Efter Grekland.

Efter Grekland så ska jag sätta mig ner någon dag och gå igenom designen och ändra om den totalt. Känner för lite förnyelse, kanske kan ta tag i det redan ikväll om jag bara ska sitta hemma ändå? Ja ni märker ju om Det har kommit upp en ny design ikväll/natt. Nu ska jag äta, Ciaao.

Snart.

Ja snart bär det av till Grekland, väskorna är ganska fullpackade och böcker till poolen och resan är inköpta! Var nere på stan med min lillasyster innan, blev ingen bikini trots allt som jag ville hon köpte sig en klänning tillslut. Självklart fick jag vara med och välja så nu ska jag bara råka sno den ibland! ;) Vet inte riktigt vad som händer ikväll, trodligen ta det lugnt skulle jag tro, få se vad Olivia gör uppe på sitt jobb kanske kan ta en sväng förbi henne sedan. Imorgon därimot blir det Daniel som gäller, kommer ju inte träffa honom på två veckor sedan och den är inte rolig :(

Nej ska göra mig iordning och så nu! vi hörs, Ciao.

Gott.

Kom nyss hem från Olivia där vi kollade fotboll dock somnade Olivia under första halvlek men hon vaknade lagom till Torres och matchens enda mål. Vi båda var sådär småtrötta och därförallt väldigt "flummiga" när jag började trixa med mitt hår.. Ja jag var inte vacker kan ja allt säga! Och bilderna får ni absolut inte se, den här gången bjuder jag inte på mig själv.  Imorgon ska jag ner till stan tillsammans med min lillasyster och spenderar lite "kvalitetstid" som jag kallar det. Eftersom jag inte vill att hon snor mina bikinisar nere i Grekland ska vi nu hitta henne en egen, tycker jag iallafall hon är mer ute efter en klänning eller något. Men ne nu bestämmer storasyster.



Bild från halmstad

Hejja Spanien!

Ikväll är det final i EM och klart ska vi sitta och hejja fram spanien till segern, Det blir fotbolls tittade med olivia hemma hos henne. Nu snart ska jag sätta igång med packningen, imorgon ska jag hjälpa syster på stan och umgås det sista med Daniel innan avgång. Finns inte så jätte mkt att skriva om idag, nu väntar man bara på att dagarna ska gå jag har väntat sedan i höstas på den här resan.

vi hörs sen! :) Ciao.

grekland.


Min utsikt under två veckor, YES! bilden är tagen förra gången jag var där.

Dagens shopping.

Var som sagt nere på stan/a6 med olivia och  ja det blev ju lite shopping och det bästa är att jag hittade nästan allt på Rean. Jag fyndade ett par rosa tyg shorts som blir perfekta till att ha på sig nere vid poolen när man går iväg för att köpa lite lunch osv. Jag köpte även ett linne som jag blev kär i, kostade endast 50 kr! Gissa om jag blev glad? Sedan fick en helt vanlig vit keps och ett par öronhängen följa med hem och jag lovar jag shoppade nog inte för mer än 160 kronor, ibland är det bra med Rea! Perfekt när jag behöver de mesta pengarna nere i Grekland, ja det är bara 3 dagar kvar! Gud vad jag längtar efter värmen, att kunna sätta på sig bikinin och ändå dö av värme.

Min syster är nog inte den smartaste här i familjen, igår när hon satt och tittade på en film bytte mamma i smyg kanal medans emma snabbt tittade ner i en tidning. Helt ovetande fortsatte Emma att kolla intreserat på filmen helt ovetande. Jag har nog inte skrattat så mycket i hela mitt liv när jag satt där bredvid min syster och hon inte märkte att filmen helt plötsligt hade gått från blodiga ungdommar som slaktar varandra till ett gäng gubbar som sitter i en bil och snackar. Nej ibland är du inte den vassaste kniven i lådan som man brukar säga.

Nu ska jag snart gå iväg och möta Daniel vid bussen, ni får ha en trevlig lördag kväll! Ciaao.

Hopplöst.


Nu när jag inte ska jobba dagen efter så kan ja självklart gå och lägga mig vid ett (vilket är en ganska vanlig tid för mig nte halv fyra som alla andra nätter. Kan inte vara bra att ha sådanna sov vanor, men va fan man är ung, tonåring och lever inte föralltid. Imorgon som sagt blir det shopping med Livvan, jag måste ha ett par solglasögon, har bara ett par jag kan andvända och det känns inte som det räcker för 2 veckors solning. Har ett gäng andra men det är stora runda jävlar, jag tkr inte omsådanna, ialf inte på mig. Jag ser helt enkel ut som en mygga! Kommer väl sluta med att jag sitter där i min solstol och ser ut som en mygga ändå. Jag måste med köpa lite hårsnoddar och hårband så jag får lite sol i ansiktet. En solhatt och keps hade inte heller suttit fel, behöver alltid en keps eller något om jag ska läsa i solen. Går helt enkelt inte utan. Ja det är mycket jag vill ha, men ska försöka spara. Får nog bara bli en lunch ute och lite billiga småsaker imorgon. Den riktiga shoppingen kommer nästa vecka nere i Turkiet.


Vad jag hoppas att dem har trådlöst där nere på hotellet så jag kan surfa från min egen dator. Men har för mig att man brukar kunna det de andra gångerna jag varit där, Ja det är som sagt 3 dagar kvar nu och ni märker nog att jag längtar!


Nej ska sova nu, får inte vara alltör trött nu. Ska ju upp tidigt och in till stan och sedan ska mina krafter gå till att krama daniel ordentligt mycket nu de sista dagarna jag ska spendera med honom ;D


Är det älg i kycklingen?


