Helt slut.

Jag och Olivia drog oss in mot staden vid fyra tiden för att titta på balen, man blev ju inte alls sugen att hoppa över två år och gå ut trean nu *ironi*. Nej jag hoppas verkligen dessa två år går snabbt så vi kan få gå på den förbannade balen och ta studenten!

Jobbade 18-22 ikväll och det var alldeles för lite personal! Ush vad stressigt det var och fronten såg ut som en enda röra! Inte en enda lugn stund så därför var jag mycket glad när klockan slog tio och det var dag för mig att gå hem! Nu ser jag fram emot morgon dagen börjar 11.50 och hela dagen ser ut att bli fullspäckad med roligheter. Ska försöka ringa ner till piren och boka bord imorgon när jag vaknat med!

Och imorgon blir det också shopping för fulla rullar! Det är iallafall vad jag hoppas, visar om jag hittar något imorgon :) Godnatt!

Sommar?


Gårkvällen spenderades tillsammans med Daniel och som vanligt blev det en massa onyttigheter och kolla film, och precis som vanligt tog det en stund att få upp honom ur sängen i morses ;) Har gjort två prov iskolan idag har bara matte provet kvar nu sen är jag klar! Ni fattar inte vad jag längtar! Dock längtar jag inte till matte provet, jag vet inte hur man lär sig att räkna X & Y och vad allt nu heter.  Ikväll blir det jobb för full rulle! Börjar vid sex och slutar vid tio, så ja nu vet ni vart ni kan finna mig! Jönköpings marknad imorgon med så får la fixa lite mer på jobbet.

Helgens planer är gjorda och de ser ut så här :

Fredag : Skola (matte och bild lektion, 11.50-13.55), Fika på Waynes Coffe (vi gör det till en tradition), Shoppa!! och så klart kolla in marknaden. Kvällen kommer trodligen spenderas med Daniel blir nog till att gå ner och äta på piren och sen och mysa =)

Lördag : Jobba 12-15. Och sedan är det ju RixFm festivalen så skulle chansa på att jag och tjejerna åker in dit för att flörta lite med Ola och Brolle ;)


Tills det blev ljust.

Har börjat tittar på en ny serie så jag var som fast igår kväll/natt. Efter att ha legat och prata med Olivia halva kvällen i telefon låg jag uppe och tittade på denna serien. När klockan slog halv fyra tittade jag ut igenomfönstret och såg att det redan börjat ljusna. Insåg då att det kanske var dags att stänga av och gå och lägga sig. Jag var ju lite seg i morses när jag skulle vakna men nu är jag pigg och igång! Åkte in till skolan imorses och hade en matte lektion utomhus sedan skulle några ur klassen göra ett handelsprov vilket vi fick göra tillsammans med treorna i turistklassen. Kan ju säga så mycket som att det var trångt inne i klassrummet!

Ja skoldagen var inte så jobbig, dom brukar vara rätt korta nu såhär i slutet. Så fort jag kom hem fick jag höra att det var fel på avloppet så jag som var akut behov att raka min ben fick sätta mig på altanen, smörja in benen i hudlotion och börja raka. Och en sak säger jag, prova inte det själva hemma. Blev ju inte bästa resultatet men vad gör man inte ibland, ibland är det ju akut. Sen upp på rummet och på med bikini och sedan soola! Ja vilket har slutat med fräknar i ansiktet som jag faktiskt tycker om lite.

Nej ska snart åka upp till A6 med pappa och köpa lite skoskavsplåster till tårna, kan behövas till de nya skorna! Och senare kommer Daniel hit! Ja mys! :)

fräknar.

Har legat ute i solen ngra timmar nyss och kollade mig precis i speglen, har fått en massa små fräknar! Första gången, hoppas dom inte blir för många. I små mängder tycker jag det är jätte fint! :)

för jag gör inte alltid rätt

skulle snacka om charlotte perellie idag men det blev mer: Perotte Cherilli, ibland är inte alla hästarna i stallet.

idol förälskelse

Ibland blir man ju sådär löjligt tonårig igen, specielt när man ser på gossip girls för vem kan låta bli att älska Chase Crawford? Han är riktigt sådär Löjligt snygg!

image271

För fint väder är ju så underbart.

Ja som sagt så har vädret varit helt underbart idag och det kommer fortsätta så nu i veckan. Imorgon slutar jag vid tolv så då kan ni ju hoppa upp och sätta er på att jag ska hem och lägga mig på altanen! Ska försöka bygga upp lite färg innan jag drar iväg till Rhodos, oh vad jag längtar.

image269

Vi försöker smälla av varsin pose sådär i värmen.

image270

Och här sitter vi nästan varje rast så fort vädret tillåter! Men vi ska börja satsa på filtar och bre ut oss på gräsmattan nu, lika bra att göra det bästa av situationen!

För skolan är ju så rolig?

Japp skolan igen vi har nog legat ute hela dagen och solat, inte gjort något vettigt alls. Men det är väl så det ska vara nu innan skolavslutningen? Ne det är förjävla gott nu när solen är framme och det är ju då man mår sådär extra bra :D Nu sa UIla att vi får sluta tidigare så då blir det nog lite mer solning! Vi satsar på en brun och blond sommar!

