huh?

och vad fan ska man göra resten av kvällen?

nöjd.

Är grymt nöjd med presenten Daniel kommer att få present av mig den 16 December, tyvär kan jag ju inte visa den här för risken finns ju att han ser den då. Men när jag kom in i affären så såg jag den med en gång och det tog inte många sekunder innan jag bestämde mig för att köpa den.

Sitter med färg i håret nu, kanske kommer en bild senare om ni är snälla. Tyvär lyckas min utväxt aldrig bli lika ljus som resten av håret men det är väl ett av alla mina i-lands problem antar jag. Tyvär blir jag grymt dålig på bilde jag tar på mig själv så vi får se! :P

1 Advent.

Idag var det som sagt julmarknad och jag som lovade mig själv att inte köpa något lyckades absolut inte! Köpte en eyeliner, Mascara, puder och en födelsedags present till Daniel som fyller 18 om cirka 2 veckor! Hade tänkt gå ner nu och lägga en liten ljusare färg i min utväxt, jag går imot strömmen i år och blir iinte brun. Jag har gjort det misstaget innan och det är inte speciellt roligt att bli blond igen till våren när man vill vara lite ljusare, det är ett tufft jobb måste jag säga er! Nej nu ska jag gå ner och ta mig en pepparkaka bara därför att liksom. Börjar inte fören 1 någon gång imorgon så det blir nog en sen kväll! Bilder på håret kommer sen om jag orkar göra något!

Lördag.




Lördag kväll spenderas med Daniel nerbäddad i sängen! Mycket mys, och imorgon blir det julmarknaden tsm med Olivia! Idag har vi även satt upp alla stjärnor m.m i huset och ljusbelysningen i trädgården! Ja julkänslan blir bara starkare och starkare!

lördag

Vaknade kl 4-5 imorses av att katten stod vid mitt ansikte och pep och ville att jag skulle upp och leka med henne. Nu försöker jag få tag på Olivia, vi hade tänkt ta en tur till stan och käka lite frukost. Ska försöka få tag på Daniel snart med och se vad han gör:)

För att skrika ut min glädje

JOHAN ÅKTE UT FRÅN IDOL!!! ja vi aalla jublade och kramades och var glada, vad jag har längtat. Dock hade jag det på känn att detta var slutet för honom. Nu kan han återgå till det han borde göra. Leka på dagis.

Fredagkväll.

Ja vi var lite folk här ikväll, bilder på det kommer imorgon! Åkte ner en snabbis till stan där inte så mkt hände, så det blev hemgång vid ett - halv två. Nu vill  jag bara ligga i sängen och  se på tv och längtar tills imorgon att bara få krypa ner och ta de lugnt med danne! Vihörs imon!

Att slita på jobbet.



Anna och Ida flätar mitt hår, det kallar jag jobb!

Äntligen helg!

En lektion idag, ja mycket ansträngande. Var ju som sagt hos sjukgymmnasten och han höll på och grejjade en massa med min nacke och jag uppfattade inte riktigt vad han sa men något hade låst sig och jag ska tillbaka på måndag. Ska snart gå ner och göra mig iordning och senare kommer tjejerna hit!

Fredag

Det är resursförmiddag idag så det betyder att de flesta lektioner här på ED inte sätter igång fören cirka 12 tiden. Ändå har Jag och Annie pallat oss hit kl 10 för att göra klart våra psykologi arbeten. Hur duktiga är inte vi? Jag drog mig ur en varm gosig säng med en gosig Daniel i och satte mig på bussen till skolan (okej dock kunde jag inte sova men ändå). Har ialf bara en matte lektion idag då vi förbereder oss inför Nationella proven, sedan ska jag till sjukgymnasten.

Skriver lite mer senare!

Torsdag.

Blir inte mkt skrivande idag heller, sov hos Daniel i natt och kom precis hem, tog mig en dusch precis och ska snart ner till stan och möta upp tjejerna för lite "frukost" på mackmakeriet och sedan shopping. Dock är inte min ekonomi den bästa denna månaden, men det ska inte hindra mig från det roliga ;) Jobb ikväll med mellan 17-22 ungefär, och sedan är troligen Daniel här när jag kommer hem. En lektion imorgon med, kr'ävande schema nu innan jullovet sätter igång. Missar idrotten eftersom jag ska till sjukgymnasiet, hoppas dom kmr fram till ngt.  Nej men nu ska jag göra mig iordning!

Onsdag.

Har spenderat hela min kväll i skolan, ja för älskar man sin skola så gör man! Nej men vi har haft öppet hus och jag har försökt ragga lite 93or till Turism linjen (Jag lärde mig för ngn vecka sen att jag går bara Turism, ingen handel! Varför vi heter HPTU och inte bara TU vet jag inte. Och under hela tvåan nu har jag trott att jag går handel..) Nej men direkt efter det så åkte jag hem till Daniel där jag befinner mig nu! :) Han tittar dock på en Liverpool match så jag satte mig vid datorn.

Imorgon är vi helt lediga så då blir det frukost på mackmakeriet och shopping på stan. Och på kvällen blire lite slaveri uppe på HV71 ;) haha nee jag har faktiskt kul på jobbet vilket är bra det! :D

Tiden går fort.




Bild ett är tagen sommaren mellan 8.an och 9.an och bild två rätt nytagen. Hur mycket förändras man egentligen?

HAHAHAHA!

Okej detta har inte så jätte mycket med mig att göra fast ändå, för kaxar du med Olivia så kaxar du fan med mig med :) Så Jönköpingsmaffian säger här och nu "LÄGG AV FÖR FAN"

HAHAHAHA!

