Nytt beroende.

När jag var liten älskade jag filmjölk men sedan gick det flera år kanske 7-8 år tillochmed innan jag åt det igen. Och den gången var när jag vägrade äta fisk soppan eller vad dem nu serverade i matsalen och tog en tallrik fil med flingor i stället och nu är det mitt nya dagligamorgon/kvällsberoende.

Igår måste det ha varit en riktigt bra tv kväll i USA med tanke på alla avsnitt som finns att ladda ner idag så nu sitter jag här och laddar ner 5 olika program. Åh vad jag ska ha och göra hela natten lång!

shoppa shoppa shoppa fan.

Ja jag har shoppat för mycket! bara denna veckan har jag köpt 2 par stövlar, 1 linne från gina, en tröja från h&m, en tröja från vero moda, en tröja från bikbok, en bh som sitter självhäftande på brösten utan några band, svart naglack från h&m. Ja så nu får mitt kontokort inte följa med mig i min plånbok resten av veckan! Mycket bra hanna, mycket bra.

men va fan?!

3-1 till LHC ikväll. men va fan säger jag bara.

Rå bacon.

Hemma ifrån praktiken nu och ja jag kan inte mer än säga att jag fick hålla på med rå bacon, ush jag har en aning svårt för kladdigt rått kött så det var bara på med plasthandskar och göra arbetet så gott jag kunde! Nu ska jag skriva ner dagens händelser i min lilla praktik-dagbok som jag ska föra denna veckan och sedan plugga lite tills Turism provet (mvg som sagt) Måste även mejla min lärare om mina jobbtider och sedan om det blir någon tid över springa en halvtimme på rullbandet och därefter ta mig en dusch. Måste fixa mitt CV senare med som ska lämnas in på ett ställe imorgon (berättar mer beroende på hur det går) Och ikväll spelar ju HV71 vilket betyder jobb för min del! Ja en ganska fullspäckad dag med andra ord, skriver kanske en och en annan rad senare med!








Höstfoto.











Ut och gå.

Ska snart göra mig iordning, jag och Falken ska ut och gå och jag tar med min systers system kamera så vi kan ta lite kort! är ju så fint ute nu med löven och allt så vi måste ju passa på nu =) Får se om de blir några fina bilder isåfall får ni se dem här sen! :)

En kväll ute på landet.

Vaknade igår av att Daniel smsade mig och tyckte att jag skulle upp, klockan var ju äändå trots allt halv två så jag pallade mig upp ur sängen och ganska strax därefter följde jag med pappa och Emma för att äta lite. Direkt efter begav jag och Daniel oss till ICA för att inhandla lite miiddags mat inför kvällen och därefter åka vi upp till hans stuga ute på landet där han och jag skulle spendera kvällen/natten tillsammans :) När vi väl var där gick vi en långpromenad ute i skogen och såg både hästar och en älg, inte illa för en stads människa som mig ;) Frammåt sex tiden kröp i upp i soffan och tittade på Family Guy och Simpson och sedan lagade jag mat till oss båda. Redan vid nio var vi i sängen där vi låg och mös och tittade på Vänner på min dator. En riktig myskväll ute på landet men andra ord hade vi! =)

När man borde tänka på pengarna.

Ja det var något jag inte gjorde idag kan jag säga!  Efter en tur på stan med min syster och mamma kom jag hem med en förpackninghårfärg, en tröja från Gina Tricot och 2 par stövlar (alltid bra att ha). Väl hemma körde jag i hårfärgen i mitt hår och en halvtimme senare var min utväxt  borta! Blev jätte nöjd med resultatet, inte för ljust men inte heller för mörkt. Resten av kvällen spenderades tillsammans med Falken, vi satt på ett cafe och pratade massa :) Nu ska jag se en massa olika avsnittt av olika tvserier som självklarts visades igår i USA (kan ju inte vänta tills det kmr till sverige, inget tålamod) Och sedan sova.


