Hon som tar en dag i taget.


blir inte så  mycket skrivande nu på ett tag för försöker att tillbringa så mycket tid som möjligt med mina vänner och inte framför datorn.. det är en väldigt jobbig tid just nu och jag försöker och kämpar med att ta en dag i taget. Men jag kommer att vara tillbaka snart behöver bara lite tid efter allt som har hänt.

ciaao.

När hon såg slutet.



Slutet på över två och ett halvt  helt underbara år tillsammans.. Det gör så fruktansvärt ont så ni förstår inte. Kommer aldrig att glömma dig och jag kommer alltid att älska dig.. kanske inte på samma sätt om ett halvår men som min bästa vän för det kommer du alltid att vara. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket det gör bara ont att tänka på det. Du kommer alltid vara min första kärlek och vad som än hände så klarade vi oss igenom det.. men någon gång måste sagan ta slut antar jag... Jag ber alla som läser detta att ta hänsyn till mina känslor för jag mår redan dåligt som det är. Personen som betydde allt för mig finns inte längre och mitt hjärta är krossat i miljontals bitar..  Vissa stunder vet jag inte ens om jag klarar det här men jag har världens bästa människor vid min sida och du .. det känns så skönt att veta att du finns här och ställer upp ändå.  Tack för den underbara tiden du gav mig. jag glömmer dig aldrig..

När hon fick oranga ränder.


Det är precis så det går när någon som jag ( någon alltså som aldrig kan bestämma sig för en hårfärg ) känner att "fan vad snyggt det hade vart med en massa ljusa slingor nu såhär till våren". Så nu sitter jag här med mitt bruna hår och mina oranga slingor. Inte kul någonstans. Verkligen inte alls. Så nu är den stora frågan färga om det igen så de bara blir lika brunt som innan, köpa en avfärgning och gå tillbaka till mitt gamla jag fast med så slitet hår eller sitta och se ut som en .. ja jag vet inte vad. Får se vad mina älskade tjejer säger i skolan imorgon jag behöver hjälp liksom. 


Och så har jag gjort det jag absolut inte fick göra. Jag har laddat ner vartenda avsnitt av Gossip Girls och sett dom allihop. Så nu har jag inget att se framimot på tisdagarna längre förutom Brothers and sisters. Tvn kan bli så beroende framkallande. Och eftersom jag börjar halv tolv imorgon och har en heel natt på mig så ska jag ladda ner massa greys anatomy avsnitt så jag inte har något att se framimot på onsdagar heller. asbra.

När hon vaknade på fel sida.


Har inte varit på bra humör alls idag. Vaknade helt på fel sidan med världens träningsverk, hals och huvud ont. ush säger jag bara. Skola på det gjorde ju inte saken bättre ville bara gå och lägga mig under sista lektionen. Efterskolan drog jag upp till a6 för att käka med mamma sedan blev det lite tröst shopping. Kunde behövas tyckte jag.

Men i helvete.


Gick ju inte så bra ute på isen, inte kunde jag vet att hockeypuckar gled så jävla mycket ute på isen ( det är min bortförklaring och jag håller mig till den ) Fick inte de 10000 kronorna men en matchtröja med alla spelares autografer. Alltid något. Och självklart fick jag min puck jag sköt med haha;)

Ne lite besviken men vad gör man, är bara bra på att vinna biljetter så jag får hålla mig till det ;)

när man är i skolan..


Japp sitter i skolan på Adm lektion som vanligt. Hade dans idag på idrotten och fyfan vad vi skakade rumpa ;) Riktigt porrdans körde vi på. Haha. Börjar bli riktigt nervös nu, ikväll smäller det chansen om 10 000 kronor står på spel och tävling ute på isen inför fullsatt kinnarps arena. Vad ska jag ha på mig? Kommer att panika runt hemma så fort jag kommer hem från skolan, om man har ett antal tusen som kollar på en vill man ju se någotlunda bra ut. Eller vad säger ni?

Ciaao.