Eller hur?

 "vi ska ju inte dricka champagnen vi ska ju bara spruta den på varandra. "


Elin,Jag och Olivia.

320033-268

Elin, Jag & Olivia

Sovmorgon imorgon! Hur skönt som helst så nu kan man ligga uppe hela natten vilket jag inte kommer att göra för jag kommer väl somna så fort jag har satt på en film. Ne blir att kolla igenom svenska glosorna vi har ( ja ni hörde rätt, svenska glosor och ja, fråg mig inte ens..) tills imorgon. Imorgon blir det änu en pluggdag, taggad!

Och den 10 Juni blir det Boda Borg med klassen, vilket kommer bli barnsligt kul! Hoppas bara att vi är hemma tills åtta tiden. Tagga Sverige-Grekland!


Rolig eller pinsam?



Pinsam eller rolig?

Många killar?

Klass hp1c består inte av en så stor skara killar, här har ni alla fyra. Och har dem inte börjat bli lite feminina efter ett år tillsammans med en hel skara av bara tjejer? Nej jag tror nog dem trivas väldigt bra bland oss även om alla (förutom anton) byter klass till hösten.  Ja stackars anton är den ända killen som valt inriktning turism, ska bli kul att se hur han mår våren 2010 ;P

image267

Ska ta tag i att försöka ändra om designen ordentligt nu någon dag med, få den ordentligt gjord.


Söndag kväll.

Okej det blev inte så mkt med att öppna ARL boken ( Projekt och företagande ) Okej kollade lite och håller på liiite med den nu, men vi ska inte överdriva. Sitter just nu i soffan med mamma och lillasyster och ser på sanningens ögonblick, alltid lika kul att se hur människor gör bort sig. 

Söndag.

Ja kvällen spenderades som sagt tillsammans med Daniel. Blev till slut så att vi bestämde oss för att stanna hemma och kan säga att vi hade det riktigt mysigt:) Denna dagen blir bara en lugnt hemma kväll, måste se till att plugga lite med eftersom vi har ca. 4 prov ( tror jag ) i veckan. Och sommarlovet närmar sig med enorma steg jag är inte alls på humör för att plugga, men men vad gör man inte?

Nej ska lägga plocka fram ARL boken nu och gå igenom lite uppgifter, jätte kul.




image258

Kvällen.

Vart ute med Annie, olivia och Elin nyss hittade inte på något speciellt inne i staden. Blev en lugnt kväll och detsamma ett lugnt avslut här i min säng, ska snart sätta på någon film. Imorgon blir det jobb ser nästan iframimot det eftersom mcdonalds tydligen har börjat med fotbolls tröjor inför EM. fan läckra vi kommer att bli! Ja och som sagt ska jag nog tillbringa kvällen med Daniel, ta det lugnt å mys tror jag. Vi får se :)

Kvällens.

här kommer en kvällens "outfit",ska snart ut och möta upp tjejerna.

image265
image266

- Linne, H&M
- Jeans, Peak Performance
- skor, vagabond
- klocka, ur&penn.'
image258


Fredag.



Japp fredags kväll igen och me like! Ikväll blir det tjejerna som gäller, bästa tjejerna :D Vet inte rikgit vad som gäller men vi ska nog ta det lugnt, men det gör inget för i sällskap av varandra har vi alltid lika kul ;) Ska försöka få med kameran och ta lite kort som ni får se sen! Fest imorgon men ska umgås med Daniel så får se om han har lust att dra dit en stund annars blir det myskväll och det tackar jag inte heller nej till!

Nej kanske dags att göra sig lite snygg? Får nog bli så! Ska försöka lägga in lite bilder senare! CIAO.

image258

Bilder.

Jag fångade dagen i bilder ;

320033-261
Olivia fick besök av en liten fjäril , såklart blev vi tvugna att ta kort på den.

image262
Och så klart blev det en fika på nyöppnade Wayne´s Coffee.

image263
Köpte löshår som jag har satt i nu, här är resultatet
image264

Och detta får avsluta mitt inlägg sitter nu här med Mumin kex och ett glas mango juice, mums:)

Godmorgon



Sitter just nu och käkar frukost vilket känns lite jobbigt för det finns inte någon apelsin juice, vilket jag måste ha till frukost för att må bra. Ett glas med juice och is! ;) Kan inte dricka juice utan is, går bara inte.
Ne ska kolla igenom provet lite nu innan jag beger mig till skolan! ´

image258

Godnatt

Denna bilden får avsluta för idag



320033-260

Ingen slår att lägga sig i sängen med datorn, ah jag vet finaste kaninen har jag med. Fick den när jag föddes och som person behöver jag närhet så ligger jag inte och kramar daniel under natten så måste jag ha den lilla kaninen inärheten, trygghet kallas det, Stora starka kanin.

image258

När hon verkligen måste plugga?