Okej detta har inte så jätte mycket med mig att göra fast ändå, för kaxar du med Olivia så kaxar du fan med mig med :) Så Jönköpingsmaffian säger här och nu "LÄGG AV FÖR FAN"

Sneryck

Jag och olivia fick ett sneryck och begav oss ut i snön vid tio tiden för en promenad, mycket trevligt och inte fullt så kallt om man har de rätta kläderna på! Har bara vräkt i mig onyttigheter hela dagen så en promenad på det satt helt perfekt! Imorgon är det öppethus på ED för 93.orna (herregud) Jag ska sitta uppe i vårt ÖFA (övningsföretag) klassrum med våra VING skjortor och låtsas se upptagen typ. På Torsdag är vi helt lediga och då blir det stan med tjejerna (jag ska hitta nyårsklänning) sedan jobb och tillsist Daniel. Vi hörs imorgon snyggingar!

vilka är finast?


Tisdag.

Har precis kommit hem nu, jag fick inte byta bankkort eftersom jag inte var 18 än... Jävla 17 års ålder vi får ju fan inte göra ett skit. Sitter ialf nu i soffan, ska ta tag och plugga lite svenska snart. Ja har inte så mycket vettigt att skriva just nu så jag återkommer!

Turism

Turism lektion just nu, redig taggad på ett mellanmål då min mage kurrar riktigt mycket! Håller på att göra en redovisning om Väster Götland på power point, vet bara inte riktigt vad jag ska skriva och berätta om. Den är klurig.

Skola tills halv fem sedan åker jag och pappa och handlar sedan IKEA och tillsist banken om vi hinner det. Råkade ta sönder mammas bank dosa eller vad den heter. Och jag måste skaffa mig ett nytt bank kort, vill kunna handla på internet vilket jag inte kan med mitt nuvarande. Jag skriver mer när jag är hemma!


Jag fortsätter



glömde lägga in en bild från gamla tider med Daniel, här har vi min 16 års dag. Ett jävla bra tag sedan får jag helt enkelt säga.  Dock är det nog den ända vettiga bilden jag har på oss två. Tillsammans i 3 år och jag  har sidådär 3 bra bilder på oss. Bra gjort asså. Vi är sådanna linslusar :) Nästan så man borde ha en tävling, den som lyckas ta en bild på oss vinner något.. typ.

Gamla tider.

Har ju inga gamla bilder på datorn men idag trotsade jag och gick in på bdb (är aldrig inne där, vet inte varför) Och här bjuder jag på lite gamla godingar.


Hanna nybliven 16 åring, slutet av nian. ja då var man stor!


Hur mycket har förändrats igentligen?  Frisyren (som dock var snyggare på den tiden)


Jag och Löken, ja sedan dagis typ. (jag minns inte)


Jag och Joachim på Rhodos, två år sedan nu. Men träffar snubben på Rhodos nästa sommar igen! :D Föresten så ber jag om en tyst minut för mitt hår som inte längre finns kvar. Vad jag hade kunnat döda för att få tillbaka den längden på håret.


Biljard tsm med Jocke och Daniel, Ja det var bannemig inte igår! Vill minnas att jag vann (läs vill minnas).



Kväll.


Jag kan ta god tid på mig ikväll att göra det jag vill göra, jag börjar 12.45 imorgon . Hur gott som helst då hinner man göra sig iordning som man vill och man behöver inte ha en fuldag (som jag oftast har när jag börjar kl 8 och vaknar 7.20) Jag hoppas på en fortsatt snöig vecka, jag taggar snöbollskrig som satan nu. Vad som händer i min vecka vet jag inte , jobb och påbörja min julklapps jakt ialf! Nyårsklänningsjakten börjar oxå nu med, önska mig lycka till!

Snö.

Ja tillochmed vi i Jönköping har fått snö och jag tycker det är helt underbart! Ska det vara vinter kan det lika väl vara snö. Allt eller inget! Slutar om 25 min och har inget mer att göra denna lektionen så sitter här och kollar runt lite. Imorgon blir det studiebidrag och på torsdag lön, efterlängtat säger jag bara. Dock försvinner ju en del in på sparkontot till sommaren och till julklappar. Har haft en "video" dag med Olivia, ja ni som har min facebook, filmerna dyker nog upp där senare ikväll.

Sitter i skolan.

Jaa jag ska ju inte förneka att jag har kul i skolan för det har jag! Men måste jobba med ÖFAn nu och slutar om en och en halvtimme. Önska mig lýcka till.

Godnatt jag drömmer om skor.

Dags att sova kanske? Ska upp om 6 timmar och gå till skolan. Hm inte så konstigt att jag alltid har cp humör på dagarna med tanke på hur lite sömn jag får. Nej detta får bli godnatt.





Hösten är ju så deprimerande så därför bär jag bara svarta skor på hösten, ja för man bär ju svart när man sörjer. Jag älskar i stort sätt alla mina skor (ja jag är beroende av skor, vilken nyhet) så därför känns det lite synd att jag bara kan ha framme höst skorna, det blir ikea på tisdag och en till skohylla. Jag behöver en spegel, skohylla och en hylla att ställe lite ljus och fotografier på. Jag får ta ett snack med pappa när han är hemma på tyskland (för jag har ingen aning om hur man fixar ihop saker från ikea, jag överlåter det till männen)

Körkort.

För 5 veckort sedan var jag och pappa på den dära kursen för att få börja övningskörda. Just nu funderar jag på när han hade tänkt skicka in papprena så jag faktiskt får börja övningsköra? Jag hade tänkt ta mitt körkort i sisådär Maj-Juni men om det fortsätter i den här takten så får jag väl vänta lite längre. så nu kommer det låta såhär hemma : Tjata tjata tjata tjata tjata.

Julstämmning.