12 Mars.


Svenska uppsatts idag inne i aulan skrev sisådär 15 sidor sammanlagt och då kladd och renskrivning inräknad men ändå. Satt från 13.00 till 15.20 så ja ganska ont i handen hade jag och jag blev fan kissenödig hela tiden. Jävla kolsyrat vatten. Efter skolan tog jag trean upp till a6 för att hämta min nya Ipod. Hade en nano innan grön, men råkade tvätta den i 40 grader igår eftermiddag och jag kan säga en sak den va lite död efter det. Tur för mig att jag hade försäkring på den så nu har jag mina nya lilla fyrkantiga ipod här som är änu flashigare ;) awo.

image183


Skulle ha umgåtts med älsklingen idag men eftersom han har en holländare boende hos sig så är jag ganska dissad denna veckan haha. Nee skämt åt sido, ialf försöker han ringan när han hinner och fan vad han ska gottgöra mig i helgen och nästa vecka ;D ska försöka smita iväg från dom jag ska se hockey med imorgon (ingen aning om vilka människorna är) och leta upp Daniel. Man kan faktiskt inte vara ifrån sin älskling hur länge som helst spelar ingen roll om man pratar i tele för tomt blir det :( Men på Lördag är han min igen, ih längta ;)

Hon den dära nervösa.


Hur många människor tar kinnarps arena? Okej ett antal tusen ialf och inför dessa tusen ska jag stå. Paniken börjar komma. Okej problem nummer 1 jag kommer säkert halka för jag är trotsallt jag och jag är ganska klumpig. Problem nummer 2 Hur fan håller man en hockey klubba? Problem nummer 3 jag har aaaaldrig lyckats få iväg en hockey puck varför skulle jag då få iväg den imorgon? Nej ingen press alls bara ngra tusen tittar på och tiotusen kronor står på spel.

Senaste nytt.



"Hanna äger ute på ishockey planen på torsdag och Olivia nekar 10000 kronor"

Ja ni läser ju själva ;) Ni kan läsa vad klant olivia gjorde idag här "här " HAHA :D

Förlåt men ibland är jag bäst.


Olivia fick damp nyss för att jag inte uppdaterat på sistonde, okej dåligt av mig men har haft så mycket för mig ( inte orkat sätta mig vid datorn ) Jag har mina lata stunder som sagt. Nu sitter jag på lektion slutar klockan fem inte så taggad inför det kan jag lova er. Och måste bara passa på att berätta en sak som proffsiga jag har lyckats med :

Jo jag är en riktigt kung när det gäller att vinna saker jag har ju min Londonresa och fyra biljetter till melodifestivalen i bakgrunden. Idag ringde en tjej och sa att jag var en av dom sex som har fått en hockey biljett till torsdagens HV71 match. Jag ska oxå gå ut på isen under pausen och skjuta med pucken på ngt om jag skjuter närmast så får jag TIOTUSEN kronor att shoppa för på A6. Ibland lyckas jag, eller vad säger ni?  Jag ska alltså stå inför ett fullsatt kinnarps och skämma ut mig. Pinsammare sakert få man ju leta efter. så nu ska jag hårdträna på att skjuta en puck med Löken och Alex för dem dära tiotusen kronorna ska mig fan bli mina!


Uppdaterar senare! CIAO.

Fotboll och biljard

Är hos emil tillsammans med daniel och spelar lite biljard hela dagen har spenderats nere på idrotts huset tillsammans med olivia och annie och kollat på älsk när han spelade fotboll ska hem senare eftersom daniel får besök av en holländare ikväll Haha :-P skriver mer när jag kommer hem för en till uppdatering , CIAO

Vad jag trodligen kommer att göra hela natten lång.


Titta mig igenom hela Desperate Housewife säsong 3 , 23 avsnitt jag kommer att somna och vakna på morgen och tro "nemen ihelsike va duktig ja va som såg på alla avsnitten"  Finns inget bättre än att kura ihop sig i sängen och titta på tvserier undra hur många gånger jag igentligen har sett alla vänner avsnitt? alla oc avsnitt? alla sex and the city avsnitt? Ja jag kan hålla på i evigheter min hylla är full med dvdboxar med serier, Men jag klagar inte! Jäkligt bra ibland att ha en mamma och syster som med älskar att krypa upp framför tvn.

Så jag kommer vakna imorgon bitti och bara vilja dö. Det brukar bli så när jag ligger uppe hela natten och sedan vaknar av världens jobbigaste alarm signal ( måste byta den ) .

Hejsanhoppsan.

image181

Linne ; Gina Tricot.
Tröja & Skärp ; H&M
Tights ; Lindex

image182
Lägg märke till från blond och blå ögd till brunett och brunögd. ; )




Skolan hela dagen efteråt ta bussen upp till Sportlife och träna lite ;) Fan svettigt asså men man känner sig duktigt ni vet och de gör en på bra humör :D Har inte hänt så där jätte mycket spännande idag faktiskt. Ska se på Desperate Housewife säsong 3 med syster snart.  Imorgon blir det kolla fotboll på idrottshuset är man en stöttande flickvän eller vadå ? Ja olivia följer med men jag tror det är mest för att spana på svettiga snygga killar ;) Annie kanskehänkar på lite senare, märker man :)  Får se vad som händer sen resten av dagen kanske ta de lugnt får se :)

Ciaaao.

