Fashion Against Aids.


Har beställt två tröjor från h&m nu tröjorna "Fashion Against Aids" tar ju slut fort som .. ja jag vet inte vad. tänkte köpa en på stan idag för de hände en hel rad me tröjor där, men var borta i typ 10 min och sedan var alla borta. Så har nu beställt två från internet, smart med online shopping. Enda negativa är att ja inte får det förens vecka 7, men aja inte så länge.

Dessa två beställde jag, var även de ända som fans kvar i min storlek ;

image136Katharine Hamnett
image137Jade Jagger

Ska springa in på h&m på stan å a6 imorgon med och kolla om dom har kvar rihanna linnet i min storlekt :)

Ciao.

Brunett så hett.


Man blir som man umgås säger dom, ja det är nog så.  Innan var hela vår klass ett gäng blondisar men nu jävlar, ja bruna blir vi. Först ut var jag och Ellie  med att färga våra hår brunt och näst ut nu är Alexander ; ) Ja ringde han nyss och han sa tydligt "hanna du får stryk imorgon om det är fult" hahaha ; )

image135

31 Januari.

Månaden är inte slut än men jag känner att pengarna redan börjar ta slut, inte bra det inte.  Direkt efter skolan kom pappa och hämtade mig och så åkte vi upp till A6 och jag var tvungen att köpa nya skor! Dom jag har nu är helt sönderslitna, typ alla är det känns det som. vilket inte är kul för jag älskar skor och tycker inte om när dom är sönderslitna : (
Hittade iallafall två par och det värmde gott om hjärtat kan jag säga er ;)

image130

image131



Är riktigt sugen på att köpa en tröja "Fashion against aids" riktigt snygga är dom men får väl passa på nu innan dom tar helt slut med!
här är några av mina favoriter :

image132image133image134
från vänster ;  Timbaland, Rihanna & Katharine Hamnett.

Klassrummet


Sitter här i klassrummet med Olivia mitt älskade puckohuvud :) Har administration andra lektionen för idag och är redigt jävla trött. ska läsa ngt tråkigt nu men orkar inte :( 

Älsklingen sov hos mig i natt och det var mycket mysigt som alltid :) Mötte han på hans skola och åkte senare hem till mig. 

måste köpa nya skor idag med, PANIK! är det. Helvete. Ska lyssna lite på ulla nu, hon blir nog arg annars skulle jag tro. Skriver mer ikväll :)


Ciao.

30 januari

Sitter på mattelektion skriver från mobilen, något nytt liksom. Har redan gjort typ 30 mer än vad man skulle ha gjort idag så tare lite lugnt nu ;-) har engelska prov snart och jag är inte taggad någonstans! Fan oxå. Men tidigt idag så det går väl, ciao.

Godnatt.





image128

Tröja , Rolling Stones.
Linne, Gina Tricot.
Jeans, G-Star.
Jacka, H&M.
(jackar är ny, därför prislappen)



Börjar klockan åtta imorgon bitti inte kul kan jag lova, och jag har redigt dåligt samvete har engelska prov imorgon och självklart har jag glömt plugga. FAN HANNA.  Ska försöka plugga sådär i smyg imorgon på dom andra två lektionerna, lycka till med den liksom.

Är riktigt besviken på mig själv nu oxå, mitt nyårs löfte går inge bra. Neej onyttig mat slinker ner i min mage hela tiden! Fan jag blir ledsen. Neee nu jävlar stranden 2008, måste vara snygg till Rhodos och Halmstad ;)

Ne jag måste verkligen sova nu det är en dag imorgon oxå! Godnatt ni vackra, Ciao.

29 Januari.



Som jag sa i förra inlägget så skulle ja sluta fem idag, men sen sa jag ju med att de säkert skulle fixa sig för vi får la säkert sluta tidigare. Ha rätt som jag hade så slutade vi typ vid 12 tiden, inte illa. 5 timmar tidigare.

