FREDAG.



Ooooch va trevligt med fredag, sitter här redo att traska iväg till skolan men börjar ju inte än på ngn timme lyckades gå upp sisådär en timme tidigare, varför vet jag inte jag är bara dum i huvudet ibland :) Bara tre lektioner på fredagar och det är inte helt fel, slutar vid två med så då blir det stan med tjejerna :)

Ciaao.

Torsdag

image176

Jo men gott folk vi vet ALLA vad torsdag betyder.. Snart helg! Ja precis hur underbart som helst och helgen verkar rätt så uppbokad faktiskt. Älskar när det är så, man vet vad som ska hända lite av ett kontoll freak när det gäller det vill veta vad som ska hända annars mår jag inte bra :P haha

Imorgon blir det självklart skolan, prov på antiken men det ska nog gå bra kan det mesta och tycker oxå det är riktigt kul att läsa om saker som antiken romariket , ja historia i allmänt. Efterskolan ner till stan shoppa shoppa och shoppa Okej jag har sagt så gansa mkt nu och jag hittar INGET inne i stan. Ush deprimerande, Jag har ju pengar att slösa liksom.  Ja på kvällen blir det ju självklart tjejerna, får se vad som hittas på :)

Lördag Klart som fan att hanna ska upp och jobba, duktigt som man är . Ne meen det blir inte så många timmar och efteråt så blir de bara hem ta dusch och göra mig iordning inför kvällen för ja då blir det fest .Blir ju till att sova hos älsklingen med efteråt : )


Vet inte vad det är men blir så taggad av låten!
Miley Cyrus - See you agian.


Grekland.

image174

image175

Här kommer jag tillbringa två veckor i sommar, någon som förstår hur mycket jag längtar? Har redan varit där 3 gånger innan men det är bara bättre för varje år man åker dit. ÅÅH vill ha sommar, sol och bad NU!

27 Feb.

Engelska lektion, Enormt tråkigt kan jag ju ta och medela er. Har förberett en redovisning om USA på ca 3 minuter, men blir nog inte mer än G ( blir ju oftast så när man inte orkar anstänga sig )  Väntar nu bara på att de sista seeeega 5 minuterna ska gå och sen är jag fri. Madde medelade att de va klassråd klockan ett idag men nej står det halv ett på schemat så slutar Hanna halv ett! Så det så!

In till stan snart kanske, ta ngt och äta isådanna fall. Magen kurrar orentligt just nu så en macka med grovt bröd och ost och skinka från mackmakeriet hade ju inte suttit fel i magen kan jag ju säga. Blir till att umgås med Daniel senare med, Aw alltid lika mysigt :)


CIAAAAO.

26 feb.

Inte så mycket att skriva ska snart lägga mig i sängen och se på lite alias :) Morgondagen blir det skola och efteråt älsklingen :)  måste hinne med lite plugg med men det får bli på eftermiddagen. ska försöka hinna blogga, Ciaaao.

Ingen förändring.


Färgade håret igår men knappast någom förändring så bryr mig inte om att visa det här. Hemma idag bara legat framför tvn och degat men funderar på att läsa på lite inför svenska provet på fredag och sedan städa mitt rum. Jo det kan ju mycket väl behövas.

Lite mer uppdatering kmr sen, CIAO.

Lördagskvällen där.

image173

Passa på att bjuda på sig själv inför ngra miljoner människor :)  www.melodifestivalen.se sök på bild 1762

Kärleken.

image172

Tänkte bara ta ett tillfälle här och säga att han är den bästa och jag älskar honom : ) <3

Måndagen.


Riktigt sugen på att köpa den första bikinin i mitt förra inlägg, ca. 20 dollar per del nu är ju frågan vad frakten kostar? Någon som kanske vet? skulle vara till mycket stor hjälp! 

Lönen inne på kontot med vilket känns helt fantastiskt, shoppa säger jag ju bara gott folk, blev inte så mycket utav det idag men inhandlade ett par skor och en hårfärg iallafall bästa med at vara brunett nu och ha de bruna färgen ja vill ha, behöver inte lägga ut 2000 spänn på frisören utan kan ju köra rubbet hemma ;) Men det blir nog en tripp till frisören nu snart till våren för att lägga i lite blondare slingor i det mörka för en mer sommarkänsla.