Stod och jobbade i kassan idag och ja ljudvolymen var hög därinne så då är det ju inte alltid lätt att höra vad folk säger.
Tänk nu på att vad hon säger är ÄGG vad jag hör  är ÄLG.

- Hej är det ägg i chicken mcnuggets / kunden (tänkt nu på att jag hörde inte ordet ägg, jag hörde älg)
- Nee det är kyckling / jag
- Jo det fattar jag med, men är det ägg i paneringen(det friterade) / kunden (jag hör fortfarande ordet älg)
- Nee det tror jag väl inte.. vänta jag ska gå och kolla / jag (som samtidigt tkr kunden är dum i huvudet, älg i kyckling?)
- bra för jag tål i inte ägg! / Kunden
- JAAAAAHA SA DU ÄGG! jag tyckte du sa ÄLG / jag


har aldrig känt mig så dum i hela mitt liv.



Ta mig dit.



Så fort jag har fyllt 21 och har sparat ihop pengar så är detta det första stället jag kommer att beställa en resa till! Finns nog ingenstans jag hellre vill åka och varför jag vill åka efter 21 är pågrund av att åldern är just 21 att komma in på alla nattklubbar i USA. Men åker gärna dit tidigare oxå, hur underbart hade det inte vart och ta en shopping dag i new york, promenera lite i central park? Ja listan kan göras lång. Ta mig dit nu. Stora drömmen vore att bosätta sig där, men som sagt den stora drömmen. Får vi se hur den drömmen slutar. Säkert med man och barn i ett litet hus ute på landet, ush nej!





Myskväll.

Ja myskväll med mamma blev det ikväll, hyrt två filmer vi ska se igenom nu och min mage börjar kurra eftersom jag inte ätit mer än en grillad kyckling sallad på jobbet. så ska komma på vad man kan tillaga och äta.

Imorgon blir det en shoppingrunda på stan/a6 med Olivia, på eftermiddagen ska jag kolla över packningen lite. Kollad vad som ska med osv. På kvällen blir det Daniel som gäller :) Blir det som planerat så blir det nog en väldig trevlig lördag =)

Hemma?

Är det bara jag som blir något enormt trött när vädret är såhär kasst? Kan ju oxå bero på att jag jobbat idag som jag är trött, men vädret har nog mkt med det att göra eftersom jag varit trött de senaste veckorna nu! Så skönt att få komma iväg till sol och värme! Ska passa på att umgås med Danne och tjejerna så gott jag kan nu innan jag åker och försöka packa. Tänkte igår kväll att jag skulle lägga ner de flesta skor jag ska ha med mig.. men väskan var för lite. Och det var inte ens alla skor jag försökte få ner! Nej får försöka komma på en lösning där. Ikväll funderar jag på att stanna hemma och ta det lugnt eller kanske dra ner och ta en fika inne i stan med Olivia. Man får se vad kvällen har att bjuda på.

Nej måste ta och fixa skoproblemet nu, hörs sen! Ciao.


Kanske sitter i huvudet.

Vet inte vad det är med mig men varje kväll/natt innan jag ska jobba så blir det atoumatiskt så att jag ligger uppe alldeles för länge! Precis som nu, klockar slog precis halv tre och jag ska självklart upp och jobba imorgon. Men detta är sista jobbdagen innan semstern, Två helt underbara veckor i grekland väntar nu, och jag ska njuta av varenda sekund där nere! 35 plus och sol är ju något jag föredrar lite mer än svenska sommar, mulet och 14 plus. Nej nu får det bli läggdags, sov så gott!


här kommer jag spendera mina 2 veckor, inte helt fel.

Sex and the city!

Var och såg sex and the city ikväll, tror mitt öga var blött under hela bion. Den var så bra! Nej ska inte säga för mkt nu, men om ni inte har sett den och ni älskar serien så GÅ OCH SE DEN! Den får tio plus av fem! Ska se den två gånger till en gång med Evelina och sedan en gång med Mamma, men det gör jag gärna!




Ikväll.

 Har varit på ica maxi och handlar så ikväll blir det att laga middag och umgås med Daniel. Har köpt en massa gott så nu blire mys för fulla rullar!

Hejdå håret.

Efter alla blekningar med håret så var det ju en aning slitet! Specielt topparna då så man faktiskt kunde dra av ganska så lätt. Så därför fick jag nog nu när jag klev ur duschen och tog saxen och ja ja klippte faktiskt av det. Okej inte så mkt kanske bara 4-5 cm men det känns som en jätte stor skillnad! Gillar inte att ha kort hår men detta var faktiskt skönt. Kände att mitt hår behövde bli av med det "trasiga" Kommer en bild sen när håret är färdigt!  : )

Städa?

Hemma från jobbet, mänskligheten får ju lön idag så det var fullrulle med att servera hamburgare! Så väl hemma kom jag på att städa rummet stod på schemat, kläderna ligger verkligen utspritt över hela golvet! (och väskan från halmstad är änu inte uppackade, men det behöver vi inte gå in på nu!) Nee får se hur städningen blir jag och mamma har två olika syner på det hela hon tycker jag ska riva upp hela garderoben och vika allt vilket jag tycker är fullkomligt onödigt eftersom jag ska packa ner nästan allt jag äger och har i resväskor på söndag.

Skor!

Jag är besatt av skor, så enkelt är det bara! Och i väskan till rhodos har jag valt ut kanske 10-13 par jag måste ha med mig men ändå räcker det inte. Lönen rullar in imorgon så på torsdag ska jag upp och kolla om skopunkten rear ut några snygga ballerina skor. Behöver ett par snygga enkla som man bara kan sticka ner fötterna i. Har bara svarta enkla skor så tänkte att jag skulle leta efter ett par vita eller några i färg kanske.



dessa kanske? kostar endast 149 kronor! Får se vad som följer med hem på torsdag.

