valborg



sitter hos olivia med annie, elin och ellie :) Får se vad som händer ikväll! ses folket.

Jag försökte iallafall


Försökte ändra designen här på bloggen, segaste datorn förstörde allt och mina planer gick åt helsike. Jag vill ha 17årsdag och ny dator i paket nu!

image194

dagens köp.



Valborg på Onsdag och då ska vi fira! haha nej men köpte en klänning iallafall idag som jag blev sådär lite smått kär i från Gina Tricot :

image192
Dålig färg på bilden, klänningen är inte fullt så röd utan är lite mer åt det hallonröda hållet.


Tänkte oxå ta och bjuda på en bild ifrån helgen nu när jag ändå håller på :

image193

Japp mycket inzoomning på elin och min rumpa, men det är sådant man bjuder på.

Helgen och lata hanna.


Fredagen spenderades tillsammans med Olivia,Annie och Elin nere på vätterstranden. Mycket mysigt, vi la ut filtar som vi låg på och en eld fanns det med. Ja det finns inte så mycket mer att skriva om den kvällen.
Lördagen jobbade jag och kvällen spenderades här hemma tillsammans med Daniel =) Ja det var istort sätt min helg.

Jag ska bli mycket bättre på att uppdatera om jag får en bärbar dator som är så önskad till min födelsedag som är nästa vecka! Minns när jag sa "Nu är det bara 5 månader kvar tills jag fyller år" och nu är det en vecka kvar. Äckligt vad fort det går! Och bäst att bli 17 så Daniel inte kan sitta å garva åt att jag är 16, men jag kommer väl fortfarande vara för liten antar jag :p

Nationella prov i engelska imorgon, as taggad. Not.
Vara i skolan klockan 8.00 är aldrig något jag tycket är kul! visserligen började jag 13.00 idag men ändå nu börjar jag åtta två dagar i rad?!  Och prov är det också som gäller. Fan vad kul allting är ibland!


fredag.



det är fredag, det är sol och det är helt underbart!

Jävla gött med sol.

Funderar på att fixa om designen på bloggen, men det får bli isåfall när jag har tiggt till mig en bärbar dator i födelsedags present. Jo det är nära nu! Två veckor kvar, ja då ni. Så ska ta en tur upp till a6 med far min i helgen och kolla lite på datorer ;)

Och imorgon är det pengar in på kontot som gäller, längst upp på inköps listan står det underkläder ;) Ska spana lite på stan imorgon och se om jag hittar något som faller mig i smaken.

Helgens planer just nu ser ut så som ;

Fredag, Då blir det nog skolan och sedan tvinga ner olivia till stan! Efteråt lutar det åt att grilla med flickorna =)
Lördag, för tänk då ska hanna jobba och sedan ska hon hem och kvällen tillbringas nog med daniel, måste ju visa mitt fina nymöblerade rum :P

Nee nu blir det nog en dusch, mer kommer imorgon, Ciiaaao.


Sommar någon?


Satt och tittade på Lyndon Starblazer (stavas?) igår, en musikal peset har gjort. Det var välgjord och så men i längden vääldigt uttråkande. TRE timmar lång, alldeles för mycket, allt man kunde tänka på i slutet var " Fan vad ont i rumpan jag har" plus att jag är en aning förskyld så kunde inte andas igenom näsan heller. 10 poäng till det.
Efteråt tog jag bussen direkt upp till Danneman där min kväll spenderades fram tills vi drog till tony och såg på fotboll. Med sista bussen hem och däckade nästan med en gång i sängen väl hemma.

Nu idag har jag igenomlidit ett yoga pass, inte något jag föredrar! Ganska tråkiga lektioner med men vädret gör ju allt! Blir så lycklig av detta älskade sommar väder och på lunchen satt vi ute och solade. Nu efter skolan blir det kanske en tripp ner till stan för lite glass, kan behövas så som vi har svettat. Imorgon blir det iallafall shopping för då kommer pengarna! Underbart!


