Göteborg.

Åker om en halmtimme så tänkte bara skriva något snabbt här, ska bli jätte kul idag med dom bästa! Kommer hem halv två inatt vi ses då ;)

Precis som vanligt.


Jag och Emma sitter uppe och ser på film, dricker julmust och äter skorpor. Precis som aaaaalltid.

Hjälp.


Imorgon åker vi iväg till Göteborg och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha med mig för ombyten! Dom ville att det skulle vara tre men jag funderar på att ha ett av ombyterna redan på mig och bara packa ner någon klänning. Frågan är ju bara VILKEN klänning? Jag har så många men ändå inte, vilka i-lands problem! Ska ialf försöka komma tidigt isäng ikväll då jag ska vara på stationen redan kl 9 i morgon. Troligen kommer jag väl somna runt två som vanligt om jag känner mig själv.

Nu håller Daniel (som hejar på FBK) på och mobbar mig för att HV förlordade ikväll (och igår), men ni vet som det trogna hvfanet jag är så låter jag mig inte knäckas, Hv är lite trötta efter SM-GULDET, så är det bara!



kanske denna?

George.


Om någon timme ska jag bege mig ner till stan för en fika på george, ja nya favoriten helt klart. Men bussen går inte fören om 2 timmar så ska se vad pappa har för mat att erbjuda idag, jag är hungrig som bara den! Tänkte passa på att inviga ett par av de nya skorna med, vilka har jag dock inte bestämt mig än för!  :)


Tips?

Någon som har dem bästa tipsen för vart man kan fynda bäst i Göteborg? Tipsa gärna isåfall! :D

Imorgon.

Imorgon beger vi oss till Göteborg och jag hoppas jag kommer hem med en och en annan shopping kasse. Sist jag var där med Daniel hade jag planerat att spendera en hel del pengar men vem kom ifrån Göteborg med shopping kassar? Ja inte var det jag ialf utan Daniel. Så denna gången hoppas jag på bättre lycka! Ikväll blir det ialf en lung kväll, tror vi bara ska åka in till stan och ta en fika på George som vanligt. Imorgon blir det ju till att gå upp tidigt med då bussen till Göterborg går vid 9.25.

Nu ska jag ta mig en dusch och städa iordning lite här, vi hörs! Ciao.

Torsdag.

Okej dåligt med uppdatering men jag har faktiskt sovit och Daniel drog precis för en stund sedan. Men nu är jag igång igen! Såg nyss bilder ifrån Blondinbellas 18års fest, någon som har lust att ställa till med ett sådant kalas i maj när det är min tur att kliva in i vuxen världen? Ni som känner mig vet att den dagen är efterlängtad och som den tur jag har fyller jag även år på en fredag. Vooohoo tårta på en fredag. Jag hade en grymt rolig 17 års fest men snälla flickor jag blir bara bättre och bättre för varje år ;)


Myskväll.

Ligger här tsm med Daniel och ser på tv, eller ja jag ska se på ett avsnitt av 90210 snart här på datorn. Håller på att ladda ner första säsongen av Beverly Hills 90210 nu, vilken tillbaka känsla säger jag bara!

Måste börja tänka på vad jag ska ha med mig för ombyten till fotograferingen på Fredag, jag vet inte vad jag ser mest ifram imot, shoppa eller fotografera. Svårt. Skor ska jag ialf inte köpa, skor får jag inte köpa. Men jag siktar in mig på lite nya underkläder och några tröjor. Ska bli underbart att spendera en dag i Göteborg med mina absoluta favoriter! Jag vet inte vad jag hade gjort utan mina män! Annie, Olivia, Elin och Mimmi :)



en sak.



Fan skärp dig!

Idag.

Denna dagen har jag trallat runt på stan tsm med Olivia, Annie och Elin och vi körde även på lunch på Mackmakeriet! :Mitt favorit ställe. Hittade en grymt snygg kavaj som kanske passar mer till våren än nu till höst/vinter men den var lite väl dyr så kände att jag ville tänka på saken och kanske inhandla den i Göteborg istället! Jag har kokat ihop en dröm outfit här, dock inte med den kavajen jag ville ha men en liknande fast mycket kortare.






Idag såg jag ut såhär :




Linne, gina tricot.
Blus, Top Shop.
Jeans, Peak performance.
Stövlar, Skopunkten.

beroende.



Okej det här är sjukt jag är helt beroende... igår köpte jag ett par skor och idag skulle jag bara kolla på ett par men kommer självklart ut ur affären med TRE par. tyvär fanns det bara bild på två av dom och inte på dem snyggaste men tar en bild på dem någon annan gång! :D


Fortsätt såhär!

Ja bloggen stiger på topplistan för varje gång jag kollar nästan och jag hoppas det fortsätter såhär! Riktigt kul att fler hittar hit och jag hoppas det fortsätter så! Nu ska jag återgå till mina otroligt inteligenta konversationer med Olivia och Jocke på msn, hoppas ni får en mycket trevlig fortsatt natt och sov så gott! =)

älskar.



Jag älskar älskar älskar dem.

älskar.



Jag älskar älskar älskar dem.

USA valet.