Om exakt en vecka så är det 1.a advent och jag är i en enorm julstämmning. Jag vill ha lussekatter, pepparkakor, adventstjärnor m.m. På tisdag ska jag börja min julklapp jakt, men funderar faktiskt på om man inte skulle kunna hitta ngt trevligt på internet istället. Största utmaningen blir att handla till Daniel, det är alltid en stor utmaning. Denna julen fyller han även 18 år och det är ju rätt stort. Så två fina saker ska jag lyckas klura ihop. Lika bra att börja nu! Om exakt 2 veckor så ska jag och tjejerna anordna stort julbak hemma hos mig med julmusik och levande ljus och vi ska baka pepparkakor, lussekatter och julgodis och självklart dricka glögg och julmust. Min Mor och far åker iväg den helgen så då får även Daniel bo hos mig så jag inte blir ensam. Var är mysigare än att spendera denna tiden på året med personer man älskar?


Söndag

Varje söndag är sig lik, sitta hemma och inte göra ett skit. Ne men har storstädat rummet i stortsätt idag och det blev ju en aning bättre än innan. Jag har total bloggtorka en dag som denna, så om jag inte återkommer sen så återkommr jag imorgon!

Hemma.

Jaa hemma ifrån Elin och en helt toppen dag! Jobbade mellan 13.30 och 19.00 och Hv förlorade (som vanligt) med 4-3. Sedan åkte jag upp till Huskvarna (där det snöade, första snön denna vintern och jag var lycklig! Snöbollskrig ;P ) Hemma hos Elin var det jag, Elin, Annie, Olivia, Johanna, Mimmi, Alle och två kompisar till han :)  Nu tänkte jag ligga och kolla lite tv innan jag somnar in för min skönhets sömn ;)

Lördag.

Blir knappt något bloggande idag eftersom jag ska till jobbet om ca 50 minuter och efter det åker jag troligen direkt hem till Elin! :) Men ni får ha en trevlig lördag!

Ikväll ser jag ut såhär:




Leggings - Gina Tricot
Linne - H&M
Skjorta - Peak Performance

hjälp mig.

Eftersom jag byter dator sisådär en gång om året (typ) så har jag inga gamla bilder kvar på mig, mina vänner, gamla vänner osv. vilket jag tycker är synd då jag älskar att kolla på gamla bilder och tänka "hur fan tänkte jag då med den frillan?" och inse att man troligen blir klokare med åren (förhoppningsvis). Så om du har någon bild på mig som är över ett år gamal så tas den gärna imot! Antinge på min msn eller email [email protected].



Vill ha!




Funderar allvarligt på att klicka hem skorna och armbandet! Armbandet kostar bara 49:- kronor så det är ju ett kap och skorna var inte alltför dyra heller. Jag älskar billigt. Och just nu lider jag av akut måste ha behov.

Fredag

Nyss hemkommen från badhuset, ush jag gillar inte alls att ta på mig bikinin såhär mitt i vintern när man är kritvit och julmusten har börjat sätta sig. Dock hade jag mina skrattanfall ute i vattnet så lite roligt måste jag ju ha haft ialf! Matte prov idag med, bra gick det hoppas jag med! men det kändes så :) Ska ta och torka mitt hår nu, vi hörs sen :)

Oh, this is the start of something good, don’t you agree? 

promenad.

Ska ut och ta en promenad tsm med Olivia nusnart! Ha en trevlig fortsatt kväll,Ciao.

extremt tråkigt.

Har extremt tråkigt just nu och sitter här och gör ungefär ingenting! borde ta och kolla på Matten snart då jag har mitt absolut sista matte prov imorgon (borstsätt från nationellaproven)! Ska bli väldigt skönt men är rädd att det kommer gå åt helvete. Ska bada på idrotten imorgon, jag hatar bad och jag hatar att visa mig i bikini på vintern! Ska ialf ut och gå med Falk senare så får se om de hjälper mig något ;)

Skolan.

Sitter just nu i skolan och har lektion, utan lärare, så ja det är ju vad mycket vi jobbar! Har haft ÖFA (övningsföretag) hela morgonen och det var en massa olika lärare här från olika skolor runt om ilandet som var här och kollade på oss, vi hade tillochmed "snygga" ving skjortor på oss. Efterskolan så drar jag in till stan och kollar på en klänning till nyår som jag spanat in. Nyår är viktigt för oss, för vi ska ha så jävla kul. punkt slut med det.

Det blir nog ett till inlägg innan lektionens slut!

Hejhå fläsket.

Fick sms från Elin om ja ville komma upp till stensholm och spela fotboll och det lät jätte kul!  men jag hade varken pengar till buss, ork att sätta mig på buss fram och tillbaka och sedan springa på en fotbollsplan. Men flickor vi tar igen det! Någon dag blir jag nog taggad ;) Men ska ialf ta en liten promenad med Olivia nu, kräver ju inte lika mycket ork det är mest höger ben fram, vänster ben fram osv. hahah ;) Och om hon och jag möts nere vid Karins studio så är det inte alls speciellt långt imellan oss =)

Nej nu blir det som sagt höger ben fram, vi hörs senare snyggingar!

Mysigt.

Idag när jag skulle hoppa av bussen stod det en unge i ca 8-10 års åldern framför mig och när vi två ska hoppa av så lägger ungen en redig jävla spya va 20 cm ifrån mina skor. Jag bara kände hur äcklad jag blev och hur det skvätte på mina skor. Ja jag har bara en sak att säga.....


ungjävel.

Kvällen.

Jag hittade inte den hobbybutiken jag skulle till men nu vet jag precis vart den ligger så jag åker dit imorgon istället! Men ska börja fixa lite med ngt som har med det att göra ikväll redan ändå. Ja vi får se hur det går! Ska alldeles strax åka iväg och käka med pappa och syster, vet ej vart men det märker man!


91.
























