Jag börjar bli gammal.

Ja medans mina vänner leker med varandra sitter jag hemma för jag ska ju faktiskt jobba imorgon och måste tänka på att ta det lugnt så jag är pigg imorgon. Bullshit. Har jag föresten berättat att jag hatar tyskar? Okej kanske inte just alla tyskar men alla tyskar som är dumma nog att tro att ALLA svenskar pratar flytande tyska. Varje dag på jobbet kommer de nog in minst 10 tyska familjer och börjar beställa på tyska och när jag blir arg för att dom vägrar snacka engelska så blir de arga för jag inte förstår vad de säger. Herregyyyyd.

Nu är det jobb imorgon (11-19) och lördag (8-16), ni vet vart ni hittar mig och är jag inte där så har jag nog dött för mina ben är urfunktion eller jag har dött av stress. Hejdå.



5 dagar sedan

Har äntligen fått tillbaka min dator nu, Allt är borta verkligen allt! skitbra. Denna veckan är det bara jobb,jobb,jobb som gäller Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,Lördag. Mina ben är ur funktion för närvarande på grund av jobbet (ja det är inte kul att springa fram och tillbaka 8 timmar det tar på krafterna) När jag änligen blir ledig på söndag ska det börja regna, vilken lycka! not!

Mamma mia.

Var med syster på bion igår och såg Mamma mia the movie. Först när filmen började var jag lite skeptisk men i längden satt jag mest med ett stort leende på läpparna under filmen. Mycket skratt, de roligaste igentligen var väl att skådespelarna bjöd på sig själva så mycket.

Ska kolla lite sex and the city nu med väntan på att Daniel kommer hit så jag kan laga mat åt oss :) Vi hörs!

shoppa.

Ja de blev ju som sagt en sväng på stan innan, fyndade ett hallonrött linne med volanger från bik bok, 2 örhängen från r&penn och så yttligare ett par på H&M och ett solpuder (knappast att jag behöver det efter grekland, men de känns bra att ha om det skulle krisa liksom)

Ikväll blir det bio med syster, vi ska äntligen gå och se Mamma Mia. Vi försökte komma iväg och se den i grekland men så blev det aldrig. För mycket krångel och lika bra att ta det hemma. Ska höra av mig till Danneman och kolla om han har lust med en lite utflykt imorgon och bada annars fluffar jag upp med dynor på altanen och lägger mig och steker. Ska ialf spendera kvällen med honom, hade tänk att laga lite gott (eller okej jag hade tänkt att laga det ända jag kan laga, chiken enchiladas) 

diggiloo

Satt på 17 raden på parkett A vilket inte kändes så himla dåligt faktiskt. Måns var hur snygg som helst och fick självklart största applåderna, men vad hade man förväntat sig? Nee konserten var faktiskt riktigt okej och i sina stunder riktigt rolig! Nu ska jag städa upp mitt rum snabbt sen bege mig till stan med min syster och ikväll ska vi gå och se Mamma Mia the movie. En rikgit syskon dag med andra ord ska vi ha.


Jag vet.

jag vet att jag skriver ungefär aldrig nu, men blir så när man inte har någon dator tillhands. Men den borde vara klar om en vecka ungefär, jag hoppas det ialf! Vad som har hänt på senaste tiden är att min mobil har gått sönder så ja det var väl i stort sätt bara att köpa sig en ny. Denna gången blidde det en samsung, köpte en på rean som jag kände sådär för men var ju i stort behov av en ny. Men dumma som människor kan vara råkade onoff ge mig fel mobil! Ha inte är jag deppig för det jag fick en dyrare och en mycket snyggare än! I princip är de en lika dan telefon som den jag köpte fast detta var en annan färg (den jag köpte var blå, den jag fick svart/guld) och eftersom den va dyrare lär den väl vara bättre antar jag. Hon som stod i kassan var osäker att hon hade gett mig fel mobil, men som hon sa "aja ni märker ju om det är rätt eller inte. Ni förlorar ju ingenting på det ialf"

tills ikväll har jag och mamma fått biljetter till Diggiloo showen som är ikväll i Hook eller vad det heter. Och bästa av allt, jag får äntligen se snyggingen Måns Live ;) woohow.


Hemligt paradis?