Jag gjorde ett test nyss på Aftonbladets hemsida där det stod att jag ville att Obama skulle vinna och det stämmer nog. Jag tror det är vad världen behöver helt enkelt, jag tror det är dags att gå till historien med en ung svart president och USA har haft sin del med tråkiga gamla vita gubbar. Om exakt en vecka är det stora valet i USA och efter att ha sett tv serien Vita huset ett antal gånger så måste jag erkänna att jag faktiskt är lite intresserad. Vem tror du vinner?


Jag lever för skor.

Jag har trallat runt på A6 tsm med Olivia lite idag och jag bestämde mig för vilka skor jag ville ha och jag måste säga att dom är jävligt sexiga på! Med 11 cm klacken blir man inte både länge (som om jag skulle behöva det) men hållningen blir så mycket bätte och hur snygga benen blir ska vi inte snacka om! Dom ska få en fin del i mitt rum där jag bara kan titta på dem , ja jag älskar skor och jag står för det!


Bara 400 kronor på Din sko, vilket kap!

Tisdag.



Jag satt nog uppe tills halv tre i gårkväll och bara snackade på msn och kul hade jag :) Men tillslut kände jag att sömnen började ta över och jag slocknade vid tre. Så idag så blev det automatiskt en sovmorgon och precis som vanligt vaknade jag av att min pappa ringde och väckte mig!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske slå en pling till Daniel om en stund och kolla läget och vad som händer idag. Får passa på att umgås med min älskade nu när vi inte har någon skola! Imorgon ska jag ialf till stan/a6 med alla flickorna. Vi ska oxå passa på att köpa bussbiljetterna till Göteborg som vi ska till på fredag! Nej nu måste jag ta tag i mitt liv och resa mig upp ur sängen! Ciao.





är det någon mer förutom jag som bara längtar tillbaka till sommaren något enormt?

Trött men roligt.

Jag är trött men jag har så pass kul just nu att jag inte vill sova! Jag har igentligen brist på saker att skriva om just nu men jag ska tänka ut något! Förhoppningsvis har jag bättre fantasi efter en natt sömn!


Ont i rumpan.


Har varit på handledar kursen för att få börja övningsköra och gud vad ont i rumpan jag fick! 3 och en halv timme sitta ner, nej jag är inte så  mycket för det! Besökarna på bloggen ökar med, kul att se! Ge gärna förslag på vad jag kan skriva om!

Nu behöver jag seriöst problem, jag har hittat några skor och jag kan inte bestämma mig för vilka jag vill ha! vad tycker du?









Alla skor kommer fran Din sko och kostar runt 400 kronor!

Firefox.

Nu har min nya design äntligen kommit upp när man är inne med Mozilla Firefox, man såg bara den gammla designen innan (iallafall jag) har precis lagt till min blogg på bloggportalen med så får se om det bidrar till något =)

Ikväll ska jag till körskolan och gå den dära kursen så man får börja övnings köra och efter det möter jag upp tjejerna för fika på George! Jag älskar lov, så skönt att kunna slappna av! och bara känslan av att veta att jag har klarat alla prov som var förra veckan gör det mycket bättre!  Nu ska jag njuta av lovet och bara ta det lugnt, umgås och shoppa! Tänkte börja med att lägga undan pengar till sommaren nu med, ska ta ut en 500 sedan och lägga undan och funderar på att göra så varje månad nu (fick ju även 2000 mer i lön än vad jag trode jag skulle få så nu gör jag det med gott samvete)

aaaaj.

Jag har en katt som sitter fast i min arm med klor och tänder instuckna i armen. Det gör sådär lite half ont men hon är ju så söt så vad gör man. Nu väntar jag på att Beverly Hills 90210 ska börja, vilken tillbaka känsla. Frågan är om orignalet eller den nya är bäst?



vs.







Myskväll.

Jag och Daniel har legat i sängen i princip hela kvällen och bara myst! Tittar på vänner, pussats och kramat =) Just nu försöker han lura i mig att han har knäppt upp min bh med fötterna. Hur dum tror han att jag är?

Imorgon ska jag till körskolan, äntligen dax för mig att börja övningsköra och i Januari böjar min trafikantutbildning i skolan. Jag ska banne mig ha det dära körkortet i Maj! Nu ska jag ialf få massage precis vad jag behöver efter en månads ryggont!

Ny frisyr.



Håret är blondare och ganska mycket kortare! Här är en bild på det ialf, kanske inte världens bästa men ändå.

Städa rummet!

Just nu ¨håller jag på att städa mitt rum, jag gör det medans jag ligger i sängen och kollar runt på datorn. Jag kanske inte direkt stäääädar det men jag tänker att jag gör det och det är ju tanken som räknas?

Söndag

Igår kväll när Olivia och Annie hade gått tog jag saxen och klippte av mitt hår. Okej kanske inte allt hår men sisådär 10 cm kanske. Jag  vill ha bort allt det slitna och nu när håret är färgat och klipp (allt helt av mig själv) så tycker jag faktiskt det har blivit riktigt bra! Jag har ju desutom mitt löshår som jag oftast använder. Kanske kommer upp en bild på håret senare.


Ska ta en riktig storstädning av mitt rum idag med, det ser ut som ett krig har pågått här inne. Det är så stökigt att tillochmed jag tkr att det är för mycket! Senare ska jag träffa Daniel =)

Bilder.

Här kommer bilder från fredags kvällen!



Klänningen är ny och från Gina Tricot. Igentligen är det en kjol men jag tyckte det var tusen gånger snyggare att andvända den som klänning!