Sängen och strålande sol

Sen det har blivit fint väder ute så har det blivit allt svårare för mig att sova länge, och på kvällarna blir jag allt tröttare. Den där solen tar min energi men ack så bra man mår av den. Kollade på mitt schema jag har i mobilen, hp1c vecka 17 inga lektioner, den e go! Fast det stämmer säkert inte, det är aldrig något som stämmer. Men teater i eftermiddag iallafall kanske tar en titt förbi daniel när jag ändå är i huskvarna beror på tiden. Ciaao.

försäljning och service


Jävla gött med lektion, not.  Har varit med inne i stan och käkat lite och nu sitter jag här på lektion. Slutar inte förens klockan fem och det är faktiskt lite sorligt. För övrig vill jag oxå bara passapå att säga att olivia är lite sne :) Kommer bli så skönt nu fram tills lovet har nog resurs eftermiddag eller förmiddag ungefär varje dag.  Mublerat om rummet helt igår, lite stolt över mig själv fördet för tungt var det kan jag lova! Men ganska bra blev dettror jag iallafall. Jag vet att jag är SÄMST på att uppdatera men jag lovar attde kommer snart när jag har bättre tillgångar till dator och så..

Ciaao!


SM-GULD!!!<3



Och för att HV71 tog SM-GULD! vilken kväll säger jag bara! Jag, Olivia, Annie, Elin och Johanna satt som på nålar när vi såg matchen. När förlängningen började ville inte jag titta mer, jag kröp ner under tröjjan men sedan tog jag mod till mig och kollade upp. Vilket HV gör 3-2 i 4 perioden och tar SM-GULD!  Vi har nog aldrig skrikit så mycket i hela våra liv och vilka glädje tårar säger jag bara! Vi sprang bort till bussen och det var nog den sjukaste bussresan jag varit med om i hela mitt liv.

Väl inne i stan ringer Evelina, mammas jobbarkompis som känner Jonas Johansson i HV och planerna var att följa med henne in på Karlsson och fira tillsammans med spelarna. Men till att börja med drog vi oss bort till åtta glas där ungefär vi var hela kvällen. Fan vilken kväll vi hade, kul som fan :D Och jag har nog aldrig skrikit mig så hes i hela mitt liv.

Ikväll blir det bara lugnt tillsammans med Daniel och imorgon blir det nog in till stan som resten av jönköping och fira! :D

7-3


Hockey kväll hos annie igår kväll var det. Vilken match! Jag vet att det blir lite mkt hockey snack här nu men det är så jävla spännande ( ursäkta språket ) och hv är så jääääääävla bra! Vi taggar till sm-guld imorgon, om inte, så taggar vi sm-guld hemma på söndag. Imorgon blir det iallafall hockey kväll med tjejerna antingen på East end eller hemma hos Annie, om dom vinner så kommer vi att befinna oss nere i stan som resten av alla kloka människor i jönköping.

Mer uppdatering sen, nu har jag en myyyycket rolig adm. lektion att se iframimot. Ciaao.


Hockey kväll

Det är precis vad som står på schemat, hockey. Blir att dra mig upp till annie och kolla med tjejerna :-) just nu sitter jag ner gosad i en av pappas tröjor och en filt, alltid lika mysigt specielt när man gått och fryst hela dagen. Nej nu blir det middag vi hörs ;-) ciao

Härliga dator

Sitter på familjens gemensamma dator och den är så proppfull med virus så jag vet inte vad. Kommer upp små medelande hela tidne och att lägga upp en bild här på bloggen är ju bara att glömma. Har ju iochförsig en egen mycket fungerande dator på mitt rum, men det vore ju alldeles för lätt att sätta sig vid den. Gillar man utmaningar så gör man. Högst upp på önskelistan står iallafall en bärbar dator och om jag får den så kanske jag är snäll nog och ger familjen min data på rummet ;)

Tatt mig en härlig sovmorgon idag iallafall gick upp tog mig en dusch och sedan gjorde jag mig iordning. Följde med pappa till hans blivande nya kontor där det byggs för fullt och nu sitter jag här. Sitter och funderar på vad min syster igentligen gör på sitt rum, hon är där med sina nya pojkvän och jag tycker det är alltför tyst där uppe. Hmm.