När man ser bilder på tex. Elin Kling & Blondinbella när dem står inne i stan och fotar vad dom har på sig den dagen så har dem nästan aldrig kofta eller jacka. Detta är något som har slått mig och jag undrar nu, tar de av sig koftan/jackan innan kortet ska tas eller är Stockholm i smyg ett varmt paradis?

när man absolut inte har ngt att göra..

 ... Skriver man i bloggen! ( det kunde ha rimmat )


Okej ärligt nu så är jag skiträdd för att åka till Liseberg, eller okej skulle låta lite dramatisk där men rädd iallafall. Känns som det händer något där varje dag nu. Tänk om jag åker balder och typ störtar? Men sedan är det  så att det är inte en sommar utan liseberg! Som den sanna födda göteborgaren jag är (pratar dock tydlig smålänska och är bosatt i jönköping sedan 14 år tillbaka) så är Liseberg på sommaren ett måste. Jag har besökt stället varje sommar och ska jag sluta nu? Igentligen borde svaret kanske vara ja (undra hur många besökare dem förlorar nu efter allt?) Men jag funderar faktiskt på att bita i det sura äpplet och tvinga med Daniel dit. För hur mysigt hade vi det inte förra sommaren liksom? Tror dock han är hårt inställd på ett nej. Jävla surt. Men kan ju alltid tjata lite, snääääääääälla snääääälla liksom.

Snabbis.

snabbt berätta vad jag gjort de senaste dagarna :

Torsdag : Träffade äntligen Daniel, hur underbart som helst att ligga i hans famn och bara gosa! Ja de va väl de vi gjorde i stort sätt hela kvällen.

Fredag : Hemma och tog de lugnt, har inget behov att ut och härja sådär jätte mycket (inte för att jag skulle tacka nej till det) men eftersom de blev en och annan party runda inne i rhodos stad är jag ganska nöjd, för ngn vecka eller så ;) Hyrde en film med Syster och Mamma och gick och la mig redan vid elva.

Lördag : Jobbade mellan 10.00 - 19.00, ja en rikitgt lång dag med andra ord. Men tur var hade jag trevliga människor som jobbade så det var helt okej. Jag och Mikaela slet som två djur, fråga bara Emil. Efter det skyndade jag mig snabbt hem och tog en dusch och sedan snabbt ner till stan igen. Mötte då upp Daniel och Martin och vi gick på bio, Jiddra inte med Zohan såg vi och den var väl sådär.

Idag : Jobb igen 10.00 - 17.00, man blir ju trött som en ... ja jag vet inte vad. Men pengarna är goa när dom rullar in på kontot. Verkar inte hända ngt trevligt ikväll, vill upp till gymmet men alldeles för lat för att åka upp dit själv. Ska tvinga med Daniel ngn dag nu. Ska nog sätta mig framför tvn, kanske tvinga mamma att ha ett litet Sex and the city maraton med mig?

Ja nu i veckan som kommer jobbar jag åter imorgon igen, träffar väl Daniel på kvällen och eller på tisdagen eller ngt sådant, jag har ingen aning men jag märker ;P Jag och syster ska iväg och se Mamma Mia med någon dag, älska abba liksom (lite ironi i det hela, men det är aldrig fel att nynna med i en abba låt) . Försöker gång på gång få hem Olivia från halmstad (utan lyckade försök) hon har ju gått och blivit ganska busig där nere nu så tror hon trivs bättre där än här ;P

Föresten, på torsdag lovar SMHI 22 grader och strålande sol. Jävla amatör sverige! Ge mig 31 grader varmt på kvällen, Ge mig grekland! Som jag och syster säger hur perfekt hade det inte varit att flytta ner Daniel och oscar ( emmas kille) och alla våra vänner? Jag hade mått susen!

Dåligt.

Eftersom min dator är på lagning så kommer jag inte att skriva så mycket nu.

Hemma igen!

Ja jag är hemma nu. En aning kallare här hemma jag vill ju ha mitt rhodos med 36 i skuggan. Nej men nu sitter jag här och väntar på Daniel vill bara slänga mig på honom när jag ser honom sen. Jag kommer att vara som fastklistrad hela natten ;)

Hör kommer några bilder, tog ca 500 bilder därnere så det blir bara några ;)


Jag och Emma.

Moi.

Redo för shopping inne i byn.

Posare?


Sittandes på stolen, Caroline. Vid poolkanten Christine, Cecilie och Jag :)

Emma och jag på segelbåten.