Tv-serier?


 


- The OC.
- Vänner
- Gossip Girls
- Greys Anatomy
- Desperate Housewives
- Greek
- Heroes
- Sex and the City
- Brothers & Sisters
- Vitahuset

Här är några av de serier jag har sett alla avsnitt på, ja man blir ju lätt rastlös på kvällarna. Jag skulle absolut rekomendera Greek som är en serie som inte visats i sverige utan i bara USA. Handlar om ett gäng ungdomar på ett collage och deras olika föreningar. Så vill ni ladda ner något så har ni ju en serie nu som är värd att se. www.surfthechannel.com är en jätte bra sida där du hittar nästan alla tv-serier och väldigt många filmer! Och så finns ju alla nya avsnitt med så orkar ni inte vänta på att sega sverige ska visa de senaste avsnitten så är det bara att klicka dig in där! Visst du kan ju även ladda ner, men på denna sidan finns allt redan. Hur bra som helst! Har ni någon tv-serie som ni tycker är bra tipsa gärna!


Mycket att fixa.

Rhodos om 7 dagar och jag har en hel del att inhandla, jag hoppas bara det finns pengar kvar sedan att shoppa för!

- Necessär
- Mjukisdress till resan, ser ut som aladin i den jag har nu.
- Stor reseväska, mina saker kmr absolut inte få plats i den jag har nu.
- Bikini, jag har redan 7 st typ men jag vill ha en vit!
- Någon hårspray som skyddar håret från solen, mitt hår får inte bli mer slitet nu.
- Body Lotion, har bara en från dove som heter summer glove som ger en mer brunare effekt, behöver jag ju knappast därnere.

jag kommer nog komma hem med två av dessa saker, kommer inte vilja slösa för mkt nu innan resan.


Vart är ni?

Inte ett spår av någon älskad vän eller pojkvän har jag sett på hela kvällen! Vart är alla?

Mycket att göra.

Denna veckan blir det ganska mycket jobb och när det inte blir jobb så kmr jag att försöka tillbringa så mycket tid med mina älsklingar som möjligt! Jag åker till Grekland nästa onsdag och jag skulle gissa på att måndagen och tisdagen kommer spenderas ganska mycket med Daniel och mina vänner. Jag kommer ju inte ha tid att packa eller köpa det sista! Så därför löste jag detta med att smsa Vladan och fråga om han ville han min jobbtid på söndag, vilket han självklart ville! Så nu ska min söndag gå ut på att hitta det sista jag behöver på a6 och packa istortsätt allting. Kommer bli så stressigt annars så jag såg söndagen som den perfekta dagen att fixa detta på, liksom jag ska packa för två veckor, detta kommer inte bli lätt! Jag kommer ju vilja ha med mig allt jag äger! Aldrig kul att stå nere i grekland och tänka "VARFÖR TOG JAG INTE MED DET??!" Önska mig lycka till med packningen och för gudskull missa inte min reseblogg full med bilder sedan ;)

Lite fler bilder..

Här kommer lite fler bilder ifrån Halmstad resan!


Midsommar morgon och jag har precis vaknat och sitter här och uttrycker min glädje för dem andra ;)


Folket posar förutom jag som verkar vara mer intreserad av osten olivia ger mig. Här sitter vi och äter midsommarmiddag!


Vad vi än kollar på verkar det vara väldigt intresant!


Falk, Jag, PP (Pappa Peter), MM (Mamma Marie), Hanna, Mimmi och Bengan.

Tack Falk,PP & MM för en underbar Midsommarhelg! :D

7 timmar.

Hemma efter en heldag på jobbet, så otroligt skönt att bara få sätta sig ner och ta det lugnt! Någon frågade vart jag jobbade och jag jobbar på Mcdonalds, kanske inte så glamoröst men det är ialf pengar :) Nej ska kolla igenom lite bilder jag fick av Olivia nu sen ner och ta en dusch!

krångel

Ser ni mina senaste inlägg? För när jag kollar så ser jag inga av dagens skriva inlägg! Aja krångel i bloggen, ska sova nu upp och jobba imorgon! Godnatt.

Inför..

Inför sex and the city the movie så laddar jag upp nu med att se några avsnitt :)


Fotbollen.

Ryssland har inte bara tagit hem hela eurovision song contest (akta stavningen) och hockey VM nu planerar dom att ta hem hela EM, dom får fan ta och ge sig. Dela med er av glädjen vet jag?


Denna veckan jobbar jag varannan dag, ska försöka komma iväg och se sex and the city oxå. Har längtat något enormt efter den filmen! Nästa vecka drar jag iväg två veckor till Grekland, ska bli så härligt och vad jag längtar!

Nu ser jag på Italien - Spanien, nästan så man hejar på italien för spanien var ju inga snälla mot sverige.

Mat?


Sitter här i min ensamhet, Daniel drog vid halv tre tiden då vi vaknade. Blev en väldigt sen natt framför tvn tillsammans så vi var sådär lite allmänt trötta nu på morgonen. Nu sitter jag här med ett väldigt stort problem, kylskåpet är tomt och jag har inga pengar vilket blir väldigt jobbigt nu eftersom jag är enormt hungrig! Familjen är fortfarande i stockholm så jag hoppas dom kör hem i racerfart så vi kan åka och handla.

Hemma.