PINSAMT!

Jag är riktigt besviken på HV71 just nu, mästarna förlorar mot SKELLEFTEÅ ! ja juste skellefteå av alla människor, mycket MYCKET besviken. Jobbade ialf som vanligt på matchen. Imorgon har jag först en Psykologi sedan ska jag gå direkt till praktiken och efteråt ska jag shoppa! Ja och den lyckliga att få shoppa med mig är ingen mindre än min kära mor, haha. Kvällen kommer att spenderas med Falken och på lördag ska jag spendera min kväll/natt i en stug i skogen med min Daniel :D <3

mys.

Daniel kommer snart och jag skulle tro att dagen kommer att bestå av massa mys för idag är det tre år sedan vi blev tillsammans <3

24 september.

skulle gärna skriva just nu men går tyvär inte för min katt har fått ett dampanfall.Min hand består just nu av rivsår och bitmärken, nu jävlar blir det slagsmål.

Dags att sova!

Ja nu måste jag sova! vara på praktiken halv åtta imorgonbitti igen och jag ska inte försova mig igen!  Mmm jag bara längtar efter min hotell frukost, magen kurrar bara jag tänker på det! Ne nu blir det läggdags, Godnatt!

<3

3 års dagen imorgon, jag bara längtar tills att få krypa ihop i min älsklings famn. <3

otacksam?

Som jag tidigare sa så skulle jag plocka ut kläder till min syster och det gjorde jag, vet ni vad hon sa när hon fick syn på det? "kan jag inte gå låna något annat?" nej inte ens ett lite tack! Sedan började hon klaga över att jeansen hon fått var för stora (Ja men de e väl klart jag inte ger henne jeans som sitter bra på mig??) och att tröjjorna var fula. Just nu förstår jag inte ens varför jag anstängde mig att rensa igenom hela min byrå för hennes skull, en sak ska jag ialf säga det kommer inte hända på ett väldigt bra tag igen!


Men gud så duktig jag är.

Ja dagen började väl inte sådär bra, vaknade en kvart innan min buss skulle gå (7.16) så det var bara att skippa frukosten och springa till bussen. Men min otur vände ganska snabb, jag praktiserar ju på ett Hotell här i Jönköping nu i 3 veckor och kommer alltså att få hotellfrukost varje morgon! Åh jag älskar verkligen hotellfrukost, mums. Denna veckan jobbar jag desutom just i Frukosten vilket innebär upp tidigt! Kanske inte ska ligga uppe till 2 och försova mig som i morses! Efter Praktiken åkte jag till skolan och gick på min Psykologi lektion och när jag väl tagit mig hem skulle pappa iväg och träna så tänkte att jag lika väl kunde följa med honom och vara lite i gymmet medans han var på ett pass. Sagt och gjort, har varit duktig idag igen om tränat. Nu har precis duschat och ska ta itu med mitt rum! Det ligger verkligen kläder överallt och jag måste rensa min byrå, de kläder som jag inte vill ha får Emma. Vad härligt det måste vara att vara lillasyster och få ärva sin äldre systers kläder? ;) Men eftersom hon är förliten för att jobba så tackar hon nog inte nej till mina kläder.

Så fort rummet är klart ska jag börjar med Turismprovet vi har om fem veckor. Nu jävlar ska jag minsan ha MVG, jag nöjer mig inte med något annat nu när jag är så bestämd på saken!  Resten av kvällen ska jag unna lägga mig i soffan och se de nya avsnitten av Gossip Girls och One Tree Hill som gick på tv i USA igår.

Presenten.

3 års dagen närmar sig och vad, VAD?????, ska jag köpa till min älskling? tips någon nu!

Tack! =)


Först vill jag säga tack Evelina för jackan! :D

Gud vad gås jackorna är stora, jag är 175 cm lång och detta är en xxs men den kommer bli så varm och gosig de kallaste dagarna nu i vinter! Inte bästa bilden och strunta i att jag inte har några byxor på bilden, har ialf ett par hotpants under, alltid något.


träna med katten.