Gick på stan med mina älsklingar inhandlade en vårjacka, födelsedags present åt lillasyster som fyller 14 år på fredag och lite mer hårfärg. ville ha håret lite mörkare liksom ; )

Här är resultatet ; 

image122


image123


image124




Imorgon slutar vi halv ett så tror jag ska bege mig till bäckadal efter skolan och hälsa på min älsklingspälsk Evelina malmborg ; )  Ta en fika och umgås lite, senare så ska jag va med min andra älsklingspälsk Daniel :)




Ciao.

29 Januari.



Snart bege sig till skolan, börjar tio idag vilket är väldigt skönt efter som vi typ alltid börjar åtta. jävla schema.  Går till fem idag med! Yez, fast får ju typ alltid sluta tidigare så de går nog bra ändå.

Fixat löshåret med nu så det är oxå brunt, redigt bra blev det tkr ja . Kul å se vad alla säger ; ) Kommer en bild i eftermiddag / kväll.

Nu ska jag traska iväg till bussen, hare fint. Ciao.

Brunt.

Japp håret är brunt, bilder kommer nog imorgon . oooh den som väntar på något gott ; )

28 Januari.



Har turism nu, sitter här till ingen nytta. Jag och Ellie har en hemlig het. Ni får se sen ;)



ciao.

"asso de e fett chill"


Till Olivias stora förtvivlan och till Daniels stora förtjusning så är det dags för lilla fröken Smedberg att göra något åt sitt hår (nu lät de som om han tkr ja e ful i håret nu, det va inte så ja mena hah mer att han tkr ja passar mer som brunett). 2 månader som riktigt jävla fucking blond och hon är less, eller snarare hon är less på utväxten. Ha sådant man liksom får stå ut med som blondin ( specielt när man inte är sådär jätte blond på riktigt ). Och nu är det så att jag vägrar gå igenom den behandlingen jag gjorde sist för att vara ta bort utväxten , och det blev snyggt men det kostade mig 1100 :- och faaaan vad ont det gjorde.  Tänkte att jag trotsar alla blondiner på sommaren och blir brunnett, riktigt brun då asså. Inte som innan, nej fy fan. Det ska vara mörkt. Snyggt som fan till sommaren. Men eftersom jag är blond nu kommer färgen inte fasta så bra dom första gångerna så kommer få börja som typ ljusbrun. Ush jävla fi fan, men vad gör man inte liksom. Inte så att de sliter som blonderingen så här är det bara fritt fram för färgning.

Detta säger jag nu, imorgon kommer jag vilja fortsätta va blond & i övermorgon kommer jag vilja va brun igen. Tyckte om färgen jag köpte till Daniel, expresso hette den, det är ju en tanke liksom ; ) 


Jag känner mig själv, jag kommer färga det brunt och efter ngra månader kommer jag klaga som vanligt. Varför kan inte bara hårfärgen ändras efter humöret?


Ciao.

.

image117






<3



27 januari.


Snabb igenomgång om helgen som varit,


Fredag ;
Kvällen började hemma hos Samantha med Olivia, vi var där en stund men sedan när Älsklingen ringde och tyckte vi skulle komma till dom ( dom festade ungefär 3 min därifrån ). Så vi drog dit och efter ett tag kom Annie : )  Hade en redigt trevlig kväll med älsklingen och mina underbara vänner och annat roligt folk ;)

Lördag ;
Upp och jobba, redigt trevligt... not* ville ta en redig sovmorgon men icke sa nicke.  Åkte från Daniel vid elva för att va på jobbet vid tolv.  Väl hemma från jobbet tog jag mig en lååååång dusch och satte mig sedan på rummet för att fixa iordning mig lite och sedan åka iväg hem till Danie där jag spenderade min kväll/natt.  Lagade lite mat ( hamburgare ) gick ner för att hyra film ( där vi upptäckte att man inte kunde hyra film ), färgade daniels hår & såg på film :)