Hemma från Halmstad nu, Daniel och jag ligger och kollar på Ryssland - Holland just nu och bara umgås. Orkar inte berätta om midsommar helgen men lägger upp lite bilder :)


Första kvällen, vi kör på mjukisdress, mimmi börjar tidigt och vi promenerar ner mot havet.


Våran "gata" på campingen hade ett väldigt passande namn!


Med varsin cykel begav vi oss ut på landet, fulaste bensinmacken (men vad är inte en midsommarafton utan lantiskänsla?)


Och var det inte självaste Vasko, Jocke och "Pappa" som vi hittade på våran camping?


Självklart åkte vi till Tylösand, började dock regna så vi sprang in på puben här på bilden.


Sedan plankade jag och Olivia in på Karlstorp, orka betala 300 kronor liksom? ( så lät det dock inte den första timmen, livrädda för att bli påkomna) Självklart träffade vi vänner från Jönköping.

Detta var de bilder jag hade, lägger in fler senare säkert! :D

Hejdå Jönköping.

Ja jag drar snart eller okej bussen går inte förens 18.40 från stationen men ska ner en sväng på stan med Olivia först och fixa sista. Ja alltså mat till resan, fan vad lätt man blir hungrig när man sitter på en buss!

Så nu blir det inget bloggande förens på lördag, kanske söndag. På lördag är jag ensam hemma så får bli en helkväll med Daniel, får se om jag skriver något då. Ciao.

Jag är värd det.

Försöker packa så gott det går men jag har ett litet problem, för liten resväska. Har satt gränsen på 2 väskor ( ska vara borta två nätter ) Dock innehåller ju den ena väskan täcke och kudde med mera. Men om min lilla resväska inte har plats för två nätter borta så lär det ju inte räcka för mina två veckor i grekland. Får nog inskaffa en större väska helt enkelt.

Så borde packa klart, göra mig iordning för innan bussen går så ska jag ta en sväng förbi Gina och kolla om dom fått in kjolen jag bara måste ha! Sedan ska jag och Olivia köpa lite gott inför resan.


Vill ha.



Vill ha denna Volumaster från Björn Axén! Har jag pengar över från greklands resan så står denna högst upp på min inköpslista! Nu ska jag ta mig en dusch och sedan packa, vad ska man ha på sig på midsommar?

Föresten om 12 dagar ligger jag och solar i Grekland, längtar!

Trött.

Ja att kolla på fotbollen igår var ju ingen höjdare. Jag älskar Sverige men idag måste jag säga att Ryssland förtjänade att vinna för sveriges spel igår var hur dåligt som helst! Riktigt dåligt var det, dem kunde ju knappt passa till varandra. Ne dåligt Sverige, Dåligt!! Nu taggar vi VM men innan dess hinner vi ta studenten så det är ju ett tag till.

Kom nyss hem från Daniel, tycker synd om honom för när jag skulle lämna honom befann han sig i garaget bland alla spindlarna och han hatar dem precis lika mycket som jag! Ska ta det lugnt nu idag för lämnar jönköping för Halmstad ikväll. Jag hoppas på bra väder!

Heja Sverige!


Klart man kollar Sverige - Ryssland ikväll,  tror de blir hos Tony ska ringa bort snart och kolla hur allting blir. Men först ska jag käka och sedan gå bort till Olivia som har spakväll på sitt jobb ;) Imorgon drar vi tjejor till Halmstad och på fredag blir det dans runt midsommarstången och party party ; )

Vakna?

Helt omöjligt att försöka få Danne mannen här bredvid mig att vakna! Jag har försökt några gånger men då får man bara ett grymtande tillbaka så jag har gett upp. Idag så måste jag köpa bussbiljett för imorgon blir det Halmstad och självklart så taggar jag Sverige-Ryssland ikväll! Ne har han inte vaknat innan klockan två så vet jag inte vad jag gör..  Skriver mer sen! Ciao.

Hejdå.

Dagens sista inlägg för nu går jag iväg och möter Daniel vid bussen sedan ska vi spendera kvällen tillsammans :) Finns inte så mycket mer att säga än att om 14 dagar försvinner jag från kalla sverige och välkommen säger jag till Rhodos, jag och Elin kommer ha det bäst där nere ;)


Sms freak.

Nu när jag smsar nästan alla mina vänner gratis så får dem inte en lugn stund! mohahah. Har nyss varit och hämtat min lillasyster och hennes pojkvän ute i tenhult, ja tenhult av alla ställen här i världen. Sitter just nu och undrar vart min pojkvän har tagit vägen, han drog till ullared vid sju i morses borde han inte vara hemma nu då? Okej inte för att jag någonsin har varit på Ullared så vad vet jag vad man gör därnere och hur lång tid det tar. Men jag känner att han borde läsa mina tankar nu och förstå att jag är uttråkad och behöver sällskap. Jag skänker även en tanke till Olivia som har fullt upp på sitt jobb uppe på KFUM, som hon ääääääälskar! (läs ironi)


Och denna klänningen skulle jag absolut inte tacka nej till att ha på mig i sommar, Den är från TopShop.






skulle inte heller tacka nej att få skovskav i dessa skorna --->      

Comviq.


Har varit uppe och fixat min mobil nu på förmiddagen, har inte längre Telia utan Comviq så nu hoppas jag på en liten billigare mobilräkning som annars kunde ligga på ca 800 kronor och det var ju inte sådär jätte populärt här hemma ska jag säga er. Nu sitter jag här har smsat ungefär alla jag känner känns det som om mitt nya nummer, har du inte det så hör av dig på msn eller något liknande, går oxå att lämna en kommentar här :)

äntligen här!