Bada i medelhavet så klart ; ) Det var ca 7 meter djupt och jag var skiträdd att en haj skulle äta upp mig.

Här är vi påväg till ett litet lunch ställe som låg på en strand bakom hotellet.

Och detta gjorde vi varje dag klockan 5. Samlades och spelade volleyboll!


Och så var det ju jordbävningen oxå. Väggarna såg ut ungefär såhär...

... Och på golven såhär. Fast det var ju dock ingenting med tanke på det andra hotellet vi var på sen på kvällen.

Bilderna från barstreet med tjejerna kommer en annan gång ;) nu ska jag möta Daniel! <3

Hemfärd.

Nu är det hejdå rhodos, bussen kommer och hämtar oss om ca 40 minuter. Planet går halv tio ikväll och vi landar cirka halv tolv - tolv. Ska försöka hitta en öppen affär som säljer comviq kompis, hittar jag ingen så förstår ni som jag lovat att höra av mig till varför jag inte hör av mig.  Men det är sådant man märker ;P Jag har redan planerat in min morgon dag riktigt ordentligt. Först och främst ska jag packa upp väskan, sedan blir det saker som att handla, lämna tillbaka böcker, försöka laga min dator osv. Sedan ska jag sätta på en bra film och bara kura ihop mig i soffan och på kvällen kommer Daniel, som jag har saknat! <3

Nej nu beger jag mig, Men kommer trodligen tillbaka nästa år igen tillsammans med samma personer. Så det känns inte så överdrivet sorgset. Ska se om Cecilia och Caroline kommer förbi så jag kan säga hejdå.

Ciaaaao.

Jordbävningen.

Ja som sagt ska berätta om gårdagen som var ganska omskakande, jag vaknade 05.26 (06.26 här) av att någonting rörde sig och lät. Snabbt satte jag mig upp i sängen och 2 sekunder senare börjar hela byggnade röra på sig. Först förstod jag inte vad som hände men när det började skaka allt mer och mer så jag var tvungen att hålla i mig för att inte rammla omkull och jag hörde hur glasen och tallrikarna i skåpen började fara omkring och klirra och sakerna bredvid min säng ramlade ner förstod jag genast att det var en jordbävning. Jag hade snackat om det med mamma 2 dagar tidigare och visste alltså att det inte var helt omöjligt att det skulle kunna hända även om det är ovanligt. Snabbt försökte jag få liv i Emma (som trode först att jag stod och skakade henne). Min första tanke var "ska jag ställa mig under en dörrsöppning eller ett bord?" men istället ropade jag på mamma och pappa som snabbt var ute ur sovrummet och vi grabbade tag i våra saker och sprang ut i korridoren och nerför trapporna tillsammans med resten av de flesta på hotellet. När vi kom ner i lobbyn möttes vi av en man som skrek till oss att gå ut fort, ja ni ser ju på bilden där nere där vi står sammlade. Vi väntade cirka en halvtimme på ett efterskalv men när inget hade hänt gick vi in och ja dagen fortsatte i princip som vanligt förutom alla sprickorna i väggarna vi hittade osv.  På kvällen var vi inne i stan och käkade på Pizza Hut, cirka 12 st från hotellet var vi. Efter det på vägen till Barstreet gick vi förbi ett hotell som trodligen skadats värst, några balkonger hade stora sprickor i sig och räckerna hängde halvt utanför. Vi gick upp till 4 våningen och i mitten möttes vi av en stor spricka där hotellet hade gått mitt i tur. Och hotellkorridorerna ska vi inte prata om de var inte raka, de var snea, branta, gick uppför, nedför osv.

Resten av kvällen fortsatte på barstreet, gick ju sådär en av killarna från hotellet söp i sig en halv flaska vodka, fick stryk och vi var tvugna att vänta med honom tillsammans med polisen tills ambulansen kom. När jag väl var hemma så tyckte jag att hotellet svajjade till lite när jag var på väg till rummet vid ca. 3 tiden och jag hörde något konstigt. Självklart var det inbillning tänkte jag.  Men nu på morgonen säger de att de var ett efterskalv 2 gånger runt 3 tiden. Så inbillning var det nog inte.

Ja mycket ska man vara med om!

Jordbävning.

Jordbävning här i morses, kändes som hela rummet skulle gå sönder. nästan tvungen till att hålla i sig för att inte rammla. Mer kommer imorgon.