Jag och min Falk : )



Jag, Elin och Lucas ;) Världens sötaste hund, ska skaffa mig en egen en vacker dag!



Jag och Mimmi <3



Matchar rött och lila mycket bra! Men fryser man så gör man!



Detta är beviset på hur kort Falk är, Jag och Elin festar inte utan våra klackar (då vi båda blir ca 180 cm långa) och Falken når knappt upp tll våra axlar ;)

Med flickorna.

Har jobbar hela dagen och nu sitter jag här i mitt badrum med Annie och Olivia och vi har värsta frisör skolan här, klippning och färgning, på annie och olivia. Jag färgade mitt hår igår eftersom jag ville vara snygg till kvällen ;) Ska bara ta det lugnt ikväll, tror jag, man vet ju aldrig vart kvällen slutar. Imorgon ska jag ialf ta en storstädning på rummet och sedan gosa med min älskling =) Lägger upp biilder från gårkvällen senare! =)



läggdags.

Efter en otroligr trevlig kväll tsm med Annie, TorpaAnnie, Mimmi, Elin, Olivia, Madde och Lucas (vovven) så ligger jag här i sängen och ska nu sova. Jag avslutar kvällen  på mitt perfekta vis, Min bärbara, lite vänner avsnitt och katten =) Bilder från kvällen kommer imorgon!

Fredag.



Klarade både matteprovet och psykologi provet, jag är överlycklig! Sedan har jag fått in ca 900 kronor på mitt konto men jag har ingen aning vart ifrån jag fått det?? Jag menar lönen får jag inte förens på Måndag, men jag tackar inte nej till lite mer pengar! ;) Har såklart shoppat lite som vanligt när jag får lön, visar sen vad för något =)

Nej måste göra mig klar nu! Ciao.

Välkommen!





 


Här är min nya design, vad säger ni? :D Tack till http://saftflicca.blogg.se/starquality/ !! Har jobbat ikväll, Hv vann med 6-3 (tror jag) och Liv var tvungen att avsluta för hans fru höll nämligen på att föda! En lite Harry blev det, grattis! Borde lägga mig i sängen snart så jag är pigg imorgon på provet, herregud önska mig lycka till. Efterskolan ska jag och Olivia (ja trodligen fler) fira att det är lov med mackmakeriet! Ska se om klänningen från Gina finns inne med, vill ha tills nästa sommar!  Jag vet att det är tidigt men tänk dig jag+klänningen+grekland. Jag känner bara kärleken


Design klar!

Designen är klar och jag är verkligen super nöjd! Jätte fin blev den, Tack! :) Ska jobba nu så jag får se när designen kommer upp här på bloggen men det blir nog snart hoppas jag, kan knappt vänta! Tjejen som gjort dehär är jätte duktig!

Heja Hv.

Nu ska jag ta en dusch sedan blir det jobb, mer än så blir det inte idag!

lycka till.

Imorse innan jag gick till skolan frågade jag daniel om han var kvar hemma hos mig när jag kom hem sedan (slutade tidigt idag) han sa mumlade ja men jag borde ha anat att han inte uppfattade ett ord av vad jag sa med tanke på att han var halvt död och sov så när jag kom hem från skolan var det såklart igen Daniel kvar i sängen. Ringde honom och han mindes så klart ingenting (som vanligt när jag försöker samtala med honom på morgonen). Men jag är inte bitter. Jag tycker det är ganska gulligt ;) När jag inte säger något viktigt då..

Har ialf gjort mitt Turismprov nu, och det var inte lite frågor ska jag säga er! ca 34 långa frågor, nej men det gick hyfsat bra ändå tycker jag. Nu väntar jag på mamma och så ska vi nog troligen dra någonstans och käka! Klockan 5 blir det jobb igen, Olivia jobbar ikväll med så det ska bli kul! :)

huh?



Såhär blir det när hanna har tråkigt, massa blogg inlägg. Jag börjar fundera på vart daniel är och när han kommer. Klockan är ju ändå nio och jag börjar 8 imorgon bitti så det vankas läggdags (dock somnar jag ju ändå inte förens kl 1 nästan varje natt) Här är en bild från i fredags när jag var och fikade med Annie, Elin och Olivia. Extremt dålig bild på mig men här har ni mig med mörka ögon. Känner knappt igen mig själv, Både mamma och Daniel har sagt till mig att hålla mig till mina blåa ögon för det är ju trots allt ingen Hanna med bruna ögon. Men ibland behöver man förnya sig lite och då blir det perfa med färglinser.

Storstad vs. Småstad.



Ja jag säger det en vacker dag så kommer jag att vara bosatt här! Så är det bara helt enkelt, Hur är ju frågan men jag är ju bara 17 så jag har lång tid på mig att tänka ut den saken! ;) När min drömstad är new york så är ju frågan hur jag orkar med Jönköping, inte ens jag vet. I värsta fall får jag väll flytta tillbaka till Göteborg, lite storstad måste jag få!

Väntar.

Jag tänkte skriva ett ilsket litet blogg inlägg här men jag låter bli, det blir bäst så.


Nu väntar jag på att Daniel ska komma hit, Han kommer väl om sisådär 2 timmar kanske när han har praktiserat klart där han är, kommer ej ihåg vart. Nu bryter jag snart ihop av hunger, jag ska äta snart. Måste bara vänta på att mamma och pappa ska laga klart maten, äta lite så dom bli glada och sedan ta mig en stoor tallrik filmjölk.