Ställde fram rullbandet där uppe och sprang i ca. 25-30 minuter nyss, skulle efteråt passa på att vara duktig och göra ett  antal situps men det var ju lättare sagt en gjort! Efter cirka 30 stycken upptäckte Zoey att jag gjorde roliga rörelser på golvet och ville ju självklart vara med, så efter en stund med en liten katt på ansiktet gav jag upp.  Nu ska jag ta mig ner till duschen, det blir så varmt när man springer däruppe, så hela jag är en enda svettpöl just nu. Mysigt va?

APU

första dagen på praktiken idag och vet ni vad jag fick göra? bädda sängar! efter 9 sängar så känndes det som att min rygg skulle gå mitt itur. Resten av veckan ska jag ialf få jobba i frukosten, vilken tur. Lite småsurt att behöva gå upp klockan sex bara. men vad gör man?

slutet.

Ja nu har jag verligen slutat på Mcdonalds, jag kommer inte ens in på min sida på mctime (en sida för alla som jobbar där) för att kolla vad min sista lön blir. Jag antar att de får bli en överaskning på torsdag! Hur ska jag överleva sen när jag bara får min lön från HV71? dock blir det lite mer pengar än donken men den lönen kommer ju inte förens den 27 varje månad, herregud jag klarar mig ju knappt inte ens till den 25 nu. Dagens i-lands problem.

Ja har man tråkigt så har man.

Jag har ett bloggberoende, ja jag läser säkert 10 bloggar varje dag eller då jag har tid. Bloggen jag först kollar in är:

- Blondinbella - Hon är cool, så är det bara. Hur många 17åringar tjänar så mycket igentligen? Och jag skiter i att hon inte gör allting själv. Vem skulle igentligen tacka nej till hennes inkomst?

den bloggen jag sist kollar in är :

- Gaybloggen - förlåt men jag tål inte killen, därimot är gaybloggen på kanal5 riktigt underhållande ibland!

Ja vad gör man inte en söndagskväll då man är riktigt uttråkad?

Okej nu kommer det..

Jag har laddat hela kvällen, eller ja jag har sammlat krafter till att orka skriva med andra ord. Gårdagen var faktiskt riktigt okej om jag får säga det själv! Kvällen spenderades först med Annie, efter misslyckat försök med fest på Torpa åkte vi och fikade. Ja det är mycket som ska snackas om och ska man snacka kan man lika väl göra det ordentligt på ett fik med en kaffe i handen! Frammåt tolv tiden bestämde jag mig för att bege mig till Huskvarna, närmare sagt hem till Emil blev det. Där befann sig lite folk och några av de trevliga människorna var Mikaela och Daniel, när det var dags att tänka på refrängen gick jag och Daniel över gatan hem till honom där natten fick fotstätta med massa mys och prat :)

Idag vaknade jag upp hemma hos Daniel vid tolv tiden och begav mig strax därefter hem, han hem och käka en snabb frukost och göra mig iordning innan det var dax att promenera upp till Kinnarps Arena för dagens jobb. Det sköna med jobbet där är att de inte är lika hårda som på Donken, visst jag har lärt mig jätte mycket igenom mcdonalds, men nu är det skönt att få slappna av lite :) Promenerade även hem ikväll, jätte skönt var det faktiskt! Är jag väl igång, på rätt humör och det är hyftast varmt ute är det hur underbart som helst att gå/promenera. Bara jag har min musik och kan smsa folk annars blir jag alltför uttråkad.  Imorgon är det första dagen på Praktiken, ska bli spännande och se hur det går!


lördagkväll

fick sådan impuls att färga utväxten så det är vad jag göör nu! Senare ikväll ska jag nog umgås med Annie fest eller fika står på schemat :D

Lördag.

verkligen bloggtorka,


Himmlans roligt.