Söndag ;
Vaknade upp hos älsklingen och fick ingen sovmorgon nu heller,  upp och jobba. Herregud har aaaldrig varit så stressad på jobbet innan. Vilka beställningar. Har sovit typ 6 timmar och ätit två hamburgare på hela helgen, iissh jag va inte på topp humör.  Men nu sitter jag här och fan va mysigt jag har det, som bäst med älsklingens gammla HFF tröjja och tom&jerry kalsonger och självklart sex and the city på tvn , blir inte bättre ;) som pricken över I:et så måste jag nog ner å ta ngt å äta med ;)



Ska försöka ta mig igenom denna veckan, och nästa med sedan är det looov, har gått i skolan i typ 3 veckor men längtar redan som fan efter nästa lov.   Men med dom bästa människorna så klarar jag nog det ;)

Ska dra mig nu, hare fint Ciaao.

24 Januari



Jag gjorde det igen. 20 minuter innan skolan började ringer olivia mig och frågar vart jag är någonstans. Självklart låg jag i sängen och sov men ni vet snabb som jag är kutade jag upp ur sängen och han faktiskt ner till kålgårdsarenen där idrotten skulle vara. Duktigt.


Fy fan för Yoga säger jag bara, det var hemskt. jag är ungefär lika vig som ett kylskåp och har balans som en ... ja jag vet inte vad. och där stod jag och såg ut som ngt från rymden i dom jävla ställningarna. herregfud.


 
händer i helgen ;

Fredag ;
Ska shoppa shoppa och shoppa!! fan pengarna har rullat in och jag är överlycklig! Skulle ha träffat älsklingen på kvällen men det blev visst inte så, så jag drar iväg till samantha för lite paaarty party ;) Kan nog bli redigt trevligt.

Löördag ;
Jobba, ush ja jag vet själv hur trött jag är på lördage men vad gör man inte liksom för pengarna. På kvällen blir det Daniel, ohja han slipper inte undan inte ;)  <3

Söndag ;
Jobb,jobb,jobb.

:@




Fy faaaan är så jävla arg just nu!!!!!



Fy fan.

23 Januari




Usch nummer ett på min måste göra lista är att göra tio tal i matte boken, okej lätt och går snabbt men jobbigt att ens öppna det. Sedan måste jag läsa igenom kapitel 9 till adm, inte kul någonstans.

Orkar inte skriva om dagen bara en jävla massa skit ändå. Fan.

Tänkte försöka springa 30 min på löpbandet och sedan ta en dusch, först hinna med läxorna men dom fixar ja på 10 röda sekunder ; ) * not.  Ska nog lägga mig i soffan och bara relaxa med, ringa älsklingen ikväll oxå =)

22 Januari.



Fan människor kan vara sviniga ibland.


Ett litet inlägg sådär innan jag går och lägger mig nu,  klockan är halv ett på natten och jag börjar klockan åtta i morgon bitti. Jo tackar jag e bra jag.   Men slutar som tur är 12.30 imorgon och det är underbart, älskade onsdagar! 

Fick hem mina underkläder som jag beställt och jackan, men den ska jag lämna tillbaka den satt inge bra. Behövde en ny sportbh med så de fick bli en vit från peak performance. Gillade med underkläderna jag hade beställt hem, Bhn satt sådär bra som dom gör igentligen bara i reklamerna , gött om jag säger så ; ) 

Nu ska jag sova, få mig min skönhets sömn! Ciao.

19 Januari.



image108


Tjaaaaaah,  kan ju börja med att mina fötter inte mår sådär jätte bra om vi ska säga så liksom. Att dansa nonstop i pumps i en helkväll är väl ingen bra ide, men som man säger vill man vara fin får man lida pin. Jag var ju inte den ändå tjejen med klackar där igår heller så jag blev ju trampad på tårna ett antal gånger, och ja mina tår dom har oooont! Fick även ett slag i fejjan, lagom åt mig typ, ont gjorde även det!