Ja igår på jobbet så fixade vill till våra jobb tröjor lite! Snygg va? ;) Åkte till Daniel direkt efter jobbet och sov där. Har haft två lektioner idag och om ca en halv timme så ska jag till sjukgymnasten, hoppas det går bra där. Senare ska jag ocå åka till hobby butiken och fixa lite saker och sist synundersökning. Ja en späckad eftermiddag! Jag skriver mer senare!

Jag hinner.

Skriva ett inlägg till ifrån skolan, sitter just nu i en annan datasal och väntar på att få USB minnet som går runt i klassen för att lägga in ett arbete. Ska snabbt förbi en hobbybutik på väster efter skolan och inhandla lite smått och gott.. till vad kommer ni att få senare ;) Just nu vill jag bara snabbt upp till jobbet och trycka i mig en korv, gud vad hungrig jag är! Men 1 och en halvtimme kvar i skolan så det är bara att stå ut! Nu kommer annbritt så måste logga ut! CIAO.

litet.

sitter i skolan så det blir ett litet inlägg nu! Den 25:e så drar jag, Olivia, Mimmi, Annie och Hanna till Ullared! Dags att inhandla alla julklappar en månad tidigare. Smidigare och billigare kan det ju knappast bli, ska försöka hitta smink, lösnaglar och underkläder först och främst! Nu har vi Adm. och sedan psykologi, ja ha en trevlig dag allihopa medans jag står och jobbar hela kvällen!

Det blir inte mkt blogga imorgon.


Skola mellan 8.00 - 16.35 imorgon, ja det blir fullrulle hela dagen med allt från naturkunskap (huh?), Psykologi (vi lär sitta i någon data sal och absolut inte göra det vi igentligen ska göra) och Turism (ja det är faktiskt det roligaste ämnet så helt okej). Ja efter en låång dag så lär jag vara helt slut och vet ni vad jag då ska göra direkt efter? :) Joo givetvis upp och jobba. Mellan ca 17-22. Så jag är igång från 8.00 - 22.00 imorgon! Gissa vem som kommer vara trött imorgon kväll? Ni som är mina riktiga vänner får gärna pigga upp mig med sms eller liknande :D  Nej men som sagt det blir nog ingen dator på hela dagen så får se om det blir något inlägg riktigt sent imorgon annars så kommer det på onsdag!

Hoppas ni somnar gott i era sängar, det kommer ialf jag att göra ;)

Kort varje dag!

Har gått med i www.minoutfit.se så nu ska jag försöka ta bilder varje dag! Ja vi får se hur jag lyckas, och jag ska ta kort även om ja tkr att "outfiten" är extremt tråkig!

Fotbollsgalan och allt jag säger är ...

... ZLATAN FÖR FAN!





inte bra ED.

Vet ni vad det värsta med ED är förutom skolmaten? Jo det är att skolan är iskall på hösten/vintern. Skulle aldrig kunna knalla omkring i skolan med en t-shirt utan man måste nästan alltid vara påklädd med långärmat och det brukar inte räcka, skulle jag rekomendera så är en stor stickad kofta ett säkert kort om du vill behålla kroppstempraturen!

Här är några tips på vad du kan bära på ED för att inte frysa ihjäl ;


Nyårsklänningen.

Ja om det blir som jag har tänkt mig så kommer jag ha en klänning på nyårsafton som jag kommer vara helt ensam om! Lysande ;) Får se hur duktig jag är och blir det inte bra så blir det väl en hel del rundor på stan/a6.  Borde ta en dusch nu ska snart till Daniel :)

Kom igen nu,



Ja gå med i Buzzador där du kan få testa på nya grejjer och sedan raportera tillbaka till dem om vad du tkr, anmäl dig här : https://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Smeedan

akta dig falk.

Olivia snackar om en fotbollscup som är snart och det lät såhär :

olivia, säger:
 det står såhär på lappen..
 " jag står som ansvarig för mitt lags anmälan och förstår att denna är bindande "
 menas de typ att ja kommer dö om vi inte skulle komma ?

Måndag.

Herregud vilken dag hittills, har nog aldrig varit så trött i skolan men som tur är så slutade vi redan vid 11! Hade två långa lektioner (svenska, matte) inte det roligaste men jag stod ut! Skynda mig sen hem och nu sitter jag i klädd mjukisdress och somnar snart. Ska nog träffa Daniel ikväll med :) Skriver mer senare!

Min älskling,



lätt att vi har snyggaste katten i stan!

Söndag kväll.

Ligger i soffan och ser på sex and the city och äter alldeles för mkt godis! Redan vid kl 17 trode jag och mamma att klockan var cirka 22 och att det var dags för läggdags men se så fel man har!  Just nu behöver jag verkligen pengar, ja herregud vad jag måste shoppa! Något enormt mkt just nu faktiskt ;) Men ja ni vet hur det är, dom sista veckorna i månaden och man måste leva fattigt ja då kommer mina begär fram!

Varför bara USA?

Jag har sett mina dröm skor, ja på riktigt! Men dom finns bara att köpa i USA, Jävla USA varför kan inte sverige vara världens USA? Vi har ju fan inte ett skit. Jag vill ha dom, jag måste ha dom. Fy fan vad snygga dom är!

Ialf bortsätt från skordrömmar så sitter jag hemma i mina största mjukis byxor och i en stor tröjaoch toffsen på sne. Det ända negativa just nu är att solen lyser ute. Man känner sig så enormt lat när man sitter inne när vädret är på top utanför. Det är en helt annan sak att sitta hemma när regnet öser ner. Visst har jag rätt? Jag ska ialf mysa upp mig med datorn och godis senare och se på Sex and the city the movie med mamma. Vad jag längtar tills tvåan kommer nästa år, År 2009 kommer nog bli mitt livs bästa år hittills!



sommare 2009 helt enkelt.