 Hejhej farbror polis! Ja vi hade yrkesdag i skolan idag och jag var självklart och kollade in polis. Är så enormt sugen på att söka in på polishögskolan efter gymnasiet ( läser karlsson eller löken detta så vet jag att dom kommer att gråta av skratt ) Men fan va intresant och kul det verkar! :) Sedan läser jag ju Turism i skolan med så man vet aldrigvart jag kan sluta någon stans... haha ;)

Sommar.


Kan inte beskriva med ord hur mycket jag vill ha sommar, här är några bikinisar jag känner att jag bara måste (man kan ju drömma liksom) alla från victoria secret.

      


Helgen ;


Fredags ; Inget specielt hände, Umgicks med älsklingen min bara låg framför tvn och såg på vänner typ :)

Lördags ; Älsklingen drog vid 8 tiden typ så jag bestämmde mig för att sova vidare yttligare några timmar tills klockan va ca halv elva och mamma väckte mig. I panik ringde jag Annie,Olivia & Mimmi och sa att vi va tvungna att vara på stationen kvart i tolv för att köpa bussbiljetter, ja snabbs som attan fick jag göra mig iordning och bara ngn timme senare satt vi alla på Bussen på väg till Linköping!

Väl framme i linköping letade vi upp stora torget där telia hade en stor svart vagn och en röd matta utrullad ;) Gick in där och hämtade ut biljetterna vi vunnit ;) Sedan var det bara att hålla sig road i staden linköping så gott vi kunde ;) Blev först mat på Burger King sedan lite fönstershopping, efter ngra timmar satte vi oss på ett cafe ( vi kan nog sitta flera timmar på ett mysigt cafe utan att tröttna ) sedan var det dax för att ta bussen till Cloetta center, ja sedan såg ni ju allt på tv själva ;)

Väl hemma i jönköping tillbringade jag ngra timmar framför min bästa vän datan och tillslut kom älsklingen som mer eller mindre sommnade med en gång i min säng, vilket jag inte var sådär allt för glad för.. men men.  fick ju hela söndagen på ass ta igen de så :P




Ja och imorgon så får jag den efterlängtade lönen, ojoj en heldag på stan/A6 säger jag bara gott folk ;) Jodå ska nog försöka få hem både det ena och det andra ! Visar imorgon vad som kom med i shopping påsen : ) CIAAAAAO!!!

MELODIFESTIVALEN 2008.

image166
Landat i Linköping, Taggade till tusen!

Vilken jävla dag vi har haft helt otroligt kan inte beskriva ! :D Bilder ligger uppe på http://Haaannas.bilddagboken.se

Linköping

Sitter nu på bussen med tjejerna på väg till linköping, melodifestivalen står på schemat och fan vad kul vi ska ha :-D blir en del gående på stan och så med:-) haha sån tur att VINNA biljetter Ah jag kan det dära med att vinna ;-) haha ha det så bra ,CIAO.

Melodifestivalen.

image165

Telia ringde mig vid sjutiden och sa att jag hade vunnit 4 biljetter till Melodifestivalen imorgon i Linköping. Helt otroligt hur stora är oddsen igentligen att vinna? Jag tävlade ju bara på skoj, trode aldrig jag skulle vinna men där ser man ;) Så imorgon blir det av med tjejerna till Linköping för att se på Melodifestivalen. Inte helt fel inte ;) hade ju ändå tänkt se det på tv så vf inte se det där på plats ;) Nee fy fan ibland är man bra.

Hajen.



Blev helt livrädd när jag såg denna videon, 5 meter lång haj inget som jag skulle vilja möta på när jag var ute och simmade.

21 Feb

 Var aldrig otrogen. det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut & då ligger du risigt till!

Ja killar det är så sant som det är sagt, tjejer snackar och det är mycket! Och tänk oxå på att om ni bor i en lite stad som jönköping ja då går det fort oxå. Okej alla begår sina misstag, vissa värre en dom andra och jag själv tycker alltid man ska ge en person en andra chans om han/hon visar att dom verkligen vill ha den. Men snälla tänk, sjunk inte så lågt.




