31 December.

image93

Kunde helt enkelt inte låta bli.

30 December.



Var ju ett tag sedan jag skrev, onsdags senast har jag för mig. Så ska ta och beräta lite vad jag gjort dom senaste dagarna  ;

Torsdag ; Kändes som jag satt i bilen i sisådär 8 timmar, igentligen var det väl 3 ½ timmar men det går ju sakta när man har tråkigt liksom. Så fort vi anlände i jönköping så åkte jag hem till daniel, fan hade saknat den killen. Vi satte oss och tittade på den nya american pie filmen sedan la vi oss i sängen och spelade lite kort, myste och låg och snackade tills klockan var ungefär 3 sedan somnade vi båda.

Fredag ; Klockan 11 var det dax att hoppa upp ur älsklingens säng för jag skulle iväg och jobba. Ja så duktig var jag, jobbade heeeela 3 timmar ( ibland går man ju verkligen in för det ;P ) efteråt blev det en liten snabbsväng på stan/a6 men hittade inget så begav mig hemmåt och hoppade i badkaret. Resten av kvällen spenderade jag i min säng med en chokladkaka och min box med sex and the city ;)

Lördag ;  Upp och hoppa tidigt änu en gång, Dags att jobba igen. Duktig tycker jag allt jag är.  var klar ungefär vid halv fyra tiden då ringde jag Olivia och vi drog oss iväg till Maxi. Det var dags att köpa partyhattar, tutor och hela kittet. Sedan gick vi hem till olivia för att fixa lite, sedan fick pappa hämta mig. Hann precis hem och duscha innan Daniel kom hem till mig :) Blev en kväll med tv och mys i min säng <3

Söndag ;  och nu är det söndag och jag bara taggar inför imorgon.... ! ;D


Ciao.

26 December.



Vaknade imorses av att mamma och pappa kom in i sovrummet och tyckte att det var på tiden jag hoppade upp. Vilket jag därimot inte tyckte jag jag absolut lova er. Men pallade mig upp och la mig direkt i soffan och satte på Tv för att kunna se lite Sex and the city, Jätte bra att ha alla säsonger nu när man är i stockholm och ens liv inte är så där jätte socialt eftersom alla jag känner är ett antal mil ifrån mig och dansar antagligen av sig på Huset. Dock stör det inte mej så jätte mycket, tänkte ändå spara mig tills nyårsafton. Då jävlar säger jag bara. 

Men nu sitter mina föräldrar framför tvn, min syster vill strax ha datorn och jag fasar. Vad finns det att göra igentligen?  En liten smålänning känner sig helt ensamn och förvirrad i stockholm. Skulle kunna kura mig upp i sängen med en bok, dock har ja läst alla böcker jag har med mig hit så det sket sig nog. Det fins INGET att göra, verkligen inget. Jag dör.

Idag var det 10 år sedan min gammelfarmor dog så farfar ville att vi skulle följa med honom upp till kyrkogården vilket vi självklart gjorde. Därefter åkte jag, mamma och pappa in för lite shopping i stan. Blev mest att traska runt i gallerian och på NK. köpte dock inte så mycket, blev bara ett skärp och lite olika hårband från h&m som va på rean.

Ska nog lägga mig i det enorma badkaret dom har här och bara ta det lugnt , Hemfärd imorgon och då bär det av direkt hem till älsklingen :) Saknar <3

Nej nu blire badkaret, Ciao.

25 December.


ush är sådär trött och seg som man alltid är dagen efter julafton, hoppas ni fick en bra jul iallafall denna dög väl. Men det var mest släktingar till min farbors fru här och det var väl sådär, eftersom jag aldrig träffat folket innan och är lite mer van vid fullt med mina egna släktningar som jag känner gott och väl. 

Dagen började ialf med att Adam och Isak ( mina småkusiner ) kom in och väckte mig vid typ halv tio tiden, gick då upp för lite frukost och fram tills halvtre lekte ja me kusinerna, jag och isak gjorde oss oxå väldigt fina, bilder på det kommer när jag kommit hem till jönköping igen. Vid klockan tre började alla människor anlända och det blev kalle anka på tv. Kort därefter blev det julmat och sedan Julklapparna. Tomten var helt misslyckad byxorna ut och in, och istället för att dela ut julklapparna tog han sig en drink och satte sig ner, bra tomten.  Jag tror vi allla var i säng ungefär vid två - tre.