Ne nu ska jag ta och städa iordning på mitt rum innan Daniel tittar förbi, kommer en uppdatering sen igen trodligen. Ciaaaao.

och till alla LHC fans säger jag bara ....

HAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHA! 5-1 till HV71 FY FAN VA BRA DOM ÄR!!!

HV71

ligger här i olivias säng och ser på hockey,  4-1 till hv fyyyyyyyyyyyyyyyyyy fáaaaaaaaaaaaaan vad bra! :D  Ska hem efter  sista perioden och trycka i en pizza, jag är värd det nu ;) för det va ju ett tag sedan faktiskt!  Imorgon är jag ledig från skolan och jag ska bara sooooova hela dagen, eller ja tills daniel kommer förbi en sväng :)  Sen blri det plugga hela natten lång, orkar inte men vad gör man inte för lite betyg.

Nu taggar vi för SM GULD till jönköping, på med min fina match tröjja blire då ;) Fan iblaaand är livet braaaaa!!!

( jag gillar att ta ut saker i förskott bara så ni vet ;P )

Sådärt lagom uttråkad,

Jag lägger nog av med "när hon skulle..." rubrikerna ärligt talat så fanns det aldrig något passande att skriva till de och det har inte ngt med att göra en komentar jag fick om det, nej jag blev bara själv trött på det. Jag orkar inte ha någon fantasi.


Lite smått avis var jag idag måste jag erkänna. Treorna har fått sina student mössor och tröjjor m.m. och stoltserade gärna med detta i skolan. Kände bara att jag ville sjunka igen jorden och sova i två år tills det är dax för mig. Jag vill oxå ta studenten och slippa skolan! Fan jävla fusk. Fyller 17 om fyra veckor, orkar inte ens tagga.

sm guld till jönköping.

image189 VS. image190


Hockey ikväll med olivia, Nervöst som satan men vi taggar. Nu får HV fan se till att vinna med!

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv.

För det första vill jag bara påpeka hur läskigt det är att jag och mimmi alltid råkar ut för ungefär samma saker hela tiden, haha.

Har inte uppdaterat på ett tag nu över helgen, haft lite annat för mig. Får se vad som händer idag hockey ialf är det viktigaste!  Har inte så mycket att skriva nu heller men en liten uppdatering kommer nog sen igen när jag är hemma =) Ciaaaaao.

( vill oxå tacka alla underbara människor för en underbar helg! )

När hon körde en klassiker.




Segaste dagen idag kan jag lova er, vaknade och insåg att idrotten började om cirka en halvtimme så det var ju bara att hoppa upp ur sängen, packa tränings väskan och bege sig till kålgårdsarenan där dans står på schemat. Visst dansa är något enormt roligt men är man lika vig som ett kylskåp och har tackt känsla som en.. jag vet inte vad så kan det ju gå som det går. Till skolan efteråt och göra det bästa av dagen, vilket inte gick så bra för dagen var bara almänt seeg. Vilket den även är nu med, men snart är det helg och jag har varje dag fredag till söndag uppbokad, det är precis så jag vill ha det. Veta vad som ska hända.

Eftersom jag inte får någon vår/sommar känsla igenom vädret lyssnar jag på världens bästa låt, spelar ingen roll hur gammal den är hur mycket man har spelat den för det kommer alltid att vara bäst !





Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga, låter kul va? ; ) Ush ska be mamma köpa hem massa onyttigheter efter jobbet så jag kan lägga mig i soffan och bara feta till det ! Det mina damer och herrar är planer det.  Nej fy inget intresant att skriva om idag, men kommer kanske en liten senare uppdatering! Ciaao.