Utan för hotellet vid halv sju tiden. Jag står ngnstans i klungan. Bilden är tagen från en norsk tidning.

segling på havet.

Hur underbart var det inte då? Segelbåten var hur fin som helst och kaptenen var riktigt snäll! Vi åkte längst kusten och jag har aldrig i hela mitt liv sett så blått vatten. Vi stannade till 4 gånger på olika badstränder för att bada och snorkla. Vi kastade ut bröd i vattnet för att locka fiskarna sedan simmade vi bland fiskstimmen. nej resan går knappt att beskriva! Blockade upp massa snäckor osv. Käkade lunch på båten som vi fick där med.

Lägger självklart in bilder när jag kommer hem. Fyra dagar kvar här nu, lite sorgligt men ändå skönt. Saknar Daniel och alla de där hemma såklart.

Nej har varit ute och spelat volleyboll nu, vid elva - halv tolv tiden ikväll drar vi tjejer ut till barstreet igen! Ska duscha nu, adios.

mohaha!

Molnet är borta och himeln är klarblå! Yees! På sunwings (hotellet)  hemsida utlovar de lätta skurar på morgonen men jag tror inte det va. Smhi lovar som vanligt klarblå himmel och jag litar lite mer där. Nej nu ska jag äta mig en frukost sedan tar vi en taxi in till hamen! Ciaao.

VAFAN?!?!

Himmlen är mörk, mycket mörk. Stoooooooora mörka moln håller på att dra in över Rhodos från Turkiet. Inte för att det stör mig just nu det är fortfarande 30 gradet varmt och det är kväll vad som oroar mig mest är att jag ska ju ut och segla på havet imorgon :O Jag tänker fan inte ha några jävla moln och regn!! Gick förtvivlat till reseptionen och dom förklarade att molnen troligen drar förbi Rhodos över natten och att morgondagen ska bli solig som vanligt. Fan bäst för dom det! Jag tröstar mig med att SMHI lovar bara sol. heja smhi. Dock så ser man att molnen börjar försvinna från turkiet jjust nu så lär dem väl dra förbi här ganska snabbt med.

Nej måste gå och låta någon lugna ner mig nu. Adios.

Varmt.

I vanliga fall så brukar det blåsa ganska mycket här men idag var det helt vindstilla vilket oxå gjorde att det blev något enormt varmt. Var nog tvungen att svalka mig i poolen var  femte minut kändes det som. Ska upp och ta ngt kallt att dricka sätta mig på balkongen lite innan det är dax att gå ner och spela volleyboll. trampade konstigt med foten igår så nu gör det ont nästan så fort jag trycker ner hälsenan. Men inte hindrar det mig från att spela lite volleyboll i sanden inte ;) Blir en tidig kväll för imorgonbitti beger vi oss ut på havet med segelbåten.

Volleyboll.


Har varit igång hela dagen nu nästan. Innan körde vi vatten volleyboll Svenskarna/Danskarna mot Norskarna. Självklart vann vi ;) men vad hade man förväntat sig igentligen. Efter det var det vanlig volleyboll som gällde det var väl i stort sätt vi tjejer som var ute igår plus våra familjer och några till som körde. Riktigt kul men väldans varmt! Ska försöka tvinga med pappa på att gå och se Mamma Mia inne i staden eller Byn  som det heter på norska. Kommer väl svara på norska när denna veckan är slut :P

Annars blir det väldigt lugnt idag och imorgon, på lördag ska jag,emma och mamma ut och segla på havet och på kvällen drar jag,Caroline,Felicia och Cecilia in till Barstreet igen.

Dagen efter.

Ja det var som sagt utgång igår kväll, hade hur kul som helst men känner att jag inte ska dra ut varje kväll. Det blir lite för mycket av det goda då ;) Jag och Cecilia har planerat utgång på lördag kväll igen. Kändes mer som att man var i sverige än på Rhodos, nästan enbart svenskar på bargatan och sedan lite norskar. Hemma igen vid tre tiden och upp nu igen vid nio. Uppe med tuppen, yees! Nej ska ut i solen nu. Ska telefon trakasera de där hemma sen i eftermiddag hade jag tänkt. De slipper mig absolut inte ;)

Utgång!