I vanliga fall så brukar mitt tänkande om när det gäller plugg vara "äsh va fan de tar vi fem min innan provet" (förlåt mamma) för det är ju lätt så det blir när man sitter vid datorn och det är så mycket roligare att prata med folk än att plugga in saker i huvudet. Men sen kommer det dom tillfällerna då Eva ger oss prov och då har man ärligt inte något val! Ett fel på provet = IG! så ja nu sitter jag och faktiskt pluggar och är ni inte chockade nog så ska jag tala om att Alexander Karlsson också pluggar inför provet. Har ni inte svimmat nu så vet jag inte vad.

Imorgon blir det till att inviga Waynes coffe house (jag har säkert jätte fel på namnet där) sedan ska jag köpa en klänning jag spanat in på GT, försöka använda presentkortet på Carlings med 200 :- ( som jag faktiskt hittade på gatan, jja lyllo mig ) och sedan blir det att kolla in löshåret. Funderar på att köpa det i göteborg istället men man kan ju alltid kolla vetja!


image258

schlager-em.



Kan man inte sjunga så kan man ju ha ett gäng tjejer bakom sig som står och dansar i små silvriga klänningar, så verkar det vara upplagt i dagens schlager-em.

image259


image256

image257


image258

Tappert försök.

Ja som ni ser har jag gjort ett tappert försök till att fixa bilden här uppe, aja första gången så det får väl gå ;) Har spenderar eftermiddagen hemma hos olivia och hon har hjälpt mig att göra slingor i håret, blev ganska bra faktiskt, var rädd där ett tag faktiskt! Nu ska jag kolla igenom det vi har i prov tills imorgon! duktiga jag.

sommar ja tack.

rhodos

När jag ligger här i sommar så ska jag tänka på er! den 2 juli bär det av och ni får inte missa min resedagbok jag tänker ha här då ! ;)







Gött med skola!

Not!

Direkt efterskolan drar jag och Olivia oss in till stan, ska köpa lite hårfärg till mig, ska lägga lite ljusa slingor i underhåret så löshåret jag ska sätta i till skolavslutningen matchar in bättre! Lite bilder kommer sen, Ciao.

Skolan.

Natten spenderades som sagt hemma hos daniel, tycker synd om honom för har kännt att mitt humör inte riktigt vart på topp nu dom senaste dagarna! Men han står ut hoppas jag. Nu sitter jag i skolan, gött eller inte.. Funderar på att lägga i lite slingor i underhåret idag, och med tanke på det har självaste Karlsson räknat ut att jag har färgat håret för cirka 1700 kr det senaste halvåret. Skiitbra! Imorgon blir det lön och därför ska vi inviga Waynes Coffe house ( eller hur det stavas ) efter skolan och lite shopping står nog på schemat. Kvällen kommer trodligen spenderas med tjejerna och Lördagen med Daniel.


Ne nu e de prov! Hörs sen!


Ett sista inlägg.

Ja för idag då! Hinner bara blogga snabbt nu ska iväg med Olivia och Johannes och kolla på fotboll! Vet ej om jag skriver något mer senare ikväll, tror inte det! Men annars hörs vi imorgon! Ciaaao.

Ja tack!

Nej i våran lilla stad har vi inte Top Shop! Så därför får jag nöja mig med att drömma mig fram på deras sida, här är några godingar som gärna skulle få hänga i min garderob!

image243image244
image246

och dessa skor från scorett hade jag mer än gärna haft i skohyllan!

image247image249image248

www.topshop.com
www.scorett.se

Ikväll.


Om jag får med mig Annie och några så blir det nog till att kolla på fotboll ikväll, Egnahem - HFF. Annars fall så drar jag  upp sista halvtimmen och kollar (för hur kul är det att stå och kolla en hel fotbollsmatch själv igentligen?) sedan blir det av hem till Daniel där jag kommer att spendera kvällen/natten. Kommer nog hinna blogga innandess ska ni se! Ska unna mig en låång varm dusch snart, hörs sen!

image242

Bästa jag.



Fick tillbaka nationella provet i Engelska idag, riktigt stolt över mig själv är jag. Ett VG hade jag lyckat skrapa ihop, inte illa va? Blev tyvärr ingen  träning eller solning idag, träningen beror på att jag har två prov på torsdag och fredag  så måste plugga på det eftersom jag inte kommer att vara hemma ikväll. Solningen har jag kommit fram till att det kanske är bäst och låta min hud vila någon dag nu? Ska försöka sola på fredag igen då pengarna har kommit, blir nog jätte bra!
 

Nej nu ska jag plugga in ämnet Spännings litteratur i huvudet på mig, önska mig lycka till!


Dagens ;

image241


Kofta ; Odd Molly
Tröja ; Gina Tricot
Chinos ; Peak Performance
Skor ; Din Sko.

ett sista inlägg.


Kollade nyss mina mejl och såg att jag hade fått svar från Kinnarps Arena angående jobb, så hon ska ringa mig under maj så vi kan träffas. Riktigt kul! Aldrig fel att tjäna lite extra pengar och speciellt inte samtidigt som när världens bästa hockey lag spelar! Hoppas jag får det. Bra med två jobb det på donkan och kinnarps blir ju lite mer pengar in på kontot och aldrig fel att lära sig nya saker ! :) Är igentligen glad över att jag fått chansen att jobba på McDonalds då jag vet att jag har lärt mig mycket och ser det som något positivt iframtiden att ta med mig!