Plugg nu så kan inte skriva så mycket : ( Ciaaao.

20 Feb.

image160

Linne; H&M
Kofta ; Gina Tricot.
Sjal ; chanel.
Jeans ; Replay.




Vaknade imorses otroligt pigg redan vid sex tiden och tänkte att de va lika bra att gå upp så jag gick upp satte mig framför speglen och gjorde det som behövdes göras där ;) Väl i skolan genomled jag tre låånga lektioner innan det var dags att dra sig hemmåt, dock så gick jag in en snabbis till stan med Livvan innan det var dags att möta far min för utvecklings samtal. Gick väldigt bra måste jag säga, ingen dålig kritik fick jag, Visst är man duktig!

Har gjort en läxa i turismen känns bra att ha de avklarat bara sisådär 1000 saker till att fixa :O sitter och väntar på att älsklingen ska bli klar i skolan så att jag kan åka med honom hem och goosa ;) Ah de e mys! Rackertcentrum imorgon får se om mina 3 år som bedminton spelare gör någon nytta.

Ciaao.

19 Feb.

Börjar sådär med en liten egokick ;

image157

Jacka ; H&M
Kofta ; Odd Molly
Jeans ; Peak Performance
Tröjja ; H&M
Sjal & Örhängen ; Chanel
Hårband ; H&M
Armband ; Julklapp av älsklingen.

image158
image159




Idag ;  Redigt skön dag började tolv och slutade kvart över fyra. Inte helt fel det. Men jag fattar inte varför det är så att varje gång jag verkligen har sovmorgon är de mornar jag verkligen måste stressa iväg till bussen. Mycket konstigt det dära verkligen!  Gick bort till stan på håltimmen och käkade en macka från mackmakeriet, nyttigare och godare än en cheesburgare. Så jävla bra ;)  Har gjort mina ind. val idag med blev Psykologi A och Matte B och till trean blire Engelska B och Historia A.  Åkte förbi Daniel en snabbis med för att hämta mitt busskort, ahw alltid lika underbart att träffa han :) Ska snart iväg och handla lite, kan verkligen behövas !

Ciaaao.

Lindsay Lohan.

image155
image156


Lindsay Lohan goes naken, ja det är bara att se och bedömma själva .

18 Feb.


Första dagen i skolan efter lovet idag och det var inte kul någonstans kan jag ju allt ta och lova er. Vad laddad och redo redan klockan 8 på morgonen och fick då självklart veta att vi inte började förens 9.15 Man blir ju inte sådär jätte överlycklig när man kunde ha sovit sisådär cirka 60 minuter extra. Men sagt och gjort så går vi bort till friskis där en sväng inne på gymmet väntar. Nej det blir ju inte så seriöst när hela klassen är med , ne får fan ta och skärpa mig nu ! Vill man va snygg i sommar så får man kämpa. Jag lär ju slappa till som fan och tänka "äsh dom får ta mig för den jag är" i sommar eller något ;)

Gått en runda på stan med Annie efter skolan med och köpt en grej till naglarna :)

Ciaao.

Bloggare på tv4.


Såg nyss klippet där bland annat blondinbella och stinalee sitter och pratar på tv4. Kunde ha varit rätt så intresant om det inte varit för Pontus eller vad killen hette. Tycker han förstörde allting med sitt snack, ärligt så förstod jag inte mycket av vad han sa och det hade varit så mycket intresantare om det bara varit tjejerna som snackat.  Lite dåligt där tycker jag.

Se ditåt.


Fronda i melodifestivalen om två veckor kan nog bli riktigt intresant, har ju en pojkvän som typ älskar fronda så vi lär ju sitta bänkade framför tvn. Kan inte riktigt tänka mig att han gör en typisk melodifestival låt men vilka låtar är det nu för tiden igentligen liksom?  Nee men de ska bli spännande ; )

Sitter och snackar med Olivia och vi sitter och funderart på hur jävla bra framtiden kan bli igentligen. Kan ju bara tänka mig henne och jag i en egen lägenhet. Vi skulle itne få en tråkig sekund där inte kan jag mycket väl lova er! Kan jag inte få hoppa över min födelsedag som kommer nu om 2 månader och bara fylla 18 med en gång? 17 känns som en sådan jäkla onödig ålder, ärligt vad för kul händer när man fyller 17? Ingenting! Förutom att man kan köra med "Nee men du får inte bestämma över mig längre för jag fyller 18 om ett år" till föräldrarna, men inte för att dom bestämmer så mycket nu heller. Hallå frivilja liksom.


