska skriva, behöver mina vänner som mest nu och även om det mestadels var ett två sidigt beslut gör det ont. Du kommer alltid vara min bästa vän och det vet du! Så snälla alla ni andra låt mig få vara ifred ett tag, behöver inte folk jag inte känner som säger en massa saker.

Natt.

Jävlar nätter säger jag bara! Jag bli ju fan helt jävla knäpp i huvudet.

Idag,

Nationella provet i matte gick ju åt helsike kan jag ju bara medela, saker som tex. natur och matte är inte min starka sida jag håller mig mer till ämnen som svenska, engelska, turism osv. längtar nästan tills jag får läsa Historia i trean, och Engelska B ska inte heller bli fel. Dock läser jag ju ingen engelska under hela tvåan så får se hur det går. Det är föresten sjukt att vi som går Turism bara läser Engelska A! Som tur är har jag ganska enkelt för språket men det finns ju de som dock inte har det.

Efterskolan idag så åkte jag Mimmi och Annie in till stan för en "lunch" på mackmakeriet och efter en stund kom även Olivia och Matilda och gjorde oss sällskap! Efter ett tag så drog vi en shopping runda inne på Gina och H&M och jag hittade min nyårsklänning! Äntligen, nu slipper jag tänka på det! Den är väldigt enkel och såklart svart, men jag piffar ju till den med smycken och ett par sexiga skor ;)

Jobb somsagt idag då, lika flumsiga som vanligt var vi och idag fick vi även för oss att smälta neverstop, mums för smällt choklad säger jag bara! Var klar vid ca. 22.15 då jag kände mig lite lagom seg och nu väntar jag på att duschen

Lite bilder från dagen:


Jag och Anna kör posen,


Bästa bilden idag, vi har fått en ny klämma på jobbet den kan man använda när man vill stänga påsar med katter, pudlar eller kanske en skog? Liksom, va?

Onsdag.

Snabbt inlägg ska åka om 5 min upp till jobbet! Vi hörs senare!

jag har bara en sak att säga...


LÄGG AV!



"tidig kväll"

Ska ta en snabb dusch nu sen ska jag krypa ner i sängen. Ush måste somna i tid känner jag, mina ögon stängs snart ihop av sig själv! Dock vet jag själv att jag kommer ligga i sängen med tvn på och datorn bredvid mig, Ja jag känner mig själv. Imorgon har jag Matte Nationella och sedan svenska och naturkunskap därefter slutar och och frammåt fem blir det jobb. Vi hörs! Godnatt!

Kan du?

Om någon är extremt duktig på allt som har typ med träning att göra så hör av er till mig, har ett häfte som ska göras fullt med frågor och inte ens de mest träningsfreak jag känner kan svaren. Så varför ska jag kunna?

Kan du?

Om någon är extremt duktig på allt som har typ med träning att göra så hör av er till mig, har ett häfte som ska göras fullt med frågor och inte ens de mest träningsfreak jag känner kan svaren. Så varför ska jag kunna?

Tisdag.

Ja det blev en sen natt igår med! När jag väl skulle sova så gick inte det eftersom Zoey började pipa som en liten galning och ville att jag skulle leka apport med hennes möss. Härligt med katter som tror dom är hundar ;) Försov mig ialf och missade första lektionen (seg som man är). Nu har jag ialf gått ingenom hela skoldagen + ett besök på vårdcentralen, jag tror min nacke går av snart! Ialf nu ska jag åka och handla och sen ska jag baka ett vackert litet pepparkaks hus innan plugget (datorn) väntar! Vi hörs senare.

Hemma.

Jag är nu hemma från jobbet, vilket är väldigt skönt! ska se lite tv sen gosa ner mig i sängen med datorn!

Idag.

Pirrpirr. Utråkad. ÖFA. Jobb. Hejdå :)

Innan skolan.

Ja jag börjar inte fören 13.20 idag vilket är tur det med tanke på hur sent jag var uppe igår. Har ialf piggnat till lite nu och gjort mig redo inför skolan! Blir lite brått efter skolan då jag slutar 16.55 och börjar jobba på kinnarps 17.00. Önska mig lycka till med den! Så idag hinner jag inte skriva så mycket heller eftersom jag är igång tills cirka 22.00 men jag finns ju alltid på min mobil om det är något ;)



Bjuder på en bild, här ser ni håret med. Ingen stor förändring bara lite ljusare!

Hej!

Klockan är 4 och jag tänker inte sova för har man sovmorgon så har man... och jag har det ju så trevligt nu ;D

RSS 2.0