Godnatt älskade.




Är så glad över att det var så många unika besökare idag! Jag litar nu på att ni stannar kvar så jag får förbättringar imorgon, okej? ;) Sitter just nu och tittar på ghost whisperer vilket inte är en bra ide men tanke på att jag alltid blir lika rädd när jag ser det, lätt skrämd kan man säga att jag är! ;)  Borde lägga mig i sängen nu och ta en sista titt på svenska anteckningarna!

Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan har knappt ngra lektioner men ska försöka vara duktigt, sen ska jag försöka ta mig upp till gymmet om inte blir det iallafall solning, jag ska bli brun så är det bara! Efteråt måste jag hem och duscha och plugga för på kvällen blir det fotboll och sedan nattar jag över hemma hos Daniel :)

Hoppas ni sover gott! Vi hörs imorgon ;)

häärligt.

för man blir ju så glad när man blir ihågkommen.

Inte som man tänkte sig.

Såg nyss 18 avsnittet av gossip girls och jag antar att det var säsongs avslutning, ska inte avslöja något men kan ju säga att det slutade väldigt konstigt.. Ja ni får ta och se själva!

Gossip Girls + Riesen

Sitter nergosad i soffan just nu och ska se senaste avsnittet av gossip girls och självklart har jag en påse riesens bredvid mig!

image238

en glad hanna.

Kolla nyss statistiken och blev riktigt glad siffrorna hade stigit riktigt mycket! Förstår inte riktigt hur alla hittat hit men kul är det! Hoppas folk fortsätter och läsa och att lite fler hittar hit.


Måste även påpeka att duktiga jag har följt dagens schema. Var uppe och tränade och solade innan och nu ska jag laga mat åt familjen, jo ibland är man duktig ska ni veta! Plugg står på schemat, inte sådär jätte kul men det är svenska prov på fredag och det måste gå bra. Ska laga maten nu men skriver igen senare skulle jag tro ;)  Ciaao.


schema.

Måndag:
9.15-14.30: Skola
19.30-19.50: Sola

Tisdag :
12.35-16.30: Lyssna på Internationella hjälp organisationer.
17.00-18.00: Träna
18.10-18.30: Sola

Onsdag
09.25-12.00: Skola
12.30-13.30: Träna
19.00-? : Kolla fotboll, sedan spendera resten av kvällen med Daniel.

Tänkte att om jag sätter upp ett schema kanske jag lyckas göra något, tycker oftast det är lättare att få saker gjort om jag vet när och hur jag ska göra det. Så nu får vi se om jag lyckas dra upp min lata rumpa till gymmet ;) Så nu ska vi se om jag lyckas fullfölja schemat här. Lycka till hanna.

efter skolan

Hade ett cooper test idag på morgonen, var inte motiverad någonstans så därför gick vi runt och det gick inte fort ska jag säga er! Efter idrotten hade vi en håltimme på sisådär tiomiljonerstriljoner år och efter det Svenska lektion, ja dagen har inte varit så händelserik. Nu ska jag rota igenom kylskåpet och se vad det har att bjuda på idag.


badsäsongen närmar sig.

image234image235
image236

image237


Sommaren är så nära nu och dessa fyra hade gärna fått lega i min garderob och vänta på att få bli andvända! Alla från Victoria Sectret som förövrigt gör så otroligt snygga badkläder, underkläder och skor!

www.victorisecret.com

Ny frisyr kanske?

Kanske dags för en ny friys eller vad säger ni?

image230image231
image232image233



skor.


Har hittat världens snyggaste skor så imorgon ska jag direkt in till stan och kolla om dom finns där. Kan ju säga såhär när jag åker till Rhodos i sommar kommer jag behöva en resväska enbart för mina skor. Men vad ska man göra, skor är nog det bästa som finns :)

image229

hum?


Kom inte in på mitt vanliga lösenord först, blev jätte rädd har ju hänt att folk kommit in på mina sidor och bytt lösen. Men tillslut fixade jag det, bytte även lösenord. Undrar vad som hände.

men men, gårkvällen var jätte mysig Daniel kom runt åtta tiden och vi låg och såg på film hela kvällen.  Precis vad jag behövde en riktig myskväll :) Vaknade i morses av att jocke ringde och frågade om jag jobbade, haha en sak ska jag säga dig, om jag jobbar så gör jag inte det kl 9 på morgonen en söndag ;) haha återgick till sovandet tills jag och Daniel vaknade och gick upp vid ett. Har även haft en super mysig morgon :)

Blir lite mer skrivande sen! Ciaao.

uttråkad.


Ja jag sitter fortfarande här, kladdkakan är färdig för länge sedan. Ett tecken på att jag har mognat är för att för bara några månader sedan hade jag smällt i mig hela kakan helt själv på typ en timme. Men nej inte nu, har inte ens provsmakat. Ser detta som mognad, man börjar ju bli stor och livet står utanför dörren.  Börjar undra hur lång tid det tar för Daniel att grilla. Förstår inte han att han borde skynda sig nu när jag sitter i soffan och är väldigt uttråkad, snälla kom igen och läs lite tankar vetja!