Hört,

killar i jönköping är väldigt smarta! detta hördes inne på friskis och svettis :

Kille 1 ~18: Fatta vad gött om man hade en flickvän i vår ålder sen när man är 25.
Kille 2 ~18: Det är ju bara att ta en 12-åring nu. Fast de får verkligen vara riktigt snygga. De vill ju såklart ha oss, vi är ju 18, har körkort, kan skaffa öl. Sen när man blivit sliten och börjat få ölkagge, då kommer flickvännen vara runt 18 och vara sjukt snygg! Hur lätt som helst!
Kille 3 ~18: Fan vad smart.


(snabb uppdatering)


ska iväg till skolan om bara några minuter, matte prov idag med låg uppe halva natten känns det som jag pluggade i min säng. Men jag hade inte tänkt börja få ig i matte nu det är en sak som är säkert, nationella närmar sig med. och efter skolan SKA jag iväg till gymmet, väskan är redan packad så nu kommer jag inte undan, hur tråkigt det än är att träna själv.Självklart blir det även hockey med, Hemma ikväll så nu jävlar ;)

Mer uppdatering kommer senare under dagen! Ciao.

Tomma rubriker.



Här kommer lite bilder från ihelgen, bättre sent än aldrig ;

image185
Jag och Elin på bussen :)

image187
Snyggolivia ;)

image188
Olivia och Mimmi <3

NÄR HON SKULLE..

Juste precis, ingen som tvingar dig att läsa denna bloggen om du stör dig så :)


kollar hockey med olivia inte kul någonstans fan 2-0 till LHC just nu, blir  att trösta sig med godis i pausen! Inbrott i massa skåp i skolan idag ca tio skåp blev uppbrutna och fem av dom var i vårt hus, Adam,olivia,karin,rebecka och hassan var dom utsatta. Men nästan mest synd om annie  som hade sina saker i olivias skåp blev av med väska,jacka, allt smink, ipod, mobil, plånbok, pengar, busskort, bankkort, säkert saker för 5000 kronor. Fan hur kan man va så svinig och sno så mycket saker? har bara en sak att säga till er, JÄVLA SVIN!


JAAAAAAAAAAAAA! Hv gjorde nyss MÅÅÅÅÅL 2-1 ! Fan vad gött. mer uppdatering kommer!

När hon inte kunde sova

Klockan är snart två det är söndag och jag har skola imorgon och självklart kan jag inte sova, för mycket prat i mitt eget huvud kan man säga. men vad gör man inte ska bläddra igenom någon tråkig tidning, Det brukar få mig att somna ;-) ha det så bra hoppas ni lyckas sova bättre än mig skriver mer imorgon! Ciaao.

När hon hade en latis söndag.

Det går bra nu, jag hoppas det går bra nu.


Igår ; Jobb igår, jo IBLAND är man duktigt, men bara ibland. Kvällen tillbringades tillsammans med Olivia, Annie, Mimmi, Elin, Johanna & Annie. Ska försöka få upp bilder från kvällen sen :) Roligaste buss resan, allsång på bussen med sisådär halva bussen som slutlinger oxå började sjunga " hanna smedberg är homosexuell HEJ pillar på sig själv.."  Det värmde verkligen, men kul var det ialf. Vackrast sjöng vi I'm Yours med, vackraste allsången på länge om jag får säga det själv. Blev en ganska tidig kväll låg några timmar i sängen och tittade mig igenom några avsnitt av west wing.

Idag ; Har nog latat mig igen heela dagen faktiskt bara legat i soffan och sett på skitprogram. Städa rummet med föresten kände att de var på tiden liksom. Händer inte så mycket annars ska ta och se lite tv med mamma nu och sen sängdags.

Morgondagens planer ; Skola precis som vanligt fast med en trevlig liten sovmorgon. Efterskolan blir det lite träning på egenhand, hatar att träna själv men Olivia är lat och Daniel är i holland så har inte så mycket att välja på, ibland är det allför synd om mig :P På kvällen finns det bara en sak att göra ... HOCKEY! inget jag tänker missa kan jag lova. Det blir nog att krypa upp i olivias säng och skrika av rädsla och glädje, Tagga.