Idag ska vi ta en tur till farfar som mår för dåligt för att kunna va med igår och därefter får vi bo hos min faster som åkte till Thiland igår såhennes hus står tomt till oss .  Imorgon ska jag försöka få med mig mamma in till stan för lite mellandagsrean shopping  ochpå torsdag blir det hemfärd.

skriver mer ikväll kanske, Ciao. God jul och ett gott nytt år.

24 december.

emmas sätt att böja på ord ;

Bygga,  byggde,  bög.

 inte smartaste ungen i rummet ´direkt ;)


GOD JUL!

 
En riktig god jul önskas direkt härifron nollåtta land även kallat stockholm.  Här firas det för fullt med familjen och släkten. Det börjas kännas lite ensamt. närmast min ålder är min syster sedan har vi mina älskade kusiner Adam och Isak  6 & 5 år gammla.  sedan kommer det anlända en hel bunt med mer småkusiner antagligen.
Börjar sakna älsklingen och vännerna där hemma och Isak är missnöjd med hur jag ser ut, tydligen duger det inte med dom kläderna jag har på mig nu ;) jag måste gå och göra mig fin tills gästerna kommer och  fixa mitt ansikte, måla naglarna och ha på mig kjol tycker han, haha sötnöt ;)  nee nui börjar han bli arg och drar i datorn så de e nog dax att göra sig fin ;) Skriver mer sen och ha en riktig goood jul  : )

22 December.

image80Torsdagen och Fredagen har spenderats tillsammans med älsklingen, det har varit mys på max nivå :) Idag har jag och syster köpt de sista julklapparna tillsammans med halva jönköpings befolkning typ. Ikväll blir det nog mysig hemma kväll lr olivia , märker hur det går :)  Imorgon bär det av mot Stockholm där jag ska spendera dom närmsta dagarna med släkten, kan nog bli trevligt :) Åsa ( en av mina tusen fastrar ;P ) Ska till thiland nu över jul så hon ska få äran att shoppa lite åt mig så måste hitta lite bilder på saker jag vill ha :)  Skriver nog senare ikväll, Ciao.

Håret,

image79


Ääääntligen har jag fått de långa håret jag så länge velat ha! har rätt mycket slingor i håret som är åt det vitare hållet så löshåret ser lite gult ut, men efter en dusch me silverschampo är det problemet borta :)

19 December.



Onödigaste dagarna i skolan, Vi gör ju ingenting nu innan jul förutom att sitta och snacka en massa blask typ. Julbord i Linköping idag med familjen, vet inte rikitig om jag är sådär jäätte sugen på det. Orkar inte åka ända dit för ngrs köttbullars skull. Sitter här mest och bara längtar tills imorgon, Julavslutning, shopping med tjejerna, fixa löshåret med evelina och sedan umgås med min älskade daniel :)

Glöm inte det är två avsnitt sex and the city på raken ikväll med start 22.40 får inte missas ;)

skriver mer senare, Ciao.

Tisdag, det är nära nu.



Först vill jag bara säga att dessa dagar innan lovet är totalt onödiga! Vi gör inget ändå och det känns som om vi har rast hela tiden. Inte bra alls. Men jag kan stå ut har ju avslutning på torsdag å det mitt herrskap tycker jag är brrra!

Fick tillbaka lite prov idag och jag blev helt överlycklig, folk som känner mig vet att jag bara kan få G typ. Jag kan plugga som en galning i två veckor men ändå blir det bara G, vet ej vf. Men idag fick jag minnsan MVG på ett dataprov och VG på provet i företagsekonomi. me like!


Har lite saker att fixa nu innan julen ;

Tisdag ; Köpa julgranarna och göra julskinkan! ( vi är ju aldrig i jönköping över julen därför fixar vi granen lite tidigare så vi kan få njuta av den lika länge som alla andra. )

Onsdag ; Sista skoldagen med lektioner! Ska antingen åka och träna efter skolan med olivia eller så ska jag till Linköping på julbord. Kan inte bestämma mig : /

Torsdag ; JULAVSLUTNING! :) efteråt blir det julshopping med tjejerna och senare så ska jag och evelina trodligen fixa med hårförlängningen ( måste ha längre hur nu över jul och nyår , så är det bara ) Senare på kvällen kommer älsklingen, vi ska ha lite julklappsutdelning och myysa i största almänhet.