Kvällen börjades hemma hos Olivia, Det var jag ,Olivia, Ellie, Madde, Annie, Emma och Mimmi.  Tjejerna från HP1C <33 Fan va bäst ni är tjejer !  Vi fixade oss lite och hade sådär allmänt trevligt. Frammåt nio drog vi till mcdonalds där vi skulle möta upp Elin och sedan direkt iväg till huset. Kvällen funkade väl, är väl inte ett sådant där stort fan av Huset direkt, men ngn gång då och då kan man ju bjuda till lite :P

Bilder från kvällen finns på, http://haaannas.bilddagboken.se






Idag sov jag tills ungefär två, skit skönt var det! länge sedan jag fick en sovmorgon på en lördag.  Sedan var jag duktigt och städade mitt rum, men det blir ju dock stökigt igen efter 2 min : / Nu sitter jag här ska snart käka och framåt kvällen kommer Daniel :) <3 Ska se på Them , en skräckis som är baserad på verkliga händelser och tydligen ska vara riktigt bra.

och nu avrundar jag här, Ha en mysig kväll : ) Ciao.

Det närmar sig guld.


Satt och läste sportbladet innan, brukar aldrig hitta ngt som låtet intresant där men nu hittade jag det finaste,

ALLVARLIGT : BLÅS AV NU! Hv är för överlägset - skicka pokalen till jönköping , måla Jämtin och Ledin i guld och låt dom släta av varandra med en gång.

image107

Är man från jönköping så är man helt enkelt,



17 Januari.



Hemsk morgon. Bad klockan 8 på morgonen! Fy fan säger jag bara, jag var inte taggad någonstans och hela klassen tyckte de var riktigt svin kallt så vi simmade alla i en ända klunga för på ngt sätt trode vi idioter då att de säkert skulle bli varmare då.

Ja idag började nya schemat för nu är det ju ny termin, Hurra.  Usch hata nya schemat, de e fan mycket jag hatar nu för tiden. Men jag ska inte gå in på vad för det är inte så specielt eller vi säger så här; det är helt enkelt inte värt de för det är så jääävla töntigt.


Jaapp och imorgon blir det huset, ska bli så jävla kul. bara en redig ute kväll med tjejerna ( Ellie, Annie, Olivia, Mimmi och Emma ;D )  och självklart ska ja träffa min älskade Evelina ; )  NEe de blir najs fan, Daansa som fan ;)


Och nu måste en uttråkad hanna plugga, japp kul. Ciao.

16 Januari.

Vaknade idag runt 7 tiden, trode jag skulle dö på grund av min huvudvärk så jag stängde av väckar klockan och bestämde mig för att sjukanmäla mig och sedan fortsätta min sömn. Klockan två ringde telefonen och jag vaknade igen trött men klockan var ju två, ingen ide att sova så länge när man ska lägga sig tidigt samma kväll. Vet dock att jag inte kommer att somna förens typ 2 inatt men det är som det brukar vara då. Frammåt fem tiden kände jag mig tillräckligt pigg för att springa lite på löpbandet. Försöker komma iväg till gymmet två ggr i veckan och de övriga dagarna springa 30 min på löpbandet här hemma. Hittills har det faktiskt gått redigt bra. Gäller bara att ha rätt inställning. ( kan stolt medge att jag lärt mig göra ett antal armhävningar såhär vid snart 17års ålder, haha ;D )

Veckorna som i vanliga fall brukar gå så enormt fort ser ut att gå ngt så fruktansvärt sakta nu. Tror det kan ha med två saker att göra. Tillstörsta delen för att det är januari och januari är enligt mig en deprimerande månad, Januari, feburari och Mars är tre månader jag inte tycker om. allt är mörkt och kallt och humöret bara sjunker. Andra anledningen är nog för att jag inte får träffa Daniel under skoldagarna eftersom han praoar och praoar han inte sent så tränar han. Så jag får gått och väl vänta tills på helgerna med att träffa honom. Det ända posetiva med det hela är väl att man får något att längta till så mycket och när helgen kommer så är det så bra :) <3