Ja seg dag helt enkelt, dock har vi världens bästa lärare som bjuder på fika! Just nu sitter jag bara här och ska snart palla mig ner till duschen. Framåt eftermiddagen tar jag mitt pick och pack och beger mig till Daniel! Där ska kvällen/natten spenderas :)

otroligt!

Ja klockan är halv elva och jag ligger i sängen! Ja för en vanlig levande människa så är väl detta sent när man ska upp halv sju men inte för mig. Jag är ju som sagt inte riktigt klok någonstans. Min lön skulle absolut gärna få rulla in på kontot nu, herregud vad jag behöver pengar. Jag har så mkt att köpa sådant shopping begär! Måste skaffa mig ett till jobb med för den delen, blir till att lämna ut cv lite här och var nästa vecka och hoppas på att någon nappar. Jag är ju som sagt färdig på Mcdonalds och det känns inte som extra jobbet på kinnarps arena räcker med tanke på min budget.  Här är lite saker som jag måste ha så fort lönen är på kontot :

- Busskort 200 :-
- Fylla på mobilen 150 :-
- Koftor (jag fryser ju ihjäl på dagarna och gina har många prisvärda snyggingar)
- Mobil sladd (min är borta, så jag kan inte lägga in något på mobilen, surt)
- Jeans (ska kolla om jag hittar ngra billiga på H&M, jag trode det var okej att köpa en storlek större sist, men de var ett stort misstag, jätte stort!)
- Tops, bomull, pads.. ja allt nödvändigt.
- Stövlar (mina tygskor börjar bli för kalla nu, vill bara dra på ett par snygga varma stövlar över fötterna nu)
- Trosor (ja jag är faktiskt i behov av trosor, även om jag äger sisådär 17543323289764 par)

så nu vet ni liksom.  Idag var jag inte på mitt sötaste pigga humör direkt, nej jag var ganska tjurig (fråga bara madeleine, de var väl omöjligt att försöka hjälpa mig på turismen) och jag var almänt trött ochville bara hem! Som tur var kunde Daniel vända mitt humör innan när han kom och vi spenderade vår eftermiddag på mitt rum där vi mest låg i sängen och snackade och kollade på tv. Sedan åkte han,jag och pappa iväg och lät mig få köra lite. Ja idag lärde jag mig gasa på och svänga, naturbegåvning säger jag bara gott folk! Och ja nu ligger jag här, ska hem till Älsklingen och gosa imorgon, en kväll/natt med gos är precis vad jag behöver efter en skolvecka!


Fy vad kul.

Fick prova på att köra för första gången nyss, ihh vad roligt det var! Vill ha körkortet och jag vill ha det nu! Jag kan lova ialf att jag ska försöka hur mkt jag kan och ta det i början av maj! Ush har förövrigt varit helt slö idag och så fort jag kom hem så drog jag på mig mjukisbyxorna och la mig i soffan och gosade lite med Katten. Fy vad trött man blir när skolan dratt igång och hösten närmar sig, ush för mörker och kyla. Vad hade jag igentligen gjort om jag inte hade fått träffa mina underbara flickor varje dag eller få gosa med min älskling lite då och då? underbara människor <3

Nu är Rhodos resan bokad, den 8 Juli beger vi oss och det blir perfekt eftersom Caroline och hennes familj anländer den 5 juli och resten den 12 juli. Ja sedan är vi alla samlade där igen ;D Kan jag få sommar 2009 nu?

Rhodos 2009

Nu taggar jag Rhodos 2009, har precis snackat med Joachim och han och hans familj, Caroline och hennes familj och trodligen Felicia och hennes familj drar den 12 Juli, vilket vi oxå gör nu! Jag längtar tills att få träffa alla igen och dra till Bargatan! Jag längtar redan!

Mys + träning.