8 Maj, vi närmar oss.

Ja som sagt nästan bara ett halv år kvar tills jag fyller hela 18 år och blir sådär gamal, klok och vis! Något av de första sakerna jag ska göra är att skaffa mig en tatuering! Jag vet precis hur och vart jag vill ha den! Den ska vara liten och sitta nedanförnacken, alltså väldigt lätt att gömma. Jag är rätt mycket inne på att bara skriva mitt namn, men ligger och kollar på vackra citat som oxå skulle kunna funka. Dock känns mitt namn säkrast, det är personligt och aldrig något jag kommer att ändra.

Jag har tänkt mig något i typ kenzas stil, den är precis så som jag vill ha den, lite och diskret!



bilden är tagen ifrån www.kenzas.se

Nu säger jag

Godnatt! Vi hörs imorgon era snygga fan ;)

Lördags kväll



Just nu ligger vi i sängen och Daniel är helt fäst vid TVn som visar Vänner, jag har redan sett alla avsnitt ett antal gånger så jag mest tittar för att vara snäll. Visst är jag underbar? Vet inte riktigt vad som händer imorgon, ska nog bara ta det lugnt! (precis som alla söndagar) Nu ska jag försöka få honomatt stänga av tvn, önska mig lycka till!

Kvällen närmar sig

och mitt humör är på låg nivå just nu, snälla muntra upp mig.

Lördag,


Just nu sitter jag vid familjens dator och det känns lite småkonstigt då jag alltid sitter vid min egna bärbara. Det känns nästan lite som när man är på besök hos någon och långar deras dator och alltid tänker man "min är mycket bättre" ;) Är sugen på att ta en sväng på IKEA idag men just nu såhär i slutet av månaden och efter att ha lagt undan en del på sparkontot så är min ekonomi inte den bästa! Jag vill ha lön+studiebidrag nu! Får se nu vad jag ska göra på dagen idag, först och främst ta mig en dusch! Känner mig ofräshast i norden just nu eller något sådant. Ikväll som sagt ska jag umgås med Daniel, Mys! Jag behöver som jag skrev inatt en riktig umgås - mysa kväll med honom känner jag! Sitter nu och kollar igenom massa gamla bilder från "högstadietiden" Det var ett jäkla bra tag sedan.



Jag och Daniel på min 16 årsdag! Ett väldans bra tag sedan ; )

tack.

Tack mina bästaste underbaraste vänner för en trevlig kväll! Ska sova snart och imorgon ska jag umgås med Daniel, jag känner att jag behöver en riktig umgås mysa kväll med min pojkvän!

Lust att hjälpa mig?

 http://www.SuperGratis.se/?r=51196

Ikväll,

Ikväll blir det fika med mina älsklingar,

Fredag.

När man har idrott sista lektionen en fredag och det regnar ute och man är helt slut det är då man önskar att man vore 18 och hade körkort så man slipper sätta sig på en proppfull buss. Ne men bara ett halv år kvar nu sen så!

Var ju som sagt i stockholm igår och det var faktiskt väldigt trevligt (Dock fick vi bara 40 min på oss att hitta en restuarang och käka och sedan tbx). Var först på Grand hotell och fick se en av sviterna för 14000 kr för en natt, redan då tyckte jag det var sinnessjukt men sedan sa dom att den störta sviten går på ca 79000 kr för en natt! Helt sjukt om ni frågar mig då. Sedan var vi i stads huset och gick en engelsk guidad visning och strax därefter åkte vi till Vings huvudkontor, och eftersom jag är stamkund på Ving så var det väldigt kul ;)  På hemresan höll vi dock på att krocka men det är ju en helt annan historia. När vi väl kom hem vid tio så kom Daniel hit med =)

Ja jag ska ta en dusch nu men skriver mer sedan!

Läggdags?

Okej ställer klockan på 4 imorgon bitti, så om jag somnar nu så får jag 4 timmars sömn... Fan vad lyckat folket! Kom just på att jag kanske borde ställa min kamera om jag vill ta kort imorgon.. fan nu måste jag hitta den med. jag bjuder ialf på mobilbilder i värsta fall. Min katt leker anfall utanför mitt rum så jag har stängt dörren nu så jag ska kunna sova snart. Dock är Emmas dörr öppen så hon får ta skiten, yesbox. Nee nu måste jag sova hinner kanske lägga in bilder från imorgon på kvällen, det återstå att se! :)



bästa solglasögonen som kostade 5,- på H&M men som gick sönder när jag la mig ner på dom i Grekland.

Stockholm

Imorgon ska jag upp kl 5 på morgonen! Ska vara på stationen kvart över sex då våran klass + handelsklasserna ska åka till Stockholm över dagen! Våran klass ska guida upp till el stockholmo och jag ska självklart börja, önska mig lycka till. Kommer hem vid tio tiden på kvällen och då träffar jag daniel direkt efter (hinner nästan aldrig ses nu när han har praktik) så imorgon blir det inget bloggande!

Jag innan.








älskar håret på denna bild, det blir löshår tills nästa lön!




Svenska och korplag.

Har svenska lektion och Eva har lånat ut bärbara datorer till oss, ja vi är nästan lika coola som JING nu! typ. Men måste logga ut från puplishme innan hon kommer! Hörs i eftermiddag!

Föresten så har  vi startat ett korplag i fotboll, detta kan bli kul!

Ni är bäst.

Jag har nog världens bästa vänner, jag kan inte med ord beskriva hur underbara dom är! Jag vet nog inte vad jag skulle hagjort utan dem! Så mycket vi har vart med om och så mycket vi kommer att få uppleva. Jag var bara helt tvungen att säga att ni är fanimej bäst i världen!

Tisdag.

Riktigt seg dag idag! Men försökte hålla humöret uppe för Olivias skull ;) Det var inte förens på Turismen som jag och Annie vaknade till lite och satt och garvade oss igenom halva lektionen! Ska bara plugga lite och ta det lugnt ikväll, snart iväg och handla med pappa! Vi hörs sen!