Tänkte med det var dags att byta presentations bild för den andra var ju ja cirka ett halv år gammal, så satte mig och smilade lite i soffan med kameran i högsta hugg. Ungefär första ego bilden på jag vet inte hur länge så ni får ta den för vad den är!  Funderar på att ta cykeln upp till älskade gamla "turk" (nej turk är inte en turk, turk är en liten kiosk) Om ni förstår..  Slut på dricka här hemma och eftersom mina föräldrar vägrar köpa en sodastream till mig så måste ja köpa allt hela tiden.


Måste flytta på mig nu, grannens balkong bländar mig. Jag lovar att dom gör det med flit! Lite elakt, blir ju blind. Nej Daniel kom nu jag är uttråkad och arg på mina grannar.


Lördag eftermiddag/kväll.

Oj insåg precis att klockan är halv sju, tiden går fort när man har saker att göra. Har jobbat idag, på en av hundralapparna jag tog i mot hade någon skrivit ett telefon nummer och sedan skrivit "Ring mig" haha ja ni ska veta att jag fick mig ett gott skratt då. Såg ju tyvärr inte vem jag fick sedeln av hade varit lite roligt annars. Efter jobbet tog jag bussen hem och så fort jag kom innanför dörren gick jag ner till badrummet och tog mig en lång härlig dusch, ja det var behövande efter att ha stått på jobbet i några timmar. Sedan tog jag tag i mig själv och städade rummet och bytte lakan med mera. Ja nu sitter jag här har precis bakat en stor härlig kladdkaka som jag och Daniel ska mumsa i oss senare när han kommer!  Skriver nog lite senare med, Ha en trevlig lördag kväll, det ska i alla fall jag ha! : )


ännu en kväll i min säng


Jo det är ju inte så fel att ligga här i sängen och se ett avsnitt av Gossip Girls sådär innan man ska sova. Har varit en lugn hemma kväll tillsammans med familjen vilket kan vara rätt segt  i längden men det är rätt skönt med lugna kvällar ibland också.  Imorgon ska jag upp och jobba, missar kusinen Elins konfirmation men har skrivit upp mig på schemat och lite ensam tid hemma är aldrig fel! Måste städa när jag kommer hem, det låter väl kul? Kan i alla fall se fram i mot en kväll tillsammans med Daniel, vet inte riktigt vad vi ska göra men tror vi är inriktade på myskväll J


Ja inser just nu hur mycket jag behöver (vill ha) nu när lönen närmar sig. Först och främst ska jag mer eller mindre tvinga mor min att ringa frisören och boka tid ( jag är fortfarande för snål för att betala sådant själv ). Utväxten är verkligen på G och de är ju inget man strävar efter nu på sommaren. Ja nu på sommaren, det närmar sig! Har varit snäll mot håret denna veckan och låtit det vara naturlig, vilket i mitt fall betyder ingen plattång och håret är krulligt, charmigt va? Ska inskaffa en ny väska med nu snart,  lite underkläder (för det kan man ju inte få för mycket av ;D) och måste börja inhandla ett förråd av "bikinisar" eller hur man nu säger? Rhodos närmar sig. Men enlig Daniel får jag inte köpa en ny bikini just nu, vad ligger du och lurar på?


Passar också på och tipsar om en blogg här nu, tycker det är alltför lite killar som bloggar så här kom en helt ny färsk blogg : http://softmelodies.blogg.se/  ingen mindre än min vän Jocke som begett sig ut i blogg världen, lycka till! ; )


Hemma kväll


Sitter här med mamma och pappa och ser på berg flyttar in, blir nog en lugn hemma kväll med lite hockey!

snart dax

image220

Taggar vi fotbolls EM eller vadå? klart man ställer upp på en svensk älg mössa bild! ;)

Snabbis

ska snart iväg så slänger in en dagens här ;

image218

image219

- chinos , Peak Performance
- Linne , Gina Tricot
- Kofta, Odd Molly
- Skärp, Carlings
- Jacka , H&M
- Sjal, födelsedags present från Elin =)

Godnatt


blir ett sista inlägg såhär på kvällen, ska nog sova snart fast först ska jag se klart på greys anatomy ochsedan läsa ut boken. Ja sedan ska jag sova! Fast ligger ju i sängen nu så lär somna snart, ciaao.

Hemma

äntligen hemma igen från jobbet, hur trött som helst är jag. Ska nog ta mej en dusch och sedan sätta mig med datorn i soffan, mys!

Har fått frågan om vilken sida jag kollar alla tv serier på, kanske skulle va snäll och dela med mig?

www.surfthechannel.com
Kan ta en stund å ladda upp och kanske inte bästa bilden, men duger åt mig!

(såg att texten inte syns men den finns över den tjocka texten)

Snart iväg,


Jag är redigt trött, somnade nyss i soffan, gott sådär med en lite tupplur. Nej men inte så kul att vara trött när man ska iväg och jobba. Är sådär ont-i-huvudet-trött om ni fattar? Sitter ialf här i min snygga arbets "outfit" och snart bege mig in till jobbet. Får väl trycka i mig en alvedon innan jag drar iväg.