Mitt gammla mjukis ställ börjar bli lite utslitet så nu blir det ett nytt när jag får lön och jag har redan hittat ett jag ska beställa hem :


lyssna sönder en låt.

Jaa det blev inte så mkt skrivande igår det blev lite knappt med tiden där, dirket efter skolan gick jag och falk ner till stan för att köpa lite presenter till Mimmi. och ja på kvällen var det fest och Mimmi firande som gällde, Mycket trevligt att spendera kvällen med mina flickor och lite mer folk som droppade in senare med tiden :) Körde sanning och konsekvens elaka versionen med (en av sakerna hos fått av oss)  haha ojoj vilka saker vi fick göra, men roligt var det. Tror dock man ska spela det med lite blandat folk och inte bara sina närmsta tjejkompisar. Kan tänka mig att de blir 100 gånger roligare då, och ändå hde vi enormt kul :) Idag så ska jag först och främst städa mitt rum! Senare blire umgås med Danne :) <3

När jag upptäcker en låt så har de flesta redan hört den innan för flera veckor sedan, ja ibland är jag lite efter. Och när jag hör en låt jag gillar så spelar jag sönder den på en dag och sedan kan jag texten utantill. Men det är sådan jag är. Och dagens spela sönder låt är Pink - So What.

Stora klassen?

Imorses, klockan 8, när jag kom till skolan fick vi reda på att Psykologin lektionen var inställd! Och eftersom jag är klart med mitt arbete i turism hade jag inte den lektionen heller så nästa lektion är igentligen klockan 11. Men sitter på Turismen nu ändå, kan ju ändå sitta vid en dator och ha tråkigt liksom. Vi är 9 stycken som pallat oss hit idag, älskar att våran klass är så liten! Igentligen är vi 15 stycken men det är ganska lite om man kollar på HPettorna som är ca. 30 st i en klass. Har cooper test senare idag, inte taggad någonstans eftersom min kondition inte är den bästa. Tyvär. 

Nej ska kolla vidare nu och vänta på att min Matte lektion börjar! Hörs i eftermiddag! Ciaao.


Kanske borde sova?

Jo jag har mina funderingar på det! Klockan är halv tolv och ska upp vid halv sju imorgon, toppen! Jag verkligen önskar att jag vore en sådan person som kunde somna vid tio men jag har väl för mycket energi i mig. Jag tror jag ska ha en prov vecka nästa vecka, sova senast elva varje dag! (vardagar då) Ojojoj vad jag inte kommer att lyckas med det! Men jag tror att jag inte skulle bli lika grinig på dagarna och kanske skulle kunna orka lite mer då?

Min älskade kattunge är så underbar, speciellt på nätterna. De flesta katter brukar ju ha sin egen vilja och går och lägger sig lite där den vill men Zoey vill verkligen ha närhet! Och hon har sovit hos mig varenda natt sedan vi fick henne! Dock ej de gångerna Daniel vart här eller jag sovit borta. Hon är så enormt kelig och vill alltid ha närhet, kärlek eller vadå?


På tiden.


Sitter och lägger in lite ny musik på iPoden, på tiden kan ja säga er! sen i mars har jag nog lagt in 4 låtar tror jag. När jag får lön så måste jag investera i ett par hörlurar med, kan ju inte hitta mina?

Och ja juste, det ryktas ju om ännu en SATC film! Jag hoppas!!

så lite tid, så mycket kläder.

Ja igentligen har jag för mycket kläder, men när man äntligen tjänar egna pengar så belönar man sig alltid med ett klädesplag här och där.  Nu när man ska ut med tjejerna som imorgon kväll så är det en sådan stund man alltid tänker "Hjälp! jag har inget att ha på mig" kan ju iochförsig avslöja att det är så jag tänker varje morgon när jag vaknar upp. Så imorgon kväll så kommer jag stå där, som så många kvällar förr, och panika över mina kläder när bussen ska gå om ca 10 minuter. Åh vad härligt det är att vara beslutsam.