De super rosa skorna kom idag och jag älskade dem! Passande nog så matchade dem nagellacket helt perfekt. Dessa kommer jag traska runt med i sommar! Känner man mig vet man att jag älskar rosa, ja ni ska se mitt rum (självklart har jag en rosa fondvägg) Så när jag hittade skorna var jag tvungen att köpa dem! Kan oxå tänkta mig att de skulle passa denna klänningen väldigt bra :



Hey Barbie!

Det som hände sen.

Okej det blev ingen Daniel ikväll jag hade inte varit där förens halv elva isåfall och killen skulle upp vid sju imorgonbitti så vi flyttade fram det tills imorgon! Kanske lika bra jag är hemma och vilar huvudet, kan ju alltid gå upp och trackasera lillasyster sen annars ,som föresten ska tälta med sin pojkvän i trädgården imorgon, huh? dom är 14. Tycker det är lite konstigt! Minns själv när jag var 14 och ville sova tillsammans med Daniel, men det gick icke! Inte förens vi hade varit tillsammans i 8 månader och jag fyll 15 och gått åttan fick vi sova tillsammans, ända vilkoret var att han sov i ett annat rum, men nejtack! Jag vet det e cpigt och här kommer lillayster som just slutat sjuan, är 14 år och varit tillsammans med sin pojkvän i 2 månader och dom får minnsan sova tillsamman! Lite special behandlig? Något säger mig att jag som är äldst får gå igenom de hårda reglerna och sedan glider den lilla igenom för jag har ju redan gått igenom allt. Vet att det är väldigt typiskt för syskon, men det är fan i mej inte rättvist!

Emma tro inte ni får vara ifred imorgon :)

Början är seg.

Jag är inte riktigt inställd på det här med sommarlov så här sitter jag och tänker hela tiden, vad fan ska man göra? Hade precis kommit in i vanan att dra mig till skolan och sedan rullade dagen bara på efter det. Tänk bara om det hade varit lite sol ute så hade jag kunnat lägga mig ute på altanen och bara njutit! Men så fort jag är inne i vanan kommer jag vara ute och igång ;) Sen kan det väl en av anledningarna till att jag suttit här idag vara att jag trodligen har dratt på mig en lätt hjärnskakning från gårdagens smäll. Ont i huvudet, trött och almänt borta (fast då ärdet är ju nästan som vanligt ;D) så då är det ju inte så lätt att vara uppe och igång. Ska ialf iväg till Daniel senare så fort hans match är klar, jag ska tvinga honom att pussa och blåsa på mitt huvud :)

Imorgon har jag lite saker att fixa iallafall inför Rhodos resan. Ska först till Swebank och be om ett nytt kontokort så jag kan ta ut pengar utomlands, har det vanliga vit/oranga ni vet och har för mig att det bara funkar i sverige. Sedan måste jag åka till Telia och knyta upp mitt telia abonemang så jag kan skaffa Comviq och speciellt Comviq Amigos inför resan, någon som vet hur det verkligen funkar och till vilka telefonen? Vad jag har läst ialf så verkar det jätte bra att ha nu när jag åker ner till Rhodos så jag kan ringa hem till Daniel och alla mina älskade vänner. Måste på något sätt få prata med dem lite iallafall, de kan ju iochförsig följa mig här på bloggen. Kommer ta med datorn och skriva en reseblogg med bilder och allt! Åter till Comviq amigos, ska se till att Elin skaffar sig det med så vi lätt kan få tag på varandra där nere, annars blir det lite jobbigt! Jag längtar verkligen bort till varmen nu, jag vill ha sol, bad och självklart shopping! ;D

Snart dax.


Det var längesedan man bara spenderade en hel dag i soffan, men man får göra det nu när det är sommarlov och har jobbat hela helgen. Hämtade ut ett par skor jag har beställt innan med, kommer bli jätte fint i sommar :) Ska ialf inte sitta här och hänga hela dagen drar en sväng till Daniel ikväll och imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.

Nu till det roliga om två veckor drar jag iväg till Rhodos och fick reda på innan att det gör även Elin! :D Så nu har vi bestämt en dagstripp över till Turkiet där vi ska shoppa! :D Längtar! Är bara 20 min mellan ¨våra hotell så det är jätte bra :D

Aj.

Jobb hela dagen så är en aningen trött  nu, har skickat ut syster för att köpa lite gott se ska vi se på film.

Någon hade tappt en dricka på golvet idag och det såg ju inte klumpiga jag som la en sådan bell (smålänska för rammla) slog självklart i huvudet i bordskanten. Och det e vassa kanter kan jag lova er! Fick sitta en bra stund med is på huvudet och har haft ont i huvudet nu sen dess. Upptäckte nyss med en stor bula precis över örat, inte något vidare skönt ska jag lova er!

(:



årets första myggbett, grattis.

Helgen.


Har varti upptagen i stortsätt hela helgen! Men tänkte jag skulle berätta lite vad som hänt :

Torsdag : som bekant så var det ju skolavslutning, efter det piren med de bästa i klassen! Sedan gick jag en sväng på stan och köpte mig en kjol som jag blev helt förälskad i! Senare på kvällen var det utgång som stod på schemat, jag började hemma hos Olivia och sedan drog vi oss mot Torpa-Annie för förfest, hade hur kul som helst där och frammåt tio tiden tog vi bussen in mot vättern träffade enormt mycket människor men redan frammåt halv tolv-tolv tappade jag bort alla men hittade mikaela som fick bli mitt sällskap för resten av kvällen, Emil (mickans pojkvän) fick ringa ner Daniel som senare anslöt sig till oss. Frammåt ett - halv två tiden var det dags för hemgång och jag drog hem till Daniel för att spendera natten där :)