Nej nu måste jag gå till bussen gubbar ( fint smeknamn va?) Kanske blir ngt kort här när jag är hemma om jag hinner, slutar vid 21 :) Ciaaao.

Mycket att göra.



Tyvär hinner jag nog inte skriva så mycket idag har en bok som måste läsas ut och sen ska jag jobba 17.00-21.00 så när jag kommer hem kommer jag vara trött kan jag lova er! Dyker säkert upp på msn senare, för ni som har mig där ;)  Ciaao.

Längtar till sommaren

image217

Denna snygga tröja köpte jag häromdagen på H&M fast i svart! Älskar den, den kommer passa perfekt i sommar med ett par korta jeans shorts ( vilket jag ocå hade till den i fredags på mitt lilla grillparty )

ännu en kväll.

Dessa tråkiga veckodagar, ja det finns nog inget att göra! Eller det finns det säkert om man nu har orken att ta tag i något efter en skoldag. Jag brukar mer slänga mig ner i soffan med datorn och sätta på ett avsnitt av en bra serie eller sätta på en bra film (har ju hittat bästa sidan som sagt med ungefär alla tv-serier och filmer) . Nej men det är inte fel att slappa till det efter skolan, men får nog bli lite ändring på det har ju ett gym kort som jag inte använder vilket jag har lite dåligt samvete för! Kanske dags att ta tag i det? Jo jag vet det är så mycket snack så lite gjort. Nej nu kan jag i alla fall ta och se i fram i mot helgen, det blir fika med tjejerna på fredag och hemma mys med Daniel på lördag. Det är inget jag tackar nej till! Lite jobb på lördag med men det är ju som sagt aldrig fel att tjäna lite extra pengar, eller vad säger ni?


Har nu ( enligt order från mamma ungefär ) börjat och skriva mina inlägg igenom Mictrosoft Word. Det blir som sagt väldigt lätt stav fel när man sitter vid en laptop man inte riktigt är van vid än.  Så nu sitter jag här med mitt stavningsprogram så här i början så det ska se lite bättre ut. Bra va?


Bilder


Har ju inte visat bilderna från min "lilla födelsedagsfest" som var i fredags, vi hade jätte trevligt satt ute och grillade och mös! Här kommer några bilder :

image213
Daniel och Jag.

image214
Olivia och Ellinor :)

image215
Självklart blev det dans med ;) Elin och Jag

image216
Lite gruppbild sådär

Har betydligt mer bilder, men orkar inte lägga upp alla! Här fick ni ialf en liten titt ;)

Onsdag


Har kommit hem från skolan nu, hoppas verkligen provet gick bra. Har nu gjort mig en macka och sitter jag tittar på The Hills får ta och se vad som händer senare! Nej ska forsätta glo nu, kommer mer sen!

Godermorgon


Skulle igentligen ha varit ledig idag men våra lärare tyckte vi kunde må bra av lite insatta lektioner nu på morgonen, Skiiiiitbra! Fan vad jag hatar skolan ibland. Iallafall matte nu i en och en halv timme och sedan ska vi lyssna på treornas projekt arbete sedan har jag ett omprov att göra. Kan ju inte bli bättre. Berorende på vilken tid jag slutar idag funderar jag på en tripp till gymmet, får se hur det blir med det.

Lillasyster


Min syster är bara 14 år gammal och kom just hem med sin pojkvän. Genast upp på rummet och stängde dörren, Man har ju själv varit 14 år men nu är det såhär att i mina ögon är hon fortfarande 10 och tanken på att hon är ensam med någon på sitt rum är bara usssh. Nej det är nog dags att ta ett storasyster lillasyster snack snart ;)

Muskler någon?



är meningen att jag ska lära mig vad alla muskler heter tills imorgon, psht icke sa nicke. Inte nu när jag har massa tv serier att kolla på , Mohhahaha. Nee har värkligen ingen lust att memorera in vart den fyrhövdade lårmusklen sitter, inte riktigt min grej om vi säger så.  Plugg + Hanna = KAPOOOFF (hjärna som exploderar)


Bästa sidan.


har fått tag på bästa sidan där man kan se nästan alla tv-serier som finns utan att ladda ner dom. Helt underbart är det så nu kommer jag sitta som fastklisstrad framför datorn. Dags att se allt man har missat ! Ciaao.

Lite tidigare.

skulle igentligen sluta vid fem men bara för att vi ( och med vi menar ja jag ;D ) är så söta så fick vi gå hem tidigare, halv ett närmare sagt. Helt underbart faktiskt. Så nu sitter jag bekvämt i soffan och ska se avsnitt 17 av gossip girls, jo jag triiivs som fisken i vattnet. Måste ta och plugga sen med, men tar det när jag har varit ute och käkat med pappa.

Godermorgon


Sitter just nu och äter frukost, ska snart dra iväg mig till skolan. Slutar inte förens klockan fem idag och det är ju tisdag så det lär ju serveras fisk till lunch, ja jag kommer nog vara hungrig efter denna dagen. Kan ju hoppas på att få sluta tidigare. Måste plugga när jag kommer hem senare med, inte alls taggad någonstans. Ush.