En bra helg.



Ja helgen är fullspäckad imorgon blir det festa med tjejerna och lördagen umgås med Daniel, Det är så en perfekt helg ska vara!

Tomma ord.

Annie jag tänker på dig och jag vet att du kan klara detta, du är stark och vi kommer alltid finnas här för dig <3


Hade igentligen två lektioner idag men vi gick bara på en av dem, ja under den andra satt vi ute med Annie och väntade på henne. Jo vi kan nog offra frånvaro från en 40 minuters lektion (som läraren föresten förstod) för att va vid våran väns sida. Jag om någon vet hur viktigt det är att ha sina vänner när man fått sitt hjärta krossat. Nu sitter jag här och väntar bara på att Pappa ska komma hem så jag kan få i mig lite mat och sedan åker jag upp till Huskvarna och spenderar natten hemma hos min älskade Danneman <3

Jag bjuder på en Cam bild, de e fan inte ofta (tror inte jag har tagit ett cam foto på cirka 1½ / 2 år)



Minns ni?



Bästa  Eva& Adam

lite allt möjligt.

Nej jag har somsagt stor bloggtorka just nu, jag vet inte vad det är med mig .. Ska ialf tipsa om min nya mascara för er tjejer som läser! Wow säger jag bara, jag överdriver inte när jag säger att mina ögonfransar nog är dubbelt så långa om inte mer. Så är ni på jackt efter ny mascara så är denna helt klart värd!

Vill bara passa på att säga 4 saker här:

1. till underbara Annie. Du är en utav de starkaste personerna jag känner och ingen är värd att krossa dig. Jag/vi kommer alltid finns här för dig hur det än går och det gör ont i hela mig att se hur någon som står mig så nära mår så dåligt. Jag hoppas med allt jag har att allt löser sig <3

2. till min vän Jocke, måste bara säga grattis till killen som idag blir hela 18 år gammal, nej det är ju inte vilken födelsedag som helst, det är ju födelsedagen man har (De flesta ialf) längtat efter i ett väldigt bra tag. Ja nu är du äntligen stor, Grattis igen :)

3. Till mina underbara vänner, Ja det finns ju inga ord som beskriver er och det är allt jag har att säga om er<3

4. till Daniel, min underbaraste, helt enkelt <3

Jag tar gärna imot tips om roliga saker som kan få igång min vardag och få den att bli lite mer spännande så min stora skriv lust kommer tillbaka. Men vad vet jag, skrivlusten kanske bara kommer tillbaka vilken dag som helst, den kanske bara är lite off just nu.

Mascaran jag pratade om.

huh?

Laddar inför ett blogginlägg.

Fredag + Lördag.

Igår var jag verkligen på hugget att ta tag i mina läxor, idag är den lusten ganska bortblåst. Min fredagskväll spenderades tillsammans med min älskling hemma hos honom, Anton och Johanna var förbi en stund med men för det mesta blev det ensam mys med Danne =) Nu på morgonen skulle han och ett gäng killar iväg till Liseberg (nej inte alls avundsjuk) så det blev inte så mycket till sovmorgon men dem körde mig hem ialf så ska väl inte klaga, slapp ju ta bussen ;) Ikväll tror jag att jag bara ska ta det lugnt, om det itne dyker upp något annat vill säga,  jag känner för en riktig Hanna dag och ska nog unna mig ett varmt bad sedan med en bra tidning sedan.

Har börjat titta på One tree Hills nu med, den ända serien jag nog inte har följt, och den är väl inte i klass med mina andra favoriter men den duger helt klart! Har hunnit till säsong två nu och idag har jag legat i soffan och trängts med katten och sett cirka 5 avsnitt (ja så kul har jag)

shiit.

Jag ska fan slänga min våg, den är inte snäll!!



Helt fel sida.