Fredag ;  Hjälpa lillasyster att köpa julklappar, senare på kvällen blir det daniel igen <3

Lördag ; Packa, packa och åter packa. Hittar nog på ngt kul på kvällen lr så tar jag det lugnt :)

Söndag ; och så bär det av till hela tjocka släkten i Stockholm som vi alltid gör på julen. tror vi blir uppåt 30 pers på julafton. Är van vid jular med jätte mycket folk och det trivs jag bäst med :)

nyårsklänningen

image77
 
Nyårsklänningen,

Vi älskar måndag,



som bekant är inte jag det största fanet av dagen måndag, ush neej det finns inget värre än att vakna tidigt en måndags morgon och inse att man har en hel vecka framför sig. Men nu dock är det bara tre dagar eftersom vi har skolavslutning på Torsdag. äntligen!
Sitter här och tvekar på mitt val av nyårsklänning också, inte bra inte.  Har ju i nuvarande stund en ganska kort paljettklänning, skulle inte förvåna mig om jag köper en svart klänning med och står där på nyårsafton som en jävla förvirrad idiot ; P Och förhoppningsvis är hårförlängningen i då ! Om jag har tur är det fixat redan denna veckan. Hur bra som helst får panik här med mitt "korta" hår. Okej kanske inte så jätte kort men för kort för lilla mig.  Ne men långt hår ska de va över jul och nyår punkt slut!


Blir inget huset för min del på torsdag heller, nej ska tillbringa torsdag till lördag med mitt älsk eftersom jag åker iväg till stockholm över julen. Det blir nog en massa mys och julklappsutdelning för våran del , det låter som musik i mina öron det :)  desutom blire partaj för hela slanten på nyårsafton så jag sparar mig dit ;P

Nej inget mer att skriva om nu , idetorka eller vad man nu säger ^^, Blir handla julgran imorgon med, 2 stycken ska inhandlas i år. En för vardagsrummet och en till altanen, fint :)


Ha de bra tills imorgon, så hörs vi : ) Ciao

Grattis,





Vaknade imorses av MR ringklocka, Ush inte alls så man vill vakna ! Drog på mig kläderna och åkte ner till jobbet . Fick redigt jäkla ont i ryggen idag, inte alls kul :( Jocke va ialf inne och handlade av mig mkt trevligt ;P Killen tror på allvar att jag är dum i huvudet "Hanna om jag ger dig 105 kr och jag ska betala 104 kr ska jag ha 1 kr tbx, du vet 105-104= ... " Kom oxå in ett redigtm jävla gäng utlänningar, ingen av dom kunde snacka svenska heller och jag som precis skulle sluta för dagen hoppades på att dom skulle beställa varsin chees lr något liknande men nej nej dom var ju självklart tvungna att typ ha 45095 st chickenburger var! Tack för den.

Kom hem och tog mig een lång och härlig dusch, körde på med silvershampot och hårinpackningen och mitt hår mådde prima fina sen serrö ;) Gick upp på rummet satte på lite OC och började föna håret . Kort därefter kommer Daniel intraskande på mitt rum. Älsket som fyller 17 år imorgon ( fast i skrivande stund blir det idag igentligen ) fick sin present även om jag ska hem till han imorgon. Men han var otålig som in i helvete och vill ha ngt, då gåre inte å säga nej liksom :P. Hade köpt ett par D&G kalsonger på NK sist jag var i göteborg till honom och på Torsdag blir det julklapps utdelning tsm med honom eftersom jag som vanligt åker iväg till Stockholm över jul för att fira med släkten :)

Nej blir nog sängen och tvn nu, Ska fira älsket imorgon :) 


Grattis älsk<3

Ciao.

Fredag.

image41  


 

- Vit tröja, Esprit.
- Skärp, Carlings.
- Lång svart "väst", Cubus.
- Leggings, H&M
- Knästrumpor, Lindex.
- Öronhängen, H&M


Tjaaaaaaaaaah Gubbs, allting bra eller? Här är det inte alltför slitsamt. Hade en lektion idag så slutade tio i elva inte alltför jobbigt faktiskt om jag får säga det själv. Pappa kom förbi skolan för att hämta upp mig och sedan åkte vi iväg och käkade, mannen var hungrig ; P Nu sitter jag här mycket mätt och belåten. Ska träffa Evelina ikväll, var ett jääävla bra tag sedan! Fan inte bra innan träffades vi ju typ varje dag .. men det är väl så det blir när man börjar på olika skolor. Men fan ändring på det nu :)  Skriver väl mer sen ikväll om vad vi gjorde antar jag!