I skolan

Adm i skolan just nu redigt segt och jag jobbar ju inte på alltför mycket just nu kan jag ju erkäna. Slutar om en och en halv timme (y) Då blire träning med Livvan på Sportlife, redigt taggad på att träna just nu men den känslan försvinner nog så fort jag har hunnit bli lite anfådd ;)


Torsdag morgon

Sitter i köket har varit uppe sen halv sju, sov hos daniel och han började tidigt så bestämde mig för att ta bussen med daniel så jag kunde hoppa av på vägen och dra hem. Skola snart orkar verkligen inte men vad gör man.. Träning sen idag med tror jag var ju ett tag sedan nu så får ta tag i det nu . CIAO

( Y )



Dagens diss ; Att Björn Gustavsson inte får vara med i andra chansen på melodifestivalen!? Nej jag kommer inte sitta hemma och se på det på lördag kväll och ännu mindre se reprisen. Liksom okej melodifestivalen i sig men ärligt talat så kollar jag nog mest på det bara för Björn liksom. Björn är bäst, vi älskar Björn har den signalen gått ut till alla snart eller? Länge Leve Björn.

Dagens hiss ; Våren är på väg och våren gör en stilfull entre med sin blåa himmel och värmande sol. Tumme upp för att sitta i tshirt och solbrillor på rasten (Y)





Att göra imorgon :

[ ] Försöka ta mig upp ur sängen och inte komma försent!
[ ] Klara matte provet.
[ ] Inte somna på engelskan.
[ ] Fika med Evelina,Filip & Adam.
[ ] Åka hem till älsklingen och spendera resten av dagen,kvällen,natten där :)

Grek?



För bara mindre än 2 månader sedan var jag riktigt blond och blåögd och nu är jag numera brunett och brunögd. Vilket resulterade i att mamma tycker jag ser ut som en tvättäkta grek. Ahmen har man inte en snäll mamma eller vadå? Men vafan då slipper jag alla greker i sommar som alltid ska taffsa på en när man åker ner till rhodos för då är jag ju en av dom och ingen exotisk tjej från norden. Typ.

Men känner mig som en helt ny person, verkligen jag som har enormt ljusblåa ögon och då snackar vi blåa har nu bruna ögon. Känns helt ovan men jag är ju dock en sådan som äälskar att förändra mig och prova på nya saker. Vänta ni bara snart dyker jag upp i en ny hårfärg, tro mig.

image179

Dagens ;

image178
Okej dålig bild men ialf Vit tshirt från h&m, blåa jeans från peak performance och en svart väska från wedins.



Jätte kära

Jätte kära

Jag och Olivia har gått och förlovat oss liksom, Jo så kul har vi i skolan. Har solat och stekt hela dagen sådant vädet är det och man blir så lyyycklig ;D  va nere på stan innan och fixade en grej, ja ni får alla se det lite senare ;) Liskom lite överaskning. Imorgon skola bara tills halv ett sedan blire nog fika med Evelina, Adam å Filip som dom gammla tiderna. På Kvällen blire min Älskling :)

Kommer mer sen! CIAO.

Måndag

(Mobilbloggar) Ush vilken måndag inte på humör någonstans men till bringade dagen i skolan och resten på stan blev lite nyanaglack (nu när jag faktiskt stolt kan medge att jag håller på att få långa naglar), nya ringar, en vit tshirt, nya solglasögon och en ny väska det mesta får ni se imorgon:-) nu sitter jag i sängen och ser på alias ska snart sova känner att jag behöver det! Ska hämta ut linserna imorgon med, spännande ska det bli och se hur det ser ut;-) nej nu ska jag bege mig, CIAO.

I sängen

(Mobilbloggar) ligger i sängen med daniel och ser på vänner som vanligt alltid lika mysigt ;-) en riktig slappar dag
Har vi ! :-)
CIAAO

Björn.




Bästa Björn!

2 MARS.


Sitter här  nyduschad, äter bullar och dricker påskmust inte helt fel kan jag allt ta och säger er ;)  Jobbade igår alltid bra att tjäna in lite extra pengar åkte hem och började fixa mig inför kvällen.  Fest stod på schemat och fest blev det.

Har inte så mycket intresant att skriva ska ta mig en halvtimme och komma in en bit i engelskaboken sedan trodligen feta mig framför tvn ringa tjejerna och sedan på kvällen blire nog Daniel :)


RSS 2.0