Grattis!




Nu säger jag grattis till Olivia Falk som fyller 17 år! Äntligen 17 och inte 16 den lilla miniskiten, bara ett år kvar sedan är du en redig kvinna!

Ofta att jag skulle orka.

Inatt (00.00) måste jag ringa Falk, just 00.00 för att fira henne! Ja flickan fyller 17 (jag har ett halvår kvar till 18, men det behöver vi inte påminna henne om) Jag ska sjunga allt vad jag kan för henne och så länge jag kan, hon kommer bli så glad!  Imorgon ska jag plugga på fredagens turism (föresten fick jag VG på det stora provet vi hade nyss, stolt som fan om jag får säga det själv).

På torsdag ska alla åk 2 elever som går Handel åka till Stockholm, Ja och våran klass (turisterna som vi kallas) ska guida upp, stackars handels. Håller ialf på just nu och raggar ner Cecilie till Rhodos nästa sommar (ja hela gänget måste vara sammlat). Och hon är redigt taggad säger jag bara. En sak är säker tills nästa resa ialf, jag ska se till att syster har egna bikinisar, klänningar m.m. för använder hon nästan bara mina saker som förra gången, ja då blir det krig.



Måndag.

Sitter och snackar med Joachim just nu, en kompis i Norge och herregud säger jag.. han förstår ju allt jag skriver och jag mest gissar vad han skriver! Men jag blir helt klart bättre och bättre, När jag är nere på Rhodos (ja det är där jag träffar alla norskar) så sitter norskan ganska bra efter ett antal dagar! Nu vill jag ha rhodos! om allting blir som planerat och som jag vill kommer det att se ut såhär:

5/7 - Caroline + Familj (norska) och Felicia + Familj (svenska) kommer ner till Rhodos
8/7 - Jag + Familj kommer ner.
12/7 - Joachim + flickvän + kompis + familj (norska) kommer ner.
15/7 - Elin, Olivia, Annie kommer ner (FÖRHOPPNINGSVIS!)
22/7 - Hemfärd!

Skulle en greklands semester kunna passa mig bättre? :)



Söndag.

Dessa söndagar säger jag bara, ush vad jag hatar dom. Vaknade vid elva idag och gick upp ganska snabbt och klädde på mig. Följde pappa ner till stationen eftersom han skulle iväg till tyskland och jobba precis som han brukar, jätte bra att han åker och jobbar sådär för då kan han ju köpa lite smått och gott till mig på färjan ;) Hemma ialf så la jag mig i soffan och halvsov tills jag kände att en dusch skulle sitta rätt fint, där stod jag nog säkert i 45 minuer.

Lördags kvällen;
Jag åkte till Annie runt sju tiden där hon och Olivia befann sig, där satt vi och umgick m.m. och små firade Olivia som fyller år på Tisdag! Ringde Alex vid nio tiden och han var uppe på rosenlund hos Johan så dit begav vi oss oxå! Mycket trevlig kväll med mycket trevligt folk måste jag säga. Begav mig hemmåt någon gång vid två tiden och somnade vid tre - halv fyra skulle jag tro!

Hemma.


Klockan är snart halv tre och jag är äntligen hemma, vilken kväll säger jag bara! Skriver mer imorgon!

funderar...

Jag funderar starkt på att beställa hem någon utav dessa två klänningar tills på nyårsafton!






Lördag.

Ligger i sängen fortfarande just nu och vägrar helt enkelt att gå upp. Är det lördag så är det och då ska jag banne mig ligga i sängen så länge jag vill! Ne men ska nog gå upp snart och ta mig en dusch och kanske äta något, det har varit lite dåligt på matfronten nu i veckan men en frågan, vad är det för mat skolan bjuder på? I vanliga fall brukar det finnas något gott att äta ialf två dagar av fem men denna veckan har varit en stor skandal, jag har gått direkt till filmjölken som finns att ta om man blir sugen varje dag. Nej skärpning nu skolan.

Ska tillbringa kvällen tsm med Elin, Olivia och Annie! sedan får man se vart kvällen slutar... haha. Ciaao.

till dig.


Jag vet att jag har varit tråkig idag, inga roliga inlägg osv. men har varit helt slut. Skar mig djupt i fingret innan och skulle chansa på att jag förlorat för mycket blod.. skämt åtsido.Skulle ha träffat Daniel idag men han mådde inte bra så vi får förhoppningsvis kanske ses imorgon kväll/natt - ska ju först och främst vara med tjejerna som planerat - och på söndag annars får vi bara ses på söndag. Nu har vi inte träffats sen i Måndags och då var det ju inte till så mycket att umgås, jag kollade på hans match, vi kom hem och åt och sen somnade vi så jag saknar min älskling nu faktiskt!

På min spegel som jag har på mitt rum brukar jag lämna medelanden till min syster med hjälpa av en läpp penna eller kajalpenna. Det är verkligen snälla systerliga saker jag skriver som "EMMA DU RÖR INTE MINA SAKER, FATTA" eller som just nu "du har en egen spegel och snälla stöka inte ner här!" Är det bara jag som överreagerar som stora syster när det gäller småsyskon som lånar/tar saker? Eller känner någon igen sig?


Jag lovar.

förlåt men jag måste bara säga detta, vinner fjortis Johan idol så bojkottar jag fanimej svensk idol för all framtid!

SATC 2!



Håll i er men nästa sommar (troligen) börjar Sex And The City The Movie 2 spelas in, alltså SATC filmen 2 kommer! Fattar ni glädjen? Jag kan knappt vänta!

Nyår - snart här.