Nej ska göra mig klar det sista sen så gå iväg till bussen!

godnatt.



äntligen får jag se gossip girls, ja som jag har längtat ;) Har inte gjort specielt mycket idag enbart legat i soffan och tagit det lugnt. Nu blir det nog lite mer tv tittande ochsedan godnatt .)

Förbannad.



har försökt ladda ner gossip girls hela eftermiddagen nu, går ingen vidare bra ska jag säga er! Betyder detta att jag måste vänta tills det går på tv? Nej jag ska fortsätta hela kvällen tills jag får ner några avsnitt! Får nöja mig med lite nerladdat The Hills så länge. 

Gossip Girls.




Väntar på att nerladdningen av Gossip Girls, orkar inte vänta på att det ska visas på tvl. Nej sådant har jag inget tålamod för! Måste be Daniel att hjälpa mig fixa ett nerladdnings program här på den bärbara han eller någon som är lite mer kunnig på detta än jag. Sen skulle det ju inte skada om jag för en gångs skull lyckades med designen. Nej ush jag suger på det här, men vad gör man?

Gossip Girls.




Väntar på att nerladdningen av Gossip Girls, orkar inte vänta på att det ska visas på tvl. Nej sådant har jag inget tålamod för! Måste be Daniel att hjälpa mig fixa ett nerladdnings program här på den bärbara han eller någon som är lite mer kunnig på detta än jag. Sen skulle det ju inte skada om jag för en gångs skull lyckades med designen. Nej ush jag suger på det här, men vad gör man?

Klassrummet.

Vi satt och snackade om någon svenska spion som rymmde från sverige för 20 år sedn med Eva (våran lärare) och alex visade hur smart han igentligen är :

Eva : Jo men jag tror han rymmde från sverige...
Alex : Jo men jag har läst om det! han rymde uppe vid finska gränsen och så jagade gustav vasa honom med skidor!
Jag: Jo precis för gustav vasa levde ju för 20 år sedan...


obs.


håller på att göra om här så kan se lite konstigt ut ett tag!

Måndag morgon.

¨Tillbringade nästan hela min dag igår i trädgården på en madrass, hur skönt som helst med en bra bok och ett glas med ngt kallt att dricka. Frammåt fem tiden drog jag, olivia och annie upp till egnahem för att kolla på fotboll och efterde kändes det som jag var ute och vandrade på bergen i timmar. Tillslut hamnade jag här hemma med Daniel låg och tittade på tv tills vi somnade :) Nu ligger jag här vaknade tidigt imorses för att väcka daniel kände sedan att jag hade sådan huvudvärk så jag bestämde mig för att stanna hemma, ligger nu här i sängen mer uppdatering kommer!


hopplöst.


jag är helt hopplös när det gäller att ligga ute på altanen, det är nog närmare 40 grader varmt därute och jag känner mig som en smällt choklad eller något. Ush. Näär det är kallt vill vi ha värme och när värmen kommer klagar vi på att det är för varmt. Nej dags att bita ihop! Jag ska bli brun så det så!

söndag morgon

okej det är fint väder och strålande sol jag borde ha varit uppe för längesedan men låg och tittade på brothers and sisters hela natten så var helt slut nu när jag vaknade. Men nu sitter jag och äter frukost och ser på vänner ska snart ta boken som jag måste ha läst ut tills på fredag och lägga mig på altanen, bikinin är på och jag är redo ;)  Trodligen blir det till att träffa Daniel ikväll, vi får se vad som händer :)

data + tv.

blev inget altanen ska ut dit snart, nu sitter jag helt perfekt i soffan med datorn och tittar på the hills. Älskar alla sådanna tv-serier, kan sitta i flera timmar och bara glo!


image199


älskar det nya nagellacket, helt kär i det!

image200

tidig sommar.



älskar detta vädret i morses låg jag och daniel ute i solen och solade och senare drog jag ner till piren med Olivia och köpte oss en glass som vi mumsade i oss. Nu sitter jag här ingen aning vad som händer till kvällen ska ta och slå en signal till Daniel och Olivia sen och se vad som står på schemat ikväll, kanske dom kan hjälpa mig med att få en mysig försommar kväll =)

ne nu ska jag snart ut på altanen, pappa ska sätta igång grillen. Pappa tror att om det är fint väder måste man grilla! Måste ta ett litet snack med honom sen ;)

löördag och sommar.



Först och främst vill jjag bara tacka alla för den bästa kvällen! Bilder kommer här nere! Nu blire ett väldigt kort inlägg för jag ska nämligen ner till piren med olivia och köpa oss en glass och steka lite ;) Har legat ute på gräsmattan hela morgonen och solat tillsammans med daniel och nu sitter jag som  sagt här! kommer lite mer sen ska ni se Ciaaao.



(gick inte att lägga inn bilderna men dom kommer nog senare under dagen, ne nu ska jag packa ner kameran och ringa olivia )

fredag del 2.

image198


Här är kvälles klädsel, Jeans shorts från vero moda och tröja från h&m.

Sitter mest just nu och ser på brothers and sisters, fick säsong 1 i födelsedags present. Väntar på allt folk ska komma, är så taggad! Bilder från kvällen kommer ska fota flitigt med systers systemkamera!