Jaa en tjej kände igen mig från förrförra gången vi var här och frågade om jag skulle med dom ner till barstreet, och de e la tro fan jag ska det ;) Nej ska slå en signal till den norska tjejen snart som jag ska dela taxin med. Nu är det utgång och vi höres imorgon!

uppdatering :
Hinner med en liten uppdatering innan vi ska med taxin. Ska inte möta Cecilia (den norka tjejen) förens om en kvart. Men blir väl inte hela natten ute ska försöka vara tillbaka på hotellet vid 3 tiden någon gång. Är ju här med familjen och ni vet ju hur oroliga dem kan bli ;P Lite skönt att hitta ngra tjejer att umgås med när man har hemlängtan till sina bästaste.
Ska bli kul att se hur bilresan med norskan blir, jag är sämst på Norska! iallalfall i början brukar bli lite bättre efter ett tag. Får förklara för henne redan nu att jag kommer säga "va" till allt hon säger. Nej nu väntar barstreet!


hemlängtan.

Såg innan att jag hade fått ett jätte gulligt i natt av daniel, har ju ingen jätte koll på mobilen här nere men nu får den ligga tryckt i min ficka och väska så jag inte missar något mer. Så nu har man ännu mer hemlängtan och vill bara krypa ner i en mjuk säng tillsammans med sin älskling. Ha misstolka hur mkt ni vill ;) skämt åt sido. Har på mig IFK Göteborg tröjan och det tog cirka 2 min innan jag fick min första kommentar härifrån "ÄR DU FRÅN GÖTEBORG?" "nee?"

Igår åt vi på våran nya favoritresturang och dom har speciella menyer för varje land. Så under pizza menyn för oss svenskar stod det :  
värje ekstra bejlag kostar 2 euro. = varje extra pålägg kostar 2 euro.
Bra stavning eller vad säger ni? jag och emma försökte ta kort men då kom kyparn och då blev det lite pinsamt.

huh?

finns väl inte så jätte mycket att säga. dagarna ser likadana ut. Upp tidigt äta frukost, lägga oss vid poolen i några timmar, gå upp till rummet, sätta sig på balkongen ta en dricka och äta nötter, gå ut på kvällen och käka m.m.

Nu har jag ialf varit här en vecka och så snabbt som tiden har gått så kommer väl denna veckan bara flyga förbi. Jag var inne i stan igår kväll igen och inhandlade det sista jag visste stod på listan. Nu inväntar jag mest lördag, ut på sjön (havet) med segelbåten som jag föresten kollade på igår. Inte för att jag förstår hur 12 pers ska få plats? Tydligen är båten ganska stor men jag tyckte den såg ganska liten ut. Jag paxar ialf för att få ligga längstfram och steka hela dagen. Nej eftersom klockan är en timme här så är klockan fyra nu och jag har legat ute i solen sen klockan tio, alltså 6 timmar. Räcker för mig så nu går jag upp och tar en dusch. Ciao.


något att göra?

Har läst ut allting jag har att läsa nu vilket är väldigt tråkigt eftersom de finns inte så mkt att göra vid poolen nu då. Får väl ta madrassen och gå ner till havet och flyta, kan ju lika väl passa på att få lite färg på ryggen så jag matchar framsidan :P Nu har jag varit här i en vecka och har en vecka kvar. Ska bli tråkigt men ändå skönt att komma hem. Saknar Daniel och alla därhemma och jag saknar att krypa ner i en säng med mjuka lakan ( vilket det inte är här ). Ska försöka dämpa min längtan lite och slå daniel en signal ikväll eller imorgon. Men först ska jag åka ner till stan och sköta det sista av shoppingen. Nej kan inte sitta här mer nu, Ciaaao.


segla i lyx.

Har gott och blivit lite små besatt i pistagenötter. Jag antar att det är bättre än att vara besatt av godis som tidigare, ;P Nej det är det bästa med värmen man orkar inte trycka i sig för mycket onyttigt. Kanske en isglass, men vad gör man inte? Var tvungen att gå in en stund värmen är helt otrolig och det är nästan för varmt för att sitta i bikini, men jag vägrar köra naket.

På lördag ska vi ut och segla på medelhavet, hur underbart låter det inte? Vi är 12 stycken som ska med segelbåten. Vi ska åka längst kusten, sola på däck och stanna till vid rhodos finaste strand. Färden heter "segla i lyx" och det passade ju mig ganska bra. Måste in till stan före och inhandla mig ett par solglasögon bara, men de löser sig. Nej får väl gå uti värmen och smällta lite mer, vi hörs! Ciao.

uppdatering:
Myggorna har nog ätit upp mig helt, men bara mig ingen annan är drabbad. Jag är neger på framsidan, fortfarande lika blek på baksidan (komisk syn kan jag lova). Förklaring = hatar att sola på mage.