När jag vaknade imorses insåg jag att min lektion skulle börja om en kvart, förstår ni vilken panik jag fick? Jag kom iochförsig bara 10 minuter försent men ush att vakna på det sättet förstör hela min dag! Jag vaknar på helt fel sida helt och hållet.  Ska försöka få en god natts sömn idag och vakna med mitt bästa jag imorgon! Dock måste jag ju upp tidigt imorgon, skolfoto och då vill vi ju se något normala ut!

Nu vill jag få lön och kunna inhandla sköna koftor och snygga höst skor!

lycka.



Man blir lika lycklig varje gång man loggar in på datorn.

Onsdag


Dagen har ju inte varit alltför anstängande dag först en svenska lektion och sedan naturkunskap på 40 minuter. Erkän min onsdag ser inte så ansträngande ut? Efter skolan tog jag en sväng förbi affären och köpte lite bröd så jag kunde göra mig ngt mellanmål (är inte bäst på att laga mat) Har lite bloggtorka just nu och dock så händer det inte så jätte mycket i mitt liv just denna veckan heller, men så är det.

Hård dag

Ja skolan 8 till halv 5 idag var ganska hård, speciellt när våran NV lärare sa till oss klockan 8a på morgonen att vi skulle ut och plocka blommor och gå runt rocksjön?! Jag säger precis som skolsyster sa "är inte ni liiiiite för små för det?" Dagen flöt på med trög fart och mitten av dagen fixade jag lite inne i stan innan jag begav mig tillbaka till skolan igen.  Vill ha septembers lön, den lockar fint just nu (hur tråkigt det än kan vara att jobba är det så värt när min lön trillar in) Ska fixa mitt CV i skolan nästa veckan med och jag hoppas jag har fått mitt intyg från Mcdonalds då så jag kan andvända det. Ja jag lämnar hamburgarna nu efter snart 2 år och välkomnar korvarna ;) Sedan har jag kanske en annan sak på G med, men inte mer om det nu! 
 
Om några veckor är det dags för APU och jag ska då vara på John Bauer hotellet, kan nogbli riktigt kul!

redo?

Är inte riktigt jätte trött än så tänkte ta tag i mina ögonbryn innan jag går och lägger mig, det var väl en bra ide? Jo jag får alltid sådanna ideer vid tillfällen som "nu ska jag sova men vill hellre göre något annat". Men vadå jag skyller på att jag måste vara vacker på skolfotot på fredag, väldigt viktiga saker ska ni veta! Föresten 1 avsnitter av Gossip Girls säsong 2 visades i USA ikväll, vem tror ni kommer sitta laddad efter skolan och redo att glo framför datorn imorgon? Upper East side New York, bättre miljö för en serie går nog inte att hitta. Sex and the City och Gossip girls, ja ni hör ju bara!

Gossip Girls, Greek, Heroes, Greys Anatomy, Desperate Housewives, Samantha Who?, Family Guy, Simpson, One Tree Hills, Nya Beverly Hills serien.. Ja listan kan göras lång! Jag är laddad för hösten och dess premierer! Whohooow skaffa sig ett liv? varför när man trivs så bra i sin soffa med sin dator ;)

tänk..

för det finns så mycket jag vill säga och skriva.

Ny vecka, Ny månad.

Daniel kom hit sen igår så vi spenderade kvällen på mitt rum och mös tills det var dags att sova, och ja ny skolvecka idag. Finns inte så mycket mer att säga om den saken, Jippi kanske? Nej men faktiskt tycker jag om skolan! det är inte alltid jag har kännt så men med mina klasskamrater och en rolig linje så blir allt hur roligt som helst! Känn på den ni. Ska läsa ut boken idag med som vi har på svenskan tänkte jag, skönt att få det gjort.

Nej måste verkligen leta igeom hela huset nu efter min mobilsladd till datorn! Måste börja med lite bilder här i bloggen.

RSS 2.0