Veckans Hiss ; Mina Tjejer och min älskling :) <3
Bara för ni är så jävla (ursäkta språket) underbara och gör helt enkelt livet en aning mkt bättre!
Veckans Diss ; Till en speciel kille som vi har väldigt låga tankar om just nu.
För det är svinigt att ljuga, Fan ta dig!

Borta?

image151

Jag bara undrar vart Karolina Kurkovas navel har tagit vägen?

Söndagen 17 Feb.


Mer trött än vad jag är just nu blir man nog inte men samtidigt så vet jag att jag inte kommer att sommna inatt pågrund av att jag ska va i skolan klockan 8 imorgon bitti. Jo men ni vet man är taggad (y)


Jag vill ha blå himmel, vår , sommar NU! längar tills dom dära sommar dagarna när man bara kan gå ut med frillan uppsatt i en slarvig knut och solglasögonen på. Ååh i vår ska här shoppas solglasögon, Solglasögon och skor ska inhandlas och det i massor. Har kvar sisådär 4 stycken solglasögon bara från förra sommaren och det är stooora sådanna. Ska inhandla ngra i lite mindre modell nu med tror jag. Längar så otroligt mycket, Ge mig sommar nu!

gårdagens

Gårdagens ;

image150


Alla hjärtans dag.


Vaknade halv tre idag!?  Redigt skönt med en sovmorgon som får heta duga. Första jag fick på morgonen var ett paket med choklad hjärtan av mamma och pappa så det blev min frukost ;) Satte mig lite vid tvn tills daniel ringde och sa att jag skulle skynda mig hem till honom vilket jag oxå gjorde för jag saknade min älskling :) Fick sötaste nallen och kortet av han <33

Eftersom vi inte riktigt kunde fira alla hjärtans dag fullt ut idag så tar vi igen det imorgon ska tända upp en massa ljus i sovrummet och så.... haha ja ni kan ju gissa er till resten ;) Blir kanske ut och käka något med, får vi hoppas på :)

Måste städa rummet nu och så och tänkte även placera ut alla ljus och se hur bra de kan bli jobbar nämligen till 5 imorgon så det blir ingen tid för städning för mig inte! 

Ciaao.

<3

image149





bara för det är alla hjärtans dag .<3



Skulle det kunna bli bättre?

Nej verkligen inte, Jag vill bara passa på att säga att jag har världens bästa vänner och världens bästa pojkvän att ha  alla er i mitt liv gör allting bara så underbart! Detta säger jag för att det nu är alla hjärtans dag och iår ska den inte bli misslyckad för iår har jag min älskling och mina vänner ! <3

Min faster som har varit i Thailand skickade lite bilder på lite saker hon köpt till mig , otroligt snällt av henne att köpa lite smått och gott åt mig där nere, lite som en försenad julklapp. mycket tack till det :)


Idag ; Gick en runda på A6 med mamma när hon hade slutat och köpte lite smått och gott till min älskling i allahjärtans dags present hoppas det kommer uppskattas :) Sedan åkte jag ner till juneporten för att möta upp mina favorit flickor ;) Blev en tre timmars fika på Claras med mycket snack precis som vanligt !

Imorgon ; Ja alla hjärtans dag och tro fan både jag och Daniel ska jobba fredag morgon så det blir inget sova över här inte nej nej får träffas några timmar och mysa och sen träffas igen på fredag och ta igen allt :) Får se hur mycket klockan är när jag åker från älsklingen och hur pigg jag är då men är det inte för sent åker jag upp till tjejerna som festar & sörjer ( ja sådant lär tydligen alla singlar göra imorgon vad jag har hört ;P ) Får se hur det blir imorgon.