I helgen blir det inget jobb, nepp jag är fri som en fågel som man brukar säga. Det blir utekväll med tjejerna Olivia, Annie, Mimmi, Ellie & Emma. Kvällen kommer börja hos Olivia och sedan ger vi oss av till Huset där vi bara ska dansa hela natten lång. På Lördag ska jag ta mig en redigt lååång och go sovmorgon, något jag inte har gjort på en lördag under ngt år nästan. Senare på eftermiddag blir det självklart min älskling trodligen bara mys heeela dagen,kvällen,natten ;) Joo som de ser ut har jag hela helgen fullbokad redan. Precis så som jag vill ha det :)
 

Och tydligen är jag väldigt duktig på det jag gör på jobbet. Ja visst där ser man. Helena ringde igår och sa att jag hade varit så duktigt sist jag jobbade så att en slags kontrolant som var cevil klädd hade handlat av mig och tyckte att jag var så duktig så jag får 500 kronor. 500 kronor bara sådär är ju inte något man bara tackar nej till ; P


Nej ska nog runda av här och krypa ner i soffan och bara myysa :) Ska nog se mord i sinnet med mamma. Skriver mer imorgon :) Ciao.

Vårdagar.



 Är det bara jag som riktigt ser ifram imot våren? Kan knappt vänta tills det är dags att slänga på sig vårjackan och solbrillorna. Har kvar 4 par solglasögon från 2007, dom andra gick sorgligt nog sönder. Men inte bästa kvaliten så vad förväntar man sig igentligen. Åhh vill bara frossa bland solisar och söta vårskor.


Idag vaknade jag upp hos ingen mindre än min älskade pojkvän, försökte väcka honom till liv men det gick inge vidare bra det så jag gav den sömnige en puss innan jag traskade mot bussen. Väl framme i skolan inte pigg och fräsh någonstans tog jag mig igenom en hel skoldag. Kämpigt som fan kan jag allt lova er att det var.  Men jag har ju världens bästa tjejer i klassen så helt fel var det ju inte ändå. Blir nog Huset på fredag med Olivia, Ellie, Mimmi och Annie.  Kan nog bli en väldans trevligt det där :)

Nu sitter jag här i mjukisbyxor har fixat mina ögonbryn, fixat me sminkbordet hade tänkt vara duktigt och ta en sväng på löpbandet  men insåg att klockan snart är tio men det gör nog inte så mycket ska ändå iväg till gymmet med Oliviagos efter skolan imorgon :) Jaa bikinisäsongen närmar sig hur mycket vi vill det eller inte. Fy fan.


Nee ska nog dra mig ner mot duschen, men hare fint . Ciao.

9 Januari.

image102Dagens ;

- Långärmad tröja , H&M.
- Jeans , Peak Performance.
- Klocka , Ur&Penn.
- Sjal , H&M.
- Armband , julklapp av älsklingen.












Helt död, det är den perfekta beskrivningen på mig idag. Ush det började när vi hade Praktisk marknadsföring kände att jag knappt kunde hålla mina ögon öppna men höll mig vaken ändå, sedan på engelskan så slöt jag ögonen för en sekund eftersom vi inte hade börjat riktigt. Det var en riktigt dålig ide,  somnade nog där nästan och kunde inte få upp ögonen. Jobbigt värre. Eftermaten fick jag lite energi så jag kunde fortsätta min dag, tur som det är ;)

Efter skolan gick jag på stan tillsammans med Olivia och Annie, tog oss varsin kaffe och macka på mackmakeriet och bara snackade lite skit i största almänhet. Fick lite panik efter en hel eftermiddag i affärerna över att inte ha hittat något tills jag gick in på din sko och hittade ett par skor jag kollat in tidigare för bara 200 kr, gissa om jag var glad eller. Köpte dom nästan med en gång där och nu mår jag sååå bra som jag alltid gör när jag inhandlat ett par nya.