Ja det är ju faktiskt bara 1 och ½ halv månad kvar till nyår så snart är det dax att börja planera! Vi vet redan vart vi ska vara någonstans men de riktiga problemet är kläderna! Ja det är lika bra att börja nu, här är en favorit, och fler kommer! ;)




Heeeej neerds

Sitter nu och gluttar lite på EMA Liverpool 08, jag vill ju med! Jag har en dålig dag idag på bloggfronten! Men vad gör man? Har ialf haft sexualkunskap hela dagen och dom bjöd på kondomer vilket alltid uppskattas av ungdomar typ. Det var ialf en transexuell där och en homosexuell och jag måste bara säga att dom var ju helt underbara, vad dom bjöd på sig själva! Sådanna människor gillar jag!

Spara.

Nu har jag öppnat ett eget sparkonto så nu är det spara spara spara tills sommaren!


Hoppas.

Jag hoppas hoppas hoppas nu!!!


Har föräldrar möte nu, skriver mer senare!

Man tillhör varandra.


Ja vilken dramatik dagen har innehållit och jag säger bara en sak, vissa är man helt enkelt bara menade till att vara med! Det gäller allt från pojkvän till vänner. Och jag vet att mina vänner är starka, dom är personer jag ser upp till.

Imorgon ska vi ialf ha sexualkunskap hela dagen, Vi och HPHS2B, vilket betyder Löken och Alex, vi vet att dom saknar att sitta på lektion med oss dagarna i ända! Efteråt ska jag och Olivia (kanske elin?) till ticknet för att kolla runt lite och senare kommer pappa upp och hämtar mig för att åka ut och käka. Sedan vill jag gärna ha helg, en helt tsm med min älskade pojkvän och mina underbara vänner!

YES!



Olivia: KLART SOM FAN VI KOMMER!
Elin: JAG HÄNGER MED! om vi säger såhär, jag lovar mitt liv på det :D DANSA!


Visst ser det lovande ut? :)

Rhodos med dom bästa!

Som bekant så beger sig jag och min familj till Rhodos i två veckor under sommaren och jag hade något enormt roligt förra året tsm norskarna Cecilie och Caroline och svenskan Felicia och några fler, Samma gäng plus Joachim (som jag träffade där nere 2006 nere på rhodos) + hans flickvän kommer ner samtidigt som mig nästa sommar, vi ska självklart röja runt på Barstreet iår igen och festa loss, spela volleyboll i timmar och steka sönder oss. Men nu till det allra bästa! Under en av de två veckorna som jag är där nere så kommer nog Olivia och Elin ner en vecka!!!! Förstår ni vad underbart det är? Förstår ni min lycka? FÖRSTÅR NI HUR JÄVLA KUL VI SKA HA?? Detta är inte 100 % säkert men det lutar väääääääääldigt mycket åt att det blir så! Har jag tur kommer även Annie & Co. ner plus Mimmi! Jag säger bara såhär, sommaren 2009 kan bli den bästa sommaren någonsin!


Vill ha

Denna klänningen från www.stylebystars.se vill jag ha!


Onsdag.

En aning trött idag men inte lika trött som jag trodde jag skulle vara, men det kommer nog snart. Hade inte en så ansträngande skoldag ialf idag vilket var perfekt eftersom jag legat vaken hela natten! Efter skolan gick jag och olivia för att käka lite middag och vi bara satte oss och drömde oss bort, och kanske kan en av sakerna vi diskuterade bli sann! Vi ska kolla mera information snart!



Trött.

Ja Obama vann precis som jag trodde och hoppades på och jag somnade vid halv fyra tiden inatt och sedan vaknade jag runt sex tiden precis innan dom berättade att Obama var vinnare. Tror ni jag är trött? Ja som in i.... Det var som en mardröm att behöva gå upp nu på morgonen, 2½ timmes sömn, gissa någon som kommer vara ännu tröttare senare! Ne nu ska jag promenera till skolan! Ciao.



Och jag är igång.

Japp de varma mackorna är i ungen, madrassen är på golvet och jag sitter här och tittar på Kanal 5:s valvaka! Har lite saker att se på datorn med, och en bok att läsa om det blir tråkigt. Kan ju alltid ta mej en liten tupplur undertiden. Klockan är ialf ställd på 4-5 då resultaten börjar komma! (om jag skulle somna, vilket chansen är stor till) Zoey ligger bredvid mig och leker med sin lilla leksaksmus och vill att jag ska leka apport, är hon en katt eller hund?Bra fråga.

Har prov imorgon så är jag dötrött så går jag bara på den lektionen sen hem och sover! Skriver nog mer snart!

Nu gäller det snart,

Ja snart börjar det, jag försöker få med olivia till statiol för att ladda upp med godis men det var tydligen inte så populärt ;) Jag ska bära ner kudde och täcke och bre ut mig i soffan och ställa klockan på lite olika tider ifall jag skulle somna! Jag ska titta på valvakan i kanal 5 m. fredrik och filip som sagt! Allt som saknas är godis och någon att kolla tillsammans med!


Lycka till, till mig själv.

Hur ska jag klara av att vara vaken i natt? Har redan sovit en stund i soffan nyss eftersom mina ögon knappt kan hålla sig öppna!

Tisdag,


Tisdagar är helt enkelt tråkigt och tisdagar är min dåliga dag i veckan! Skoldagarna på tisdagar är alldrig bra! Men jag överlevde och när skolan var klar promenerade jag bort till tattuerings studion på Liljeholmen som Olivias syster och hennes pojkvän har. Tittade på tattueringen Nattis precis hade gjort och den var väldigt snygg! Snart är det min tur ;)

Nu tittar jag i skolkatalogen som kom idag, jaa den är lika intressant i 5 minuter precis som vanligt!

Idag ;






Blus; Top Shop
Linne; Gina Tricot
Jeans; Miss Sixty


4 November, Valdagen.


Valvaka i kväll/natt, vem mer ska sitta uppe och följa det hela?