Ciao <3

13 Feb.

 Precis gjort mig iordning ska snart gå upp till a6 och fixa lite saker och sedan blir det fika med tjejerna på claras, mycket mys kan jag lova! :) Så mycket mer händer inte just nu faktiskt , måste springa iväg till bussen nu om jag inte ska missa den. Ciao.

<3


Okej jag har funderar på alla hjärtans dag present i ungefär 3 veckor nu och tänkt varje dag men jag tar det sen. Ja nu är det sen och imorgon är sista dagen att fixa det. Behöver hjälp, snälla någon hjälp mig!
Okej jag vet ungefär vad jag kanske skulle kunna ge, jag sitter och diskuterar med falken just nu och jag tror nästan nu jag vet ngt fint jag skulle kunna göra för honom och sedan köpa ngt lite. Får nog bli så ska gå en runda på stan imorgon och kolla lite ;)


Ciao.

Dåligt.



Ja det är redigt dåligt med uppdatering under helgerna, kan nog bero på att jag hela tiden har ngt annat för mig och knappt sitter vid datorn. Lite skärpning med det kanske?  Nee nu måste jag snart hitta ngt fint till alla hjärtans dag, paniken kommer krypandes. Självklart så ska älsklingen jobba fredag morgon så det blir till för mig att åka hem på kvällen men sen får jag ju honom hela fredagen och det tackar jag absolut inte nej till! :)

Och en liten fråga hur kan cirka 10 killar ge sig på EN tjej på ett fullt dansgolv? Jag bara undrar. Första gången jag riktigt slog till någon med flit och med tanke på vad han gjorde så har jag inga skuldkänslor någonstans. Fy fan för vissa människor säger jag bara. Nej detta var sista besöket på huset för mig på ett bra tag.  Vill bara säga tack till alla människor som va så snälla efter allting <3

Ciao.

11 feb

(Mobilbloggar) tänkte ta lite snabbt om vad som gjorts i helgen, i fredags jobbade jag till sju sen blev det fika med tjejerna och efter mycket om och men åkte vi upp till huskvarna för fest men det gick ju som det gick kom hem vid två tiden och somnade direkt, lördagen spendrades med älsklingen och söndagen låg vi i sängen tills kl var sex och såg på tv tills det var dags för daniel att dra sig hem. På kvällen blev det huset, aldrig mer säger jag bara! Orkar inte ens gå in på vad som hände. Ciao

Dagens ;

image146

Jacka , H&M.
Linne, JC.
Jeans, Peak Performance.



Andra avsnittet av Gossip Girls ikväll får absolut inte missas, verkar vara en rikigt bra serie och jag kommer nog verkligen följa den. Efteråt kommer Brothers and Sisters, en av favoritserierna just nu.

image147image148

Gossip Girls 20.00
Brothers and Sisters 22.30


 

Norsk.


När jag var i grekland för två sommrar sedan umgicks jag väldigt mycket med norskar och när vi skulle ut på kvällen så hade ngra av dom pyjamas byxor. Jag trode dom bara var trött och inte orkade ta på sig ett par jeans som normala människor. Nu har jag hört från flera olika håll från människor som vart i norge " När norrmännen går ut på helgerna så har dom pyjamas byxor på sig"  Nu vill jag veta, vad är det med norrmännen och pyjamas byxorna igentligen ?

Mobilen?


Varför är det så att jag som alltid har med mig min mobil överallt aldrig får ett jävla samtal eller sms men dom fååå gåångerna jag lägger ifrån mig mobilen på rummet eller ngt sådant så bara fylls hela mobilen med missade samtal och sms. varför?

4 Feb.


Kände på mig redan igår att jag inte mådde så bra och i morses vaknade jag med största huvudvärken så det blev bara till att fortsätta att ligga i sängen och sova vidare. Inget fel på det, absolut inte ! ;)  Så nu är det ingen skola förens på Onsdag, sen behöver jag bara gå Torsdag med sedan är det lov, som jag har längtat ;P


funderar på att lägga på ansiktsmask. hår inpackning och hela kittet ikväll och sedan bara lägga mig i badkaret med en bra tidning, ja så får det nog bli det låter riktigt lockande.  Måste oxå bara tillägga att jag börjar bli lite småstolt över mig själv som lyckas få iordning på mina naglar synd bara att dom inte växer fortare!