Shopping.

Igår var det shopping inne i rhodos stad som gällde. Först hittade jag en keps till Daniel sedan hittade jag en väska, en navelpercing, keps, klocka till mig själv :) Nu passade jag på att gå in lite, något enormt varmt därute även om man har en pool att svalka av sig i. Men lunchen serveras väl snart skullejag väl tro så måste traska tillbaka till solstolen. I eftermiddag tar jag och mamma nog en sväng tills supermarketen för att inhandla lite mer att dricka.

Jag blir mörkare och mörkare och håret blir ljusare och ljusare, om det nu går att bli ljusare?

Powerwalk.

Ja jag har varit uppe klockan 8 (klockan 7 svensk tid) varje morgon och varit ute och gått med pappa cirka 20-30 minuter. Både igår och idag, vi går längst havet och sen upp för dödsbacken som jag kallar den. Eftersom det är 30 grader varmt redan så tidigt kan ni ju tänka er hur svettigt och flåsande det är. Men duktigt, men knappst semester. Men men kan väl lika väl dra mig upp ur sängen en halvtimme tidigare och få lite träning. 

Grekerna har absolut inga problem med att ge komentarer heller, speciellt inte de i baren. Ja det var ju inga problem att köpa sig en smirnoff ice där inte. Nu ska vi se hur de är med åldern nere i affären sen oxå ;) läser väl ut en bok idag oxå skulle jag tro. Elin kommer nog på besök senare, lite gott med sällskap:)

Jag ser oxå att regnet har intagit i jönköping nu oxå, eller ja det kommer imorgon. Nu är jag inte alls ledsen över att vara här ;D Nej ska ut och jobba på solbrännan! har gott väldigt hittills, fortsätter det såhär är jag väl neger när jag kommer hem.

La tasca.

Ja ska ner och käka på hotellets hotell som ligger utmed havet, inte helt fel. Imorgon blir det solning utan solglasögon som gäller, är helt vit runt ögonen, inte specielt vackert kan jag lova! Imorgon kommer nog Elin på besök oxå, lite skönt med sällskap. När man spenderar 24/7 med sin familj blir man lätt småknäpp. Nej finns väl inte så mycket att skriva om dagen, den har bestått av sol,sol och bad. Läst ut 1 och en ½ bok med, vilket bevisar på att jag har brist på annat medans jag solar. Nu är de bra böckerna slut. Jag har varit här i två dagar vad ska jag göra de andra 12 dagarna? självklart har jag oturen med att varken någon vän eller Daniel är online jag är det. Jag lyckas ju bara ha tid med datan den tiden då man inte är online där hemma. Hoppas ni inte gått och gömmt er under täcket eftersom solen har gömt sig i Jönköping ;) (nu har jag säkert jätte fel och det är väl strålande sol hemma, jag är dåligt uppdaterad helt enkelt!)

Nu är det extra jobbigt eftersom jag hade planerat en tripp till turkiet för shopping. Nu kan jag välja på turkiet trippen eller 600 kronor att shoppa fär här på Rhodos. Hjälp!?!?!

Resedagboken, del 2.

Nu är klockan halv tolv här, alltså bara halv elva och det börjar närma sig läggdags för mig nu! ska upp kl 8 imorgon med pappa och ta en "powerwalk" med honom på cirka 45 min. Vi tar oss nog förbi stranden och upp mot kullarna. nej detta inlägget blir inte långt. Vill inte slösa med min internet tid! Vi hörs med ett inlägg imorgon, Ciaao.

Resedagboken, del 1.