Vad gör jag?

Sov hos Daniel i natt efter att ha varit och kollat på deras "hockey" match nere på Vapenvallen med Johanna, men när han nu började kl 8 i morses på KFUM så tyckte jag ju att det vore en bra ide att åka med honom så nu är jag hemma, 8.05 och jag börjar skolan 12.15... Ganska trött men inte tillräckligt för att kunna gå och lägga mig så det får väl bli lite frukost och någon film kan jag tänka mig!

Nästa hockeymatch hemma (18 November), tar vi med oss våra jobbtröjor för att trycka våra namn. Ganska kul sätt att "piffa" upp våra tröjjor tycker jag och dom får ju oss att sticka ut ur mängden lite med, så ser ni en på HVtröja med trycket hanna + nummer eller Smedberg så hojta till! ;)


Svar på tal,



Fick en fråga om vart jag hade köpt min klädhängare så tänkte jag svarade på det här! Klädhängaren är från IKEA och kostar bara 299 kronor!  =)




Måndag.

Nu är jag äntligen hemm efter en skoldag som varade mellan 8-17 så är helt slut! Ska käka snart och ta det lugnt i några timmar tills det är dags att kolla på när Daniel och hans kompisar spelar hockey på vapenvallen och sedan sover jag där som sagt! Har redig bloggtorka idag så jag återkommer imorgon!

Öfa.

Sitter på öfa lektion just nu och hinner väl inte skriva speciellt mkt, Ska se på hockey på vapenvallen ikväll med Johanna och sedan sova hos Daniel, har en stor sovmorgon imon! =) Skriver mer när jag är hemma!

Kanske.

Dags för skola igen imorgon eller jaa idag blir det ju nu. Borde jag kanske sova, men är inte riktigt på humöret. Jag gör precis som vanligt! Tittar på TV tills det tröttnar ut mig!

Kanske.

Dags för skola igen imorgon eller jaa idag blir det ju nu. Borde jag kanske sova, men är inte riktigt på humöret. Jag gör precis som vanligt! Tittar på TV tills det tröttnar ut mig!

Nytt för idag



Här är min nya klädhängare som jag har köpt idag!  Den var rätt hög så efter mycket om och men så fick vi in den i rummet på en bra plats. Jag tog bilden med mobilen så därför den extremt dåliga kvaliten! Gissa vad jag ska önska mig i julklapp? Jo en extremt bra digitalkamera! Då ska ni få se på bra bilder minsan!

sovrums problem.

Jag har köpt en klädhängare att ha på rummet men den är för hög för mitt snetak så nu måste jag möblera om! Herregud, önska mig lycka till.


ca 1 timme senare:

Det ser lite smått förjävligt ut, men vad gör man?

Tisdag kväll,



På tisdag kväll 23.20 är det valvaka med fredrik och filip på Kanal 5, jag ska sätta mig i sängen och kolla hur länge jag orkar hålla mig vaken (resultaten kommer inte in fören vid 4 tiden det återstår att se om jag är vaken då).

Söndag..

Ja det är sista dagen på lovet nu och det känns nog rätt förjävligt om jag ska vara ärlig. Aldrig att jag kommer orka gå upp halv sju imorgonbitti! Ska ta vara på sista dagen så gott det går med tv,godis och allmänt slapp. Troligen ett och annat blogg inlägg oxå om jag känner mig själv ;)  Daniel ska åka snart så hade tänkt kura ihop mig i soffan då med lite frukost, vad gör ni för att ta vara på eran sista dag på lovet?

Myspys

Daniel fick för sig att han inte vill vara kvar hemma hos honom så kvart i elva tog vi bussen från Huskvarna till Elmia och gick resten av biten ( det var 5 minus ute)  Nu har vi käkat och Daniel har krypit ner i sängen och kollar på vänner!



Jag och flickorna i Götet =)

Jag kommer från Jönköping och hejar på HVblå.

Ja jag får se om någon av filmerna vi spelade in igår kommer upp här, i värsta fall kommer dom bara finnas på Falks facebook. Om ni skulle se dem så ta det med en nypa salt för redigt så dryga är vi inte! Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag måste sticka iväg till Kinnarps Arena för att jobba, det är jag som öppnar idag med, yeey. Ska försöka skriva mer idag och slänga in en bild från Göteborg!

Lördag.


Ska ialf väg och jobba om en timme, skönt. skulle tro att jag jobbar mellan ca. 13.30 - 19,00 någon gång. Får se om jag kan ta mig till Daniel direkt efter jobbet. Behöver bara en stor kram av honom just nu känner jag. Men ikväll blir det ialf upptillbevis, HV71 möter FBK och ja ni vet nog vilket lag jag hoppas på! 

Hemma och hårt sminkad.

Nu är jag hemma igen efter en heldag i göteborg! Fick inte så mkt shoppat som jag hoppats på men det blev 3 par trosor, en ny plånbok och ett linne + en svindyr middag och världens största fika. Fotograferingen var enormt rolig! Blev jätte fint sminkade allihop, men jag som bad om lite sotiga ögon får mig en chock varje gång jag tittar mig i speglen, inte alls van vid att vara så sminkad! Med våra fullsminkade ansikten drog vi senare vidare för middag, som nog var den dyraste jag har varit med om (och den var inte speciellt god heller) men vi tänkte att det är ju inte varje dag man har lov och är i Göteborg med sina bästa vänner! Vi satt på stället tills cirka elva, då bussen hem gick halv tolv och nu sitter jag här efter en lång bussfärd, men mysig, hemma. Ska nu sminka av mig allt, eller jag ska ialf försöka! Sen blir det nog lite tv och sedan sova. Jobbar imorgon :)



inne på Olearys med flickorna =)

RSS 2.0