Jag är en sådan määniska som absolut inte kan gå någonstans utan min väska eller mobil. Skulle känna mig helt naken utan ngt av det. Här är lite av vad jag inte kan vara utan :

  • Nivea Lip Care, pearl and shine ( helt underbart för den som får torra läppar nu på vintern precis som jag. Skulle jag betyg sätta den så skulle den absolut få en 9 av 10, detta är ngt jag absolut inte kan leva utan! )
  • Calvin Klein, In 2 U parfym ( det finns inget som slår denna parfymen, helt perfekt. Detta är en parfym jag kommer hålla fast i länge! )
  • Plånboken ( Detta är nog det vikigaste, här finns ju kreditkortet,busskortet alla mina klubbkort, träningskort, id kortet, Pengarna och jaa så mycket mer. Kan nog säga att hela mitt liv finns i den dära plånboken ;P )
  • Compeed, skavsårsplåster för hälen ( Heeeelt jävla underbara är dessa plåster! finns på apoteket att köpa och blir som ett extra lager hud över skavsåret eller blåsan. Helt perfekt inför en utekväll med högklackarna på då du inte vill riskera skavsår )
  • Sminket. ( rätt ytligt men jag ser alltid till att ha det viktigaste i väskan för man vet aalrig vad som ska hända och efter en långskol dag och man ska till stan eller någonstans så ser man inte alltid så jäkla fräsh ut för det mesta )
  • Hårspray ( har inget specielt favvo märke men alltid bra att ha i väskan för nödsituationer )
  • linnsvätska ( eftersom jag trodligen har SÄMSTA synen i hela jönköping och inte vill springa runt med mina glasögon så kör jag på linser som så många andra, och nej jag kör på helt igenomskinliga, många tro jag har färgade linser. Men mina linser kan faktiskt leva sitt egna lilla liv och ibland torka ut eller helt enkelt bara ploppa ut och därför ser jag till att alltid ha linsvätska med mig vart jag än går!


Nej jag tror jag ska ta och avrunda här nu, kommer säkert mer snart ! :)  Ciaao.


 


Lucia.

och så var det lucia, gick upp en timme tidigare för att fixa håret ( orkade inte göra det igår kväll ) men min älskade lillasyster hade självklart snott de ända hårsprayet så det var ganska kört för min del. Fick bli en dag med "dött" hår som jag tycker är en bra beskrivning. Kom till skolan, fick självklart inte plats i aulan så var tvungen att vänta på nästa visning, tråkigt som fan. Lucia tåget får la en 4 av 10 tycker jag, kunde ha varit bättre.

En lektion dagen till ära, mycket ansträngande dag om jag får säga det själv ^^, efter skolan blev det träning och sola för min och olivias del och direkt efter ner till sofia kyrkan för att titta på Jönköpings Lucia. Herregud dom förstörde Halleluljah helt och hållet, men annars var det heelt okej faktiskt.  Sitter nu här och väntar på att Daniel ska ringa och sedan blir det väl trodligen lite Sex and the city  ; )

Ciao.

en stund senare,


Jag och Olivia har bara en sak att säga just nu :

image75


.

En dag kvar,



Har aldrig riktigt brytt mig om lucia eller tänkt på det igentligen men i år ser jag fram imot det. Tänkte börja min lucia morgon med risgrynsgröt och kanske någon pepparkaka ;) Älsklingen och jag ska ge oss på att baka ett gäng pepparkakor när han kommer hit sen. Ska bli kul och se hur det kan gå, man vet ju aldrig ;) Känner på mig att jag kmr göra alla pepparkakor i slutet. Imorgon blir det en skön dag, Lucia tåg på morgonen Julbord efter det och sist en enda lite lektion, administration ( har fortfarande inte lärt mig att stava til det ). Och fredagen är det bara två lektioner med. Härligt med lite slappt innan lovet sådär, kan behöva det efter denna dagen. Hade två prov ett matte och ett i företags ekonomi, svarade på alla frågor ialf, återstår ju att se om något var rätt över huvudtaget.

Nej nu ska jag gå ner och göra iordning lite innan älsket kommer ♥

Ciao.