Ciao.

Målet här i livet.

image144

Alla har vi mål här i livet och mina är att få långa naglar och gå ner dom dära extra kilorna tills sommaren! jobba stenhårt nagelbitaRN.

Dagens ;

Jag snor en dagens från mina älsklingar och fyller i mina egna svar ; )

Dagens humör: Trött och Ont i huvudet men samtidigt glad och lycklig :D
Dagens borde: plugga!!!!
Dagens frisyr: krullfrluff typ,
Dagens klädsel: nu mjukis byxor och vitt linne
Dagens planer: Se på desperate housewife och sova!

Dagens längtan: Sommar,Rhodos och Halmstad ;D

Dagens fundering: Hur jag kommer må imorgon.

Dagens beroende: Min säng och Tv!

Dagens tråkigaste: Godiset har tagit slut ; )

Dagens personer: Daniel, Olivia, Ellie, Mimmi, Annie, Emma.

Dagens roliga: mys med älskling :)

Dagens låt: -


3 Feb.


Godmorgon säger jag såhär nu på kvällen, är inte så aktiv på bloggen under helgerna för det är så mycket annat som ska göras då ; )

Fredag ; Tjejkväll hemma hos Olivia, helgosigt var det verkligen men drog mig hemmåt ganska tidigt för jag höll på att somna och skulle upp och jobba på lördagen så hem blev de, snacka lite i telefon med älsklingen innan jag somnade med :)

Lördag; Upp och jobba, 12-18 var tiden, skulle igentligen bara jobbat i tre timmar men philip frågade om jag kunde jobba istället för han och jag tänkte att jag kunde håll mikaela sällskap ;P Så fort klockan slog sex så drog jag mig hemmåt för en snabb dusch och lite fixning tills Olivia kom ;) Drog oss hem till Mimmi där hon, annie, ellie och alle väntade på oss och vi startade igång med lite förfest. Runt nio tiden ringde min älskling och jag drog mig till bussen för att möta han där och resten av våran kväll spenderades i min säng tittandes på Ladder 49 ( kan tillägga att jag grät som fan när filmen närmade sig sitt slut ;P )

Söndag ; vaknade upp bredvid Daniel och jag satte på Desperate Housewife ( syster fick säsong två i födelsedags present ) , Blev en massa tittande och mys frams till klockan sex då det var dags för honom att åka hem. och nu sitter jag här, ska städa klart mitt rum och sedan lägga mig lite i sängen och titta på tv :)

Ciao.

Ere fest eller?

Sitter här hos olivia med tjejerna och har jätte trevligt :) Fest med dom + älsklingen imorgon, är taggad som fan! :) Ska inte skriva så mkt dom sitter där ute på balkongen så ska gå och göra dom sällskap ; )

Ciao.

Dagens inköp ;

Dagens Inköp ;

image138
image139
image140
image141

1 Feb.



Först ska jag bara säga grattis till min lillasyser som fyller 14 år idag :)

Har nu köpt fyra tröjjor från fashion against aids, visar dom ikväll trodligen. Eftersom det är typ aids tema på h&m nu fick man gratis kondomer, inte helt illa ;)   Måste skynda mig att göra mig iordning nu och sedan åka ner till Olivia där vi tjejer ska ha en ultimat tjejkväll.  Ciao <3

1 feb.

Sitter så bild lektion nu och det är meningen att jag ska måla en serie och jag orkar inte! Inte taggad någonstan specielt inte efter matte lektionen! Så som läraren gjorde gör man bara inte! Sitter här med Annie och hon är nog tio gånger argare än mig , jag e nog mest sur för vad han gjorde. Har arl (projekt och företagande typ) och sedan slutar vi, stan med tjejerna blir det då och ikväll blir det ultimat tjejkväll, laga mat och bara umgås :-) Ne ska fortsätta måla nu skriver mer ikväll:-) ciao.

RSS 2.0