Ciaa.

FREDAG!



äntligen fredag! längtar så tills ikväll. Just nu städar jag igenom mitt rum så det ser någotlunda rent ut sen ikväll.. Har nog aldrig varit så stökigt som det var. Men känns väldigt bra att få bort min gamla datorn, som min syster fick, och istället bara ha min lilla älskade bärbara! Inte bäst ljuder men har ju min ipod högtalare så de funkar! :D

Ne måste städa klart nu, slänger upp en kvällens klädsel sen om jag hinner! Ciaaaaao.

uppdatering nummer 9873973


Har en ny fin bärbar dator ( om ni har missat det ) så därför flödar nu inläggen! Ahmen det är bara att tacka och ta imot. Jag tror Eva, min svenska lärare, skulle gå i taket om hon såg mina inlägg. Fett ig hade jag fått! om man nu ska uttrycka sig så. Hon hade nog hittat ett fel i varje ord skulle jag tro, men det e ju det som är det charmiga med Eva vet ni.

Jag ska bara tagga lite nya bilder kommer upp på datorn så det blir lite liv här, jag kan ju mycket gott och väl lova att det ska flöda bilder här från imorgon kväll! ska sno lillasysters systemkamera och fota som aldrig förr, inte en människa ska slippa undan mig, Moahahahaha.

Sen gör jag en efterlysning här ! NÅGON SOM KAN DET HÄR MED DESIGN PÅ BLOGGEN? jag är helt värdelös kan jag lova! jag ber om hjälp, jag står på mina bara knä, jag lovar. Annars får jag tvinga Olivia göra sitt bästa, hejja Olivia jag vet att du kan !

Resten av min kväll ska bestå av att prata i telefon med Daniel, eftersom han hade träning idag (PÅ MIN FÖDELSEDAG?!?!)  ska han fan i mej stå ut med mig i telefonen, awh jag vet att han gillar det  :)

Första gången

sitter just nu på den nya datorn! :D gött som fan är det även om internet inter fungerar som det ska riktigt än men ska få hjälp med det imorgon,  Blev inget handlande tillsammans med Daniel och Anton eftersom anton inte hade ngn bil, sög som fan så ja nu sitter man här på sin födelsedag, kul kul. men ska snart iväg och handla med far min sen får jag väl ringa Olivia. Riktiga firandet är ju imorgon ja då jävlar. läängtar ngt enormt, mycket kul med att evelina kommer träffar henne alldeles för sällan nu.  ska vara lite teknisk nu och ladda ner msn oxå och en vacker dag när internet verkligen fungerar och alla bilder är över ska jag ta en titt på designen.  är nog kär i min lilla älskade laptop <3 

Tyckte jag var värd lite födelsedags shopping innan med blev en svart tröja från H&M,kommer nog ha på mig den + ett par jeans shorts imorgon kväll så ni får se hur den se ut .

Ja önska mig en god lyckad fortsättning på min födelsedag Ciaaao!

Har man lovat så har man.


Ska ju ta tag i bloggande nu när jag fått ny dator och ska verkligen försöka hålla det! ska försöka ändra designen snart med till något mer sommrigare =) Sitter på den tråkigaste lektionen nu slutar om 25 minuter då pappa kommer så vi kan hämta ut mina linser! Sitter och bara längtar tills imorgon kommer bli så kul tillsammans med bästa folket :) Ska inte säga vad som händer, det får ni reda på imorgon ( och trodligen lär ni få se bilder oxå, kan jag nästan lova! )   Ska försöka göra någon nytta nu, vi hörs! CIAO.

Sugen.

image196

Riktigt sugen på att göra en tatuering i stil med sienna millers, kanske lite större stjärnor och någonstans på ryggen. Riktigt snyggt!

17 år !



fick den efterlängtade datorn! Ih bättre kunde det inte bli :D Nu i skolan, bästa vädret :D Ska nog ut med far min sen och efter det blir det nog till att handla med Daniel och Anton tills imorgon ;)  Lite bilder på presenterna kommer sen! Ciaaao.

Grattis till mig själv!

japp för idag fyller ingen mindre än lilla jag 17 år ; ) Ska nog börja min 17 års dag med att gå och lägga mig och se lite tv, för desto fortare jag somnar desto fortare kommer paketen ! :D Skriver mer senare under dagen ! CIAAAO.


Dåligt dåligt.


iallafall så närmar sig min 17års dag, ja redan på torsdag smäller det och på fredags ska det firas!  Hoppas på den efterläntade datorn och får jag den ska jag ta tag i bloggandet m.m. det är en sak som är säker! Ser ifram imot en underbar helg med bästa folket och bästa vännerna iallafall! :) bilder lär absolut dyka upp här så ni får se vad som hände ;) Ja resten av veckan är väl inte så händelse rik är ledig på onsdag ska fixa lite ärenden då och antagligen träffa Daniel :) Och torsdag är det som sagt att fylla år som gäller, jag hittar nog på något trevligt då ska ni se ;)

Ja annars har jag väl inte så mycket mer att tillägga förutom :

Älska oss!!

RSS 2.0