Göteborg.

Ska ju snart till Göteborg med mina kära flickor, önskar dock jag hade fått mer tid inne i staden (har varit på sådant shopping-i-göteborg humör hur länge som helst nu) Jag vill bara strosa runt i alla butiker i flera timmar! Får se om jag kan ta en tripp upp dit snart igen oxå =) Nu när jag åker dit ialf ska jag försöka hitta ett par snygga vantar, halsduk och mössa. Lite snygga nya underkläder och saker man helt enkelt behöver! =)


svinkallt + bloggdesign.

Det är enormt svinkallt i mitt sovrum, dock tycker ju jag att det är svinkallt överallt nu för tiden. Det hade något med blodcirkulationen att göra mer än så vet jag inte! Har pluggat turism i en timme nu och jag tror det sitter tills imorgon faktiskt! Ska snart sätta igång med psykologin, jag ska bara få in känslan först.

Har äntligen hittat någon som kanske kan ta tag i min bloggdesign, ush den jag har nu är ju inte speciellt på topp men det ska denna person få fixa! Jag länkar så fort designen är uppe, vet inte när det är men det märkar man! Nu känner jag starkt för våfflor faktiskt, ska se vad jag hittar i köket!

Plugga plugga plugga

Ja nu ska jag städa iordning mitt skrivbord, göra mig något att äta och plugga plugga plugga!! Mycket ska jag plugga, tills det  verkligen sitter. Jag skriver igen när jag behöver en lite pause!

Paniken.

Bröt totalt ihop i skolan idag, så mycket framför mig nu! Två stora prov, herregud fan mår illa bara jag tänker på det. Har precis kommit hem nu och har tatt en dusch, ska göra mig iordning nu och sedan försöka kolla lite på plugget igen innan jag ska åka och handla och sedan jobba!  Skriver mer sen, ciao.

Hjälp?

Jag måste fixa designen här snart, om någon känner att han/hon är bra på den saken och gärna vill hjälpa till så mejla mej! [email protected]

Måndag kväll.

Jag har panik, PANIK! fan jag har så mycket nu! Varför lägger lärarna alla prov veckan innan lovet? vavava?? Imorgon börjar jag kvart över nio medans resten av de andra börjar 8, suckers! Jag har även något möte klockan tio till elva, kan ju va intressant. Nu längtar jag bara tills helgen och lovet, jag längtar tills Göteborg, jag längar tills att få bara slappna av med min älskling och jag längtar tills att bara få vara ledig!

Dags för dusch nu, men det kommer kanske ett litet inlägg sedan igen! Ciao.



Bloggkoll.

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/51325/hs?claim=wtfthdcpxgr">Följ min blogg med bloggkoll</a>

när föddes du?

hörde idag :  "vad är butt??"



det är en kroppsdel.... MEN HERREGUD! 

Full rulle hela veckan.

Ja jag har verkligen fullt upp hela veckan! Det är bara idag jag får koppla av och ändå måste jag börja plugga på psykologin idag så det blir väl inte helt lugnt. Min vecka ser ialf ut såhär:


Måndag; Skola mellan 8.00 - 17.10 blev det idag,Ett matte prov på morgonen, resten av kvällen ska jag ta det lugnt och försöka plugga lite.
Tisdag: Jobb, Hinner hem ngn timme efter skolan och plugga psykologi och turism innan jag måste till kinnarps och därifrån kommer jag nog inte förens vid tio tiden.
Onsdag: Fika efter skolan tror jag var insrkivet, sedan hem och plugga igen och frammåt kvällen kommer Daniel.
Torsdag: Först har jag Turism prov, inte alls stressad.. Ja HV har match igen så det blir jobb där för full rulle igen! Försöka plugga lite innan med och sedan jobbar jag väl mellan 17 och 22 antar jag.
Fredag: Psykologiprov kl 8 på morgonen, alltid redo. Kvällen kommer spendera med alla tjejerna vad vi hittar på blir väl lite småfest och umgås.
Lördag: ja ännu en HV match och alltså jobb, men nu är även lovet igång så nu kan jag slappna av. På morgonen/dagen ska våran klass (tror jag) stå på stan och försöka få lite rosa band sålda inför klassresan i trean. Det är tydligen rosa lördag på stan då. Sedan vid 4 åker jag upp för jobb på kinnarps och direkt efter tar jag mig hemmåt tillsammans med flickorna för här ska hår färgas och slingas!
Söndag: Inget inplanerat med om Daniel kan så blir det nog en mysdag med honom.

Det är kul när man har saker att göra det ända som förstör allt är proven, jag har snart panikångest.

Skolan,

Ja det är en lång dag i skolan idag, 8-17 vilken tur att jag har sådan underbar klass så man står ut då! Matte prov imorses vill inte ens tänka på hur det gick. Ska hem snart, får se om jag drar till daniel ikväll eller om jag stannar hemma och pluggar lite (ush). Nej ska återgå till något annat meningslöst nu (eftersom jag är klart med allt)

Falk möter Björn Gustafsson.

Igår träffade Olivia Björn Gustafsson en del av deras samtal lät såhär :

Olivia : MIN KOMPIS HANNA SMEDBERG ÄLSKAR DEJ!
Björn : Vem är Hanna Smedberg? Är det hon? (Björn pekar på Annie)
Olivia : Nej hanna är hos sin pojkvän men hon älskar dej ändå :D

Jag är ett steg närmre nu vet ju björn att jag finns! Nu jävlar asså!