image103




Sitter just nu och snackar med världens bästa Lis ;) Barndoms kompisen från tiden då jag bodde i Göteborg, har hållit kontakten i alla dessa år för det är liksom Hannis & Lisen = Föralltid.  sådanna vackra smeknamn har vi men ni vet när man var sju år hade man inte så stor fantasi. Hon och hennes mamma snackar om att komma hit i helgen och jag hoppas verkligen dom gör det :D Saknar den ungen fan ;)




Jag gillar inte att säga hejdå så därför säger jag,

Hej och välkommna till slutet, jag skriver mer senare :) Ciao.

8 Januari

Äntligen hemma och kan bara sätta mig ner och ta det lugnt, har verkligen varit duktig idag tycker jag. Gick i skolan till halv fem sedan åkte jag och olivia upp till sportlife och tränade lite, efteråt kände vi att vi var värda lite solning så vi la oss i varsit solarium och bara relaxade! Väl här hemma kände jag att jag inte fick ut så mycket av träningen ( halkade i trappan igår på jobbet så har ont i halvakroppen ) så jag körde 30 min på löpbandet här hemma tills jag blev svettig som en gris och tog mig en dusch :) och här sitter jag nu, lyssnar på musik och känner att jag igentligen måste plugga men ni förstår jag har gått i skolan i 1 dag, jag är inte redo. Jag tror nog många håller med mig där ; ) 


8 Januari.



Orkar inte denna lektionen, orkar inte skolan. Jag vill ha lediga dagar, sovmorgon och sena nätter.

fick äntligen min macka från mackmakeriet har längtat hela lovet, aldrig orkat ta mig ner dit för att käka. Köpte lite smink på h&m med innan det var dags att kuta iväg till bussen för lektionen praktisktaget redan hade börjat. Fy fan.

Slutar halv fem, sedan träna med olivia, Tisdagar & Torsdagar. Duktigt hanna ( och olivia ;D) .
Nee nu får ulla fan damp snart skulle jag tro, har redovisning önska mig lycka till (y) , Ciao.

7 Januari

image101
Haaaaaaaallå Folket, se jag fixar detta. Uppdaterar bloggen lite då och då, vilket inte är min starkaste sida kan jag lova er.  Men jag gör mitt bästa för det är så jäääävla skönt att få skriva av sig , ursäkta språket ; D

Skolan börjar imorgon och jag är INTE taggad. Nej inte någonstans kan jag verkligen lova er eftersom vårat nya schema är ett rent helvete! Jag går för fan Handel någon jävel sa till mig "hanna det är en slapp linje" och ni vet smarta lilla jag gick ju klart på det. Handel turism är ialf mycket underskattat och jag vet att mina klasskamrater håller med mig.  Men fan tillsammans överlever vi allt ; )


och eftersom skolan börjar imorgon betyder det att jag faktiskt måste ta tag i mitt nyårslöfte.    Börja andvända mitt träningskort uppe på sportlife och lägga av med all denna godis som jag hela tiden proppar i mig.  Så ikväll ska jag frossa folk , oohja ;) För mitt nyttiga helvete börjar imorgon och det kommer hålla i 2 timmar :D Jag känner mig själv.