Ciaaaao.

När hon inte orkade

Orkar inte skriva så mycket idag men blir en snabb uppdatering nu iallafall, skola idag som vanligt och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske träffa daniel sen lite. Ne uppdatera senare kanske eller imorgon !:-) CIAAO.

När hon skrek av glädje!



För att hv71 är i final och denna lycka är underbar! Den sista minuten av matchen låg jag och olivia och bokstavligen höll om varandra och skrek, våra hjärtan gick i hundratjugo.  Nu taggar vi tills måndag, första finalen :D

När hon satt på nålar

Hockey tillsammans med olivia just nu! Spännande är det kan jag allt säga er! 1-1 så länge och jag rikgit hoppas hv tar det här nu! återkommer snart! CCIIIAAAO.

När hon hade det sådär äkligt bra.

Tja

Och så här underbart kan man ha det på rasten, 20 grader i solen och hanna trivs som fisken i vattnet!

När hon satt där.


Fortfarande lektion så skriver ett till inlägg. Igentligen rast nu men orkade inte resa min lilla rumpa ifrån stolen lite för jobbigt för min del om jag säger det så. Funderar på att ta en sväng upp till sportlife sen eller så blire en shopping tur på stan, det är ju träning på båda sätten kan man ju säga ;)

Olivia kom nyss igen dörren, dryg som fan snubblar hon in i rummet, iih smartis tönt ;)  Blir hockey med henne ikväll ialf, alltid mysigt och jag är alltid lika inne i datan eller mobilen så fort en hockey match är på tv. Men jag missar inte dom bra bitarna, det kan jag lova. Det brukar låta ungefär såhär "NEEEEEJ BORT DÄRIFRÅN!" eller "JAAAAAAAAAAAA!"

Nu står hela klassen och tittar ut måste undersöka det, hah ses ;)

CIAO.

När hon varken visste in eller ut,



Sitter i skolan sådär lagom deprimerad inte kul någonstans. Försöker tänka på stavningen med mamma har klagat så det räcker nu. Händer inget kul här absolut ingenting, Ingen gör det dom ska alla sitter inne på MSN, Efterfesten m.m. Och så jag har bojkottat efterfesten, klarar inte av det just nu.. Inte än gör för ont för att se vad vissa skriver och till vilka.

Hockey ikväll iallafall måste kollas, vet inte riktigt än iallafall men det är sådant man märker.

Ciaaao.

När hon inte hade något viktigt att säga

Skämde ut mig en aning idag, det var i aulan och det var knäppt tyst massa elever som satt och gjorde prov och självklart får jag en hostattack och kan knappt andas. Ja jätte kul var det. NOT. Efter skolan upp till sportlife för att träna där uppe mötte jag daniel, anton och martin så slapp träna själv, bra det :-) ikväll blir det björn på femman <3 ingen data funkar som den ska där hemma så det är igenom mobilen bloggandet får ske nu :-)
Ciaao.

När hon kom tillbaka.


Har inte kunnat skriva på ett tag eftersom bloggen vart som den e och ja har inte orkat ta tag i någonting. Inte för att jag direkt gör det nu heller men som sagt jag tar en dagen som den kommer och ska försöka ta upp bloggandet här igen. Ska även snart göra om designen tror jag, märker vi hur det går. Jag är ialf tillbaka som mitt gammla jag med blont hår ( fråga mig inte ens hur jag lyckades ) Är inte så fullt blond som innan men har lyckats ganska bra om jag får säga det själv. Lovet spenderades med vänner och i stockholm tillsammans med släkten.

Ska försöka lägga in lite bílder senare och mer och mer uppdateringar kommer kan jag lova :) Ialf så ofta de går för kan inte logga in på min egna data typ av vissa skäl (går inte in på det) Men snart är det en födelsedag och en bärbar dator önskas, en dator utan bilder och skit. ja fy fan vad skönt. börja om på noll. Ja tack.

Återkommer senare :) Ciaaao.

RSS 2.0