Fredag: Blev till att gå upp tidigt, jobb intervju på Kinnarps Arena klockan 11. Åkte dit sådär lagom ofräsh i gårdagens kläder och löshåret uppsatt i en stor knut var lite små rädd att det skulle ge dåligt intryck men det gick verkligen hur bra som helst! Fick jobbet så under hösten kan ni hitta mig i kiosk sex under hemma matcherna. Annie fick även oxå jobbet och på måndag (tror jag) är det dags för Olivia med. Direkt efter intervjuven drog jag hem och tog en snabb dusch och bytte om sedan var det direkt iväg igen skulle se Camillas student (Daniels storasyster) stackarna säger jag bara ( och stackars mig som inte hade en torr fläck på hela kroppen, har nog aldrig varit så blöt i hela mitt liv )eller okej mest synd för dom, vilket regn. Tur nog fick dom det fint frammåt kvällen. Efteråt åkte vi hem till Daniel där det väntades middag med hans familj och kvällen spenderade han och jag här hemma hos mig :)

Lördag : Även idag var det upp tidigt skulle jobba klockan 11. Fick putta upp danne ur sängen och sedan bege mig till jobbet. Och faktiskt hade jag en riktig okej jobbdag även om jag stod på donken från 11.00 till 19.00, men det blir ju alltid roligare med roliga människor. Och så visades ju matchen sverige-spanien på tvn så kan ju säga att kunderna fick nog rätt dålig service av mig och Vladan då fotbollen verkade lite roligare att kolla på än att servera hamburgare Nu sitter jag hemma, sverige gick på stryck och förlorade med 2-1 in i sista minuten. Ska snart ringa bort till Olivia och kolla vad dom håller på med. Får se om jag drar dit annars så blir det myskväll hemma, Jobbar 10.00 - 17.00 imorgon med, sedan e jag ledig i någon vecka :)



Ciao.




enda bilden och suddigaste bilden från torsdagen. Annie är sämsta fotografen och vi var på väg till vättern alldeles taggade och glada! :) (jag nummer fyra från höger)

Sommarlov!

 Äntligen ÄNTLIGEN sommarlov! Så som vi har väntat och väntat. Kan faktiskt för första gången säga oxå att detta är första skolavslutningen jag säger "jag tycker inte det ska bli tråkigt att börja skolan igen i höst" För jag har världens bästa klass! Jag kan inte beskriva med ord hur mycket ni betyder för mig, vänner som er hittar man inte varsomhelst, ni är underbara och jag älskar er! Lite känslosamt blir det nu, men man får va lite känslosam ibland :)  Här kommer lite bilder från dagen :


uppe : Fredrik Löken, Anton
Nere : Ellie, Mimmi, Jag, Emma och Karlsson


Madeleine, jag och Löken.


Madde, Jag och Ellie


Löken och Jag,


Ellinor, Alexander, Jag, Löken, Madeleine.


Kvällen ska spenderas hos Torpa-Annie party party hela natten lång ;P Typ.Skriver mer senare.

Gnälliga jag.

Okej det är dags att jag inser fakta jag och midsommrar passar inte ihop! Satt i telefonen med Daniel nyss och insåg att ja denna midsommar skiter sig trodligen med för min del. Alla dessa förhoppningar och sedan rakt ner i skiten. Och jag bröt mer eller mindre ihop eftersom jag verkligen ville ha en lyckad midsommar och Daniel fick lyssna på det och nu sitter jag här med skuldkänslor för att jag lät honon lyssna på det. Ska jag se sanningen i vitöga och tänka det kommer fler midsommrar? Okej på ett eller annat sätt löser det sig , kanske inte in till det bästa men sedan så har jag ju ingen rolig midsommar att ijämföra med. Kan trösta mig med att annars så väntar en underbar sommar tillsammans med bästa vännerna och bästa Daniel (som förhoppningsvis står ut med mig som bryter ihop när jag inser att saker ting inte blir som planerat)

Iallafall är det skolavslutning imorgon och något säger mig att jag inte kommer orka mig upp i sängen imorgon. Eftersom jag var så trött i eftermiddags och somnade på soffan är jag någolunda pigg nu kommer inte somna på ngra timmar och därmed vara trött imorgon. Planeringen som lyder på en lång sen ute kväll imorgon kommer nog spricka. Jag känner mig själv hur mycket jag än skulle vilja vara ute halva natten och festa så kan jag inte. Specielt inte på en torsdag. Jag är svag och framåt ett så brukar min hjärna lägga av och vilja gå hem och sova. vi får se om jag kan bita ihop lite längre, annars får folket klara sig utan mig sen in på små timmarna.  Jag känner mig lika mesig som Johan Glans "Tårta! På en Torsdag!"


Okej nu får jag officielt panik, Det regnar ute?! Det ska inte regna nu det ska spricka upp på himlen och förbereda för en varm torsdag med strålande sol. Kan man få drömma eller?

Nu stänger jag ner bloggen och ser ett avsnitt av Two and a half men, sen gott folk läggdags.

Sverige!


Det blir knappast någon nyhet när jag berättar att jag såg sverige-grekland igår, vem missar matchen igentligen? Inte någon frisk människa iallafall ;) Matchen sågs på Bio vilken jag trode skulle vara sådär men det var riktigt bra! Större tv och finare stämning får man ju leta efter.

nu ligger jag i sängen och funderar på att gå upp och ta en dusch, tror jag drar in till skolan vid 12 tiden, har inga lektioner måste bara in och tömma skåpet och lämna in böcker. Hoppas nu jag hittar alla böcker! Får se vad som händer i eftermiddag, ska nog fixa iordning lite inför morgondagen. En dag till gubbar och sen är det LOOOOOOOOOV!