Tack olivia ;)

Fetto julmusten.

Ja skratta hur mycket ni vill men jag har en kanon söndag tsm med julmusten! Enligt min åsikt är det aldrig förtidigt att börja dricka detta jag hade kunnat göra det året runt!  Har pluggat idag med som sagt och ja just nu får jag inte in speciellt mer, Men ska försöka plugga lite innan jag somnar med sedan eftersom jag går 8-17 imorgon och sedan ska jag vara med Danne. Sedan på tisdag ska jag försöka börja med psykologin lite på jobbet om jag hinner, brukar ju inte vara så mycket att göra när man öppnar och när matchen pågår.

Innan göteborgs resan ska vi ta en helkväll med hårfärgning och klippning med mera. Ja slingor behöver göras, utväxten behöver färgas. Snygga som fan ska vi vara! Ska försöka snygga till mitt löshår nu med, klippa det i topparna och sådanna saker. Behöver köpa nytt snart, det är så slitet. Jag ska försöka hålla i lönen med när den kommer så jag kan shoppa extra mycket i staden!

Fotografering.

Annie har vunnit en dag i göteborg med fotografering inkl. smink och hår fixat med tre ombyten och hon får ta med sig 4 vänner! Så den 31/10 beger vi oss till Göteborg för att först spendera lite tid på stan och shoppa och sedan gå till studion för smink och fotografering av alla oss! Det blir Jag, Annie, Mimmi, Olivia och Elin och jag kan tänka mig att bilderna kommer bli något otroligt vackra! ;)  Självklart tar jag med mig kameran och fotar förfullt i min favoritstad! Ja vi har tur vi, först vinner vi en resa till Linköping där vi får gå på melodifestivalen och nu en Resa till Göteborg med fotografering. Turen ligger på våran sida helt enkelt!


Söndag.

Först och främst tar jag och säger grattis till Annie som idag fyller 17 år, GRATTIS! :) <3


En smått förbannad Hanna spenderade sin kväll igår hemma hos Danne tsm med Martin, men frammåt elva tiden kanske började jag ljusna upp och jag var inte längre en förbannad Hanna. Ialf för första gången på länge tog vi oss en sovmorgon där vi låg och myste eftersom att nästan varenda gång vi sover där måste någon av oss upp tidigt. Frammåt kvart i tre begav jag mig hemmåt och här sitter jag nu, ny duschad och iklädd mjukiskläder. Sitter oxå och pluggar som en liten dåre eftersom vi har en vecka full av prov denna veckan, nej ingen press alls har jag på mig..

Nej nu måste jag som sagt fortsätta plugget, CIAO.

Lördag.

Vaknade som vanligt upp med en enorm huvudvärk idag, ush börjar bli riktigt jobbigt nu! Funderar på att göra upp ett bubbelbad som jag kan krypa ner i och bara slappna av. Ikväll blir det nog bara till att ta det lugnt tillsammans med Daniel skulle jag tro. Vi får se vad kvällen bjuder på.

Fredagkväll.



Hade en perfekt fika-fredags kväll! Satt på coffehouse by george (heter, stavar?) tillsammans med Annie, Elin och Olivia, tack tjejer ni är bäst! Satt och tjattra på i 4 timmar innan vi åkte hem och nu ligger jag här! Ska sova nu, vi hörs imorgon!




Fredagskväll.

Kvällen kommer speneras med Annie och Elin, skriver mer sen ! :)

Fel av mig

tog fel på tiden så jag har ingen brådska till jobbet, tyvär jag ingen mat hemma så det får bli det klassiska en tallrik fil och macka till lunch idag. Herregud vad jag  är hungrig, Lax i skolan idag inte helt fel faktiskt, var rätt god och gick absolut att få ner i magen så jag lovade Jocke att äta två bitar (vi vill ju inte att jag tynar bort, hahha och man fick bara ta en så jag skulle vara sådär lite crazy) men annie svek mig och jag fick nöja mej med en halv bit. Detta har som sagt nu slutat i hunger! Vi i våran klass måste verkligen släppa taget om varandra och våga gå och ta mer mat själva. Hahaha ;)

Jag skulle bli bättre på att ta bilder med mobilen och jag håller ju sällan det jag lovar( haha ) .. så det var ju inte en förvåning ;)

Jobb.

Sitter här och försöker plugg, ja jag gör mitt bästa! Måste verkligen laga något jag kan äta nu eftersom jag måste gå till jobbet om en halvtimme nu insåg jag. Ja Hv möter timrå hemma och det betyder jobb för mig, ni finner mig på kinnarps arena! Ciao.

Nu är julen äntligen här.

Ja nästa vecka är det bara 2 månader kvar tills julafton och julen har redan börjat smyga sig fram.  Och något utav det bästa med julen finns nu i butiken att köpa, julmusten. Så gott men så onyttigt. Ska nog ta det lite lugnt med julmusten detta året då jag tycker det nog är det godaste man kan dricka, blev lite mycket förra året ;) Fast när jullovet sätter igång har jag inga gränser när det gäller musten och julgodis. Oj vad mycket ju det blev nu, ska kanske njuta lite av hösten först ;)


Fan oxå.