Idag ;  var och jobbade igen idag, duktigt gjort om ni frågar mig faktiskt. Tyckte väldigt synd om mig då en tant kommer in. Förlåt mig nu jag ska vara snäll mot dom som handlar hos oss och behandla alla väl men ibland spricker det men jag borde få en medalj för att jag höll masken där. En tant kommer in och ska handla en massa grejjer jag försöker förslå att hon ska köpa en mellan cola, mellan pommes och en fiskburgare i meny för det blir ju billigare, vad tanten blir arg och skriker "DU FATTAR INTE , jag ska ha en mellan pommen, en mellan cola och en fiskburgare!" Jag nickar och skriver in det i en meny för ni förstår Jag är snäll och hon fick det ju billigare då. En halvtimme senare kommer tanten tillbaka och klagar på att det är för dyrt jag räknar om allting på hennes kvitto för att se om det hon stämmer är rätt, men nej det är det inte jag räknade rätt första gången och tanten blir förbannad och går därifrån. En timma senare kommer tanten tillbaka och säger något på sitt eget språk. Jag står där som ett frågetecken och fattar ingenting hon säger det om och om igen tills hon utbrister på svenska "Så svårt är det inte att förstå" . JO DET ÄR VISST FÖRSVÅRT ATT FÖRSTÅ TYP RYSKA NÄR MAN BARA KAN SNACKA SVENSKA & ENGELSKA!!!!!  herregud.  Tur nog för mig så sa jag inte ngt av det till henne jag försökte vara tålmodig och nickade bara och log lite dumt, Men ni förstår inte hur jobbigt det är ibland!  Haha var bara tvungen att skriva av mig och få ut ilskan ; ) 

 Nej ska ut och kolla vad min familj har för mig, Ciao.

6 Januari


 
Ska upp och jobba imorgon så det bästa för mig är väll igentligen inte att sitta här men jag vet att så fort jag lagt mig i sängen kommer jag sätta på tvn och titta på något som vänner, sex and the city eller West wing. Så det spelar inte så stor roll om jag sitter här eller ligger i sängen. Ska ändå jobba tiden 11-15 så det är inte sådär jätte ansträngande, jag överlever. Och resten av kvällen ska jag fixa allting inför skolstarten och nummer ett över det är håret, tänker inte gå till skolan och se ut som hej kom och hjälp mig men det kommer jag väl trodligen göra ändå.

Satte mig och bläddrade lite i H&Ms nya katalog och såg genast lite saker som jag blev kär i, delvis en Jacka, ett par trosor och en bh. Är galen i underkläder, jackor, skor, väskor okej kläder och allt som hör till i övrigt. Kan inte få nog. 

Vet inte om jag vill ha jackan i Grått eller svart, vilket är snyggast tycker ni ? Kan verkligen inte bestämma mig  ;O  

   


Hittade lite andra grejjer oxå, men fanns inga bilder på det.



Har varit lite effektiv och gjort om rummet idag, eller pappar har snarare varit effektiv men jag satt iallafall bredvid och spelade lite musik för honom.  Tog bort min bokhylla och satt istället dit en spegel med lamporna på sidan och en "bänk" under till smink och så vidare. Fick mig entligen en liten egen sminkhörna där, äntligen. Helt underbart att kunna sitta på rummet och få riktigt bra ljus när man ska sminka sig istället för att springa ner till toaletten. 

Här är resultatet ;





Nu är det nog dags för mig att sätta på tvn lite innan jag ska sova, men ni får alla ha det så underbart  ; D
Ciao.

5 Januari.

Okej det var ett tag sedan jag var inne här och skrev, har haft fullt upp / inte orkat sitta vid datorn. Men det blir så ibland jue ;) Ska ta och säga Gott nytt år på er allesammans för det gjorde jag ju inte innan direkt tror jag inte. Min nyår var helt okej faktiskt, Började med tjejerna i huskvarna sedan drog jag iväg till älsklingen där han festade i norrahammar, mycket trevligt var det kan jag säga, aldrig fel att få en kyss vid tolvslaget av den man älskar heller : ) <3

5 Januari idag vilket är lika med att jag har namnsdag, grattis på mig ;)

image94Passade på att lägga in en dagens här ; 





 
- Kofta , Odd Molly.
 - Klänning, Gina Tricot.
 - Jeans, G-star.
 - Klocka, Ur&Penn.
 - Armband, Julklapp från älsk <3.

RSS 2.0