Tisdag,

 Liten snabb uppdatering nu klockan är nästan ett och jag har matte prov imorgon klockan 8 på morgonen. INTE BRA! massa bra på tv och då blire lätt att man råkar fasta framför tvn innan man inser vad klockan är. Matte prov och företagsekonomi prov imorgon, känns inte bra, inte någon stans. Ska ialf mysa lite med älsklingen efter skolan, baka pepparkakor ska vi göra :) Kan behövas, tror jag kommer vara sönder stressad efter en dag fylld med prov. Och matte har aldrig varit min starka sidor. NEJ måste sova nu! Ha de bra, hörs imorgon :) Ciao.

Måndag, inte så illa.

image71


För ibland är det helt enkelt bara underbart .

En lördag kväll i december,


image70


Fredag kväll ;
Började kvällen med en tripp upp till a6an med älsklingen min, Hade ingen aning om vad jag skulle ge honom i julklapp så därför fick han följa med och visa vad han ville ha. Efter en stund hittade vi en julklapp till honom och nu är alla mina julklappar köpta och klara, ska snart slå in dom ( skiter i att klockan är halv två på natten, kvällen är ung ;P)  Sedan gick vi hem till min enkla lilla boning och självklart tittade vi på Idolfinalen, Marie kan sjunga men Amanda har mig fan den coolaste stilen.  Efteråt blev det som vanligt lite massage och satte på lite avsnitt av vänner ;) Sedan sussade vi sött som två små troll.

Lööördagen ;
upp och hoppa var det som gällde imorses eftersom jag skulla jobba, Ja usch de är ju sådär lagom kul när man inte är sådär jätte pigg. Väckte Daniel oxå och det tror jag ärligt inte han blev sådär jätte glad av, men vad gör man inte ;  ) Åkte upp till a6 efter jobbet köpte silverschampo, och direkt hem och tvätta håret med det . Senare såg det ut som det skullle bli en låååång tråkigt kväll hemma , men nejdå. Vid halv tolv ungefär sprang jag bort till bussen och träffade tjejerna. Och ärligt talat jag har mig fan gått igenom hela österängen/öxnehaga ( kan aldrig hålla reda på de ) När vi väl hittade festen orkade vi inte mer och åkte hem. Kul va? :)
Nu ska jag sätta på lite OC, slå inte lite julisar och sedan sova , skriver mer imorgon : )

Ciao.

Torsdag,

Igentligen borde jag plugga, plugga riktigt jävla myket! men nej det går minsan inte för det e inte de minsta roligt specielt inte företagsekonomi!  Så vi skippar det, fast jag kmr få dåligt samvete snart och göra det ändå. Jag känner mej.

Klippe mig och färgade håret idag med! faaan va kortis det blev :( Jag som älskar lååångt hår ! men det blir hårförlängning till januari.punkt slut.

Nej inte så mycket annat att skriva om idag faktiskt, kommer kanske mer imorgon om jag hinner. Borde jag göra kan man tycka. Får se. Ciao.

Onsdag.

image69
( Gammal bild )

Spenderat dagen tillsammans med älsklingen vilket var så mycket mys det bara kan bli! :) Innan han kom var jag duktigt och städade mitt rum, bytte alla lakan och så i sängen med ( vilket är ganska jobbigt med tanke på att jag har typ tusen täcken och kuddar i den sängen ). Lediga idag från skolan oxå, Yez fan va skönt det var med sovmorgon riktigt njöööt där!

Imorgon blir det "julkul" mot hp1b tror jag, sista idrottslektionen före jullovet, sedan bara två teori. Ingen matte imorgon heller vilket betyder längre lunch. Så trodligen stan med tjejerna för lite julisar skulle jag tro :) Efter skolan är det att klippa sig och färga håret som gäller! Tänkte färga det ljusare, inte vitt och absolut inte gult men blondare ialf. Men fick en tankeställare när danne sa att jag skulle färga det brunt så nu har jag beslutångerst, men tror det blir blont ialf för det är mer jag. iochförsig skulle det inte va helt fel med lite bruna slingor i håret, men jag skulle ju inte göra det innan sa jag ju och olivia skulle absolut mörda mig då ;) nee men det e fan jobbigt. Fan :P
Nee jag kommer nog komma därifrån med ljusare hår, blir nog bra med hårförlängningen som ja planerar göra till våren/sommaren.