Blev hungrig och gjorde mig 3 våfflor, fan oxå nu måste jag ta en runda på rull bandet. Måste medela att idag gick jag båda till och från skolan med skoskav. Den du!

Ajdå.

Glömde blocket med alla anteckningar i skolan insåg jag när jag skulle börja plugga så jag tog en timme och gick igenom det till provet som står i boken så nu kan jag det helt galant! Funderar på att ta itu med matten med dock slutar det alltid med gråt då jag inser att jag inte kan någonting, ja jag valde ju som sagt bort matte b igår.

Ush jag hatar dagar när man vet att man måste plugga, imorgon blir det ialf jobb så då slipper jag det!

Kort skoldag.

Skulle igentligen haft två lektioner men Naturkunskapen blev inställd så vi slutade vid redan 10.55. Nu sitter jag här iklädd mjukiskläder och ska sätta igång pluggandet. Ush inte sugen alls! Men vad gör man inte, rätt skönt att ha min laptop nu när det är så mycket plugg då är den väl till använding! Nej nu måste jag sätta igång!

Godnatt.

Ligger i sängen nu och tänkte påbörja en av de fyra böckerna jag har lånat, kan inte riktigt bestämma mig för vilken så får se hur det går. Börjar halv tio imorgon så det blir sovmorgon för min del! Så skönt, var något enormt trött i morses när jag vaknade och ville absolut inte gå upp. Kan nog ha något att göra med att Daniel sov bredvid mig och när han gör det är det inte så lockande att stiga upp för det är ju så varm och mysigt i sängen då. Täntke gå till skolan imorgon som jag gjort idag, tar ju bara 10 min dit så det är en skam att jag igentligen tar bussen varje morgon men nu är jag för snål att köpa nytt busskort så jag får väl gå nu och passa på att ändå röra mig för en gångs skull. Har endast två lektioner så resten av dagen ska bestå av plugg, åtminstonde 3 timmar. Jag ger 1 timme för varje sak, det är mycket för att vara jag. Ne nu stänger jag ner datorn och påbörjar en av böckerna, vet inte varför jag läser så sällan för när jag väl är igång med läsandet så älskar jag det. Har väl aldrigt rikigt tid, jag sparar allt tills grekland då man läser ut en bok om dagen nästan vid poolen. Får dock se hur mycket jag orkar nästa år med tanke på våra planer inför kvällarna där nere ;) Nee en och en annan bok hinner jag nog att läsa ut, tro mig! Nej nu räcker det, Godnatt!

Zzzzzzz....

Somnade innan när jag skulle plugga jag antar att det inte är något bra tecken så jag tar det imorgon istället, alltid samma gammla visa. Nu sitter jag här med Aftonbladets bevakare på hockeymatcher, ja om bara 7 minuter början matchen mellan HV71 och Färjestad och som den hockeynörd jag har blivit så måste jag ju veta hur det går. Om jag lyckas flytta upp körskolan den 27/10 ska vi nog faktiskt åka upp med resten av HV71s fans till Linköping och kolla på matchen där, det vore något. 

Soffdagen.

Ja dagen spenderas i soffan dels för att jag är så enormt trött och dels för att jag verkligen måsta plugga! Har tre prov imorgon i matte, Turism och Psykologi. Jag fasar mest över matten, jag var idag och valde bort matte b som jag igentligen skulle ha läst nu till vårterminen. Känner att jag aldrig skulle klara Matte B så jag valde trafikantutbildningen eftersom jag ska ta körkortet i samma veva där istället. Så det blir ju bra att läsa den kursen så får jag lite extra hjälp så ska jag förhoppningsvis ha mitt körkort lagom tills mitten av maj. Nej nu ska jag kolla igenom Turismen lite! Ciao.

Denna hunger.

Ja denna hunger alltså, det var ingen vidare käk i skolan idag så vi käkade filmjölk istället och de kurrar rejält i magen nu! Så fort min syster har kollat klart på sin film så ska hon göra mig sällskap upp till pizzerian. Det var antinge det eller köttbullar och makaronen så det var ju en rätt så enkel sak att välja. Nej nu ska jag bläddra igenom nya Cosmopolitan i väntan på min syster (jag har mutat henne med godis om hon följer med) .


Mössa H&M, Tröja Vero Moda.

nu ska jag...




nu ska jag lägga mig i sängen och se på The girls next door (ni vet kendra, holly och bridget hugh hefners ex eller ja flickvänner då i serien). Det är sådant jag roar mig med sena kvällar. Härom dagen sa Daniel att Hef inte alls hade varit ihop med dem och att det bara var ett pr trick, onödigt sagt, jag blev ledsen.

(A)

älskling om du ser detta och typ känner att du skulle vilja överaska mig med något fint så har jag lite saker här som jag med glädje skulle ta på mig.



JAG HAR HITTAT DEN!

jag har hittat min sladd till mobilen som kan föra äver låtar och bilder mm. Som jag har letat! Herregud. Och vart låg den? Jo i förpackningen den kom i, jag fattar inget. Jag har ju letat där minst tio gånger innan:S  så nu ska jag bjuda på lite bilder från och med augsti:


i skolan kör vi på rosa, detta var i början för nu är allt nerklottrat.


Någon av de första dagarna i skolan, Elin och Annie =)


Min kärlek :)



måste ha.