Gör det bästa av saken.


Jag kan säga er att vad som än händer på midsommar så fixar jag det! Antinge blir det ensam hemma eller Halmstad, båda låter rätt lockande. Jag blir väldigt lätt sur och blir jag sur så blir jag väldigt sur men inte specielt länge.

Sommaren ser bra ut!

12 Juni - Skolavslutning!
19-22 Juni - Halmstad eller ensam hemma.
2-16 Juli - Grekland! (kommer ha med mig datorn så det blir en resedagbok här på bloggen då:D)
ca 24-26 Juli - Halmstad med tjejerna!
13-14 Augusti - Marstrand (göteborgs skärgård) med Mamma,pappa och Daniel.(kanske en extra natt i gbg)

Det blir inte lite mkt hemma denna sommaren, och när jag väl är hemma är det jobb som gäller. Så gott folk ni kan hitta mig på McDonalds! (jippi)

Fan säger man ibland.


Hemma efter en hel dag på Borg Borg hade ju kunnat vara på bättre humör ska jag säga er! Trött som in i.. och med huvudvärk, goaste finnarna och förstörda planer. Som vanligt förstorar jag upp allt och nu känner jag att jag råkade låta det sura gå ut över Daniel, Förlåt <3  Men så till den stora frågan ska jag någonsin få en lyckad och rolig midsommar? Har aldrig haft en riktig minnesvärd midsommar ( har mest umgåtts med familj och släkt i stockholm, visst det är kul i sig men inte riktigt vad jag söker efter nu ) och jag trode jag skulle få det iår, eller ja jag hoppades. Men som vanligt tar fröken Smedberg ut allting i förskott och ja.. jag vet inte. Nej jag hoppas allting löser sig!

Just nu taggar vi sverige-grekland! har 2 biljetter kvar till att se matchen på bion så hojta till om ni vill hänga med! ;P

bästa jag.

Vill bara berätta att jag var världens snällaste och masserade Daniel ett flertal gånger igår eftersom han hade sådanna ryggsmärtor. Tyckte jag var så enormt snäll så ville bara berätta det.

På plus sidan just nu :

Skolavslutning på Torsdag, en sommar väntar med de bästa och Fotbolls EM är igång. Jag är lycklig!

På minus sidan just nu :

Jag har en lillasyster på 14 år som har samma kläd och skor storlek som jag, inte bra! Hon kommer nerspringande för trappan och roppar "kolla vad jag hittade"  eller "Haaaaaaanna?" och självklart har hon på sig något som är mitt. Kanske dags att sätta lås på dörren?

någon som känner igen sig?


Rädsla.


Jag vill inte ha regn på skolavslutningen, jag har sagt det förr och jag säger det igen! Ush så mycket skulle förstöras isåfall. Ser iframimot midsommar nu, slipper nog stockholm och förhoppningsvis bor Daniel här hemma med mig :)

Hejdå?


Om man tror på SMHI så verkar det vara hejdå till det vackra vädret. Jag hoppas verkligen det ändrar sig för jag vill inte ha regn på skolavslutningen! Ush det skulle förstöra stora delar av det hela. Vi har mycket inbokat! Först skolan och sedan direkt efter lunch på piren eftermiddagen kommer födmodligen spenderas hos "Torpa" Annie där det blir grillning på gården. Senare kväll kommer nog spenderas på vätterstranden om vädret tillåter.

Imorgon drar klassen iväg till Sävsjö blir ett besök på Boda Borg, kan ju bli kul det ;) Och till kvällen taggar vi SVERIGE - GREKLAND! Enbart för Annies skull så blir det på med tröja och peruk! Eller ja iallafall tröjan, vi får se ;)


Söndag.


40 grader varmt på altanen är det just nu så gick in en snabbis för att svalka av mig, hämta en bok och hälla upp ett glas kall cider. Denna dagen  blir nog inte så händelserik men man vet ju aldrig. Nej ska ut på altanen igen och pressa! Ciao.

Sommarplaner



2 Juli - Två veckor på Rhodos! Inget jag tackar nej till, blir även en tripp över till Turkiet för lite shopping!
24/25 Juli - Halmstad med Tjejerna!
13 Augusti -  Marstrand med Mamma och Pappa och det mysigaste av allt.. Danne följer med, vi får ett eget rum och det ska bli så mys! :D

Sommarens planer vad jag vet om, sedan blir det nog lite spontanresor till Göteborg blandannat. Men annars står det ganska mycket jobb på schemat. Gött med pengar. Jag vill att sommarlovet ska börja nu!

Godmorgon.


Danniboy åkte nyss vilket gjorde att jag var tvungen att ställa klockan tidigt för att se till så att killen vaknade. Familjen ska ut på utflykt och sola, funderar på att följa med nu när jag ändå är uppe med tuppen. Nej för tidigt för att orka skriva något långt, Ciao.

Solar.




Sitter just nu i skuggan på altanen med datorn och laddar ner lite mer musik, det är nationaldagen och det firar vi med en svensk flagga på bilen och EM bikinin! Har lite "kvalitets"  tid med min syster, vi försöker få blonda slingor med hjälp av citron och sol. Går inte lika bra som jag trode det skulle göra, smått besvikna. Men ska inte klaga det är 35 grader i skuggan, väldigt varmt med andra ord.

Mamma och Pappa har varit förlovade i 19 år idag, Grattis. Och det ska dom fira med att ta en kväll ute tillsammans vilket betyder att jag och syster har huset för oss själva. Men hon drar nog så det får bli jag och Daniel här, Mys!

Tack,






Vill bara tacka för en supertrevlig kväll! :) <3

Hemma hos olivia.


