6 Januari


 
Ska upp och jobba imorgon så det bästa för mig är väll igentligen inte att sitta här men jag vet att så fort jag lagt mig i sängen kommer jag sätta på tvn och titta på något som vänner, sex and the city eller West wing. Så det spelar inte så stor roll om jag sitter här eller ligger i sängen. Ska ändå jobba tiden 11-15 så det är inte sådär jätte ansträngande, jag överlever. Och resten av kvällen ska jag fixa allting inför skolstarten och nummer ett över det är håret, tänker inte gå till skolan och se ut som hej kom och hjälp mig men det kommer jag väl trodligen göra ändå.

Satte mig och bläddrade lite i H&Ms nya katalog och såg genast lite saker som jag blev kär i, delvis en Jacka, ett par trosor och en bh. Är galen i underkläder, jackor, skor, väskor okej kläder och allt som hör till i övrigt. Kan inte få nog. 

Vet inte om jag vill ha jackan i Grått eller svart, vilket är snyggast tycker ni ? Kan verkligen inte bestämma mig  ;O  

   


Hittade lite andra grejjer oxå, men fanns inga bilder på det.



Har varit lite effektiv och gjort om rummet idag, eller pappar har snarare varit effektiv men jag satt iallafall bredvid och spelade lite musik för honom.  Tog bort min bokhylla och satt istället dit en spegel med lamporna på sidan och en "bänk" under till smink och så vidare. Fick mig entligen en liten egen sminkhörna där, äntligen. Helt underbart att kunna sitta på rummet och få riktigt bra ljus när man ska sminka sig istället för att springa ner till toaletten. 

Här är resultatet ;





Nu är det nog dags för mig att sätta på tvn lite innan jag ska sova, men ni får alla ha det så underbart  ; D
Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0