Såg en klänning på Bikbok för någon vecka sedan som jag blev helt förälskad i börjar bli rädd över att den inte ska finnas kvar tills nästa lön så funderar på att köpa den nu och leva snålt resten av månaden. Ska nog ta en sväng förbi a6 imorgon efter skolan innan min älskling kommer hit och prova den.

mys med tjejerna.

Har jobbat hela dagen nu och har precis kommit hem, ska till bussen om 10 minuter och möta upp annie och olivia inne i stan för lite fika! :) Skriver mer när jag är hemma sedan igen.

myskväll.


Aj min rygg har aldrig gjort såhär ont i hela mitt liv! Kan knappt böja mig. Iallafall kvällen slutade nu ialf hemma hos Daniel, en myskväll precis vad jag behöver :)

äntligen!

Och så var äntligen praktiken över! Fick nyss ett sms från annie om hur snälla dem varit som gett henne massa saker hennes sista dag. På min praktik visste dem knappt att det var min sista dag och brydde sig knappast om att säga hejdå. Nja vi hoppas på bättre ställe nästa gång! Har längtat tillbaka till skolan ialf dessa tre veckorna, ja skolan är så bra så man längtar tillbaka! Denna helgen blir lugn, riktigt skönt tycker jag! :) Imorgon blir det ialf jobb och får se vad jag hittar på för något ikvälll och imorgon kväll :) Nu ska jag ialf åka iväg och käka, Ciao.

jag borde få pris.

idag har jag jobbat från 09.00 till 22.30, det är starkt jobbat tycker jag! Fick dock endast betalt 5,5 av timmarna eftersom jag jobbade på praktiken mellan 9-16. Nu ska jag sova efter en låång dag, Godnatt.

jag måste..

jag måste sova nu (se på tv i 4 timmar i min säng) så jag orkar upp imorgon.

Hjälp till.

Hälp till att förändra synen på våldtäkter, cirka 26000 personer har skrivit på gör du det oxå här.


nya favoriten.

Nya favoritbloggen är Fotbollsfrun, jag måste verkligen älska elaka människor.






Attans oxå.

Det posetiva med att ha jobbat i städ/frukost i 2 veckor nu är att jag inte har behövt tänka på frisyr och smink något alls, så skönt att bara ha vaknat och klä på mig/upp med en slarvig toffs och sedan klar. Men nu ska jag stå i reseptionen (heter det så?) och då måste jag ju se något bra ut. Det är ju trots allt ett hotell och tänk om typ Måns Zelmerlöw fått för sig att åka till Jönköping och bo på John Bauer hotellet, ja då måste jag ju vara snygg. Chansen är väl lika med 1 på 9000000 men ändå, drömma går ju alltid.

Nu ska jag se på hur folk super sig fulla på färjan och hoppas på att Daniel kikar in på msn så jag får någon att prata med.

är jag så tråkig?

Jag och katten är extremt uttråkade men att hon ska ligga här bredvid mej och se död ut? Så tråkig är jag väl inte?


snusk?

Ja idag när jag skullle bädda en av sängarna låg där ett par trosor och på golvet en kondom.. om jag blev äcklad? Svar JA.

Aj!

Igår kväll kom Daniel hit tillslut och vi spenderade kvällen i min säng och kollade på Vänner på min nya tv, så skönt att ha en stor nu (32 tum) istället för den pyttelilla jag hade innan. Idag har jag varit på vårdcentralen och sedan åkte jag till min praktik och det var inte kul kan jag lova! Jag har haft ont i ryggen i cirka en vecka nu men idag efter att ha bäddat cirka 8 sängar brast det, de gör så ont nu så jag vill bara brista ut i gråt så fort jag måste böja mej ner.  Efter att ha snackade med dem om att jag inte kunde bädda sängar mer nu så fick jag gå hem och självklart hade jag glömt mina nycklar! Men de löste sig tillslut så jag kom in.

Plugg väntar nu, Ciao.

Yez,

Han nappade men jag har ingen aning om när han kommer, så jag går till bussen snart och chansar. Ska duscha en snabbis först med, för lite fräshighet kan jag ju bjuda på.

Jag fjäskar för min pojkvän.

Daniel vill att jag ska komma till honom och jag vill att Daniel ska komma till mig så jag skickade iväg detta fjäskiga sms:

"Jag kan möta dig och så kan vi se på vänner och sedan kan jag köpa något att dricka och lite godis och så kan jag klia dig på ryggen, mmmh vad mysigt :) "

Nu ska jag bara vänta och se om han nappar.

Bilder ifrån kvällen.









Gårdagen.

Gårdagens kläder :


Linne, Gina tricot
Jeans, Miss Sixty

Mat.

Jag måste ha mat, och det är nu! är något enormt hungrig och jag hittar inget att äta, i värsta fall får jag gå upp till pizzerian och beställa en Capri (jag har dissat  Vesuvio som har varit den ända pizzan jag ätit i 11 år typ eller något) Dock är ju capri inte en sådan dära jätte stor skillnad, en vesuvio med räkor ;) haha.

Ne nu kommer falken snart, ciao.

sådär halvsnygg.

Ja man är inte speciellt vrål snygg när man har blött hår, en handuksturban på huvudet, osminkad och mina glasögon (som föresten ser ut som roberts, ni vet den dära animerade gubben på reklamerna för ngn boxer-tv grej) Funderar på att smsa och väcka Olivia, hon borde nog inte sova mer tycker jag! :)

Ne nu ska jag få lite kontroll på saker och ting, hörs sen! Ciao.

sova ut?