Och måste inhandla en mistel till dörröppningen imorgon med, julbaket kommer i helgen och sen då jävlar är det jul! :D bara 19 dagar kvar !  Ush vet knappt vad jag har önskat mig och tydligen har dom köpt en massa saker till mig, det kan bli redigt spännande det här!  Nej ska slå mig ner i soffan nu för lite sex and the city med mamma innan jag går och lägger mig :) Ha det så bra! Ciao.

klädsel,

image68Dagens ;







 - Tröja , H&M
 - Skärp , Carlings
 - Jeans, Miss Sixty

Måndag,

Har en hata måndag bild på olivia och den kommer upp senare ikväll.

Vaknade idag en halvtimme innan det var dags att dra, hoppa upp ur sängen och gjorde mig iordning. Första lektionen var idrott, massage. Hur jävla underbart som helst var det, inte helt fel sätt att börja veckan på!  Sedan lite engelska (vilket är rena rama mordet en måndags morgon, 80 min engelska) FY FAN säger jag bara! Och sist men inte minst turism prov, omg. jag dog.

Funderar mig på en sovmorgon imorgon, börja sådär 11.50 är inte helt fel. Och på onsdag är vi leediga, eller jag tror så ifal. Om vi har fattat allting rätt vill säga, och det hoppas jag ! :)

Kmr lite bilder sen : ) ciao.

Färg,

Blev helt kär i denna hårfärgen, var bara tvungen att lägga in ! 

 
image67

Söndag,



Heeejsan hoppsan gubbar  ! Inte orkat skriva sådär mycket på senaste tiden, Ush man är trött på helgerna och har så mycket annat för sig. Ah jo förutom i fredags men den kvällen var katastrof så det bara skriker om det! Eller det funkar väl om man gillar mysiga hemma kvällar, vilket inte är helt fel ibland.

Fredagskvällen spenderades största delen nergosad i sängen med lite tidningar, en bra bok och lite OC och Vänner på tvn. Jag är ett freak när det gäller dvdboxar, kan ligga i timmar och se på tv när jag inte har annat bättre för mig. Sex and the city alla sex säsonger är något som står högt uppe på önskelistan. Tittade självklart på idol och jag måste erkänna att jag fällde en och en annan tår när Amanda sjöng Halleluljah, den vackraste låten som finns och hon gjorde den grymt bra! 
 
I Löördags jobbade jag inte för en gångs skull! Grymt skönt och kunna sova länga på en lördag, vaknade vid ett tiden ungefär utav att pappa kom in och väkte mig. Gick ner och tog en skön dusch satte mig sedan på rummet och fixade lite med hår och smink innan Jag, pappa och syster åkte upp till A6 för lite käk :) Kom sedan hem satt så klart vid datorn, vad annars liksom ? Ja juste HV vann mor Färjestad med 3-1, fy fan va glad jag blev ;)  Kvällen spenderades hemma hos Tony med Danielälsk :) Senare frammåt kvällen drog vi hem hit , käka lite se lite på american pie 2 och sedan sommnade vi :) ♥

Vaknade imorses med Daniel vid min sida, försökte förgäves få upp honom för jag skulle upp och jobba. Hade förväntat mig redigt med folk på donkan idag men de va mig fan folktomt! Kom på mig nyss me att ha gått runt å sagt att "såhär mkt är det ju inte ens en vanlig lördag" det slog mig just att det är söndag idag. Slkulle ´jobbat till fem men fick dra vid tre istället, mötte upp olivia för lite julmarknad :)
Köpte Isa doras mineral foundation powder, har inte varit så förtjust i det dära mineral sminket innan men det var grymt bra ! :)

Ska klippa och färga håret på Torsdag med. Tänkte bryta trenden nu, medans alla går och färgar håret mörk så tror jag att jag kör på lite ljusare än vad jag redan har. Har varit brunett typ varenda vinter känns det som och är less på det, för är så svårt att återgå till att bli blond igen. Men det skulle ärligt talat inte förvåna mig om jag kommer hem som brunett eller ngt, jag vet hur det brukar bli. Jag har en åsikt - frisören har en åsikt och för stunden brukar alltid frisörens åsikt låta bäst, haha ! Nej fan, vete fan hur det ska bli igentligen ;S ne men man märker, bild kommer trodligen på torsdag kväll! :)

Ska avrunda nu! Ciaao.

RSS 2.0