Först vill jag påpeka att Olivia är inte full hon har bara pollenallergi! Och jag är hungrig och har sodastreamt för första gången i mitt liv, gick ju åt helsike kan jag ju allt tala om för er! Nu drar vi och kollar läget i Jönköping och imorgon ska jag pressa järnet på min altan! Kvällen spenderas med Danneman. Ciao bella.

Torsdag.

Morgonen började med att våran klass mötte hp1b i doppboll och brännboll, vi tog hem doppbollen och de brännbollen. Det är alltid lika kul med brännboll, dock går det inte alltid så bra. Efteråt gick vi upp till ARLen och hade redovisning om vårat arbete sedan var dagen så gott som slut. Hem och färga håret, utväxten hände det inget med men resten av håret blev några nyanser blondare.

Nu ska jag göra mig iordning och snart dra mig ner till Olivia där kvällen ska spenderas :) Skriver nog mer sen.

färgning

ja och så var vi igång ännu en gång, var så förbannat trött på min utväxt så nu tog jag saken i egna händer! Det gäller bara att hoppas på det bästa nu, men tror nog det blir bra :)

Skriver mer senare

skolavslutning

Ja skolavslutningen närmar sig och jag börjar fundera över vad jag ska ha på mig,










hjälp mig, vilken?

potatiskrig någon?

 Ja ni hörde rätt, kom nyss in från ett potatiskrig tillsammans med min mor. Ska upp nu och ta kort på mina sommar klänningar till Olivia, flickan har inget till skolavslutningen så vi tänkte att hon kanske kunde låna något av mig. Vilken bra vän jag är.

Härliga sommar.







Jag har väldigt stora fötter och Olivia har väldigt små, sådant team är vi.

Äntligen!

Jag har gjort alla prov nu! inga prov förens i tvåan nu, så underbart! Hade ett matteprov idag och det gick faktiskt bättre än väntat. Blir nog inte ett IG som jag först trodde, fast det märker jag ju igentligen inte förens imorgon. Har bara en idrotts lektion imorgon ( brännboll ) och en arl lektion, slutar elva och sedan är det långhelg. OCh sedan väntar ett låååångt sommarlov!

Tänkte visa..


Detta är nog det ända vi gör på dagarna i skolan, jo tack vi går verkligen in för skolarbetet nu de sista veckorna!





Bilderna har jag snott från ellinor.

Senaste köpen.

Dessa två klänningar köpte jag i fredags, har inte orkat visa de än men nu kommer de. Funderar på att ha den rosa på skolavslutningen.


Gul klänning från Cubus, ca 150 kronor. Riktigt fin när man är brun!


Rosa klänning köpt på Carlings,  300 kronor.


Köpte de rosa skorna som jag visade i förra inlägget, tyvär fanns dom inte på lager så får dom inte förens om två veckor. Jag är en riktig höjdare på att shoppa, inte så bra kanske. Men va fan jag klagar inte! Man kan ju inte få för mycket ;)

Ge mig dessa!




Dessa vill jag ha nu! Ska se om jag kanske klickar hem de senare ;)

Sommar sommar sommar!

Bloggen fungerade inte igår så kunde inte skriva på hela dagen, men nu funkar det fint igen! Hela dagen har spenderats ute i solen, har nog haft en lektion som vi har haft inom hus och sedan hade vi två lektioner som vi spenderade på en filt utanför skolan. Kan ju säga att vi har fått lite färg nu ;) Efter skolan drog jag in till stan med Olivia för att kolla på pesets bal. Fy vad sugen man bli nu, Ush hela två år kvar. Jag vill som sagt gå på bal och ta studenten nu!



Taggar vi sommar och fotbolls EM eller vad?

stukad fot.


Jag och Daniel var ute i trädgården innan och roade oss själva med att spela lite fotboll vilket slutade i att daniel nu ligger här med en stukad fot, stackarn. Nu taggar jag ny skolvecka och närmare sommarlov! Och självklart 10 juni, boda bord och sveriges första match i EM!


Nej läggdags snart kanske? Ciaao.

Härliga sommar, härliga sjuka.

Såhär mitt i den underbara sommar värmen har jag dratt på mig härlig go förskylning. Ibland undrar jag hur jag ens lyckas! så denna dagen blir en lugn dag vet inte riktigt vad som händer kanske spenderas tillsammans med Daniel? Vi får se!

Gårkvällen var mycket trevlig måste jag säga! Vi kissade på Peset och kollade in det vackra "ED äger, hämden är ljuv" klottret. Vi hittade en Löken som var almänt glad ;) Ja jag och Löken riktigt siktade in oss på munkarna ( okej jag gjorde det men löken hade pengarna ) och sedan köpte Löken små smällare för tio kronor som man kastade i marken. Sedan blev det mörkt och jag tror löken gick vilse och jag har inte sett han sen dess (förhoppningsvis så gick han till tivolit)  Nej kvällen var almänt trevligt och man träffade massa gamla vänner från förr, sådant är faktiskt alltid lika kul! :D frammåt klockan 2 var det dags för mig att åka hem och sussa kudden.

Nej ska jag få på mig lite kläder och göra något vettigt med mitt liv! Ciao!

Underbart!


 

image272



Det blir som sagt väldigt dålig uppdatering när vädret är så fint!

dåligt.

väldigt dålig uppdatering nu i helgen men i går så var det stan och shopping som stod på schemat sen drog jag snabbt hem igen och sedan vidare till Daniel där resten av kvällen/natten spenderades. Idag har jag jobbat, åkte snabbt hem och gjorde mig iordning och sedan utgång med tjejerna. Bilder kommer imorgon!

Godnatt.

RSS 2.0