Ikväll var hela familjen sammlad i soffan, ja alla vi fem var nertryckta i soffan och tittade på Mamma mia the movie och den den var lika bra idag som förra gången! Mamma och pappa hade inte sett den än men dem älskade den, men vem älskar inte den filmen igentligen? Jag blir ju bara lycklig efter de första 5 minuterna in i filmen. Nu har jag gosat ner mig i min säng och satt på vänner på tvn, som föresten ska bli film vilket tydligen är bestämt nu. Gissa vem som ska se den?

Imorgon ska jag sova ut lääääänga (fast troligen kommer väl olivia smsa vid åtta för hon är för ivrig inför kvällen) Ska bli riktigt kul! Kommer visa bilder på söndag! Nu ska jag forsätta se på vänner och sedan sova så jag är pigg och redo imorgon! Ciao.

vill ha!

är det någons garderob jag vill ha så är det Elin Klings! Snygga kläder nästan hela tiden, ge mig!

något förslag?

ÄNTLIGEN HELG! gud vad jag har längtat denna veckan, var inne idag och lämnade mitt cv i en affär, nu får vi se om de nappar. Snart ska jag och Olivia promenera upp till a6 men idag får jag verkligen inte shoppa måste hålla inne nu resten av månaden efter dessa två veckor eller har det kanske bara gått en vecka? Jag vet inte men mycket pengar är det! Och ikväll ska jag se på Mamma mia the movie med hela min familj, precis vad jag är sugen på en riktig hemma kväll med mys. Ska nog gå in på Coop senare och köpa mig en onödigt stor godis påse, för ärligt vad är en myskväll utan godis?


ansiktskräm = misshandlad.

Ja för cirka 10 minuter sedan tog jag lite av min ansiktskräm på mig och hur slutade det? Jo nu har jag röda utslag i ansiktet det ser faktiskt ut som jag är misshandlad! En stor röd rodnad på kinden, helt röd under ögonen (vilket som ser ut som blåtiror)  och lite vid munnen och hakan (men de delarna har jag lyckats dölja rätt bra med concealer) Ska träna snart och då vill jag helst köra osminkat så får väl se om folk tittar på den starkas "misshandlade" tjejen. Men om jag har tur försvinner väl märkerna tills dess!

ryggont.

Ryggen värker fortfarande men ändå tänkte jag ge mig på träning ieftermiddag tillsammans med Daniel och Martin. Gör ju inte så fruktansvärt ont i ryggen när jag springer det är väl mest när jag böjer ryggen ordentligt. Ska nog hålla mig borta från allt som har med rygg och mage att göra idag, vore en bra ide.  Ska plugga lite iallafall innan jag åker iväg till gymmet, bara för att man har praktik så betyder inte det att man slipper skolarbetet, absolut inte. Sitter nog  2 timmar varje dag nu efter praktiken och pluggar på Turismen, Psykologin och Matte. I vanliga fall så sitter jag max 1 timme i veckan, inte så konstigt att mina betyg ser ut som de gör. Några mvg och lite fler vg kanske inte skulle skada,ska se om jag orkar ta tag i det nu tills nästa betyg sätts. Har ialf klarat det i 1½ vecka nu!


Hur ska det gå?

Ja imorgon ska jag jobba i städet och jag undrar (ursäkta språket) hur fan det ska gå till. Min rygg har värkt hela  veckan nu och jag kan knappt böja mig. Lycka till att jag ska kunna bädda en säng! Ska ialf försöka träna lite imorgon får se hur mycket jag orkar, de gick ialf bra att springa (då man inte böjer sig så mycket) och sedan ska jag umgås med min älskade danneman :)

Helgens favorit.

Har pluggat hela eftermiddagen känns det som nu så är helt slutkörd! Längtar tills helgen en aning, ja jag går inte ut med vad som händer i förhand av vissa skäl men säger efteråt. Ser nästan framåt att få ta en sådan dära härlig låång dusch sedan sätter man sig på rummet och sätter på något bra på tvn, fönar håret, och fixar sig inför kvällen. Det är nästan det bästa med helgerna, när man gör sig iordning inför kvällens äventyr. Och ska bli så skönt att få göra sig snygg oxå, nu när jag vaknar på mornarna så går jag bara upp och klär på mig, frukost och sedan direkt till bussen. Knappast någon ide att göra sig iordning när man prakiserar och det ända man gör är att stå mestadels i ett kök eller i olika rum och städar.




Ja vad roligt.

Hemma från praktiken nu, det är det sköna med att jobba i frukosten man slutar så tidigt ! Jag var och hämtade mitt arbets intyg från Mcdonalds med och det var bara bra saker dom hade att säga! vad bra :) Nu sitter jag här hemma och jag ska passa på att plugga lite på Turism provet som är om 4 veckor. Lika bra att börja nu annars kommer jag bara sitta där kvällen föra och så blir det bara G i betyg, inte kul. Sedan måste jag plugga matte med så jag inte hamnar ännu mer efter nu när jag praktiserar. Ush matte är verkligen inte mitt favorit ämne! Måste skriva praktikdagboken med, ja jag har att göra i eftermiddag!

RSS 2.0