Äntligen framme! gud vilken resa först när vi skulle kliva på planet körde en bil på den och planet kunde därefter inte lyfta så dem var tvugna att skaffa fram ett nytt flygplan vilket skulle kunnat ta upp till 22 timmar. Men som tur var hittade ett plan och vi fick åka från landvette 21.00 istället för 15.40. Ja det var ju inte speciellt kul att vänta kan jag ju berätta. När vi skulle landa så trodde jag mina öron skulle sprängas, gud vilken smärta har aldrig haft så ont i hela mitt liv! Väl framme på Rhodos halv två på natten (här ligger tiden en timme före) var det 25 grader varmt ute, ja ni kan ju bara gissa vad det är nu.. I säng halv fyra var jag iallafall men nu är jag igång och redo :)

Min dator har gått sönder oxå, F**tan (ursäkta språket, men jag hatar henne) som skulle kolla väskorna innan vi gick in på flygplatsen packade upp min data för att kolla så den inte innehöll någon bomb eller något sådan (vad vet jag?). När hon var klar så la hon inte ner datorn ne hon mer drämde ner den med en hård smäll, kanske ska vara lite försiktig? Så iallfall så funkar inte min dator nu så sitter på hotellets dator nu, köpte 9 timmars internet tid tillsammans med syster så vi klarar oss en stund ialf ;)

Min turiket resa blir nog inte förens nästa fredag, huh? Får se om vi kanske köper en privat resa ner, men tror det får bli med vings guide. Vi planerar att ta en båt utflyckt någon dag med, jag hoppas på att få komma iväg lite för jag orkar inte sitta på ett hotell i 2 veckor. Elin och jag planerar ta och träffas någon dag nu här nere, ska ringa henne ikväll eller imorgon. Självklart har jag redan börjat sakna alla mina älskade vänner + Daniel efter bara en dag ( det är väl mer känslan av att inte få se dem på 2 veckor som svider ). Ne nu ska jag nog ta och logga ut och gå upp på rummet och ta en dusch, det är helt otroligt vad solen tar här nere. Tydliga vita märken efter bikinin efter bara några timmar, gott. Och havet är hur underbart som helst, ca 25 grader varm. Var ju bara tvungen att säga det! :)

Ne nu drar jag, vi hörs senare! CIAAAO.

Hejdå.

Nu stänger jag ner datorn och lägger ner den i väskan, vi hörs igen när jag är framme i grekland, kanske hinner skriva lite snabbt imorgon innan jag åker det märker man. Ciaaao!

Panik!

Ja lite små panik får man nu när man sitter här med det sista att packa. Ska ju till Daniel om några timmar så jag kommer ju inte komma hem förens någon timme innan vi drar till flygplatsen imorgon så kände att det kanske var bäst att packa det sista nu. Men jag känner mig själv jag kommer bara vilja ha det jag packade ner längst ner i väskan imorgon och jag kan inte bestämma mig vad jag ska ha som handbagage, självkart datorn men får se vad mer som får följa med mig i väskan. Vad jag längar nu! Ska bli så jäkla kul att ta en dags tripp över till Turkiet, Det är ju inte varje dag man tar en tur över till Asien eller hur? Blir nog jag och Elin som tar den turen, men vi får nog sällskap av lite familjemedlemmar som är lika sugna på att shoppa i Mamaris. Hoppas på att hitta smyken, navelpericingar, väskor och solglasögon. Ska även kolla på lite saker till Daniel som han har önskat, nu hoppas jag bara att jag hittar det jag vill ha!

Ja imorgon börjar resedagboken del 1, eller ja det är ju om jag kan andvända min egna dator på hotellet så jag slipper låna deras. Vill ju kunna lägga in bilder m.m. Men jag tror det ska gå att surfa från sin dator där, annars blir jag arg.

Samantha who?

Låg uppe ungefär halva natten och tittade klart på tv-serien Samantha Who?  eller ja jag tittade ialf klart på säsong ett och serien var rikitgt bra faktiskt. Handlade om en rikigt bitch rent ut sagt som blivit på körd av en bil och drabbats av minnesförlust och ja självklart blev hon snäll efter det. Tror nog inte jag somnade förens vid halv fyra tiden, ush vad trött jag kommer vara idag. Nu ryktas det om att det är sol ute på altanen, ska ta på mig bikinin och förstarta solandet och äta frukost. Vi hörs, Ciao.



Ingen ändring

Nej det blev ingen ändring på designen ikväll, hade inte orken för att fixa det. Nu är klockan över midnatt alltså är det tisdag och alltså åker jag till grekland Imorgon!  Men först ska jag hinna packa klart väskan och sedan spendera en kväll/natt tillsammans med Daniel :) Men efter det jag då bär det av till flygplatsen i Göteborg och så klart har jag redan "paxat" för fönster platsen i flyget!


Nu ska jag sova! Ciao.

RSS 2.0